- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fwgoze
aktív tag
Végül ezt rendeltem!
-
fwgoze
aktív tag
Sűrgős segítség kéne...szerintetek ez a konfiguráció megér bruttó 340.000 Ft-ot???
Dell XPS 1330
Intel® Core™ 2 Duo Processor T8100 (2.10 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 cache)
Tuxedo Black & 0.3 mega pixel Camera for White-LED Display
13.3" UltraSharp™ WXGA (1280x800) White-LED Display (300 nits) with TrueLife™
2048MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
160GB (5400RPM) SATA Hard Drive
Integrated Intel® Graphic Media Accelerator X3100
Primary 6-cell Lithium-Ion Battery (56 WHr)
Dell™ TrueMobile 355 internal Bluetooth Module - European
Intel® Next-Gen Wireless-N Mini-Card - Europe - Core 2 Duo Processors
Vista HomeElőre is köszönöm!
-
fwgoze
aktív tag
-
fwgoze
aktív tag
Amennyiben egy notebookban integrált videókártya, és ddr3-as RAM-ok vannak (mondjuk 2 GB, de ez most mind1!), akkor milyen grafikus teljesítményre képes a gép? (mondjuk ahhoz képest, ha csak ddr2-es RAM-ok lennének benne?)
Előre is köszi!
-
fwgoze
aktív tag
válasz
spyduck #8927 üzenetére
Persze
!
Simán lediktálod nekik a service-tagot, és már "honosítva" is van a gép...de ugyanakkor a munkadíjat továbbra is neked kell fizetned.
Az egy illetve két év gari ára mindenhol más és más...én már halottam a plusz 2 évre 20k-tól 40k-ig mindent...szóval a legtutibb az, ha felhívod a kiszemelt boltot, és megkérdezed tőlük, hogy mennyi az annyi...
Remélem segítettem!
-
fwgoze
aktív tag
Az jó,mert pont akkorra tervezem a megvételét...csak kiváncsi lennék, hogy a nagy modellfrissítések között a Dell nem akarja-e az XPS vázát kicserélni, és így néhány hibáját megszűntetni...?!
Amúgy az újabb XPS 1330-asoknak a CD-olvasói még mindig olyan borzalmas hangot adnak ki olvasáskor, illetve kivételkor? És arra is kiváncsi lennék, hogy hogy állnak az XPS tulajok a billentyűzetekkkel...van akinek már elkezdett kopni az ezüst festék???Amúgy köszönöm a válaszokat polip, Cyrin!
-
fwgoze
aktív tag
szerintem nem érezted az iróniát a "hangjában"...
-
fwgoze
aktív tag
Ja, hogy SSD...hát nekem 7200 RPM-es 200 GB-os HDD lesz benne, viszont LED-es kijelzővel lesz...meg fejlettebb energiagazdálkodású procival (T8/9XXX), szóval gondolom kb nekem is ennyit fog bírni akkuról. Nekem 9 cellással nem nagyon tetszik...nagyon kilóg...de annak nagyon örülök, hogy simán tudod ölben használni, és meg sem kottyan nekki, és nem is melegszik fel...ez tényleg nagyon örvendetes hír
.
Szerk.: Az akkurá általában csak fél, max egy év garanci van...fél év az EU-norma...
-
fwgoze
aktív tag
A Dell oldalán a 6 cellás aksi specifikációja azt írja, hogy 300 lemerítés/feltöltést az élettartama. (Dell XPS M1330) Ez nem túl kevés?
-
fwgoze
aktív tag
Köszönöm!
Pár keresztkérdés:
GF 8400 van a notebookodban?
Ledes kijelzője van? (a 60 % fényerő az teljesen kellemes használatra, ugye? mármint alapból 60 %-on használod?)
T7XXX-es processzor van benne?és meg egy nem ezzel kapcsolatos kérdés...szoktad ölben használni? all vannak a szellőzői? mennyire melegszik, ha ölbe veszed, illetve lehet-e egyáltalán ölbe venni...nem takarsz-e el egy-két szellőző-nyílást?
bocsi a sok kérdésért
-
fwgoze
aktív tag
Dell XPS 1330-as tulajok...érdekelne az említett notebook akkumulátoros üzemideje, vagyis hogy meddig bírja szuflával átlagos esetben....mind1, hogy milyen konfiguráció, csak egy körülbelüli értéket szeretnék...előre is köszönöm!
-
fwgoze
aktív tag
az itthon vásárolt gépnél szerintem nincs munkadíj, mint ahogy az általad említett 4.-5. évben se lenne...azt még megkérdezhetnéd, hogy nem lehet-e a garanciát honosítani, mondjuk úgy, mintha megvennéd a 4-5.évi garit, de a következő 3 évre...tehát nincs bővítés, csak garanciahonosítás...illetve még vmi: a 4.-5. évre való bővítést a következő 3 évben bármikor megteheted??
szerk.: a cél nyílván a munkadíj kifizetésének elkerülése lenne...
-
fwgoze
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #8710 üzenetére
valóban..magas labda volt
-
fwgoze
aktív tag
válasz
#16820480 #8706 üzenetére
2. az oké, hogy beleszámolták...azonban ha hűteni kell az áramfogyasztást jelent...az pedig kevesebb akku-időt, bár remélem nem jelentősen...
3. akkor ezek szerint kb tényleg semmi különbség nincs, ha nem hajtom...és ugye akksiról úgysem hajtom, szóval akkor jöhet a T9xx...a maga 6 mega cashével...köszönöm a segítséged! -
fwgoze
aktív tag
válasz
#16820480 #8699 üzenetére
1. ezt hagyjuk is...én sem tudom
2. az egy dolog, hogy nem fogyaszt többet sokkal, de nem is melegszik sokkal jobban?(ergó nem kell jobban hűteni?)
3. ilyen feladatok úgyis tápról mennének..és akkor azt mondod, hogy alapjáraton mindegy mennyi cache, nem fogyaszt többet, ha nem kell használnia...zsír
4. valószínű volt...azért rákérdeztem..
5. érteni én is értettem, a kérdésem igazából a gaming részének szólt...mert én sem bírom elképzelni mi lehet ez...De tényleg nem..
Köszönöm a terjedelmes választ! -
fwgoze
aktív tag
Nézegettem a Dell konfigurátorában egy XPS 1330-ast, és lenne pár kérdésem...
1. Free Fall Sensor-t miért csak a 7200-as HDD-kbe raknak?
2. Ezek a 7200-asok mennyivel fogyasztanak többet, mint az 5400-asok? (Ez főleg az üzemidő fügvényében érdekelne, mondjuk hogy hány perccel csökkenne kb a noti akssis üzemideje egy 720-assal...)
3. Hasonló jellegű kérdésem lenne az új T8100/T8300 vs T9300/T9500 processzorokkal kapcsolatosan...mennyivel fogyaszt többet a +3 MB L2cash? (Szintén percben, feltéve, hogy ilyen becslés lehetséges..) És hol érzékelném azt, hogy a procimnak csak 3 mega cashe van és nem 6? Milyen feladatoknál szokott ez számítani?
4. Mi a különbség a 65 W AC adapter, és a 90 W (3 pin) AC adapter között? És miért van az, hogy T8100-ig elég a 65 W-os, de a felett (T8300,9300,9500) már 90 W-os kell???
5. Tudja vki, hogy ez pontosan mit is jelent? "Base Warranty - 1 Year XPS Premium Hardware Support (incl. Gaming and On-Site Support)" Mármint mi az a "gaming support"?
Tulajdon képpen ezek jutottak most így hirtelen eszembe...előre is köszönöm az esetleges válaszokat!
-
fwgoze
aktív tag
Dell konfigurátorban láttam az XPS-nél, hogy a 7200-as vincsiknek van egy Free Fall Sensor jelzzőjük, de az 5400-asoknak nincs...ez mi, és miért csak a 7200-asokban van?(Mennyivel fogyaszt többet egy 7200-as, mint egy 5400 HDD?
-
fwgoze
aktív tag
Egy pillanatra el kellett gondolkoznom, hogy jó topicot olvasok-e...csakmert hirtelen azt hittem, hogy a "Notebook(ok) teljesítménye játékokban" című topicot olvasom...
-
fwgoze
aktív tag
válasz
rumos14 #8414 üzenetére
Vagy azt csinálod, amit az előttem lévő írt, vagy azt amire te gondolsz...az 1. esetben a gép jegyzi meg a felhasználónevet és a jelszót, míg abban az esetben, amire te gondoltál, a routerrel kell ezeket megjegyeztetni, és úgy lesz állandó a kapcsolat...ha nincs routered, akkor csináld amit az előttem szóló mondott, és állítsd be, hogy valahányszor bekapcsolod a gépet, akkor automatikusan kapcsolódjon...kb ennyi...remélem segítettem...
-
-
fwgoze
aktív tag
válasz
haralambusz #8385 üzenetére
Vagyis ha megveszem kinnt a notit, egyből hazahozom...és itthon fél éven belül elromlik, akkor nem csak a munkadíjat, de még az alkatrészeket is ki kell fizetnem???
(És ha fél év után romlik el, akkor áthozva a garit Mo-ra már csak a munkadíjat kell kifizetnem...)
Ezt jól értelmezem??? (Nagyon remélem, hogy nem..mert ez így elég szívásnak hangzik...
)
Amúgy köszönöm, hogy megkérdezted ezeket!
-
fwgoze
aktív tag
Aki otthon van Dell garanciális ügyekben, az meg tudná mondani, hogy külföldön vett Dell notebookot itthon hogyan lehet szervízeltetni? Mármint esett szó "gari-honosításról", de ugyanakkor Palikával való beszélgetésünk ezt megcáfolni látszik...most akkor van munkadíj, vagy nincs...és még egy fontos kérdés...lehet-e külföldön vett gépre itthon garanciabővítést vásárolni???(és ha lehet, akkor azt rögtön meg kell venni, vagy akár évekkel később is tudok rá venni még x év garanciát? Fontos kérdések, és aki ért hozzá, az sok félreértést tisztázhatna...előre is köszi!!!
-
-
fwgoze
aktív tag
válasz
haralambusz #8281 üzenetére
Egyébként hogy szuperál a 1530-asod? Billenytűzet nem kopik? Egyéb negatívumok?
-
fwgoze
aktív tag
válasz
haralambusz #8265 üzenetére
Azért, hogy ne kérjék el a munkadíjat a szervízelésért..
-
fwgoze
aktív tag
válasz
haralambusz #8188 üzenetére
1 nincs
2 kérdezd meg a HRP, amúgy ingyér van...
3 szintén HRP, de csak a gariztatás után említsd nekik
-
fwgoze
aktív tag
válasz
haralambusz #8174 üzenetére
Sajnálsz 8 MB-ot szegény XP-től???
-
fwgoze
aktív tag
válasz
Gyurma-boy #8164 üzenetére
hibernáld...
-
fwgoze
aktív tag
válasz
kekegsm #7955 üzenetére
És mi van akkor, ha külföldről rendelek, postán elküldik, vagy valaki hazahozza mondjuk Angliából...aztán itthon derül ki, hogy vmi rossz, pixelhibás...vagy vmi hasonló garanciális problémája van...akkor mit csinálok? Lehet ilyenkor honosítani??? Vagy azt akkor csak Angliában csinálnák meg??(Csakmert azért nem szívesen mennék vissza
) Szóval ez a legnagyobb félelmem a külföldi rendeléssel kapcsolatban...Van ismerősöm Angliában, aki nyár végén jön haza, és simán haza tudná nekem hozni...de a fentiektől egyenesen rettegek...
-
fwgoze
aktív tag
Biztos hogy lesz...de valószínűleg te is a Dunaelektronikát fogod választani...szerintem ők kínálják disztribútorként a legemberibb árú Dell noteszeket...de kiváncsi leszek az eredményre...kérlek majd tényleg írd le, lehetőleg árral együtt, ne csak a rangsort! Előre is köszi!
-
fwgoze
aktív tag
válasz
#57018880 #7823 üzenetére
Megéri, ha van N-es routered, vagy jársz olyan helyre lapossal, ahol van N-es wifi, vagy most tervezed új router vételét...amúgy szerintem mindenképpen megéri, 20 font nem a világ, és tényleg az N-es wifi-é a jövő!
szerk.: a garanciáról nem tudok semmit, de ez engem is érdekelne...én eddig csak a honosításról halottam...
-
fwgoze
aktív tag
válasz
AnDriis0 #7749 üzenetére
Csak kiváncsi lennék, hogy ezt miért a "Dell notebookok" topicban kérdezed...
Amúgy jók, de nagyon drágák...nincsenek nagyon erősebb notebookok a piacon...de sokkal drágábbak sincsenek. Pl.: a Die Hard 4.0-ban is ilyenekkel hack-kelték meg a világot...mármint alienware notikkal
-
fwgoze
aktív tag
kekegsm:"siman visszakovetnem az IP-det, es icipici utanjarasal meglenne a cimed, neved"
Ilyen tényleg van? Mármint pontosan mit jelent az "icipici utánjárás"?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged