- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
1stVikman #76578 üzenetére
Nekem is ilyen csoda gépezetem volt, illetve van is, de már csak másodlagos használatban. Ezer meg egy baja is lehet. Nekem van, hogy csak harmadszorra indul, egyébként mindenféle BIOS hibakódot dob, aztán ha elindul, működik. De vannak random lassulásai, pedig 8GB RAM és 512 GB SSD van benne. Sose jöttem rá mi a gondja, de szerintem már áramkör szinten kellene vizsgálódni.
-
donjohnson
addikt
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
1stVikman #66128 üzenetére
(#66127) Nem, ott sem jelentkezett.
Annyit csináltam, hogy találtam egy, szerintem a Dell gépnél öregebb, Bluetooth dongle-t, azt betoltam és máris ment minden, ahogy kell.
Ezek szerint valami baja lett a készülék saját Bt egységének. Azt nem tudom, hogy a W10 miért nem hagyja telepíteni azt a drivert, de ő se talál neki megfelelő drivert.
Akkor marad ez a dongle, csak egy usb helyemet lefoglal. -
1stVikman
senior tag
-
HoTaZo
addikt
válasz
1stVikman #66123 üzenetére
Ott kezdtem, de nem jutottam dűlőre.
Az eszközöknél, a Bluetooth vagy más eszköz beállításánál feljött egy ablak, ott a Bluetooth elemre kattintva egy másik ablak fogad.
Akamion médiaeszközére csak a hangot küldeném, a kép a laposon, a hang a kamion hangszóróiból. Telefonon mozizva ez jól működik.Szerk: ezt látni a teló felől: [kép]
-
Multibit
nagyúr
válasz
1stVikman #65180 üzenetére
Meg kacsingatok a latitude 72x0, 74x0 gépek felé is.
Jó az irány
Viszont az új modellek már nem feltétlenül támogatják a régi fizikai formátumot. Engedd el! Tegyél egy 1TB-os SSD-t az m.2 foglalatba és el leszel vele egy darabig.
Ha nagyobb tárterületre van szükséged, azt ne a laposban oldd meg, hanem egy NAS-ban! Távolról is elérhető. -
somasz
Topikgazda
-
426os
őstag
válasz
1stVikman #51166 üzenetére
Én jobbat mondok: Most ránéztem a régi optibay keretemre, amit az előző gépemből mentettem ki és azon is ott vannak az ejector rögzítéséhez való csavarhelyek. Fel is lehet rá tenni, az előlappal egyetemben, csak utóbbiból kell egy nagyon picit faragni, mert a keret kialakítása miatt nem megy fel, de kívülről nem lehetne észrevenni az átalakítást, illetve utána is visszarakható lenne gond nélkül az odd-re. Szóval szerintem rendelj egy sima optibay keretet dell-es sallangok nélkül, ha megvan a gyári dvd íród és pakold át arról a cuccokat, a kínai úgyis f*s. és olcsóbban is megúszod.
Mondjuk működésileg nem próbáltam még ki a Dell-ben, de ha érdekel megnézhetem. Képre ugyanúgy néz ki az enyém, mint amit linkeltél, csak nem volt rajta semmi plusz sallang.
Aprón is érdemes lehet körülnézned, ha ezt az utat választod.Én egy WD10JFCX-et használok a gépben. Hallatszik a pörgése, de csak ha teljesen csend van. A venti hangjával egy szinten van mikor az 2500-2800rpm-en pörög. A fejmozgás nem hallatszik. De amúgy a Blue széria is jó lehet, talán azok még halkabbak is.
-
426os
őstag
válasz
1stVikman #51155 üzenetére
Én nem ebay-ről vettem, hanem a géppel együtt 5k-ért, mert nem volt időm kivárni míg megjön és bíztam benne picit, hogy ez jobb lesz, de végül arra jutottam, hogy ugyanaz, mint az ebay-es /naiv voltam/.
Kinézetre ugyanolyan, mint amit linkeltél, szerintem ez lesz az.
Tökéletesen működik egyébként, csak az ejector nagyon hitvány minőségű, akad, gyenge a rugó, magától beesik a beakasztó fül, stb. Lehet kicsit hajtogatni a rugón benne, hogy jobban tartson, de akkor sem az igazi.
Ha megvan az eredeti dvd-d, akkor arról érdemes átrakni az előlapot+ejectort és így már jó lesz teljesen.
Mondjuk sebességben nem volt jó, ez nem tudom, hogy a keret hibája-e. Elvileg a 2. sata port is 6Gbps az e6430-ban, de mikor ssd-t tettem oda tesztelési célból, akkor messze nem hozta az elvárt sebességet. Adattárolásnak, hdd-hez viszont bőven elég. -
Bromo88
csendes tag
-
Bromo88
csendes tag
válasz
1stVikman #50609 üzenetére
Köszönöm a tippeket, de nem a töltő üzenetre kell megoldás mert az ritka, hanem a fekete képernyő vibrálásra. Egyébként megcsináltam a diagnocticot és a töltő + az aksi is jó lett, sőt minden jó volt kivéve a winyónál írt valami gondot, de nem hiszem hogy az okozná a fekete képernyőt? vagy mégis?
-
-
426os
őstag
válasz
1stVikman #50594 üzenetére
Ha minden driver fent van, akkor az egér beállításaiban lesd meg, hogy nincsenek-e kikapcsolva (nem tudom, hogy ezek a beállítások hatással vannak-e a biosban történő működésre). Ha itt minden okénak tűnik, akkor lehet hw hiba is, egy bill. ki-be szerelést, csatlakozó/kábel szemrevételezést ajánlanék ezután.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged