- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz
SzaboZE #73597 üzenetére
Jó szerencsét! Köszönöm válaszát! Igen, Atom processzor, N550-es van benne. A gépet a halál torkából mentettem meg és nagyon szeretném használni, mert nem androd op-rendszere van. Valamint Windows 10. Lehet, hogy ezért nincsen rajta a Duo Stage? Igen, gondoltam arra, hogy egy SSD-t veszek bele, de ez majd később lesz. Jelenleg egy 320Gb-os HDD van benne.
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Néhány hete volt egy-két kérdésem az Inspiron duo mini-vel kapcsolatban. Most van néhány újabb. Az mennyire eltérő a normális, átlagos működéstől, hogy rendkívül meleg, mondhatni forróak a belső fémrészek. Természetesen a külső burkolat is, a kéz melegnél magasabb a hőmérséklete. Valószínűleg emiatt állt is le.Egyelőre csak hálózati betáplálásról működik. A másik kérdésem, hogy hol találom meg és hogyan, milyen feltételekkel telepíthetem a duo Stage programot? Számtalan módon kerestem, de eddig sikertelen voltam. Köszönöm a segítséget. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Egy Dell Inspiron Mini duo 1090-t szeretnék feléleszteni. Valaki válaszolna az eddig feltett kérdéseimre? Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Dell Inspiron Mini Duo kapcsolási rajzával rendelkezik valaki, vagy esetleg tudja, hogy honnan lehet beszerezni? Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét!Megörököltem egy Inspiron Mini Duo-t! Állítólag már be sem kapcsolt, de nálam az első bekapcsolásra működött. Azóta nem, a gomb megnyomásakor 1-szer fehéren felvillan a jelző, aztán semmi sem történik. Vásároltam egy másikat, az állítólag működött (a kijelzője hibás), de ennél is ugyanez a jelenség. Az elsőben rossz az akkumulátor, másodikban nincsen. Az első akkumulátor töltőjével próbáltam mindkettőt, az pedig nem az eredeti. A kérdésem, hogy milyen fizikai feltételeknek kell teljesülnie a bendításhoz. Gondolok ilyenekre, hogy billntyűzet csatlakoztatva legyen, akkumulátor megléte és töltöttsége......stb. Néhány módon probáltam indítani, de nem volt változás. Sajnos még nem tudtam másik töltővel kipróbálni. Bízom benne, hogy kapok választ, mert nagyon szeretném használni az eszközt. Üdv.: Joe
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- ASUS Chromebook C300S - N3060, 4GB RAM, 32GB eMMC tárhely, 20 ciklusos akku
- Hp elitebook 840 G7-es laptop, I7-es 10gen processzor, 16 gb ram , 256 gb ssd , makulátlan állapot
- Gyári DELL töltő eladó
- Nagyon szép állapotú Érintőkijelzős Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- Acer 12 port Type-c Thunderbolt dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest