- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hydra SR
addikt
válasz
#34784256 #11220 üzenetére
Jah, hát a cserétől függhet tényleg, csak a megfogalmazásból úgy jött le nekem, mint ha attól melegedne a vinyó, hogy még új, de ha majd öregebb lesz akkor már nem fog. Ez azért abszurd.
catty: igen, az akksi formázás nem hülyeség, azt jól mondták, hogy nem árt csak nekem az a tapasztalatom, hogy mostanában már úgy szokták eladni őket, hogy már meg vannak formázva. A másik amiről beszéltem, hogy a formázástól nem többet fog bírni mint előtte, hanem megakadályozza, hogy kevesebbet bírjon. A kapacitása semmilyen módszertől nem fog nőni, ellenben rossz karbantartástól igen hamar tud csökkenni, főleg az elején. Ezért fontos az elején a formázás. Később sem árt teljesen feltölteni és lemerüléskor újratölteni, de akkor már kevesebbet számít, mint az első 2-3 töltésnél. Ezt csak azért írtam, mert úgy láttam, arra számítasz, hogy formázás után többet fog bírni, mint a legelső töltéssel. Nem fog. De ha kihagyod a formázást, akkor kevesebbet fog bírni. De mint mondtam, szerintem az az akksi túl van már a formázáson, úgyhogy nincs nagy jelentősége, hogy te is megformázod-e.
-
catty21
tag
válasz
#34784256 #11213 üzenetére
Végül is eddig is elvoltam nélküle
Most nagyon boldoggá tesz, hogy gyönyörűen fut Vistával a gépem, picit még melegszik, de szerintem azért, mert vadi new a vincsi, most nyúzom, az akkut legelsőre lemerítettem, utána feltöltöttem fullra, remélem mostmár strapabíróbb lesz
wifit is cseréltek és kategóriákkal jobb a net észlelése, bár ez nem hiszem, hogy a wifivel cserével kapcsolatos, de wifin most gyorsabb a net is, pedig ugyanolyan gyenge a jel.
Három hónapos gépet most először élvezem.
-
i.csab
csendes tag
válasz
#34784256 #11133 üzenetére
köszönöm a választ s mecsek20nak is
Akkor ebből azt vonhatom le h nem annyira nagy üzlet kintről hozni, hacsak nem figyelem állandóan a netet, s úgy hátha kifog vmi jót az ember?! Ez így pedig nem olyan jó
Lenne rá három hetem h kiválasszam a gépet de úgy tűnik, nem jön össze h a 200k-s keretemért egy izmos gépet kapjak kintről...s mindenképp a dell.ie-ről, esetleg más..???
-
-
ByB
addikt
válasz
#34784256 #11082 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A régi Asus-om már évekkel megbirkózott ezzel az összetett feladattal: ha lecsukom a kijelzőt: alszik, ha kikapcsolom a gépet, akkor tök mindegy mit csinálok a kijelzővel: kikapcsol...
Viszont Fn+F1-re nem akar működni az alvás: "Failed to hibernate as this state is not presently supported. Do yo want to enable hibernation now?" - Igen - "Unable to enable hibernate power state."
Megoldási javaslatok?
-
-
vakondka
őstag
válasz
#34784256 #10884 üzenetére
már 3 különböző verziójú biost felraktam és ugyanaz a hibajelenség.
A régi biost honnan vegyem elő ? ha meglenne már rég visszaraktam volna...
A Dell community-n találtam egy cikket de ott erre azt írták hogy billentyűzet csere a megoldás...
Ez az amit igazán nem értek, mert akkor eddig miért működött jól a billentyűzet...
Esetleg más jelegű megoldásról olvastál ?...mert én csak ezt találtam -
Gááboor
tag
válasz
#34784256 #10799 üzenetére
Köszönöm a hsz- t. Valszeg nem fogalmaztam pontosan, arra akartam utalni, ha más márkát választok akkor csak a dvi -marad és akkor kell átalakító, ami plussz pénz ; és akkor talán lehetnek gondok a káp arány vagy felbontás terén "?"
Hát az x3100 még így is a "legjobb" az integráltak között.
-
Gááboor
tag
válasz
#34784256 #10794 üzenetére
Hát nem találom egyelőre a táblázatot. Én max 160 . e -ig tudok elmenni. Van érdemleges különbség a grafikusmeghajtók között ebben az ár kategóriában egyáltalán?
Letud azért játszani egy nagy felbontású filmet? Mondjuk dvi csatim nincs az lcd- n viszont van hdmi.. dvin- nél tehát kellene átalakító. -
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
#34784256 #10627 üzenetére
Persze, ez mind lehet.
Meg az is, hogy hiányzik.
Nálam a hibajelenség úgy manifesztálódott pontosan, hogy a driver kitömörítése után a telepítés azzal a hibaüzenettel szakadt meg, hogy ilyen eszköz nincsen a gépben.
Aztán rákerestem a hibaüzenetre a google-ban, és azt találtam, amit most, mint egy lehetséges javaslatot, megemlítettünk. És láss csodát, ezután települt is a driver.
Egyáltalán nem gondolom, hogy ez az Egyetlen és Üdvözítő Út, az Egyetlen Lehetséges és Nagy Horderejű Hiba elkerülésére, csak azt feltételezem, hogy érdemes ilyenkor megnézni, hogy a potenciális függőségek teljesülnek-e. Mininum arra jó, hogy kizárjuk, mint hibaforrást és szűkebb területre tudjunk koncentrálni a megoldáskeresés során.
Remélem, kellőképpen megnyugtattalak.
p.s., ha a te géped tökéletesen működik nélküle, akkor meg neked végképp nincsen okod aggodalomra. :-)
A kérdező meg megoszthatná velünk a megoldást, hogy legközelebb tudjuk, ha felmerül valahol. Remélem, azóta megkerült.
-
törölt tag
válasz
#34784256 #10626 üzenetére
Közben megtaláltam a nevét, KB835221 hotfix, erre gondolhattok. Nincs fent a gépemen, hacsak a driver nem tette fel. Ha pedig bele van a driverbe integrálva akkor viszont az eredeti kérdező számára lényegtelen, mivel majd az feltelepíti. ( feltéve, hogy még nem oldódott meg a problémája )
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
#34784256 #10622 üzenetére
Nem emlékszem, viszont nekem valami MS update-tel jött asszem, tehát az is lehet, hogy észre se veszi az ember, ha előbb frissít és aztán telepít drivert.
Viszont jelen pillanatban Vista alatt vagyok, és nem is találom az eszközkezelőben, úgyhogy azt hiszem, pont, hogy XP alatt kellett ez nekem.
Passz, amikor legközelebb XP-be bootolok, megnézem, mi a helyzet vele.
Kezdek kíváncsi lenni.
-
Proci85
senior tag
válasz
#34784256 #10517 üzenetére
Nálam 3 év után is akksi az akksi. "Régi" Mobil P4 is 3-3.5 órát ment vele, pedig nem az energiagazdálkodásról hires
Fontos, hogy a feltöltés/kisütés rendesen végigmenjen. Tehát hiába lithium ion...jobb azt nem össze-vissza tölteni, sütni
Most vettem használtan egy Latitude D630-at, gyári 5200-es akksiban 4600mAh volt. Kis odafigyeléssel mindjárt 4853-ra felugrott ezaz érték. 4-4.5 órát szépen visz. -
Vhunter
tag
válasz
#34784256 #10564 üzenetére
Ja. 10 GB install után egyből a windows mappa, hozzá 4 gb page file meg 4 gb hiber file, és már szinte össze is jött.
No, a megoldás az az volt, hogy ugye elindítottam a telepítőt, és kérte a DVD meghajtó illesztőprogramját. Ha megadtam neki, akkor kiírt vmi olyasmit, h. nem talál új eszközt, ellenőrizzem, hogy minden illesztőprogram ott van e a mappába(én egy pen drivera tettem fel őket, de egy bizonyos mappába kell betenni az összeset, külön-külön nem tudta kezelni őket, szal mindent kiraktam a //root-ra) No ezután ha az összeset megadom neki, h. telepítse, akkor meg kiírja néhányhoz, hogy elavult, lépjek kapcsolatba a szállítóval. Ezeket feljegyeztem, h. melyikre szól be, és azokat nem kell kijelölni telepítésre(nekem az audio, USB, meg még vmi volt, ami ilyen volt) és egy bizonyos *.inf filet, csak egyszer szabad kijelölni. No és ezután tökéletesen telepített mindent, aztán amit ott nem engedett, azt utána windows alól már lehetett.
Remélem tudtam segíteni a rászorulókon
További szép napot!
-
Vhunter
tag
válasz
#34784256 #10542 üzenetére
Üdv!
Egy ilyen blue ray(olvasó)- DVD(író,olvasó) kombó.
Kaptam külön driver DVD-t is delltől, és azon ilyen exe fileok vannak drivernek, az összeset kicsomagoltam, és feltettem egy pendrivera(kicsomagolva, már ott van az inf file, meg minden egyéb) amikor kiírta, h. kéri az illesztőprogit, be is adtam neki, fel is ismerte a telepítendő progikat, ott volt egy hatalmas lista, mondtam neki tovább, dolgozik egy csomot, majd néhány dologhoz kiírja, h. elavult, lépjek kapcsolatba a szállítóval. Pedig nincs egy hónapos se a gép, csak nem lehet elavult, meg honnan tudja hogy elavult? Komolyan lassan ott tartok, h. nem teszek fel wint, csak egy linuxotTovábbi szép napot!
-
formasu
tag
válasz
#34784256 #10521 üzenetére
Nekem még nem volt notim, nincs tapasztalatom az akkukról! Azt gondoltam, hogy többet bírnak! Nekik 3 éves, és még jó, nem feltételeztem, hogy egy év alatt vége az aksinak, sőt remélem, ha ad a Dell rá 4 év garit, akkor nem fogják, ill. nem kell évente cserélni.
Semmi kritikára nem gondoltam, nem az enyém az a gép, és nem értem, hogy miért írtad:"most borzasztóan szégyenlem magam, mert nekem meg más a tapasztalatom."
Biztosan OK a tapasztalatod, mert az Asus 1 évet ad csak az aksira, az Acer meg fél évet. -
formasu
tag
válasz
#34784256 #10515 üzenetére
Csak a Vista-hoz van Driver, legalábbis nekem, és a Dell-en sem találtam XP-hez.
Ha nem találunk, megbarátkozunk a Vista-val. Gyors, és eddig jónak tűnik, megy rajta minden. Nagyon szerettem a "Porsche 2000"-et, próbaképpen elindítottam ezen a gépen is, és teljes részletességgel, simán, akadás nélkül megy, és nincs is melegedési gond!Ugyanezt a gépet vettétek Ti is?
Dell Studio 1535 notebook C2D T9300 2.5GHz 2G 320G VU ( HUB következő m.nap helyszíni év gar.) Dell Studio 1535 Topo Pattern Black U Trim notebook - Intel Core 2 Duo T9300 2.5GHz / 6MB / 800MHz FSB, 2GB DDR2 667MHz SO-DIMM (2*1GB), 15.4" WXGA+ TrueLife (1440x900 fényes) LED TFT + integrált 2.0Mp webkamera, 320GB 5400rpm SATA HDD, Win Vista Ultimate HUN + MS-Works9.0 HUN, ATi Mobility Radeon HD 3450 256MB, Slot-Load 8x DVD+/-RW DualLayer meghajtó, 9 cellás akkumulátor 85WHr, magyar billentyűzet, Bluetooth, Gigabit LAN, Dell WLAN 1505 802.11a/g/n, FireWire, 4x USB2.0, 8-1 kártyaolvasó, HDMI, ExpressCard slot, 4 év helyszíni garancia STUDIO1535-12
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
#34784256 #10509 üzenetére
De-de, minket itt nagyon izgat.
Meg az is, hogy hogy szuperál Pettyem új gépe.
Én pedig már megtaláltam a külső vinyómat, amiről asszem formasunak ígértem hétvégére drivereket - nem felejtettem el, csak még nem jutottam odáig, hogy egyszerre férjen el a gép is, meg a vinyó is az íróasztalomon, de alakul...
-
formasu
tag
válasz
#34784256 #10509 üzenetére
Nem tudom, mi volt a gond, hogy ilyen sokáig tartott?
Én két hete reggel megrendeltem, és este mentem érte. Studio 1735-12 ről van szó.
Már írtam róla, azóta már újra partícionáltam, mert nem tetszett a nagy méretű "C" , újra telepítettem mindent, és eddig nem találtam semmi hibát, szerintem OK. Nem bántam meg a vételt. Jó a LED-es kijelzője is! -
minas
aktív tag
válasz
#34784256 #10465 üzenetére
Sima 2 GB-os SD kártyát gond nélkül kezel.
Ez a 4 GB SDHC a problémás csak. Ahogy azt említettem, a kártyát betéve az olvasóba, csak hangot ad, de nem jelenik meg az új meghajtó/eszköz sem a Sajátgépben, sem más fájlkezelőben (Total Commander)
Az eszközkezelőben - amit mondtál - ott igen "SD Memory Card"-ként, de a tulajdonságoknál ez van:
"Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)"Illesztőprogramot "természetesen" nem lehet frissíteni az XP telepítőlemezről. Szerintem ez csakis az oprendszer problémája lehet, nem a Dell "vas"-é.
Azt nem tudom, hogy az Eszközkezelőben a kártya (Lemezmeghajtónál van) felett az Egyéb eszközök - Háttértárvezérlő esetén is problémát jelez (sárga körben felkiáltójel. Ott ez van:
"Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)"De itt sem lehet frissíteni.
-
minas
aktív tag
válasz
#34784256 #10459 üzenetére
Köszönöm!
Fel is tettem a javítást, ennek ellenére sajnos mégsem jelenik meg sem a fájlkezelőben, sem a Sajátgép-ben az új meghajtó, amikor a kártyaolvasóba teszem a kártyát. Mindössze annyi történik az előző állapothoz képest, hogy hangot ad a gép, olyat, mint amikor valami más meghajtót csatlakoztatok (pl. pendrive). Tehát valami történt, de még nem tökéletes. Valamilyen további beállítás kell, vagy más javítás is? A kártyán van tartalom.
-
minas
aktív tag
válasz
#34784256 #10456 üzenetére
Kösz.
Az ENU az én magyar XP-mhez nem jó, legalábbis nem engedte telepíteni. Ha minden igaz, akkor nekem a HUN változat kellene. Viszont hiába van jogtiszta eredeti XP-m, nem az van feltelepítve a regisztrálgatás macerája miatt, így pedig azt hiszem a HUN verziót nem fogom tudni letölteni
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
#34784256 #10443 üzenetére
Dehát kb. 800x van leírva eddig, hogy mivel lehet átméretezni...
És van benne olyan rész, amit nem fogtok tudni átmozgatni, ill. nehézkesen, de az is le van írva. Ill. a helyreállítás menete is, ha nem sikerült átmozgatni, de törölve lett.
Egyszerre nem fog menni, több lépésben.
Viszont szerintem kurvára nem éri meg.
További források (angolul):
NTFS fájlredszer - Wikipedia
http://www.ntfs.com/ - itt az alapvető infók és a különböző sérülések helyreállításához szükséges eszközök vannak.
Például ilyenek: Vista NTFS Partition Data Recovery - állítólag akkor is jó, ha az MFT sérül. (Nem élesben próbálnám ki, hanem telepítés közben és akkor legközelebb élesben is lehet. Élesben legyen kéznél egy Vista, akármit is csinálsz.)Lehet kérni a Delltől resource dvd-t, megmondod, hogy véletlenül törölted a recovery partíciót, fognak adni.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
#34784256 #10441 üzenetére
A Vista is ntfs-t használ, de nem ugyanazt a verziót, van benne egy ún. Transactional NTFS funkció, ami arra szolgál, hogy fájlokat együttesen lehet visszaállítani, verziókövetni, egyszóval kezelni. Vagy mindegyik együttesen kezelt fájlra végrehajtódik a művelet, vagy egyre sem, ettől "tranzakcionális".
Nem teljesen ugyanaz az NTFS verzió, mint amit az XP használ.
-
formasu
tag
válasz
#34784256 #10441 üzenetére
Úgy van, ahogy mondod! Megoldásilag érdekel már csak, hogy mi foghatja le, és nem engedi kisebbre venni a "C"-t.
Esetleg, aki még vesz ilyen Studio, esetleg XPS gépet, az ugyanebben a gondban lesz, hogy meg kellene oldania, mert nagyon nem OK az óriási "C", és ha megvan a megoldás, másnak már egyszerűbb lesz!.Igen, az is NTFS fájlrendszert használ.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
#34784256 #10429 üzenetére
Ok. Amit írsz, az mind igaz.
Csakhogy.
Szerintem a gyárból frissen kikerült gépen ezeknek a dolgoknak a fele sincsen meg. Driverek, dell utilitiyk közül ugyanúgy nem tudod, mit érdemes frissíteni, mit letörölni, etc..
Alkalmazások még sehol.
Nyilván egy teljes rendszerinstall hosszabb, mint 2 ó, csakhogy ez egy előtelepített Vista, nem pedig egy kész rendszer, beállítgatott levelezőklienssel és kedvencekkel, ikonokkal az asztalon, alkalmazásokkal, meg minden csili-vilivel.
Az nekem is marha sokáig tart, még úgy is, hogy egy előző rendszerről viszem át a beálításaimat.
Valszeg nagyrészt ízlés kérdése, hogy hogyan összegezzük a tapasztalatainkat - engem halálra idegesít, ha valaki más nyúl a gépemhez, így aztán az előtelepített renszerrel alapból is nehezen barátkozom meg.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
#34784256 #10426 üzenetére
Ebben az esetben érdemes megnézni a specifikációt, hogy mi van benne, ill. előre az eszközkezelőben, hogy mik vannak, ha nincsen más leírás.
Józan paraszti ésszel először feltenni azt, amibe az összes többi be van dugva, utána, ami létszükséglet, de mivel alapból is elég jól megy a Vista alatt, még ez se fontos.
Néha újra kell indítani, szól.
Nem értek egyet, hogy ez laikusként nem 2 ó. Tele van a net leírásokkal is és mi is itt vagyunk online - szoktam segíteni, ha valaki megkér.
Mindegy, nem nekem kell eldönteni, de hogy ha ez nem 2 ó, akkor tuti nem esem neki a partíciókat átméretezgetni, mert utóbbi sokkal több ismeretet feltételez, mint ez. És nagyon könnyen lehet eljutni oda, hogy plusz ezt is meg kell csinálni a végén.
-
Magnat
veterán
válasz
#34784256 #10386 üzenetére
Jah,
a briós a bios népiesen :-) Ibm-eknél van olyan rigolya talán T42-től felfelé, h nem lehet betenni típusidegen hardvert (pl vincsit, wifi adaptert), illetve lehet, csak utána a biost meg kell hekkelni, h ne pampogjon minden indításkor, nem tudtam, h esetleg a Delléknél nincs-e ilyen ősi román szokás.
Köszi!
-
formasu
tag
válasz
#34784256 #10409 üzenetére
A Media Direct-el kapcsolatban nem látom, hogy hol van a partícója, vagy van-e egyáltalán külön partíciója? ! A következőt látom:
320GB-os / 298.09 GB/ a winyó. Gyárilag van rajta egy 141MB-os RAW / nem tudom miért?/, ezt nem látja a Total Commander, egy 10GB-os Recovery "D", és egy 287.95 GB-os "C". Mindjárt az elején a C-t kisebbre szeretném venni / zsugorítani /, de 152.34GB-nál kisebbre nem engedi, és ami maradt, az 135.61GB-os, most formáztam meg a Vista alatt, pillanatnyilag az "F" lett..
Nekem elég volna a "C"-re 50GB, gondolom, de nem engedi tovább kicsinyíteni!.Szerinted melyik a partíciója, vagy van egyáltalán? Ha a Vista saját partíciós progija nem engedi kisebbre venni a "C"-t 152.34 GB-nál, , akkor egy külső Partition Magic / melyik megy Vista alatt, mert a Partition Magic nem megy! / meg fogja tudni csinálni?
Media Direct uninstall, nincs már a gépen, a "C" most 132G szabad a 152G-ból, és nem engedi kisebbre venni.
Van javaslatod, esetleg másnak is, mit csináljak, hogy kisebbre tudjam venni a "C"-t? Ha ezt meg tudom csinálni, nem kell mindent legyalulni, és újból tenni! Teljesen feleslegesnek tartom ezt a nagy méretű "C"-t.
Valami gond még lehet, mert a mostani "C"-t el akartam menteni a Norton Ghost progival, amit már régen használok, és amikoreljutok addig, hogy már elindulna a mentés, " not been flushed " hibajelzéssel leáll. ennek sem tudom az okát. Egy másik gépről pedig már használtam ezt a mentést Vista-ról, és semmi gond nem volt vele, ugyanúgy ment, mint XP-ről, vagy Win98-ról. -
uganda85
csendes tag
-
uganda85
csendes tag
-
hol
csendes tag
válasz
#34784256 #10372 üzenetére
sya
ezt is nagyon köszönöm hogy legalább te vetted a fáratságot és utánna néztél,
foglalkoztál vele .
próbáltam hátha találok itt a fórumon v. valamelyik mások olyan tulajt akinek szintén van 1720-a, és talán ő többet tudna mondani , de sajna nem
Még egyszer köszönöm
Attila -
-
formasu
tag
válasz
#34784256 #10289 üzenetére
Én leírtam egy elképzelt gép konfigot, és azt is, hogy segítsetek, ha tudtok, hol lehet olcsón venni ilyet! Válaszoltál.
Többek közt ezt írtad.
De majdnem egy ugyanilyet rendelek most ( egy pár cuccal van több benne ) és kb. 1000 angol font az ára.
Erre írtam, hogy miért érné meg kintről megvenni ezt, ha itthon is kb. ennyibe kerül?Tisztában vagyok a Dell gépek, és benne a Vostro itthoni áraival. / A kinti árakkal nem! /
Leginkább azért vesz valaki "kintről" gépet, mert, vagy nem kap itthon olyat, mint szeretne, vagy "jóval" olcsóbban kapja meg kint.
A "sokkal alacsonyabb az otthoninál"-t én nem 10%-ra, vagy kevesebbre értelmezem! -
subidu
tag
-
formasu
tag
válasz
#34784256 #10284 üzenetére
Megnéztem, most kicsit 300Ft alatt a Font.
Tehát, 1000Font, az kb. 300 eFt. Ennyiért itthon is megkapom a gépet, 1 év helyett 4 év garival, és magyar billentyűzettel.
Lehet, hogy nem vagyok egy pénzügyi zseni, de nem értem, hogy miért lenne nekem jobb, ha nem itthon venném meg?
Te biztosan tudod! -
subidu
tag
válasz
#34784256 #10253 üzenetére
Miért nem szokás wint venni? én már 3-at is vettem.
Az anyagi részét félre téve a dolgoknak én már csak kényelmi okok miatt sem vennék külföldröl gépet, mert semmi időm nem lenne utánnajárni a bill cserének, garancia bővítésnek, meg vin cserének.
Nekem nem érnek meg ezek az utánna járások + 20-30000 forint megtakarítást. Nekem fontos a magyar Vista, billentyűzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged