- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr33zeye
tag
válasz
Terrorista #11104 üzenetére
Sztem 1 azonnali átvizsgálás... Az akku szinte biztos, h kuka (persze csak szelektívbe a rend kedvéért
) A vidkari meg vagy hűtés (ebbe beleértve a porosodást is, bár az eléggé ritka baj notiknál) vagy áramellátás, vagy hardverhiba. Mindenképpen ajánlok 1 szervízt, mert annyit megér a konfig.
-
literkóla
csendes tag
válasz
Terrorista #11104 üzenetére
Nekem is 9400 Inspironom van, 2006.októberi es produkalja azokat a dolgokat amiket leírsz. Raadasul egesz nap porog a huto, meg ejszaka is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Terrorista #4242 üzenetére
Szívesen!
Remélem jól is fog működni. Fura, hogy az én 350-es bluetooth driveremmel is müxik a te 355-ösöd, dehát ez van
-
TayRol
nagyúr
válasz
Terrorista #4230 üzenetére
Persze küldöm, de csak 8 után, sajna akkor érek haza.
Egyébként nekem úgy kell csatlakozni a gépemhez, hogy a system tray-ben levő bluetooth ikonon jobb klikk és file fogadása. Különben nem találja a gépem.
p.s.: egyébként nekem 620-am van, de remélem neked is 350-es bluetooth adaptered van a gépedben - csak a driver miatt. -
TayRol
nagyúr
válasz
Terrorista #4221 üzenetére
Szeva!
Nekem az XP nem ismerte fel a kékfogat, a vista igen (alapból adták hozzá). A Bluetooth Perphial Device elvileg 5 dologból áll, s ha jól tudom, én azt fel sem tettem, mert nekem Toshiba modul van benne, ami teljesen korrektül működik, s a vezérlőpultban van a kék ''B'' ikon hozzá
De elküldöm neked este a gyári cd-n lévő drivert, ha kell, remélem azzal menni fog.
Üdv.,
TayRol -
karesz501
senior tag
válasz
Terrorista #4223 üzenetére
Egyébként jól szuperál a gépezet?
-
amol
addikt
válasz
Terrorista #4223 üzenetére
Nem tudom milyen kínai oldalra gondolsz, azt TayRol találta. A modul egyébként pár ezer HUF, HRP-nél próbálkozz. Én a helyedben megtartanám a régit is, mivel XP-hez meg csak az jó.
-
amol
addikt
válasz
Terrorista #4221 üzenetére
Fizikailag más modul kell Vistához mint XP-hez.
olvasd el ezt: #4102. Cseréljetek -
Terrorista
senior tag
válasz
Terrorista #4131 üzenetére
Na sikerült felismertetni az ismeretlen bt eszközt. Már eljutottam addig, hogy vagy a lapos ismeri fel a telót és kér a párosításhoz kódot, vagy a teló ismeri fel a gépet. Egyszerre sosem, valamelyik mindig rinyál, h nem talál bt-s eszközt. 1x sikerült, csak akkor meg a párosítás után lett vmi bibi. :S
Már lemerül lassan a mobil, annyit kínlódtam vele. Valakinek van ötlete, hogyan kellene összelőni őket?
Biztos hogy jó mindkét eszköz csak én vagyok béna.. na meg esetleg vista szólhat közbe.
teló: se w850i
gép: dell 9400/1705
Jó lenne ha valaki lépésről lépésre leirna, hogy megy ez. Csak a menete érdekelne.
Előre is köszi! -
tozo86
tag
válasz
Terrorista #4131 üzenetére
hát sajnos nincs ötletem. én is még csak most fogom feltelepíteni a Vistát.
Ha valaki tudna valami biztosat mondani a #4119-es hozzászólásommal kapcs, nagyon hálás lennék. HRP szervízről van szó. -
tozo86
tag
válasz
Terrorista #4120 üzenetére
szia. [link] itt találsz hozzá drivert. Kiválasztod a model-t, megváltoztatod az OS-t XP-ről Vistára és ott lesz!
mod: közben sszerver is válaszolt
a csavarokon tényleg lehet látni ha nagyon megnézik. de nagyon remélem hogy nem kötnek bele, mivel én már kivettem az eredeti RAM-okat.
[Szerkesztve] -
sszever
őstag
válasz
Terrorista #4120 üzenetére
A Dell honlapján miért nem nézted meg?
[link]
Alsó két sor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest