- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shady313
aktív tag
válasz
TayRol #45796 üzenetére
Erre a driverre lesz szükséged: Dell Data Protection | Access
<pnpdevice display="Dell ControlVault w/o Fingerprint Sensor">
<pnpidstring>USB\VID_0A5C&PID_5800&REV_0101&MI_00</pnpidstring>
<pnpidstring>USB\VID_0A5C&PID_5800&REV_0102</pnpidstring>
<pnpidstring>USB\VID_0A5C&PID_5800&REV_0102&MI_00</pnpidstring>
</pnpdevice> -
soldi3r
veterán
válasz
TayRol #45439 üzenetére
Talan a Case Logic sem rossz valasztas. Ilyen hatizsakom is van.
Le kell merni a gepet pontosan, a honlapjukon szerintem fenn van a szatyor merete. -
somasz
addikt
válasz
TayRol #45394 üzenetére
Razermazer mondandójához annyit tennék még hozzá, hogy dell diagnosztika hibát nem dobott. Úgy tűnik, hogy csak delles, Command Update-tel felrakott driverekkel nincs kékhalál. 3rd party driver updater progi jól megkavarja a szart, úgy néz ki.
Comodóval kétszer szoptam már be tövig, teljesen random kékhalálokat okozott.
Live-Linuxszal még nem lett kipróbálva.
MPC-HC-hez kell filter meg splitter? Nem tudom, mire jók, én teljesen natúran használom, problémamentesen. -
törölt tag
-
McLaca
őstag
TayRol#6409: namost ez olyan dolog, hogy mihez írt drivert a Dell. Olyan nincs, hogy csak Vista alatt megy egy BT, olyna viszont van, hogy ahhoz a HW-hez csak Vista alá írt drivert a Dell. Ez egyébként eléggé mocsok dolog a részükről. Csak Dell BT-t lehet rakatni a gépbe? WiFi-ből ugye lehet Intelt is (ami sokkal jobb a Dell-énél), de BT-ből?
zenész88#6412: ha csak az XP saját driverét használod, akkor ez lehet az egyik ok. A másik meg, hogy ezt inkább fordítva szokás. Telefont a saját szoftverével felcsatlakoztatni a gépre infrán, aztán a telefon szoftverének fájlmenedzserével átszedni a fájlt. Ha saját drivere van az infrának, akkor meg egyszerűen ezt nem támogatja.
Üdv!
-
bwoay
nagyúr
nincs. a 4 sarkán van (ebből egy az akkun), a winyó alatt van kettő,
meg még a smartcard reader alatt is.
de ezek mind pont az akkuval ellentétes oldalon vannak.
érdekes, ma vettem észre, hogy van a D630-on is smartcard olvasó,
eddig aszittem, hogy erről már lehagyták, de ma megtaláltam,
és tökre ugyanott van, mint a D620-on, szóval biztos, hogy debil vagyok! -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
hát, őőő, a 110-es az milyen?
ez asszem az a kategória, ami a 8400GS, csak más vezérlés (a mag ugyanaz). vagy nem? majd valamikor csinálok egy tesztet valamivel, ha megmondod mi legyen az a valami, és lesz is rá időm.
amúgy a hűtése fantasztikus, még játék közben sem érzem melegebbnek, ráadásul a venti sem nagyon szokik bekapcsolni (vagy ha igen, akkor nagyon ügyesen, lopakodva, mert nem veszem észre).
polip: nos, már megválaszolták előttem, hogy miért nem: méret és súly. ezelőt egy 15,4''-es laptopom volt, az meg túl nagy, és túl nehéz a hurcolászáshoz. a 12-es meg túl kicsi (képernyő, bill.).
szerintem a 14,1'' a tökéletes laptopméret -
FehérHolló
veterán
Köszi a választ, kezdek képbe kerülni.
Nem nagyon szeretnék vele játszani majd, egy WarCraft3 vagy egy Starcraft néha-néha. Ezeket gond nélkül vinnie kell egy GMA950-nek is, tehát nem aggódok.
Gudy:
Vezérlőpult -> Rendszer -> Általános (Jobb alul: Számítógép)
Alt+Ctrl+Del -> alul kiírja, de a teljesítmény fülnél is ott van (Vistánál pedig Vezérlőpult -> Teljesítmény vagy valami hasonló - sokkal részletesebben elmeséli neked, mint XP.)
Nem kell hozzá semmilyen program.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Nem akarja lepipálni, alá van pozícionálva. Azért nem hallottál még a Vostro családról, mert teljesen új. A kártyaolvasót a MM-ban láttam pár napja bruttó 4000-ért, de csak egy db volt. Gondolom ezt nem kapkodják el.
Az üzleti hierarchia a következő: Vostro, Latitude, Precision.
Egy dolgot hiányolok a Vostro-ból, nem moduláris
ps: a 620-asban sztereó hangszóró van vagy csak 1db? Mert valajol olvastam hogy mono.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Persze nem tudhatom, még nem próbáltam.
Szerintem ezek a Vostrok (small business) azért nem lesznek annyira jók mint a Latitude (business) annak ellenére hogy újabbak és van egy pár plusz funkciójuk: jobb video (bár a 8400-as nem biztos hogy jobb mint az nvs140m), memóriakártya-olvasó (pcmacis 4k), webkamera, mikrofon, stb. Majd ha kijönnek kiderül, lehet hogy ez lesz az arany középút. -
Terrorista
senior tag
Szeva!!
Nekem is van a vezérlőpultban BT ikon, sőt tudtam is használni, csak mindig elfelejti a beállításokat, vagyis nem felejti el, de mégsem tudok legközelebb csatlakozni a telefonhoz. Egy BT driver feltelepítés után felismer jó pár dolgot a BT-nél. Egyedül ez ta BT Peripheral Device-t nem.
A drivert pedig ha elküldöd nagyon megköszönném!
Üdv! -
amol
addikt
Több, de lényegében vagy Intel, vagy Dell. Akkor már csak a bluetooth hibádzik.
Te, elég gyorsan cserélgeted az oprendszereket, külön hdd-re teszed vagy fent van mindkettő? Esetleg minden alkalommal teljesen újrarakod?
Jaj, most látom hogy kettőt írtál és megy a Bluetooth.
Azt hittem én vagyok te, úgy hasonlítunk egymásra képileg
Ha megnézed pld. a Dell Usa-t, és összeraksz egy gépet, más eszközt kell választani oprendszertől függően. Erre a szakszervízben is rákérdeztem, és megerősítették. Ennek ellenére neked mégis megy, lehet hogy visszafele már kompatíbilis.
Hurrá
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
Jujjujj, de láma vagyok, sikerült. Eddigi laptopokból kiindulva feltettem 4 féle intel/pro wifi drivert, s nem ment. Azért, mert nekem a dell sajét wif-card drivere kellett. De ezt is csak véletlenül, végső elkeseredettségemben tettem fel
Szóval ezek szerint a d620-at 2 féle wifi-modullal is szerelik?
-
amol
addikt
Na, mintha azt írtad volna hogy gyors Vista alatt, mi változott? Vagy csak az alap témával gyors?
Ha nem sikerül működésre bírni a dolgokat xp alatt, akkor sajnos tényleg az a helyzet hogy más eszköz van benne. Nem valószínű hogy fejlesztenek lefele, nem biztos hogy lesz hozzá driver, de nem kerülhet sokba a csere ha mégis xp mellett döntesz.
A rádumálás? Örülök hogy segíthettem. Az, hogy egy T61 helyett is azt ajánlod hogy a D830-ast vegyem, nekem bőven elég.
szerk: az én 15'' Toshibám 5 éve záródik egy helyen, emiatt ne aggódj.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Nem egészen: [link]
Az én szívem is a D830 felé húz, és kb. sokszor jobban néz ki, de azért egy TP mégis TP annak ellenére, hogy mintha menne lefelé a minőségük. Félek hogy hasonló kiépítésben drágább lesz a D830 (tudom, a T61 14''-es).
Ezek szerint, ha ajánlod, meg vagy elégedve a D620-al. Ennek örülök. Ha már rádumáltalakÍrj róla valami jót! Sikerült működésre bírni a BT-t Xp-vel?
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Vagy vezérlőpultnál vagy a tálcaikonnál meg kell nézni a BT beállításokat - bár a Vistat nem ismerem.
Az a kapcsoló vezetéknélküli cuccok kapcsolója, mint a WLAN, BT, HSDPA.
A BIOSban állítható, hogy mi történjen a bekapcsolásakor, pl cak WLANt kapcsolja be vagy mindent, stb. -
amol
addikt
Mondtam hogy nincs benne
Ne aggódj, 5000-ért láttam 800000 az egyben pcmcia kártyaolvasót, és még ki sem lóg a gépből.
Viszont érdekelne, milyen sebességre képes az a 3G modul. Lehet vele érdemben netezni vagy csak külső eszközzel oldható meg a mobil net
Nem tudom hogy megy Vistánál, én XP-s gépeket telepítettem, azokon az install után feljött egy ablak hogy ments. Ha ez utólag feltett oprendszer akkor ilyen nem lesz, akkor sztem írd ki Ghost-tal. Így ha gond van gyorsan visszarakható a teljes rendszer driverekkel, segédprogramokkal stb. Ami nem kell le is szedheted előtte (pld. nálam Norton mindig így jár).
listván: jó hogy itt vagyÉn is kb így értettem a dolgot, és mivel az alap 512 valószínűleg a bill alatt van, a másik (alsó) slot üres, és ahhoz nem kell szétszedni a gépet.
Nincs infód mikor érkeznek a Quadros D830-asok ill. hogy a hónap végén megjelenő Vostrok és új Inspironok milyen késéssel jutnak el hozzánk? Köszi!
[Szerkesztve] -
amol
addikt
A szabad slotokba természetesen, azonban ha a beletett memória hibája miatt nem működök megfelelően a gép ill. hibásodik meg (ami valószínűtlen) akkor nem él a gyári garancia.
Ha 2gb-ra van szükséged akkor ki kell cserélned a gyárit is, lehet hogy jobb ha ilyenkor a márkaszervíz végzi a cserét a náluk vásárolt modulokkal. Ez lehet hogy drágábban jön ki.
Magyarul ami gyárilag a gépben van arra a Dell állja a garanciát, amit utólag teszel belle arra az akitől vetted. -
amol
addikt
Elküldenéd a linket? Polipéknál a d820-nál is el volt írva, azóta már javították.
És én kártyaolvasóra sem emlékszem, lehet rosszul. Persze attól függ milyen kártyára gondolsz, de memóriakártya-olvasó tuti nincs.
A legtöbb helyen már 3 év teljessel adják, nem szervízgaranciával. Ez ugye nem az amiről beszéltünk korábban?
A Vista valószínűleg előtelepítve lesz és install után ki tudod írni lemezekre. Sajnos manapság nemigen adják oda lemezen, biztos nagyon drága az alapanyag
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Mégis kivárod?
Pár napja beszéltem a HRP-ben egy Delles úriemberrel, a D830-as elvileg egy hónapon belül itt lesz, gondolom a D630 is. Állítólag nem lesz nagy különbség árban, erre befizetek.
Én egy quadros D830-ast szeretnék - jelenleg.
A honlapon már kint van mindkettő.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
-
amol
addikt
Ilyenek miatt ne aggódj, ha nem azt kapod ami a specifikációkban szerepel akkor kötelesek kártalanítani. Annál a bolttal a pixelhibás gépekkel lehet gond - mivel bármi más hiba garanciális kivéve a külső sérülést -, de talán a Dell az egyetlen márka amit nyugodt szívvel meg mernék náluk venni, mivel a Dellnél ritka a pixelhiba mint a fehér Zorro.
Ha a garancia véletlenül nem teljeskörű, akkor kb. 5000HUF a váltás, és Dell esetében a 3 éven belül BÁRMIKOR bővítheted tovább a garanciát akár 5 évre, nem csak 30 napig.
Az ajánlott T60-ak tudásra nagyon el vannak tőle maradva, 100x szebb náluk, és nekem mindig sántít ha egy használtas boltban van 2 db új ''valahonnan''. Lehet hogy újak, de az biztos hogy nem hivatalos viszonteladó. Én azt vettem észre hogy amióta Lenovo az IBM, nem hozza azt a legendás minőséget. Nem vagyok tőlük elájulva.
[Szerkesztve] -
extra dry
csendes tag
TayRol
Itt találsz D600-as notit akciósan.
hmm, eddig tényleg ez a legjobb, amit láttam. kicsit még sok is, 1G memória azért már túlzás, és sokmegás külön radeon nélkül is jól ellennék. mármint elviselni elviselném, csak örülnék, ha inkább hiányozna és pont annyival lenne olcsóbb (:
ez hihetetlen egyébként, hogy nem lehet tetszés szerinti laptopot összerakatni.
üdv / dry
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest