- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #48126 üzenetére
A nejemnek 5200U van, egy Aidát lefuttattam rajta, kb 20%-kal marad el az én i7-5600U-mnál, azért ez nem olyan vízválasztó, ami megy-nemmegy különbséget okozna. Inkább adatkiírási bakira gyanakszom az ominózus makró-ügyben. Más tészta, h a VBA csak egy procimagot használ, és messze nem a legoptimálisabban - bár ami egy régi gépen ment, annak új gépen is mennie kellene.
-
válasz
#16820480 #48122 üzenetére
Meglehet, hogy 5300U. Az viszont kb. a már említett Haswell szintjén kellene, hogy mozogjon. Érdekes eset.
Mondjuk ilyen 5-10%-ikról beszélünk ezeknél, azért furcsa, hogy az egyikkel jól megy, a másikkal meg egyáltalán nem. Lehet, hogy a single vs dual channel adja azt a pluszt, ami kell.
-
-
premete
veterán
válasz
#16820480 #48100 üzenetére
Volt, 22>14, de a generációk utolsói a következő elsőjéhez képest nem sokban különböznek, bármit mond is a marketing: ahogy az alábbi péda is mutatja:
"The comparison, which featured the Broadwell i7-5775C, illustrates the improvement Intel has made:
According to the results, the 5775C delivered 0.449 units of performance per watt of power consumed. The prior-generation Haswell 4770K delivered 0.297 and the Haswell Refresh 4790K came in at 0.273. If we compare the 5775C to the 4770K (the more efficient of the high-end Haswell chips), the Broadwell chip is 51% more efficient than the prior-generation Haswell chip."
Mobil processzoroknál a Refreshnél az előző Haswellhez képest például a throttlingolás szűnt meg.
Én óvatos duhajként a következő platformnál is megvárom inkább az empirikus tapasztalatokat, mintsem a marketing elhitesse velem, hogy "forradalmi" meg "korszakalkotó" és közben kiderül, hogy mégsem eszi olyan forrón a kása a macskát.
Volt Mifim, de akkor megint eggyel több cucc töltöttségére kellett figyelnem, plusz arra, hogy ne hagyjam el (mondjuk nálam kicsit speciális a történet, mert az év felében a szőlőhegyen vagyok, ahol csak műhold és wwan létezik, plusz áram, ha nem lopják el a trafóból az olajat). -
válasz
#16820480 #48096 üzenetére
Jó messziről írsz
Biztos az ottani árverseny az oka, 2évnyi gari komoly összeg a gyártóknak a jelenlegi gyártási minőség mellett
.
Ja, még1 dolgot elfeledtem: ha nem sürgős a dolog érdemes lehet picit várni, nagyon valószínű, hogy fél éven belül frissítik a sorozatot (7460?) skylake procikkal - amik ugyan nem lesznek lényegesen jobbak a Broadwellnél, de legalább tovább támogatják az igp-t, és jó eséllyel USB 3.1-es csatikkal, amik alsóhangon 3-4x gyorsabbak az usb3-nál.
#48098:
"Plusz az 50-esek wwanja sem mini pcie, hanem valami megint nem kompatibilis az előzőkkel" - hogyan? Mégsem lehet bele PCIe (nem Achi...) m.2 ssd-t tenni? A 2242-es méret miatt én is falramászok, ha a nejem 12.5"-os elitebookjába belefért a 2260, akkor egy 14-esbe miért nem voltak képesek... -
premete
veterán
válasz
#16820480 #48096 üzenetére
A nagyobb akku természetesen tovább bírja, amiket használtam, azokban 31, vagy 42 Wh-s akkuk voltak, azok nem bírnak annyit, mint a 6xxx-ek, a 65 Wh-val; abban viszont nem vagyok biztos, hogy a Haswell Refresh (10 végűek) és a Broadwell között nagy különbség lenne
Jól látod, azt írtam, hogy az e7440-esbe mi megy bele, nem azt, hogy az e7250-esbe mi; de aki egyikben sem próbálta ki, akkor szerinten ne írja, hogy tutira igen/nem.
Újabbaknál olyan trükkök vannak, hogy az embernek égnek áll a haja, például az e6440-esbe csak fél mini pcie hely van az msatának; így hiába van normál msata, 512 GB-os ssd-m, az e6440-esbe nem tudom beletenni, illetve ha a wwan helyére tenném, akkor netem nem lenne. Plusz az 50-esek wwanja sem mini pcie, hanem valami megint nem kompatibilis az előzőkkel, ahogy a dokkolók csatiját is elqrták rendesen. -
-
válasz
#16820480 #48091 üzenetére
A gari létfontosságú a mai világban, sajna üzleti kategóriában is gyakran előfordul a silány alaplap/egyéb alkatrész, gyártótól függetlenül. 3év gari alatt max pendriveot vennék
.
9.5mm-es tuti nem megy bele, de ez nem akkora gond, 7mm-es notis HDD-kből nincs hiány. Azért biztiamibizti nézz utána, hogy a 7es tleg belemegy-e, vagy 5-ös kell. (Nekem dVGA-s 7450-em van 2.5"-os bay nélkül, így sajna nem tudom megnézni neked).
-
premete
veterán
válasz
#16820480 #48091 üzenetére
Nem minden 6-os vastagabb, hdd-t rendszernek a melegedés miatt nem tennék bele, mert nincs semmi hely akkor se alatta, se felette, de annyira, hogy beépítő keret sem kell, mert a hátlap fogja meg.
Ha 52 Wh-s az újban az akku, az már többet tudhat, mint a 6xxx 65 Wh-sa. A 42 Wh, páne a 31 Wh azok rém karcsúak.
Szóval én a 6430u-ról csak dokkoló csatit hiányolom, egyébként azt tartom az utolsó rendes Latitude-nek, annak nem horpadt a billentyűzete, gumiszerű a háza, ráadásul nem is vastag. -
premete
veterán
válasz
#16820480 #48088 üzenetére
Határeset, de a 9.5 mm-es az e7440-be belefér (szerintem az e7450-esbe is, de olyan még nem volt nálam); a 7 mm-es lötyög benne (a gyári 5mm-eshez van egy szivacs benne, hogy ne zörögjön, illetve hdd esetén a hőtermelés is kérdéses (ugye ha csak háttértárként van, nem gáz annyira, mintha arról futna a rendszer), ssd-t egy 2.5"-os samsung 840 pro-t és egy 9.5-ös intel ssd-t használtam benne.
Billentyűzetben és masszívságban szerintem a 7xxx visszalépés a 6xxx Latitude-ok után. Fogyasztásban nem, mégis tovább elmegy a 6xxx a 65 Wh-s akkuval, mint a 7xxx a 42 Wh-sal. (Cserébe nehezebb valamivel). -
válasz
#16820480 #48083 üzenetére
Az M.2 szabványhoz egy remek olvasnivaló,direkt lementettem. [link]
PCIe SSD már régen van,de 2280-as,az a 7450-be ugye nem jó,már jönnek a 2260 és 2242-es verziók is hamarosan.NVMe szabvány,az kell a 7450-be.
Van még egy lehetőség,a WD Black2Jó választás lehet még mindig a E7440-es i5 4310U-val,nem sokkal gyengébb a 7450-től.Ebbe 7mm HDD-t lehet tenni,abból van 1 TB-os is.
-
válasz
#16820480 #48083 üzenetére
PCIe csatolós 2242-es kell, nem SATÁs, ez pedig még ritkább a fehér hollónál.
Az átrakás akkor előny, ha hdd-t akarsz mellé raktárnak, bár itt óvatosan kell eljárni, a 7450-be csak 5mm vékony hdd-k férnek, nem tomm, mi a helyzet a 7440-nel.
Ja, amúgy 7450/7250=Broadwell, 7440=Haswell, előbbi jobb grafikával érkezik és elvileg energiagazdálkodásban is többet tud.
Pöcökegér: én nem vagyok hívő, ha jól tudom, a thinkpadek ebben verhetetlenek...
-
-
-
-
törölt tag
válasz
#16820480 #36856 üzenetére
Még egy kérdés eszembe jutott: ezek a Latitude-ok mennyire szeretik a linuxot? Igazából azt tervezném, hogy csinálok egy partíciómentést a biztonság kedvéért, ha már adnak hozzá win-t, aztán menne fel egy Manjaro (Arch). Az UEFI meg esetleges spéci hardver miatt nincs szívás?
-
premete
veterán
válasz
#16820480 #36846 üzenetére
Szia, meg lehet oldani msata ssd+hdd-vel; annyi, hogy papíron csak 5mm-es hdd megy bele, de még a 9.5-ös is belemegy (ez határeset), a 7mm-es pedig simán. Annyi a hátulütője, hogy csak 1 minipcie hely van, tehát vagy msata ssd, vagy belső wwan modem. Nekem a belső wwan a fontosabb, így egy Samsung 840 Pro-t tettem bele, abból is van 1 TB-os (nekem elég a 256 GB-os is).
Nekem is elsődleges gép (23 éve nincs asztalim), a saját 500 GB-os hdd-je a backup. Ha még nem vettél, próbálj erősebb cpu-sat keresni, a 4300U nem egy sebességbajnok már sima netezésben sem. -
-
tragiQss
tag
válasz
#16820480 #24769 üzenetére
Amire emlékszem (és most kizárólag a 20-as végűekről beszélek, a korábbiakat nem ismerem): nincs "pöcökegér", emiatt a tapipadnak csak két gombja van, a külső borítása valamivel gagyibb hatású, ha egymás mellé teszed a kettőt.
Valami rémlik, hogy nem lehetett az 5x20-as szériát világító billentyűzettel rendelni, de ezt nem tudom, hogy a hazai kereskedők hibája volt-e, egyáltalán nincs vagy csak én emlékszem rosszul.
Szintén bizonytalan vagyok, de mintha az 5x20-asokból hiányozna az ujjlenyomat olvasó és úgy tudom, ezekben csak az "integrált" VGA van, nincs önálló, nagyteljesítményű kártya hozzájuk.Ha igényesen kidolgozott gépet akarsz, akkor ezt a szériát messziről kerüld el!
Nem tudom, a használtan kapható régebbiek (5x00, 5x10) milyenek, ahogy azt sem, hogy a lassan talán forgalomba kerülő új, 30-as Latitude-ök hogy fognak kinézni, de ez...
Inspiron alsó kategóriánál el tudnám fogadni a minőségét, de egy felső kategóriás üzletitől...
Arra is készülj fel, hogy a tapipad már nem a jól bevált Synaptics, hanem az ALPS által gyártott, elég rossz minőségű darab! (ez úgy láttam, nem csak a Latitude-re igaz) A drivere is elég pocsék, ezt tovább rontják azzal, hogy az ALPS egyáltalán nem készít drivert. -
MarQs
senior tag
válasz
#16820480 #14889 üzenetére
Na... idén már egész biztosan nem Lali, meg Kokó a király! Köszönöm szépen!!
Remélem nem ment el rá sok időd!
Amúgy hihetetlen! Újra kell értelmeznem a Guglival való viszonyomat! A körmöm majd le kopott, annyit klimpíroztam a keresővelde semmi "verified" - pedig nem tegnap kötötték be a netet...
A Socket M tokozással amúgy már képben voltam szerencsére - ezért is volt a T5600-as az egyik kiszemelt CPU - csak az L2 méretének kérdése teljesen bekavart, de közreműködésednek hálamár ez is megoldódott!!
Úgyhogy fogadj el tőlem egy nagy virtuális pacsit!
Sőt! DUPLA pacsi! -
MarQs
senior tag
válasz
#16820480 #14881 üzenetére
Nem is akarom megf...gatni szegényt - dolgozott már eleget!
Mondjuk egy T7300-as szintű mér elegendő lenne...
Az már 2 GHz-en hasít, csak 4 MB az L2 gyorsítótár mérete és nem tudom, hogy kezelné-e azt a rendszer - ugye abban a nyomi gyári felhasználói kézikönyvben az van, hogy max. 2 MB L2.Egy BIOS frissítés megoldaná ezt a kérdést is?? Mondjuk az úgy volna tutkó! Nem is vacillálnék sokat, ha tudnám...
-
MarQs
senior tag
válasz
#16820480 #14875 üzenetére
Ahha... ez egy jó kiindulási pont! Köszi szépen!
A legutóbbi BIOS frissítés a support oldala szerint ugye 2007.június 25-én jött ki, a Socket M, Core 2 Duo Mobil procik T5500-tól T7600-ig pedig 2006.augusztusában, egészen pontosan 08.28-án gördültek le a gyártósorokról.
Tehát ezek a procik akkori időszámítás szerint elméletileg még beleférhettek/nek a "newer Intel processors" kategóriába - majdnem egy év van a két időpont között. Kezd megállni saját lábán a történet!
Így a kérdés vajában már csak az, hogy szereti e a rendszer a 4 MB L2-t...Ui.: a "CPU kontra gyengus integrált GPU" félig költői, félig reális kérdésként született - felvetésed jogos bár tisztában vagyok vele.
Egyenlőre és szerencsére még megfelel az igényeknek a konfig ezen része, szal nincs vele nagy probléma... -
bruce20
csendes tag
válasz
#16820480 #14865 üzenetére
hello
Igen, a notebook billentyűk is leszedhetőek egyesével, ugyanúgy, mint az asztali billentyűzeteknél, csak itt fokozottabb óvatosság kell. Egy csavarhúzóval óvatosan, finoman feszítsd fel, majd az ujjaddal a másik oldalról tarts ellent, és húzd le. Vigyázni kell, hogy a patentok ne törjenek, csak engedjék el a gombot. Utána látni fogod, hogy mi a hiba, de szerintem ott korábban eltört már az egyik patent, és emiatt nyomódik le minimális behatásra is az az adott billentyű.
Visszarakásnál csúsztasd a billentyűt a helyére, majd egy határozott mozdulattal erősen nyomd be. Kattan egyet, és a helyén van.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#16820480 #10170 üzenetére
a dell.co.uk oldalon ott van a címlapon, hogy megérkezett, bár a cikket nem olvastam el, azt nem tudom megmondani, hogy árusítják-e már.
-
Fulmi
senior tag
válasz
#16820480 #9524 üzenetére
bontobol, hasznaltan, mashonnan nem igazan lehet szerezni joaron. cpu-t erdemes lehet cserelni, de nem igazan ertem hogy miert kell az illetonek cserelni ha T2400-a van ami 1833 MHZ, Fsb 667 Mhz, clock multiplier 11, 2 mb l2 cachel, ez egy eleg jo szerintem, a baj csak az lehet h 32 bites, de nem hinnem hogy pont 64bites op. rendszert akarna. vga-t pedig en nem igazan cserelnek, mert az draga nagyon. inkabb amikor veszunk egy gepet akkor koltsunk ra kicsivel tobbet, de ez az en szemelyes velemenyem.
-
törölt tag
válasz
#16820480 #9436 üzenetére
Ha a technológia túlnőtt volna ezen akkor pont, hogy nem kellene, hogy gondot jelentsem a lenullázás
Amúgy nem kételkedem a mondanivalódban, az infóim is csak fórumokról vannak, szóval nem kizárt, hogy hülyeséget beszélek
Egyébként megnéztem az Everest-el és azt mondja, hogy 11%-os az elhasználódottság, egy hónap után holott 95%-ban hálózati töltőről használtam. Ez szerinted így normális? A kézikönyv szerint benne kellene hagyni akkor is ha hálózatról használom, mert az nem befolyásolja az aksi állapotát, de ezekszerint mégis. Most kivettem a gépből az akksit, szerinted teljesen feltöltve tegyem el, vagy csak félig-meddig feltöltve? Mert erre is olvastam már több verziót és tanácstalan vagyok. -
Polcrendszer
tag
válasz
#16820480 #9336 üzenetére
milyen progival nézed? Mert nálam kicsit fura, hogy a rightmarkkal állítom, és elvileg 800mhz-en, low volton fut, de így is 10perc alatt eléri az 50fokot és beindul a venti, ami aztán folyamat megy, hogy tartsa az 50et, de ha mellette bekapcsolom a i80kfangui-t,az meg full max órajelet mutat...mi a különbség internal meg external órajel között?csak mert egy harmadik progin meg azt tapasztaltam, hogy az internal változott, ha lejjebb vettem az órajelet, az external maradt maxon...
Vistat használok. -
Fulmi
senior tag
-
-
Polcrendszer
tag
válasz
#16820480 #9230 üzenetére
pontosan ezzel van a bajom: hogy cask a venti tudja 50fok alatt tartani. Nem értem, miért melegszik lazán akár 60fokra is úgy, hogy semmilyen terhelő programot nem futtatok rajta és minimális volton és órajelen pörög.Más gép teljes csöndben van, ha csak neteznek, ez meg egy Vostro, állítólag az egyik legjobb hűtéssel épített ház, meg fém felület a hőelvezetés miatt, erre folyamat melegszik.Ezért kérdem a többi Vostrost, náluk is ez-e a helyzet.
-
MajaG
senior tag
válasz
#16820480 #9026 üzenetére
Közbe kivettem a titkosítást, s úgyis zöld világító, sárga, majd kialszik.
Dell honlap szerint ez a hibát jelenti - nincs hálózat, biosba mik a beállítások ?
Wi-Fi Catcher™ light — The light operates as follows:
o Flashing green: Searching for networks
o Solid green: Strong network found
o Solid yellow: Weak network found
o Flashing yellow: Error
o Off: No signal found -
MajaG
senior tag
válasz
#16820480 #9019 üzenetére
Igen vista alatt nem lehet, s a titkosított hálozat is stimmel, mert az enyém az. Akkor jól van, csak nem értettem miért alszik ki. Kösz a választ.
Más. Néztem frissebb drivert az nvidia kareszomhoz (8600m gt) Találtam is, mint a dell honlapján van, de nem engedi telepíteni. Emlékszem anno olvastam, hogy kell valamit trükközni. Pontosan mit is?
-
Alkyra
csendes tag
válasz
#16820480 #8832 üzenetére
Van, le is szedtem s azt mondja rá, hogy nincsen olyan cucc a laptopomban.XD(dell vostro 1500 as driver)
Egyb. TÉNLYEGESEN rosszabb, mint a Realtekes kártyám a másik notiban...
Oh s van vlm érdekes dolog, amire remélem tudjátok a megoldást:
Ha bedugom a Sennheiser CX300 as füllhallgatómat akkor nagyon erősen lehet hallani valamiféle zavarjelet. Később rájöttem, hogy a winchester mászik rá az alapjelre, mert pont alatta van berakva s ahányszor pörög a winyó állandóan serceg a fülesem s pittyog.
Hála a Fénynek, ez annyira nem érzékelhető a Sony füllhallgatómon(de attól még ott van)Minden drivert szépen felraktam s minden gyönyörűen működik.
Oh ezzel kapcsolatosan kérdeznék még valamit...
Van a touchpad alatt egy zenelejátszó irányító.Abból konkrétan csak három gomb működik(zene némítás, hangerő csökkentés s növelés)Át lehet programozni a többi gombot személyreszabott funkciókra?
A del hotkey ben nem elérhetőek azok a gombok vlmért... -
Soulskater
csendes tag
válasz
#16820480 #8732 üzenetére
nem tudom, és hogy tudhatnám meg?Ehez a témához még nem nagyon értek.
Mégcsak egyszer használtam vlite-ot!
Meg ugye azért lettem én mérges mert felmásol mindent,és tényleg csak a friss üde win első indulásánál indulgat újra.Továbbá a gyári businesst minden gond nélkül vissza tudtam rakni! -
zgyure
csendes tag
válasz
#16820480 #8653 üzenetére
Akit érdekel a külföldön vett laptop garanciája:
Gondoltam megpróbálok utánnajárni a dolgoknak, ezért küldtem a HRP-nek és a CHS-nek is levelet. A HRP-től kaptam eddig választ:
[I]" a készüléket elvileg 3 éves szervizgaranciával vette, ami természetesen Magyaroszágon is érvényes, ennek ellenőrzését a Service TAG alapján tudjuk megtenni.A magyarországi garanciális ügyintézés esetén valóban fizetni kell a munkadíjat, ennek összege 9000Ft+áfa.
A készülékhez 4. illetve 5. évi garanciakiterjesztés vásárolható, ezeknek várható költsége 15-20eFt+áfa."[/I]
Tehát ebből nekem úgy tűnik, a munkadíjat mindenképpen ki kell fizetni. A kérdés csak az, mi van az itthon vásárolt gépek esetén. Akkor is kell fizetni?
Van valkinek konkrét tapasztalata szerviz ügyben? -
atosz
őstag
válasz
#16820480 #8722 üzenetére
Mostanában ezzel nem volt gond, néha megfagy, az egy dolog. De a WiFi gond (hogy lelövi magát), az most jött elő. Megkérdeztem, hogy valaki találkozott e ilyennel. A másik hibaüzenet is pár hete van, nem tudom mire vélni.
A másik D630-akon amúgy úgy néz ki alaplapcsere lesz.
Jahh a töltőm is szétment.
-
yanna
addikt
válasz
#16820480 #8708 üzenetére
Bejelentkező hang akadás:igaz asztali gépen, de néha tapasztalom, ilyenkor iszonyatosan lelassul vmiért a wincsi. Az eseménynaplóba hibát jegyez be, disk a forrása, a leírása pedig: "Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn:\Device\Harddisk1\D". Ilyenkor rendszer visszaállítás után meggyógyul és kb. 1-2 hónapig nem csinálja.
-
fwgoze
aktív tag
válasz
#16820480 #8706 üzenetére
2. az oké, hogy beleszámolták...azonban ha hűteni kell az áramfogyasztást jelent...az pedig kevesebb akku-időt, bár remélem nem jelentősen...
3. akkor ezek szerint kb tényleg semmi különbség nincs, ha nem hajtom...és ugye akksiról úgysem hajtom, szóval akkor jöhet a T9xx...a maga 6 mega cashével...köszönöm a segítséged! -
fwgoze
aktív tag
válasz
#16820480 #8699 üzenetére
1. ezt hagyjuk is...én sem tudom
2. az egy dolog, hogy nem fogyaszt többet sokkal, de nem is melegszik sokkal jobban?(ergó nem kell jobban hűteni?)
3. ilyen feladatok úgyis tápról mennének..és akkor azt mondod, hogy alapjáraton mindegy mennyi cache, nem fogyaszt többet, ha nem kell használnia...zsír
4. valószínű volt...azért rákérdeztem..
5. érteni én is értettem, a kérdésem igazából a gaming részének szólt...mert én sem bírom elképzelni mi lehet ez...De tényleg nem..
Köszönöm a terjedelmes választ! -
Csaby25
őstag
-
qwertly
addikt
válasz
#16820480 #8562 üzenetére
Köszi a segitséget
esetleg tudnál valamit ajánlani ha
megkérdezném,hogyan induljak el ha összeakarnám kapcsolni egy asztali gépel hogy tudjak oda-vissza másolni a 2 gép között vagy tudná linket adni.
Több féleképen ha vezetékkel egymástól pár métere vannak vagy ha interneten keresztül.
-
qwertly
addikt
-
ben88ce
csendes tag
válasz
#16820480 #8551 üzenetére
CSnel ez fps_max 100.
"de valahogy mindig úgy voltam vele, hogy aki ilyenen lovagol, az már akár god módban is játszhatna. nekem sosem az adta a játék szépségét, hogy a hardver technikai előnye miatt győzök le valakit."
De fölöslegesen hátrányba kerülni se élvezetes. Pl az egerek között is vannak különbségek. 1000ft samsung optikai eger pl akadozik, ms 1.1A 4e ft megy mint a meszes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest