- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr33zeye
tag
válasz
Terrorista #11104 üzenetére
Sztem 1 azonnali átvizsgálás... Az akku szinte biztos, h kuka (persze csak szelektívbe a rend kedvéért
) A vidkari meg vagy hűtés (ebbe beleértve a porosodást is, bár az eléggé ritka baj notiknál) vagy áramellátás, vagy hardverhiba. Mindenképpen ajánlok 1 szervízt, mert annyit megér a konfig.
-
literkóla
csendes tag
válasz
Terrorista #11104 üzenetére
Nekem is 9400 Inspironom van, 2006.októberi es produkalja azokat a dolgokat amiket leírsz. Raadasul egesz nap porog a huto, meg ejszaka is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Terrorista #4242 üzenetére
Szívesen!
Remélem jól is fog működni. Fura, hogy az én 350-es bluetooth driveremmel is müxik a te 355-ösöd, dehát ez van
-
TayRol
nagyúr
válasz
Terrorista #4230 üzenetére
Persze küldöm, de csak 8 után, sajna akkor érek haza.
Egyébként nekem úgy kell csatlakozni a gépemhez, hogy a system tray-ben levő bluetooth ikonon jobb klikk és file fogadása. Különben nem találja a gépem.
p.s.: egyébként nekem 620-am van, de remélem neked is 350-es bluetooth adaptered van a gépedben - csak a driver miatt. -
TayRol
nagyúr
válasz
Terrorista #4221 üzenetére
Szeva!
Nekem az XP nem ismerte fel a kékfogat, a vista igen (alapból adták hozzá). A Bluetooth Perphial Device elvileg 5 dologból áll, s ha jól tudom, én azt fel sem tettem, mert nekem Toshiba modul van benne, ami teljesen korrektül működik, s a vezérlőpultban van a kék ''B'' ikon hozzá
De elküldöm neked este a gyári cd-n lévő drivert, ha kell, remélem azzal menni fog.
Üdv.,
TayRol -
karesz501
senior tag
válasz
Terrorista #4223 üzenetére
Egyébként jól szuperál a gépezet?
-
amol
addikt
válasz
Terrorista #4223 üzenetére
Nem tudom milyen kínai oldalra gondolsz, azt TayRol találta. A modul egyébként pár ezer HUF, HRP-nél próbálkozz. Én a helyedben megtartanám a régit is, mivel XP-hez meg csak az jó.
-
amol
addikt
válasz
Terrorista #4221 üzenetére
Fizikailag más modul kell Vistához mint XP-hez.
olvasd el ezt: #4102. Cseréljetek -
Terrorista
senior tag
válasz
Terrorista #4131 üzenetére
Na sikerült felismertetni az ismeretlen bt eszközt. Már eljutottam addig, hogy vagy a lapos ismeri fel a telót és kér a párosításhoz kódot, vagy a teló ismeri fel a gépet. Egyszerre sosem, valamelyik mindig rinyál, h nem talál bt-s eszközt. 1x sikerült, csak akkor meg a párosítás után lett vmi bibi. :S
Már lemerül lassan a mobil, annyit kínlódtam vele. Valakinek van ötlete, hogyan kellene összelőni őket?
Biztos hogy jó mindkét eszköz csak én vagyok béna.. na meg esetleg vista szólhat közbe.
teló: se w850i
gép: dell 9400/1705
Jó lenne ha valaki lépésről lépésre leirna, hogy megy ez. Csak a menete érdekelne.
Előre is köszi! -
tozo86
tag
válasz
Terrorista #4131 üzenetére
hát sajnos nincs ötletem. én is még csak most fogom feltelepíteni a Vistát.
Ha valaki tudna valami biztosat mondani a #4119-es hozzászólásommal kapcs, nagyon hálás lennék. HRP szervízről van szó. -
tozo86
tag
válasz
Terrorista #4120 üzenetére
szia. [link] itt találsz hozzá drivert. Kiválasztod a model-t, megváltoztatod az OS-t XP-ről Vistára és ott lesz!
mod: közben sszerver is válaszolt
a csavarokon tényleg lehet látni ha nagyon megnézik. de nagyon remélem hogy nem kötnek bele, mivel én már kivettem az eredeti RAM-okat.
[Szerkesztve] -
sszever
őstag
válasz
Terrorista #4120 üzenetére
A Dell honlapján miért nem nézted meg?
[link]
Alsó két sor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest