Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
kiskaktusz #41916 üzenetére
Csak azokban sajnos nem a legizmoaabb a vga. Nem kell hű de jó, de azért eljatszogatnék.
-
somasz
Topikgazda
válasz
kiskaktusz #41301 üzenetére
A laptophardware.hu-hoz vittem végül el (fehérvári út), kaptam az összes helyre csavart, aprópénzért.
SzaboZE-nek sem volt már a múltkor ez a fajta, ritka darab. Minden máshoz van tarcsim.
-
paolinho
őstag
válasz
kiskaktusz #41185 üzenetére
Köszi, akkor kutakodok ott is egyet.
-
vis.p
aktív tag
válasz
kiskaktusz #41180 üzenetére
Hali,
Ha valaki elveszítette volna a win8 pro vagy win8.1 pro kulcsát...tudok segíteni.
Van 2db felesleges.
Üdv -
Atish19
őstag
válasz
kiskaktusz #38473 üzenetére
Firefox-ot használok. De akkor megpróbálom a Chrome-ot hátha
-
Pocok256
veterán
válasz
kiskaktusz #38441 üzenetére
Hát ennek az elődje a lenovo z510 azonkívül, hogy szerelhetetlen volt minden másban überelte a 7537 et. Acert meg asust akkor sem vennék ha csak az lenne a magyar piacon
-
Pocok256
veterán
válasz
kiskaktusz #38435 üzenetére
Senki nem beszélt a szériáról és teljesen letojom a szériát mindenki arról beszélt, hogy a Dell isnpiron 7537 es gépnél ami egy nem belépő kategóriás gép nem lehet megengedni egy ilyen wifi bugot.... De akkor megint én vagoyk a buta mert neked fogalmad sincs miről ment a beszélgetés....
-
Pocok256
veterán
válasz
kiskaktusz #38427 üzenetére
Szóval a 7537 egy zongoralakkos inspiron értem
Fúj de nagyon fogalmad nincs miről megy a vita te atyaúristen Xd
és szerinted 300k olcsó hús. Értem, és ki lehet cserélni a wifit is értem. Akkor elárulom 300k ért jóval jobb hardvert kapsz mint ami ebben a 7537 ben van bárhol. Amiért ez többe került az a design és az anyagminőség és a premium felépítés. A másik, ugyan kicserélheted bigfoot wifi stickre is ugyanúgy sz*r lesz mert a kaszni leárnyékolja az antennát.Ha egyáltalán fogalmad sincs arról amiről éppen zajlik a beszélgetés és úgy érzed, hogy fontos ide fröcsögnöd akkor kérlek máskor inkább ne tedd =)
-
premete
veterán
válasz
kiskaktusz #38427 üzenetére
Jól látod a dolgokat, de ez a vérpistikéket nem érdekli, talán azt sem nagyon értik, hogy mi az a "marketing", vagy "célcsoport".
Logikus, hogy a 15-17"-os Inspironoknál a célcsoport az otthon játszani akaró, diák, vagy munkanélküli, aki játékkal üti el az időt; látszik is, hogy az Inspironosok jóval több helyesírási hibát vétenek.
Elvárható a célcsoporttól, hogy azért legyen lan netje, ne a szomszédból lopja a wifi jelet. )
Jellemzően ekkora gépeket nem visznek az emberek magukkal a kávéházba, így a wlan kártya nem fontos a célcsoportnak; egyébként sem biztos, hogy lenne pénzük rá, ha diákok, vagy munkanélküliek. -
ribarszki
őstag
válasz
kiskaktusz #38287 üzenetére
Ja, hát nekem nem LG IPS, hanem AUO. Most mondjam azt, hogy így jártam? Bár kíváncsi lennék, hogy képminőségben milyen különbségek vannak a kettő között..
-
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #37406 üzenetére
Én azt mondanám, hogy a mobil cpu-nál! Csak 100 fok körül aktivizálódik a védelem is.
-
Nethunter
csendes tag
válasz
kiskaktusz #37408 üzenetére
értem, köszi
-
Nethunter
csendes tag
válasz
kiskaktusz #37406 üzenetére
Én mindig is a kicsit túlféltő gazda voltam szerintem, hamarosan jön alá a hűtő is, de azért érdekelne, hogy laptopoknál nem rövidíti meg az életét az ilyen magas hőfok?
Amúgy köszönöm a gyors választ! -
Chaser
legenda
válasz
kiskaktusz #37165 üzenetére
A dell végletei...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kiskaktusz #37165 üzenetére
M5010-ről majdnem minden az lett volna...
-
formula01
senior tag
válasz
kiskaktusz #36992 üzenetére
Igen tudom, de Dell szervíz tudtommal a Humansoft, ami Pesten van, én pedig győri vagyok. De ha tud mondani valaki Győrben hivatalos Dell szervízt, ne fogja vissza magát.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kiskaktusz #36322 üzenetére
Csak, hogy akinek problémája van a Win8.1 + Dell 3537/5537/7537 és társai kombóval annak Win7-el sem lesz jobb. Ugyanazok a driverk vannak fent hozzá, sőt pl. egészen kb december közepéig a Dell honlapján a 3537--hez a Win7 driverek fele ha fent volt.
-
premete
veterán
válasz
kiskaktusz #36319 üzenetére
Jól látod, a w8/w8.1 úgy xar, ahogy van, nem tudom, minek erőltetik ennyire.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kiskaktusz #36319 üzenetére
A driverek ugyanolyan szinten jók szerintem mint Win8.1-hez. Érdekes több mint 2 hónapos a gépem, 1,5 hónapja van rajta Win8.1 (mióta megvettem) és semmi baja nincs, se fagyás se semmi, alvásból is fel kel.
Akkor mégsem olyan "fos" szerintem.
De nyugodtan rakja fel felőlem mindenki a Win7-et és majd meglátjátok, hogy ez a 3537 és társai széria nem fut jobban.
-
premete
veterán
válasz
kiskaktusz #36312 üzenetére
Az a legbiztosabb, vissza a W7, esetleg teljes törlés után a 8.1 telepítése, én egy windowsnál sem mertem még frissítéssel próbálkozni, nem linux ez, hogy működjön a kernelcsere menet közben.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kiskaktusz #36032 üzenetére
Bebootoltam egy live OS-t, hogy lementsek néhány dolgot külső winyóra, nem volt kedvem szerelni kivételesen, hogy a belsőt dugjam rá egy másik gépre. Csodák csodájára nem produkálta a hibát, így gondoltam hagyom még bekapcsolva a gépet. Azóta sem jött elő, így bátorkodtam egy win-t feltrenni és még mindig nincs semmi gond.
Na most akkor mi van? Szoftveres a gond, vagy hardveres, csak még nincs annyira szétolvadva a forrasztás az alaplapi vga-nál?
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #36039 üzenetére
Elvileg a dellnél van egyfajta 3hónapos "türelmi idő". Esetleg meglehetne azt próbálni.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Alaplaphibás, nem garanciális már?
-
somasz
Topikgazda
válasz
kiskaktusz #36035 üzenetére
1 privátot mindenképpen megér KillHates-nek, de csak akkor fogja tudni megmondani mennyire nagy a baj, ha látta a saját szemével.
-
törölt tag
válasz
Szia!
Ez alaplap gond. Nekem is ezt csinálta, alaplapot cseréltek, most jó. Ugye az alaplapon van a videokártya és a meleg miatt ( ez a gép igen meleg típus) elengedhetnek, gyengülhetnek a forrasztások.
Ha van még garid, akkor mindenképp csere. Ha nincs, akkor szerintem felejtős, mert a szervizben azt mondták hogy ha nem lenne garim, kb. 60-80k lenne. -
soldi3r
veterán
válasz
kiskaktusz #32665 üzenetére
ha nem kell szamla, en is igy tennek, kevesebbert t400/e6400 is van, minosegben messze van a kivalasztott geptol
ha kell, akkor viszont az "izmosabbat" valasztanam, egy kis tartalek sosem art (vagy esetleg valaki tud szamlat adni a hasznalt geprol is) -
huszi.gyb
senior tag
válasz
kiskaktusz #32120 üzenetére
Gondolom olyat nem tudok N5110-be tenni
Esetleg van, ami több töltésig bírja? Amíg a jelenlegi akkum nem hal meg teljesen, addig használnám ezt is napi nyúzásra. Esetleg gyáriból van valami nagyobb, amivel tovább bírja a gép? Utángyártott nem szimpatikus nekem. Téves az előítéletem?
-
albi31
aktív tag
válasz
kiskaktusz #32064 üzenetére
Én sosem preferálom az ilyen "csináld meg otthon magadnak"projektet mert az esetek 90%-ban el lesz cseszve!
-
pckownz
őstag
válasz
kiskaktusz #32062 üzenetére
Garis gépet szétszedhetek?
Mellesleg nem játékra lett véve, nem véletlenül most tűnt csak fel, mivel március óta nem futott rajta játék
(Najó, Age of Empires 2 mégis)
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #31759 üzenetére
Oda szoktam..
Csak múltkor nem akartam, mert útban volt az egérnek.. -
törölt tag
válasz
kiskaktusz #31708 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
Denyboygod
csendes tag
válasz
kiskaktusz #31634 üzenetére
Mondjuk ez elég nyomós érv!
Most akkor megkérdezem tőlük, hogy mennyi idő alatt garantálják a javítást. Nagy valószínüséggel LCD csere, gondolom mire megrendelik az LCD ha nincs náluk készleten akkor kb. 3-4 nap lehet javítással együtt.
Ha ennél többet mondanak akkor marad a HumanSoft, nem akarom 2 hétig nélkülözni a munkaeszközöm!
És köszönöm az infókat!
-
Denyboygod
csendes tag
válasz
kiskaktusz #31632 üzenetére
És mi volt a probléma a C-nél?
Nem akarok feleslegesen oda menni. De e-maileztem velük és eddig teljesen rendben vannak. -
Qbász
aktív tag
válasz
kiskaktusz #31611 üzenetére
Élőben nem láttam még az említett panelt. De akkor ezek szerint megéri rá kiadni ennyit?
-
soldi3r
veterán
válasz
kiskaktusz #31560 üzenetére
ne vezesd felre
az nem az ssd-hez kell, hanem ha a hdd-t is vissza szeretne tenni a gepbe (az ssd melle) -
törölt tag
válasz
kiskaktusz #31481 üzenetére
Akkor az enyém igencsak hűvös. Igaz, hűtőpadon van, de nélküle is csak 65ig megy fel a cpu..
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
kiskaktusz #31481 üzenetére
Jogos. Bár nálam annyira nem melegszik, ha csak netezek és társai... 70-100 fok viszont nem ritka.. De úgy vagyok vele, hogy odafigyelek, hogy ne a párnán legyen, és társai, szóval szellőzzön. Ezen kívül meg bírnia kell, erre tervezték...
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
kiskaktusz #31479 üzenetére
Latitude nekem is tetszik, de nem tudom, hogy megéri-e azt, amennyivel többe kerül. Esetemben ~50 000Ft-tal lett volna drágább egy hasonló tudású... Ok, ahhoz lehet dokkolót venni, meg ilyenek. De ha 5 év garral, 5évet kibír nálam minimum az Inspiron, akkor azért nem volt rossz vétel szerintem
-
(Bundás)
addikt
válasz
kiskaktusz #31028 üzenetére
Vagy próbálj fél óra memtest-et bootCD-ről... akkor kizárod az OS-t.
-
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #31026 üzenetére
Tápról nem? Ha így van, akkor valami energagazdálkodással kapcsolatos dolog lesz.
-
subidu
tag
válasz
kiskaktusz #31022 üzenetére
Őket ismertem. Lehet, hogy később megpróbálok egy másikat is, csak próba képpen. Érdekes, hogy a smartservice nincsen rajta a lenovo honlapján, mint hivatalos szervízpartner.
-
Patrick76496
őstag
válasz
kiskaktusz #30880 üzenetére
Épp ezért gondolkozok rajta, hogy én is inkább velük javíttatom
Köszi!
-
Benitoo
csendes tag
válasz
kiskaktusz #30470 üzenetére
Hűtésével semmi gond se nincsen (gondolom a rendszeres tisztítás megteszi a hatását). Szerintem eladom.
Köszi -
bexinho23
őstag
válasz
kiskaktusz #30463 üzenetére
Igen, Asus-hoz képest sokkal korlátoltabb a hozzáférés magához a géphez. Helyesírásra pedig odafigyelek, kissé megkopott az évek során
Chaser: már nem tudom hol, de régebben, amikor szintén izgatott a cpu váltás témája, akkor egy külföldi youtube videó, vagy egy összehasonlító cikknél láttam a különbséget i3-i5 és i7 között. Nos, tényleg nincs olyan mértékű változás i3 és i5 között, mint i7 és i5 esetében, de ha szemléltetni szeretném, akkor nagyjából kétszer jobb teljesítmény szól az i5 javára az i3-mal szemben, míg i7 javára legalább 3x-os az előny az i5-tel szemben.
-
bexinho23
őstag
válasz
kiskaktusz #30448 üzenetére
Értem, köszi a választ. Akkor írok SzaboZ-nek.
-
bexinho23
őstag
válasz
kiskaktusz #30444 üzenetére
Azert gondoltam a garanciavesztest, mert ugy tudom, hogy a laptop felnyitasa mar okot ad a szervizgarancianak, hogy visszautasitsak a garancia jogossagat. Ezt tobb helyen olvastam. Elozoleg Asusom volt meg jo par eve, ott bovitettem a ramot hazilag, igy nem a szakertelem hianyzik. amugy sikerult orvosolnom a melegedest, igy egy coolermasterrel 30 szazalekkal csokkentettem a hofokot jatek kozben. igy pl jatek kozben a hdd 55fok helyett csak 35-39fok.
Viszont a cpu bovitest nem tudnam bevallalni hazilag, viszont biznek abban h megoldhato, mivel 5110bol is vannak i3 i5 es i7 kiszerelesben. esetleg tudok egy olyan magyar dell emailre irni, ahol ezugyben tudnanak valaszt adni? -
Krystal_s
addikt
válasz
kiskaktusz #30438 üzenetére
Ok, csak megkérdeztem.
masholnap: Ne is mondd...
tisztában vagyok vele, hogy az utóbbi években már szinte teljesen a fogyasztó lett a tesztelő, minőségellenőr és még fizet is. Több mint 10 éve gépezek és tényleg sokat kellett foglalkoznom a gépeimmel, rendszerekkel. Folyamatosan olvasok fórumokat is, mindezt csakis saját magam miatt, azaz nem hobby, csak kényszer, hogy normálisan használni tudjam a gépet és ne kelljen szerelőhöz futkozni hetente, mert nő vagyok és a környezetemben egyik hímneműt sem érdekli a számtech. téma.
Tudtam azt is, hogy most egy rendszer nélküli gépet veszek, ezért előre olvastam róla és próbáltam leinfózni, hogy a Win7 mit és hogyan ismer fel...olvastam a wifi gondokról is, de azt gondoltam, hogy egy Win7-et még simán tudok telepíteni és a megfelelő driver-eket, programokat letöltöm a Dell oldaláról, ahogy ezt még a gép vásárlás előtt meg is tettem, ne érjen meglepi. Ennek ellenére sajnos mégis sok gondom akadt, amiket igyekszem megoldani, csak már kicsit kimerültem, mert elég maximalista vagyok, próbálok mindenre választ találni.SzaboZE: Megint nagyon köszönöm a választ.
Jó pár Dell fórumot átolvastam és ezt nem is említették, csak hogy ezt használják Dell gépeken...A másik gépemhez is volt saját program, ezért kerestem külön Dell-est, de akkor próbálok külön valami kis progit találni, amivel tudok képeket, videókat készíteni.
-
choco01
addikt
válasz
kiskaktusz #30286 üzenetére
Úgy értettem hogy, ennyi elég vagy tegyek még valami merítgetős-töltögetős lépéseket.
-
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #29889 üzenetére
Jó ötlet, meg lehet próbálni.
-
choco01
addikt
válasz
kiskaktusz #29779 üzenetére
Értem,köszönöm!!!
-
premete
veterán
válasz
kiskaktusz #29481 üzenetére
Kérdezd meg tőle szerintem, ha ennyire képben van. Árak annyira nem olcsók, UK cím biztosan kell, mert ide nem szállítanak, az viszont külön költség.
Vám nincs, billentyűzet csere a kutyát sem érdekli garanciális szempontból.
Ja, és ott sem jellemző gyárilag a 8 GB ram és az 500 GB-os HDD, jelenleg 1 db. refurbished E6530-as van. -
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #29037 üzenetére
RTFM
-
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #28994 üzenetére
Ott van a manualban
http://www.manualowl.com/m/Dell/Inspiron-M5010/Manual/188350?page=49
-
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #29020 üzenetére
Amennyiben a gépre is egy év van. Ugyanis a gép garanciája vonatkozik a töltőre is. Egyedül az akkura van egy év.
-
válasz
kiskaktusz #28994 üzenetére
megnéztem, szörnyű!!!
-
soldierboy
tag
válasz
kiskaktusz #28593 üzenetére
Hát ez szuper!
-
EstiloL2
tag
válasz
kiskaktusz #28569 üzenetére
Felraktam a 12.11 beta11-es drivert, ezután letöröltem, de magát a videókártya komponensét meghagytam, hogy azt ne törölje. Ezután meg felraktam a 12.8-as drivert, de így megmaradt a 12.11 videókártya driver, szóval a többi komponens a 12.8-asból van, így működik a Catalyst Control Center.
-
megema
őstag
válasz
kiskaktusz #28520 üzenetére
Ugyanazt a drivert felajánlja Win 7-hez is. Mondjuk Win 7-hez ajánl egy másikat is. Így is van értelme próbálkozni? Tudtommal mondjuk nem a driver függvénye a kérdés, hanem a kezelőprogram hiányáé.
-
pckownz
őstag
válasz
kiskaktusz #28452 üzenetére
Az enyém sem túl hideg, de a Notepal E1 -gyel szerencsére eddig nem kapcsolt le játékok alatt.
Medal of Honor Warfighter
World of Warcraft
Battle for Middle Earth II
Left 4 Dead 2A L4D2 alatt felszökött a proci 100fokig, meg 94-ig a GT525M, de ezen nem lepődök meg, mert szobatársam gépe natúrba lekapcsolt 20perc után, úgyhogy ott a játékkal van valami. Többi játék alatt 80-90fok között megáll minden. (A gépből kipréselhető, még játszható, lehető legmagasabb grafikával)
-
klambi
addikt
válasz
kiskaktusz #28461 üzenetére
nem proci, ramot szeretnek boviteni csak, annyi a kerdesem hogy benyeli a 16g ramot vagy sem, mert valatozo dolgokat olvastam, csak ennyi lenne
-
klambi
addikt
válasz
kiskaktusz #28461 üzenetére
mire vagy kivancsi?
-
choco01
addikt
válasz
kiskaktusz #28351 üzenetére
Nem,hanem tesztelek mindent mert éppen nem működik a 7730 de senki nem mondott eddig olyat amivel menne..
-
premete
veterán
válasz
kiskaktusz #28336 üzenetére
Jaja, most Magyarország vagy linux használatban, vagy a spájzban sorakozó, legális, dobozos window7-ekben világelső.
Csodálnám, ha az illetékesek még nem gyűjtötték volna be a freedossal vásárlók címeit.
Aztán majd lesz nagy meglepi, ha a Jézuska helyett a BSA csenget. -
choco01
addikt
válasz
kiskaktusz #28336 üzenetére
Már elkezdtem.
A videó kártya driverét felraktam és újraindítást kért ugyebár viszont már itt a Dell logó alatt kék csík van 3 perce áll és nem kapcsol be,ez miért van? -
choco01
addikt
válasz
kiskaktusz #28333 üzenetére
Nekem van megvett Win 7 Profom
-
choco01
addikt
válasz
kiskaktusz #28318 üzenetére
Majd biztosat egy pár hónap múlva fogunk látni.
-
choco01
addikt
válasz
kiskaktusz #28314 üzenetére
Mármint jó vagy rossz irányba?
-
EstiloL2
tag
válasz
kiskaktusz #28314 üzenetére
Szerintem nem nagyon fog videót vágni, ahogy elnézem.
-
choco01
addikt
válasz
kiskaktusz #28310 üzenetére
Ezért vettem hozzá hűtést külön.
-
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #28275 üzenetére
M5010-zel cpu kezelési gondok szoktak lenni, ami 7 csippanásban nyilvánul meg
Alaplapcsere ilyenkor
-
attosz1120
tag
válasz
kiskaktusz #28180 üzenetére
Akkor kb. ez egy középkategóriás kártya, a mostani játékokat nagyából akkor elviszi majd.
-
sagit
veterán
válasz
kiskaktusz #27786 üzenetére
OMG
Mondjuk a HP-nál se normálisak, 2510p-t és 2530p-t csak úgy tudtam újrapasztázni hogy teljesen szét kellet bombázni a gépet, konkrétan ki kellett szedni az alaplapot is a házból ahhoz hogy meg tudjam csinálni.
-
válasz
kiskaktusz #27745 üzenetére
Mondjuk a dell-t telefonon utolérni sem egyszerű.
4 perc 30 másodpercnél még nem veszik fel és egyszer csak "a kapcsolat bontva" megszakad a hívás.
De kedvesek mert közben 2X megköszönik a türelmet. -
válasz
kiskaktusz #27743 üzenetére
-
Gaka571
csendes tag
válasz
kiskaktusz #27352 üzenetére
Köszi, igazán hasznos volt a hozzászólásod!
-
vilmaboy
őstag
válasz
kiskaktusz #27323 üzenetére
+1
nem olvastam vissza eléggé, vagy elment felette a szemem... Így az én álláspontom is az, hogy bővíteni kell legalább 4GB-ra.
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #27289 üzenetére
Amire nekem kell a gép, arra bőven elég a 2giga ram. Miért érdemes 64 bitesre váltani?
-
fodorv
tag
válasz
kiskaktusz #27255 üzenetére
Én is így gondolom, de valami különbségnek kell lennie mert az eggyikkel megy a másikkal pedig nem...
-
rayoliviero
veterán
válasz
kiskaktusz #27199 üzenetére
Ja, akkor megtartom. De jó lenne egy ilyen caddyt találnom. Aki tud linkelni nekem egyet, annak örülnék.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kiskaktusz #27196 üzenetére
Van egy külső vinyóm már. És ilyen caddyt hol lehet Magyarországon szerezni? Dell Vostro 3550.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kiskaktusz #27191 üzenetére
-
fogtunder
nagyúr
válasz
kiskaktusz #27062 üzenetére
hát, amikor én év elején elkedztem nézni gépet, az akkori inspiron kínálat anyaghasználata és összeszerelési minősége az átlag packard bellek és pavilion g6-ok szintjén mozgott, esetleg kissé felette a touch'n'feel élmények alapján. és nem divatból fikázom, hanem mert a hideg rázott tőlük. egyszer egy 5110-en gépelnem is kellett picit, remélem soha többet.
igazából a végül megvett z575 billentyűzetétől is a frász kerülgetett pár hónap múlva, és azt se éreztem annyira összerakottnak, mint amilyennek egy notebooknak lennie kell. én is a Párduc véleményét osztom, ugyanakkora keretből általában mindig volt jobb, akár alig használtan.lehet azzal jönni, hogy vigyázni kell rá, és egyben marad, ez tény. én vigyázok is a cuccaimra, de ez egy használati tárgy, munkaeszköz, nem egy hímes tojás. egy fém vázas gép könnyebben túlél egy esetleges leejtést, és ami jelenleg fényes, kopogós-ropogós műanyag, az pár év napsütés és működésből adódó hőingadozás hatására akár repedt, elszíneződött kutyaszarrá is avanzsálhat (lásd fehér macbook, ami ezekkel egy napon se említhető összeszerelési minőséget illetően).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kiskaktusz #27060 üzenetére
Nem arról van szó hogy nem lehet használni, mert ilyen alapon egy Trabanttal is eltudsz menni A-ból B-be...
Így ha lesz@rsz mindent akkor neked tényleg jó ez is...
Sőt akinek nem volt még notija, csak ez az első tegyük fel, annak is csúcs szuper über király mert nincs összehasonlítás alapja.
Itt az a lényeg ha van egy keretösszeged amiért gépet vennél, és ide tartoznak ezek a típusok is akkor ezért az összegért már tudsz venni olyat aminél ezek a gondok nem jönnek elő...Amúgy netezés közben a 80 fok azért nem semmi...
-
soldi3r
veterán
válasz
kiskaktusz #27014 üzenetére
szerintem ők valamit benéztek
-
soldi3r
veterán
válasz
kiskaktusz #27010 üzenetére
miért nem tudsz róla bootolni?
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #26930 üzenetére
Mi okozhatja?
Mi a megoldás?
(2013.októberig garis, csak most az egyetem miatt nem tudom nélkülözni, majd januárban tudnám elvinni szervizbe)Szerk: A csuklómnál érzem, ha ráteszem, lehet amiatt, hogy néha picit izzad és nedves?
Odaérintettem a felső ajkamat (kívülről) és akkor is éreztem, hogy ráz.. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
kiskaktusz #26753 üzenetére
De most ne komolytalankodjatok már
Csak azért lennék erre kíváncsi, mert ha nem tesz jót, akkor nem csinálom, mert van benne ráció, ha hirtelen megszakítom az áramkört, az nem biztos, hogy jót tesz neki.
-
jtaggerX
tag
válasz
kiskaktusz #26720 üzenetére
köszönöm!
-
foxxmotor
tag
válasz
kiskaktusz #26421 üzenetére
Nem erre gondoltam, mert ott nem lehet ilyesmit beállítani. Ha CD -ről akarnék bootolni akkor egyértelmű, hogy azt kell előrébb tennem.
Az a kérdés, hogy van egy recovery partíció amin a win 7 telepítő van. Ha újra akarom telepíteni a gépet, akkor hogy tudom előcsalogatni a telepítőt?
Volt Asus gépem amin szintén így lehetett újratenni a win -t és ott bekapcsoláskor ha megnyomtam egy adott billentyűkombinációt akkor automat elindult a telepítő a recovery partícióról. -
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #26416 üzenetére
Ez is PC
Inkább asztalit
-
Liudvikas
tag
válasz
kiskaktusz #26416 üzenetére
bátyám laptopja tönkrement időközben, és nekiadtam a PC-t, hogy tudjon dolgozni. nincs pénzem másikra. (diák vagyok)
eladhatnám a laposom kb 80ért.
-
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #26373 üzenetére
Vostro 3750
De van Precision M6600 is
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #26373 üzenetére
Kösz! Annyira nem sajnálom, monitorra lesz kötve javarészt.
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #26368 üzenetére
Nem találtam 17"-os Vostro-t a dell.co.uk-n, létezik még ilyen méretben?
-
törölt tag
válasz
Ezen már túl vagyunk
-
Dell XPS
veterán
válasz
Most visszafogott vagy.....
-
opeter87
senior tag
válasz
kiskaktusz #26233 üzenetére
Igen 76k volt (és van benne egy 64gigás ssd is), aksi kb. 4-5 órát bír és a nagyobbik 1440x900 kijelzővel van szerelve és magyar világítós billentyűzete van. Sajnos a páromé és nem az enyém, de öröm rajta dolgozni, de ezt a melegedést kell még megoldanom, hogy igaz öröm és boldogság legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest