- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
-
-
CsCsigusz
tag
válasz
bruce20 #13811 üzenetére
Köszi a tanácsokat, kifújattam a gépet, ki is jött belőle elég sok porcica, most durván olyan 60-65 C-on duruzsol a gép és legalább már a ventit se 3700 fordulaton pörgeti csak 3000-en durván szóval tényleg jóval csendesebb lett.
Annyit kérdeznék még, hogy ezzel az ujrapasztázással kapcs. ugye még garis a gép, nyáron jár le a garancia, de ha megbontom akkor gondolom hogy elvész, ez így van? Csak mert akkor még várnék a megbontássalMásik, nem nagyon ehhez a hűtéses témához kapcsolódóan, de már sokat törtem rajta a fejem... Szóval garancia: ha frissítem a BIOS-omat, akkor azzal is elszáll?
Köszi a válaszokat -
dokkaab
csendes tag
válasz
bruce20 #13797 üzenetére
Köszi szépen. Tényleg ahogy visszaraktam a recovery-t D: meghajtónak rögtön indult a gép. Mivel én vistat az életben nem fogok használni, sztem nem fogom használni a recovery-t sem, azért csináltam belőle egy biztonsági másolatot egyik nem használt pendriveomra, hátha szükség lesz még rá. De ezt fogom tenni amit a végén írtál, 75 a többit meg szabdalom. Köszi a segítséget!
-
DV
senior tag
válasz
bruce20 #13747 üzenetére
Ujrapasztaztam a gepet. A procin normalis hutopaszta volt, de a tobbi reszen az a szivacsos fajta hovezeto volt. Azokat mind letakaritottam (darabonkent 1 darabban, hogy vesz eseten vissza tudjam majd tenni,) es feltettem az uj pasztat. Procira, chipset-re GPU-ra es a GPU Memoriakra tettem belole, mivel a "regi" is ott volt.
Nagyon figyeltem, hogy a hutoborda hozzaerjen a chipekhez, mivel elotte a szivacsos volt fent es az kikuszobolheti a chipek magassagabol adodo kulonbsegeket (pl. GPU vs GPU Memoria), de ugy lattam, hogy a csavarok meghuzasa utan minden OK.
A proci homerseklete 54 fok helyett 50 fokos. A GPU homerseklete 58 fok helyett 46 fokos.
A gep "power saver" modban megy, hogy az osszehasonlitas hiteles legyen. A venti porog, de nagyon halk. Ez mar a "lassu fordulat". A GPU-n volt a legvastagabb a "szivacsos" hovezeto. -
DV
senior tag
válasz
bruce20 #13745 üzenetére
Holnap veszek egy Akasa AK-455-5G hutopasztat es atkenek mindent a gepben, remelem segiteni fog. Amugy azt vettem eszre, hogy "High Performance" modban a proci visszaveszi a sebesseget 50%-ra, amikor nem hasznalom. Helyes ez igy? Nem kellene folyamatosan 100%-on mennie? (Intel T5750 (2GHz, 667MHz, 2MB Cache)).
-
DV
senior tag
válasz
bruce20 #13742 üzenetére
Hali,
Nekem Studio 1535 van es miota win7-et hasznalok a ventim kozepes sebesseggel porog.
Venti allapotok, off, lassu fordulat, kozepes, gyors, mindez "hallas alapjan" megfogalmazva. A fordulatszamot nem tudom megnezni Everest-vel.
Estere 1-2-szer bekapcsolva szoktam hagyni a gepet, monitor kikapcsolva, "power saver" uzemmodban. Reggeleig kozepes fordulaton megy a venti, pedig a proci sebessege alapon megy 1 GHz a 2GHz helyett, meg a HDMI is ki van huzva a gepbol nehogy a VGA miatt menjen a hutes.
Engem is erdekel, hogy ez miert van?
Amugy csak Vista-hoz van tamogatas a gyarto honlapjan (driver-ek).
CPU: 54, GPU 58 fokos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged