- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mylans
csendes tag
válasz
Soulskater #8948 üzenetére
Helló!
Nekem lenne egy. Mennyit szánsz rá?
-
törölt tag
válasz
Soulskater #8739 üzenetére
én világ életemben a telepítőt használtam erre, elég jó volt. ntfs-re formázd, aztán kész. még annyi javaslat, hogy én csinálnék egy olyan 15gigás partíciót a vistának, és a maradékot az adatoknak, így esetleges újratelepítéskor nem vész el semmid.
-
törölt tag
válasz
Soulskater #8737 üzenetére
de mondjuk minek neked md? nem egy olyan hűdejó alkalmazás az... alig kezel valami formátumot, akkor már sokkal nyerőbb, ha vársz még pár másodperccel többet, amíg bebootol a gép
-
törölt tag
válasz
Soulskater #8735 üzenetére
ez nem az a játék
-
törölt tag
válasz
Soulskater #8733 üzenetére
hát, ha eredeti gyári lemezen van az ultimate, akkor ugye biztos nincs
a vlite-tal az a baj, hogy ha nem hozzáértő kezébe kerül, akkor képes elbaltázni vele a rendszert, utána meg megy a csodálkozás, hoyg nem fut, instabil. volt is egy cikk a ph!-n, ahol leírta vki, hoyg miket lehet kiszedni, és ha jól emlékszem felsorolta a feladatkezelőt is... ügyes -
törölt tag
válasz
Soulskater #8731 üzenetére
nincs véletlen valami 3rd party driver integrálva abba az ultimate-e?
mert a vistának látnia kell a vinyót, akár ahci akár ata módban! az xp persze már kicsit régi, ott nem megy alapból, de a vistával nem volt gondom ahci-ben sem telepíteni. viszont amikor beletettem pár cuccot, illetve kivettem felesleget, akkor egyszer sikerült azt elérni, hogy újraindulgatott mindig... (vlite rulez) -
PNP
őstag
válasz
Soulskater #8725 üzenetére
BIOS-ban alapból AHCI van kiválasztva ATA helyett, nálam ez hasonlót produkált reinstallnál.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Soulskater #6980 üzenetére
Attól függ milyen géped van. A latitude szériába tehető a CD helyére HDD, illetve pl az Inspiron 1720-as tud fogadni két hdd-t.
-
kekegsm
őstag
válasz
Soulskater #6980 üzenetére
Nem. Egy ugye benne van gyarilag, melle meg veszel egy ilyet:
[ExpressCard/34 Solid State Disk 32GByte] -
fwgoze
aktív tag
válasz
Soulskater #6860 üzenetére
Látom te is komoly gondokkal küzködsz
-
JoseyAdams
csendes tag
válasz
Soulskater #6827 üzenetére
megkérdezhetem h honnan rendelted? mert másfél hónap kicsit sok! nekem angliából megjött másfél hét alatt...
egyébként megértelek míg eldöntöttem h milyen lesz meg átutaltam a pénz, és pláne míg megjött végig tesztek és véleményeket olvasgattam, de megérte! szóval kitartás!!! -
JoseyAdams
csendes tag
válasz
Soulskater #6814 üzenetére
Akkor egy jó tanács, a saját példámból okkulva...:
Ha a gyárilag telepített rendszert újraelepíted, és találst egy Dell Direkt Media partíciót, akkor azt ne töröld le vagy ha letöröled, akkor még az oprendszer előtt rakd vissza, mert nekem, mikor utólag akartam visszarakni, felajánlotta a lehetőséget, hogy "súlyos és maradandó károsodást" okoz a meglévő adatoknak!
Szóval én valószinű, h nélküle fogok élni! -
Exson
csendes tag
válasz
Soulskater #6811 üzenetére
kösz, megnéztem, nem megy (ez sem). Nincs rajta a gép. A másik ilyen összehasonlító oldal (nem jut eszembe a neve) is béna, mert bár hoz egy pár adatot, de a többségét meg nem, és gyakorlatilag nem adja ki a piac legjobb árát, már többször próbáltam. Nem tudom, milyen elven működnek ezek az oldalak, de még a legnagyobb online boltok árait sem mindig tartalmazzák. Marad az, hogy sorban végignézem az online (meg aztán az offline nagy) boltokat.
-
JoseyAdams
csendes tag
válasz
Soulskater #6811 üzenetére
a depo.hu, a kiratat.hu, és az arukeresö.hu is hasznos lehet összehasonlítás szempontjából, de azért érdemes továbbmenni a forgalmazó oldalára, mert az árak illetve a késztetek változhatnak...
-
fwgoze
aktív tag
válasz
Soulskater #6805 üzenetére
A WOSS-tól te Dell notit rendeltél??
Csakmert a katalógusukban nincs egy Dell notebook sem... -
fwgoze
aktív tag
válasz
Soulskater #6805 üzenetére
Meglesem köszi...
Az oprendszer sajnos tényleg egy kényes pont...de ha egyszer nem kell, akkor minek fizessek rá tízezreket?! -
Siffredi
senior tag
válasz
Soulskater #6701 üzenetére
Voltam olyan elvetemult, es visszakerestem neked kekegsm tesztjet a sajat Vostro 1500-asarol! Itt is van!
Egyebkent, ha engem kerdezel, akkor en tokeletesen meg vagyok elegedve vele. Eddig semmi bajom nem volt vele (kiveve azt, hogy eredetileg Vista volt rajta, es abbol adodoan volt egy kis bluetooth gondom, de most mar minden oke), mindenkinek csak ajanlani tudom!
Olyannyira megtetszett ez a szeria (tudasahoz, felszereltsegehez kepest szerintem olcso), hogy valoszinuleg asszonynak is veszunk egyet, igaz neki 1400-asat.Nagy vonalakban ennyi.
Udv!
-
sulu1701
aktív tag
válasz
PÜ ment egy kis infoval
-
McLaca
őstag
válasz
Azért külföldi oldalakon van róla leírás, a notebookreview-n is. Meg itt is van pár topictárs, akinek Vostro 1500-asa van. Nekem 1400-asom lesz. Csak jönne már...
Üdv!
-
polip
addikt
válasz
kékfogú harald...ha törire jártál volna és középkor szigorlaton őt katad volna, nem rajonganál érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged