- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hat ezt igy nehez lenne megmondani...van mar DDR3-al szerelt noti? Nagyban fugg az orajeletol es a kesleltetesetol a ram-nak. Meg kell nezni ,hogy mondjuk DDR2 -vel szerelt notik adatatviteli sebessegenel mennyivel gyorsabb a DDR3-al szerelte ,na annak kb a negyede mivel szerintem integralt vga-knal sem a memoria a legmeghatarozobb.
http://www.intel.com/products/chipsets/GM965/index.htm
http://www.intel.com/products/chipsets/915gm/ -
dell-shop
csendes tag
ne legyen visszataszító, hisz az a célja, hogy ezt a fórumot olvasó. Dell notit vásárolni szándékozót jó tanáccsal lássa el.
A telepítési és egyén infók mellett szerintem az ár is fontos tényező, és ha ebben segít a dolog, akkor szerintem van értelme, de ha sért bárkit, akkor elnézést, pusztán a jó szándék vezérelt...
Ha valakit érdekli azért: megkezdődött a "jóárasításW, íme egy példa:
Dell Inspiron 1525: 119.800.- [link]
-
Maeg
tag
Megnyugtatásul (?) közlöm, hogy a vostro billje -na jó, nem a festék, csak a matt műanyag- bizony kopik.
Jó, igaz, hogy jópár oldal beadandót klimpíroztam már rajta, de azért mondjuk 1 hónap viszonylag intenzív használat után a mattság hogy megkopjon rajta, az már szerintem pofátlanság
Kiváncsi vagyok, mi lesz egy év múlva.
Kb a bill minősége az egyetlen, amivel nagyon nem vagyok kibékülve a gépen. Komolyan mondom, múltkor egy olcsó fusit néztem, és normálisabbnak tűnt annak a billje.
Gabás: XP-hez kéne SATA driver, olyan, amit nem telepítéskor floppyról tolok fel (laptop + XP + floyy manapság = wtf), hanem elindul a saját telepítője.
Lehet, hogy ennek is el kéne indulnia? Max tűzfal blokkolhatja, de az nem jelzett semmit, és amúgy is leglazább módba teszi magát telepítéskor...
Előre is thx a helpet!
-
spyduck
nagyúr
Szia!
Tudnál nekem segíteni, régen te is foglalkoztál a témával!
Adott egy Dell Vostro 1500
Angliában vásárolt 1év garral (2007.09-én vásárolt)
service tag kód: 6GSY43J
Kérdésem az lenne:
-Hogy tudom honosíttatni a gépet, h pl.: csak munkadíjat kellejen fizetni és az alkatrész árát az itthoni szervíz állja?
-Mennyiért adnak rá még +1év garit amitől olyan jogot élvez a gép mint ha itthon vásároltam volna? (esetleg +2év garit) -
Nem tudod véletlenül milyen videókártya van a vostro 1510-ben? A dell honlap 8400-asat ír de 256 mb memóriával. Itt a dunaelektronikán meg 8600 gts van írva. Ha az 1500-as vostróhoz hasonló (8600-as) van benne akkor én is ilyet veszek. Talált már valaki tesztet a vostro 1510-ről? Google barátommal nem találtam
Előre is köszönöm.
-
Uzmany
őstag
Kissé kilóg ez igaz, de 6 órát bír vele.
A T9XXX proci az a bizonyos nagyon alacsony fogyasztású lenne, ami júniusban jelenik meg? Nem tudom, lehet kissé keverem már ezt a sok számozástPár hete vettem a 9 cellás akkut, és most megnéztem a számlát, azon 1 év gar szerepel.
Arra viszont kiváncsi lennék, hogy mennyivel jelent többet akkuidőben a ledes kijelző.
-
Uzmany
őstag
Ezt nem olvastam. De szerintem az a 300-as ciklus egy év alatt bőven elérhető, és addig még az akksi garis.
Tényleg az akkura 1 v 3 év a gar?
Én már gariban cseréltettem ki a 6 cellást. Szó nélkül azonnal kaptam újat.
De szerintem nem is olyan drága hozzá az akku, igy egy esetleges pótlása nem vészes. -
Uzmany
őstag
Szivesen
Akkor sorjában válaszolok:
Intel 3100 gpu, nem ledes a kijelző. A 60% az lakásban nappal még épp jó, de kint már kevés lenne. Este viszont nekem lejjebb kell vennem, mert zavar.
A proci T7100, de hdd helyett 128GB SSD.
Mindig ölben használom. Nem melegszik, nem égeti a combom
De a 9 cellás akkunak van egy jó tulajdonsága, hogy kissé megemeli a gép alját és igy pl ha leteszem netán ágyra, vagy fotelba, akkor nem süpped bele. -
törölt tag
2. de biztosan jobban melegszik is, de erre nehéz objektív értéket adni, hogy mennyivel. az a helyzet, hogy a legtöbb gép, amit láttam az lassabb vinyóval volt szerelve, de szerintem ha a cég eleve hajlandó magasabb fordulatúval adni, akkor azt bele kellett hogy számolják a hűtésbe.
3. szerintem nem kéne többet fogyasszon. mert ugye a(z L2) cache arról szól, hogy a memóriából érkező adatokat előtárolja a procinak. utána lehet nézni, hogy melyik proci mekkora feszültséggel fut terhelve, és idle állapotban (a Peryn procik eleve már olyanok, hogy idle állapotban lekapcsol a nem használt mag C-nemtudomhány állapotba, így szinte semmit nem fogyaszt), és ezek alapján össze tudod hasonlítani, hogy tényleg mennyivel eszik többet. -
törölt tag
1. nem tudom racionális okát. ez persze nem azt jelenti, hogy nem is létezik...
2. nem hiszem, hogy olyan durván sokkal többet fogyasztana. egy nem integrált vga jelent olyan 20-30 percet általában fogyasztásban (mondjuk go8400 vs. x3100), egy vinyó ennél szeritem kevesebbet számít. de szerintem érdemesebb a fall senzort választani, mint a pár percnyi üzemidőt.
3. a számításigényes feladatoknál jelent sokat a cache (tehát h amondjuk tömörítgetsz, videót kódolsz, stb), amúgy nem akkora különbség. fogyasztásban biztos több valamivel, de alapjáraton nem hiszem. ha meg akkumlátorról kódolsz videót, az eleve elég fura elképzelés...
4. a 90W-os nyilván erősebb gépet is elláthat. például ha van benne dedikált vga, és a proci is erősebb, akkro nyilván célszerűbb a nagyobbat használni (ha tápról megy).
5. gaming support? ezt király, biztos leülnek az embberrel nídforszpídezni, ha unatkozikamúgy a többi azt jelenti, hogy egy év szervizgarancia van rá, de nem mennek ki a gépedért, hanem neked kell eljuttatnod hozzájuk.
-
-
Tompkins
tag
Már vártam, hogy valaki belekössön...!
Hülyén fogalmaztam.
Eredetileg 1x2048 MB RAM-mal szerettem volna, hogy később még bővíthessem, ha kell. De mivel ilyen lehetőség nincs, valamilyen irányban muszáj kompromisszumot kötni (vagy 2x1024, vagy már most megveszem 4GB-tal).
De köszi a kérdésed! -
SzaboZE
addikt
Én nem tudok ilyenről, hogy garanciális hiba lenne egy billentyűzet kopás. Ha a DELL erről külön nyilatkozatot adott, hogy széria probléma és cserélni kell garanciában, akkor más a helyzet. Ez így van más területen is, mint ahogy pl egy autó kormányát sem lehet garanciálisan lecseréltetni mert kopott. Ha egy alkatrészt kicserélünk garanciában, akkor a régit értelemszerűen vissza kell küldenünk a dellnek. Csak akkor lehet megtartani a régi alkatrészt, ha az újat kifizeti az ügyfél. Nekünk létezik extra garanciánk is (ha pl leejtik a gépet és összetörik, akkor is garanciálisan cseréljük az alkatrészeket), de abban a szerződésben is benne van, hogy a használat során kialakuló kopások nem tartoznak garanciális körbe. Egyéként én személyesen még nem találkoztam kopott billentyűzetű XPS-sel. Ez akár azért is lehet, mert még újak és nincs velük egyéb gond.
-
SzaboZE
addikt
Nah, nálunk a következő a helyzet. A nemzetközi garancia érvényesítésének menete: kitöltöd a tag transfert, visszaküldöd nekünk és onnantól mindent lehet garisan cserélni a gépben. A munkadíjat kell fizetni és esetlegesen a kiszállást (ha kérsz ilyet). Másik út, hogy megveszed tőlünk a garanciát és onnantól a gép azonos jogokat élvez, mint bármely nálunk vásárolt gép (full free minden). Gyanítom, a többi szervízben is így megy ez. Az egyedüli gond az amerikából származó Inspironokkal van, ugyanis arra a DELL csupán 1 év garit biztosít Európában (nem véletlen olcsóbb Amerikában). Mindegy hány évvel vetted, 1 év. Vagy kiviszed Amerikába szervízeltetni.
-
haralambusz
tag
No akkor szépen sorban
...
Felhívtam HRP-t ott kértem hogy kapcsoljanak a szervíztől egy Dell-ekkel foglalkozo kollégát és ő mondta:
-Szóval a gari honositás az lényegében áthozás európaira, mert az európai gari nálunk is jó (ezt online a http://support.dell.com/ -on lehet áthozattni)
-garit csak akkor lehet áthozni, ha a vásárlás napjától számítva már letelt 6 hónap
-gariztatás esetén csak a munkadíjat kell kifizettni, az új alkatrész beszerzése ingyen van illetve ezt a szervíznek kell fizettnie
-garanciát lehet kiterjeszteni és vásárolni is rá, persze csak a garancia honosítása után (ezesetben be kell vinni a gépet, felmérik az állapotát, megnézik hogy semmilyen hardver sem lett kicserélve és azután eldöntik hogy milyen garit adnak rá és hogy mennyit)
-elméletileg pár évvel később is, de gondolom ilyenkor alaposabban bevizsgálják a notitNekem telefonon a HRP szervíze ezt mondta!
-
Palika71
őstag
Nekem ilyenről nem is beszéltek a szervízben, mint lehetőség.
Csak szervíz TAG kell, és a munkadíj.Mayday001:Nekem. Bevittem az egy hónapos gépemet 1100 rossz szektrorral, ami folyamatosan szaporodott. Jól kitesztelték, és azt mondták, hogy nincs ennek semmi baja. Mikor visszakaptam a gépem 3 napra rá, már 1800 volt rajta, és a HD Sentinel szerint, a kondiciója 10% volt.
De legalább fizethettem érte 5e-t, és autóztam 2 órát.
Azt mondják, hogy ez máshol is így zajlott volna, de nekem mindenesetre rosszul esett.
(kicseréltem benne én) -
haralambusz
tag
Telljesen jó!
Akksi sokat bír, a grafikus telljesítménye nagy és hálisten nem kopik a billentyűzet... egyenlőre!
Negatívum, hogy a fém kaszni átveszi a belső eszközök melegségét, és hoszabb távon elég kellemetlen!
A WIFI kapcsoló az meg egy ilyen csúszka, ami eléggé mozog, mintha ki lenne törve, pedig nem, csak hülyén csinálták meg!
Meg mégy egy bosszantó negatívum, ami engem negyon zavar... Ha bekapcsolom a webkamerát, akkor egy kék fény a kamera melett világít... nagyon vakító erős fénny, és ha belenézek a kamerába, pont elvakít... kénytelen vagyok letakarni ha webkamozok.
Szóval azon kívül, hogy a Fuji winyó már meghalt benne, ezek a gondjai, igazából csak az első az ami zavar és nem tudok vele mit kezdeni...
-
kekegsm
őstag
Senki sem kenytelen beallni. Rengeteg pelda van ra, hogy Linuxot, Solarist, stb hasznalnak tomegesen, kozigazgatasban, stb. A Windows azert ilyen nepszeru leginkabb, mert egy egyszeru felhasznalo ezzel boldogul a legegyszerubben. A Linux egyre jobban fejlodik ezugyben, szepen jon is fel aranyaiban, talan 3-5-10 ev mulva mar lehet, hogy egy szinten allnak. Azonkivul ha jobban nekiallnak a hardvert tamogatni, drivereket irogatni, meg jobban beindul. A MacOS is szep es jo, de talan meg jobban bebetonozott renszer, mint a Windows, ezerszebb inkabb alkalmazasfuggo, es arban sem jobb. Ha az Apple kihozna vegre ugy is MacOS-t, hogy nesze, vedd meg, vidd haza es telepitsd fel a PC-dre, akkor az is jobban menne, hidd el. De ragaszkodnak a sajat hardverhez.
Nezd csak meg az autopiacot magyarorszagon. Nincs a Suzuki monopolhelyzetben, nem fizeti le a masik cegeket, de megis viszi siman a piac felet, mert kedvezo ajanlatai vannak a vasarlok fele. Amig a Suzuki az arral hodit, addig az MS az egyszeruen hasznalhatosaggal es az univerzalitassal.
-
kekegsm
őstag
Miert kenytelenek? ingyenes a linux, barki barmikor beszerezheti. Kompatibilitas? ez mar nehogy a Windows es a Microsoft hibaja legyen, gondoskodjon a Linuxos kozosseg a driverekrol. A hardwaregyartok meg megint a maguk urai, senki nem kotelezheti oket, hogy milyen drivert csinaljanak.
-
kekegsm
őstag
Nezd, azok az emberek, akik akarnak es tudnak linuxot hasznalni, azok ugyis tudjak, hol es hogyan lehet megvenni. A legtobb ismeros atlagfelhasznalo, aki linuxal vette a gepet, jott hozzam, hogy toroljem le azt a szart, es tegyek ra windowst. A hozzaerto felhasznalok pedig inkabb megveszik Windowsal, mert legalabb van egy jogtiszta oprendszer hozza, es tudjak hogy barmikor ratehetik az ingyen linuxot.
-
törölt tag
-
Palika71
őstag
Ahhoz, hogy honosítsd a garanciát, nem kell bemutatni a gépet.
Én pár hete megvettem Írországban az XPS, a posta meghozta, a termék remek (immáron magyar bill.-es (6e Ft) hála István fórumtársnak.
A szervíz azt javasolta, hogy a honosítással ráérek akkor foglalkozni, ha a gépnek valami baja lesz.
Nem kicsit, hanem sokkal jobban jártam, mintha itthon vettem volna. -
kekegsm
őstag
Ja, valamennyire zsakbamacska. Az olcsosagnak ara van.
Egyebkent megjegyzem, hogy en meg soha nem lattam olyan uj notit, ami pixelhibas lett volna. Egyetlen egy pixelhibas notit lattam, de az egy 6 eves Tos Satellite volt, es akkortajban halt meg az a pixel. Asztali monitorban lattam tobbet is.
Amikor megerkezik a noti, utanna kb 1-2 het, mire felkerul a tag a garanciaoldalra, szoval akkor van beaktivalva. Utanna tudod honositani. De a rogton garirol kerdezd a Humansoftot
-
törölt tag
Ne ülj fel mindenféle tréfának. Aki hozzáfér az adataidhoz, azzal is tisztában van, milyen jogkövertkezményekkel jár ha ez kiderül, vagy ebből kifolyólag bűncselekményre kerül sor. Hogy hogynem én UPC-s vagyok, kétszeresen is. A szolgáltatóm, és a munkaadóm is egyben. Ismerem a rendszert. Senki nem fér hozzá névtelenül sem az ügyfelek adataihoz, sem bizalmas adatokhoz. Az ilyen megjegyzések csak önfényezésre, vagy inkább önámításra jók.
-
kekegsm
őstag
Hat, a Tectra messze nem olyan mar, mint regen. Nem tudom, neztel e mostani Tectrakat. Szoval az en Vostrom sokkal jobb minosegu.
Ezt egyebkent sajnalom, jo volt a Toshiba, mindig vonzodtam a laptopjaihoz, de sajnos jott a kiabrandulas.
Remelem visszaternek egyszer a regi kerekvagasba... -
McLaca
őstag
Van XP driver Vostrora. Kisvállalkozásoknak készült gép, itt még megtámogatják az XP-t is. Az Inspironhoz már problémásabb...
Oprendszer nélkül Vostrot (és gondolom, Latitude-öt) lehet kérni, épp azért, mert azok üzleti gépek. Inspiront nem lehet, csak rendszerrel.SzaboZE:ugyan mitől bírná tovább Vista alatt? Chipset drivert rendesen fel kell tenni XP alá, és akkor ott is megy az energiatakarék. A 9 cellás akkumat épp most kóstolgatom, hogy mire számítsak. XP fut rajta, a kijelző a maximumtól kettővel sötétebb fényerővel fut, volt net, HD trailer lejátszás (ez nem sokat mondjuk), MSN, stb, 3,5 óránál tartok és még ír 1,25-öt. 88%-ról indult az akku. Mit tud a Vista ettől többet? A procit nem tudja 800MHz alá tenni, a kijelzőt is én határozom meg... Ja, WLAN és BT is be van kapcsolva.
zerga~: kb. NETTÓ ft-ban annyi, mint a nemzetközi oldalon a konfigurátorban $-ban. És nem teszik rá a kiskerek által alkalmazott zsíros hasznot. Kérj árajánlatot a dell konfigurátorral összeállított gépre magyarországi disztriktől, és akkor megrendelheted.
Az én gépemet a lengyelek gyártották le.
fwgoze ismét:a zsanér nem hiba. Szándékosan ilyen, mert nincs retesz a kijelzőn. Így az utolsó 1-2 cm-n a zsanér visszatartás helyett nyomni kezdi a kijelzőt a gép felé, hogy az fixen álljon retesz nélkül is. Meg a "hagyományos" zsanér miatt le se lehetne retesz nélkül teljesen zárni a kijelzőt, pár mm-t mindig visszaugrana.
Palika71: nekem kb. USD-Ft átváltási árfolyamon adtak árajánlatot.
kekegsm: én a mattot is be tudtam állítani szép kontrasztos, telt színekre.
Üdv!
-
gollum
tag
Nem bántottál meg, és eszembe se jutott, hogy becsmérelni akarnád, nem azért tettem idézőjelbe, pusztán a konkrét személyre szerettem volna célozni.
(#7329) kekegsm
Ha jól tudom a Vista is átlagfelhasználóknak készült, hogy egy komplett operációs rendszerrel, pusztán feltelepítve azt, kényelmesen, minden további nélkül használni tudják a számítógépüket, nem pedig rendszergazdáknak, vagy vérprofiknak...
Ebből kifolyólag, mivel rengeteg embernek problémát okoz pusztán a működtetése, akik nem értenek hozzá, nekem is az a megállapításom, hogy sza....Üdv.
-
Palika71
őstag
"és aztán csodálkozik az ember, hogy Vista alatt miért villog egyfolytában a kis hdd-led..." Kikell kapcsolni a torrentet!
zerga: A kapott USD-t szorzod kb. 255-tel, és megkapod az itthoni netto árat.
rumos14: Simán eladtam a Vostro1400-et, és rendeltem egy m1330-at. Nekem a HDMI miatt kell az XPS, és a LED-es kijelzője is izgató. Kicsit bátor voltam, mert még nem láttam élőben. Bízom a Dell-ben.
-
törölt tag
és ezeket szerinted nem lehet kikapcsolni?
nem azért mondom, de nálam most a vista önmagában 3 giga körül foglal (feltelepített programokkal együtt, amiben az adobe cucctól kezdve az office-on át egy fél gigás kínai szótárig minden benne van, 6 giga), és alapjáraton a memóriából 550MB-ot foglal. ehhez képest a (szintén testreszabott) XP az olyan 430MB-ot evett meg a ram-ból (igaz, hogy a vinyón 1 giga körül volt, de ez az én bajom, mert nekem kellett a teljes távol-keleti nyelvi támogatás, ami vista alatt 1200MB körül van).nem kerregteti a vinyót folyton, mert egy mozdulattal kikapcsoltam az automata töredezettségmentesítőt, ahogy egy rakás másik, számomra haszontalan alkalmazást is. emellett sosem fagyott, nem találkoztam megoldhatatlan inkompatibilitással sem (kivéve a Fifa esetét, ami az EA sara) az elmúlt közel fél év alatt, amióta használom.
szóval fenntartom azt a véleményem, hogy akinek egy notin használhatatlan a vista, az vagy valami speciális területen dolgozik, és olyan eszközt használ (de az ilyen emberek áltlaában valami corporate XP-s thinkpaddel rohangálnak), vagy csak simán nem ért hozzá eléggé...
-
rumos14
nagyúr
hát nemtom még filózok ezen az XP vs. Vista témán... jelenleg persze XP-t használok, Vista-t csak percekre nyomkodtam itt-ott, ez semmit sem jelent. szép látványos, ennyi. aztán lehet hogy 1-2 év múlva vmi okos (lefizetett) kiadó vista only játékot hoz ki, 98->XP esetén is eljött ez a pillanat a Doom3 magasságában.
a rendelést hétfőn fogom leadni, beszámolok a fejleményekről. 2, de inkább 3 hét átfutást említettek.
az az XPS baromi szexi, de csak 2 usb, hát... itt már nem csak a márkanevet és a minőséget kell megfizetni hanem a dizájnt és az erőltetett megkülönböztetést is. az M1530 tapintásra nem keltett olyan pozitív benyomást mint a Vostro. egy Vostro 1400 helyette? -
rumos14
nagyúr
most lehet hogy fasságot mondok, de pda-ra lehet ugye venni képernyővédó fóliát, mattot és fényest (clear és tsai néven). ez kb. megfelel a laptop kijelzőjénél is a matt és glare közti különbségnek? mert akkor fényest választanék. de itt is csak a képernyő bevonata a különbség?
ööö, xp driver ügyben esetleg tudsz majd segíteni? ez is még egy q nagy kérdés hogy mit tegyek rá. mert perpill ugye xp a nyerő, de lehet hogy fél éve múlva már cista-t akarnék és nincs kedvem újratelepíteni, mert... mert lusta vagyok, meg nyűgös dolog
dunaelektronika a bolt neve, hivatalos dell szervíz és bolt tudtommal. normálisnak tűnnek, már amikor felveszik a telefont és válaszolnak az e-mailemre, mert nem mindig és nem azonnal sikerül nekik. -
hozeee
csendes tag
dell.at
XPS M1530
- Intel® Core™ 2 Duo Prozessor T7250 (2,00 GHz, 2 MB L2-Cache, 800-MHz-FSB)
- 2048 MB 667 MHz Dual-Channel DDR2 SDRAM [2 x 1024]
- SATA-Festplatte mit 250 GB (5.400 U/Min.)
- nVidia® GeForce™ Go 8600M GT mit 256 MB dediziertem Grafikspeicher
- Festes 8x DVD+/-RW-Laufwerk (Slim) mit automatischem Einzug, einschließlich SW
- WXGA-CCFL-Display (1280 x 800) mit 15,4 Zoll (220 cd/m2) mit TrueLife™
- 1 Jahr Hardware-Support, Service am nächsten Arbeitstagez igy 799 EUR ~ (270-es átszámítással) 215.730
Ha nem 1 év, hanem hát akkor legyen 3, az megdrágítja mondjuk : 219,00 EUR ~ 59.000 HUFTehát szumma kb 274ezer.
Majdnem ilyet találtam 460ezerért a depo-ban.
-
ByB
addikt
A gizmodo.com és az engadget.com is írt róla, aztán felmentem a dell.com (USA) oldalára és a konfigurátorba ott már lehet T9300 és T9500 procival választani.
Az én kérdésem még továbbra is él: vajon mi lehet az oka, hogy a Dell, nem rakott eddig még a Latitude, vagy a Precision notebookjaiba Penryn procit? Kapacitás hiány, rövid gyártási ciklus, magas költségek...?
-
kekegsm
őstag
Azert a 2000 vitte a boltot 3-4 evig. Es mind a mai napig sok gep megy vele, szerverek, munkaallomasok is. Egyebkent ha valakinek van egy gyengebb gepe, ami az XP-hez mar keves, akkor 2000 az o idealis valasztasa. Osszehasonlithatatlanul biztonsagosabb, stabilabb, mint a 98
peace
-
BoSSanCS
aktív tag
Egyébként csak érdekességként mondom, hogy a napokban vettem észre, hogy a HP egyes gépei már kérhetők T9300-as core 2-es procival is, ami 2,5Ghz-n ketyeg és már 6Mb L2 cacheje van. El is csodálkoztam kicsit, hogy a Dell notijaiba még nem elérhető ez a proci, de ami késik nem múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Villanyszerelés
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest