- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
szabonagyur #40281 üzenetére
Akkor bizony engem az előző dell töltőjével szépen átb***tak.
Mondjuk ott nem a Humansoft. -
hito
nagyúr
válasz
szabonagyur #40168 üzenetére
Jogos. Pontatalanul fogalmaztam. Thinkpad-re gondoltam.
-
pepe62
aktív tag
válasz
szabonagyur #40161 üzenetére
Aha! Megtaláltam....újra bekapcsolom a gépet és írom mindjárt befele....
-
Bálnaborjú
tag
válasz
szabonagyur #40115 üzenetére
Egy darabig ma nem volt magyar oldal, de már van. Szerencsére úgy tűnik, lecserélték a régi oldalakat és rendet vágtak a káoszban.
-
Pano
addikt
válasz
szabonagyur #40081 üzenetére
szabonagyur, SzaboZE: köszi.
-
kisboci12
újonc
válasz
szabonagyur #40049 üzenetére
Tényleg nem viccből vannak, az volt az első, hogy onnan mindent felraktam
-
kisboci12
újonc
válasz
szabonagyur #40047 üzenetére
Fogalmam sincs...
Ezért írtam ide, hátha valaki jobban ért hozzá, mint én
-
CsMarc
tag
válasz
szabonagyur #39977 üzenetére
Köszi a választ! Ilyenkor ha írnék egy le***** levelet a Dellnek, hogy ilyen driver ehhez a modellhez miért nincs, mennyit érnék el vele?
-
CsMarc
tag
válasz
szabonagyur #39974 üzenetére
Dell Latitude E5530-am van.
Ezt írja ki pontosan: The application is not supported on your system. Aborting insallation. Error: 25025
Egyébként Windows 7 Professional 64 bit van telepítve a gépemre. -
tomchy
tag
válasz
szabonagyur #39952 üzenetére
Látom nem érted a problémát...
Nem a sebességgel van a gond, amikor nem írja ki, hogy csatlakoztassam USB 3.0 csatolóba, akkor 100MB olvasás, 70MB írás. CrystalDiskMark mérés. kép
A problémám az, hogy a csatoló USB 2.0-ként működik. Drivereket feltolom újra, jó, 2x bedugom a pendrive-ot ismét nem jó.
A pendrive máshol tökéletes mindig.
-
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #39945 üzenetére
Van valami progitok arra, hogy töltse a legfrissebb dolgokat a géphez? :3
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #39942 üzenetére
bár nem ártana ha írná, hogy mi a francot töltöget... Jelenleg annyit látok, hogy 2 dolgot tölt, de remélem telepítés előtt azért megtudom mi az, nekem ismeretlenül ne telepítgessen semmit
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #39940 üzenetére
meglesem én is miker akar felrakni, de a patch notes az app-ra szól, nem a gépet gyorsítja
-
sebrport
csendes tag
válasz
szabonagyur #39930 üzenetére
képzeld 2 hétre visszamenőleg vissza olvastam de nem találtam semmit, ha meg te sem tudsz semmit akkor inkább ne írj semmit. kösz.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
szabonagyur #39917 üzenetére
Igen!
Igazából az a legfurcsább, hogy nem egyből kezdi el megenni a CPU-t, hanem 5-10 perc után kap észbe, hogy hopp, már használom az adobe-t.Egészen egy-másfél hónap ezelőttig nem volt ilyen problémám. Azóta nem tettem fel semmilyen rendszert-teljesítményt befolyásoló programot.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
szabonagyur #39911 üzenetére
Driver újratelepítésen gondolkodok, de felesleges, hogyha nem tudom, hogy segítene-e.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
szabonagyur #39908 üzenetére
Adobe Reader 11.0
-
kellcucc
aktív tag
válasz
szabonagyur #39906 üzenetére
Vírusirtót kétszer lefutottam a héten, semmit nem talált. Comodo-t használok amúgy, eddig bevált. Mondom, az adobe használja. 25%-ot használ ha egy pdf-et megnyitok. 500-2000 KB egy pdf. Van pár szkennelt lap közötte de van megszerkesztett, semmi különös. A windows semennyire nem eredeti, viszont kb. 1 hónapja nem csinált ilyet. Frissítések le vannak tiltva, nem tesz fel a gép magának semmit. Nekem eddig jó volt úgy ahogy volt, nem kellettek frissítések. Gyári HDD van a gépben. A pdf-ek meg 8-30 oldalasok. Köszi a választ!
Kiegészítés: a win7-el még nem volt problémám, nem hiszem hogy rendszer baja lenne. -
Krystal_s
addikt
válasz
szabonagyur #39898 üzenetére
Köszi
,nálam 0001SDM1, maradt az eredeti fw.
Ilyen esetben nem tudom mi a jobb, ha egy másik modell újabb firmware van fent, vagy az origin, amihez nem szükséges frissítés. Neten sem találtam hozzá újabbat.
Vettél észre valami kis változást a működésben ?--
Többiektől kérdezném, most hogy téma volt a CPU hőfok.
Latitude 6510-nél normális, ha Aida stress teszten 8-10perc után eléri a 95-96 °C-ot ? Nem most mértem ilyen melegben, hanem kb 1-2 hete, csak most jutott eszembe. -
Krystal_s
addikt
válasz
szabonagyur #39853 üzenetére
Még nem sikerült megnézned a hdd firmware verziót ?
(Megnézni az Intel Rapid Storage - Manage részen, vagy Aida64-ben lehet.)
Normál esetben nem mehetne fel rá, vagy ha igen, akkor nem tudom, hogy az jót tesz-e neki, ezért szeretném tudni, hogy nekem feltette-e a szerelő, vagy nem.
Köszönöm előre is. -
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #39891 üzenetére
Ezzel sikerült!
88 Fokot értem el maximum, 1óra 11 perc watch dogs után. (94cm-es tvre kikötve, 720p-be) 1-2 fokkal több volt húzott vga mellett. De nem tartom fontosnak a vga-t húzni ( legalábbis wd esetén ) , észrevehetetlen a változás. -
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #39888 üzenetére
Ne légy pesszimista. ( Bár sajna lehet igazságod )
Az 1.8 Ghz lófing sajnos és semmire nem elég. A 2.4 viszont már annyira elég h tök élvezetesen menjen a watch dogs. Csak ennél az egy játéknál megy fel 90 felé a hőfok.Értitek. Ennyi erővel ha a te elvedet követném akkor mindegy lett volna ha 120-ért veszek egy gépet. Márpedig ha én 200-at szántam egy laptopra valahogyan meg fogom ezt a hűtés problémát is oldani, mivel már tapasztalatból látjuk, hogy képes elég kemény játék teljesítményre is a gépezet. ( laptophűtő kb semmit nem ér ennél a notinál tapasztalataim szerint. Próbálva volt CM X2-vel, CM E1-el is. Ezek az ászok noti hűtők körében és hát semmi változás kb)
-
formula01
senior tag
válasz
szabonagyur #39886 üzenetére
Vagy bírja, csak nem ebben a dög melegben. Ha pl húzás nélkül asztalon felmennek a hők 80-82 fokig, ha nincs meleg, húzással meg gép alatt hűtővel meg pl 82-84 fokig, nem hiszem, hogy ettől nyíródna ki. Viszont ebben a dög melegben, nekem még így is felcammog majdnem 90-ig, hála a 33 fokos szobának, meg se próbálom mi lenne, ha "húznám", mikor legutóbb mikor próbáltam, és csak 2.4 GHz-re szabályozott le a proci, akkor is elcammogtak a hőfökök 90 fokig, pedig akkor a szoba még "csak" ~25-26 fokos volt.
-
ronda
aktív tag
válasz
szabonagyur #39877 üzenetére
Nagyjából merre feszegessem mielőtt letöröm?
szerk: lejött
-
ronda
aktív tag
válasz
szabonagyur #39875 üzenetére
Végül is nem bírtam ki, átraktam. Rendben bootol és megy.
Most az a kérdés, hogy a kiszerelt ODD elejét, a "takaró elemet" vagy hogy mondjam, le lehet-e szedni, hogy átrakjam a caddy elejére. -
ronda
aktív tag
válasz
szabonagyur #39873 üzenetére
Azzal még nem próbáltam. Holnap megy bele az ssd és akkor teszem át a saját vinyóját a caddybe.
-
ronda
aktív tag
válasz
szabonagyur #39871 üzenetére
Igen. Lemezt olvas.
A caddybe először egy kingston ssd-t raktam, ami egy haver notijában volt, rendszermeghajtóként, de az én gépem nem látta. Sem az eszközkezelőben, sem a lemezkezelőnél a meghajtók közt nem jelent meg.
Aztán következett egy bizonytalan előéletű vinyó, ami felpörög ugyan, de más nem történik azzal sem. -
ronda
aktív tag
válasz
szabonagyur #39869 üzenetére
Basszus...
Köszi.
Akkor külsővinyó cipelős lesz a gép. Mert ssd mindenképpen lesz benne (de nagyra nem akarok annyi pénzt áldozni, max 120 gigás lesz), a caddy-vel belerakott vinyót meg nem látja. -
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #39860 üzenetére
Lehet bezavarta, hogy nem gyári driver van rajta hanem megpiszkált?
-
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #39858 üzenetére
Felraktam, 13.12 volt/van rajt és nem történt semmi!
Úgyan úgy 13.12 van rajta!
-
Krystal_s
addikt
válasz
szabonagyur #39851 üzenetére
Pedig az említett frissítés csak az ST500LM000/ST1000LM014 típusokhoz kell. Mégis feltudtad tenni ?
Megnézni az Intel Rapid Storage - Manage részen, vagy Aida64-ben lehet. -
Krystal_s
addikt
válasz
szabonagyur #39845 üzenetére
Szia, megtudnád mondani mi a verziószáma ennek az új Firmware-nek ? Hiába csomagolom ki a Dell_Kahuna_DEM6_ZPE.exe-t, nem találtam benne a számot, csak A02-t ír.
Enyémben is Seagate van, de más sorozat (ST500LT012), amihez nem volt szükséges a frissítés, viszont most, hogy visszajött a gép a szervizből láttam a C:\Dell driverek között ott van van ez a frissítés is és nem tudom, hogy rátették-e a hdd-re, vagy nem. Elvileg működik, de azért jó lenne tudni. -
thxer
aktív tag
válasz
szabonagyur #39814 üzenetére
Van egy ilyen csomag fent a Service Tag-emhez:
Seagate ST500LM000/ST1000LM014 Firmware Update
Fixes:
- HDD mis-detection issue.
- Acoustic noise issue.Enhancement:
- Improved the responsiveness of HDD.
- Improved functioning stabilitySeagate HDD-hez jó lehet, ha probléma van vele.
#39839: Ettől még működhet, de nekem olyan is volt hogy rendesen bent volt a helyén, látta is a gép, a windows is, csak nem tudta használni. Berakta hardverek számára fenntartott területnek.
#39842: IP címet kap a gép? Ha beírod parancssorba hogy "tracert 8.8.8.8" akkor mit ír ki válasznak?
-
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #39814 üzenetére
Akkor meg ?
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #39808 üzenetére
Senkinek nem ajánlom az A07 BIOS-t. Én felraktam reggel és egész du. szívok vele... a caddyben lévő vinyót folyton eldobálja ha újraindítom a gépet.
Ment is vissza az A06 de így sem jobb.
-
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #39808 üzenetére
Ideje volt. Vajon van változás a "régebbivel" szemben?
-
thxer
aktív tag
válasz
szabonagyur #39805 üzenetére
Az tudom hogy nálam energiatakarékos módban egy idő után leáll a HDD, de ettől ugyanúgy látja a rendszer és ha akarok rajta valamit felpörög és csinálja egy kis késleltetéssel.
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #39796 üzenetére
Hát nem értem, nekem is fent van minden. tettem 1 próbát a 07-re, de hát most is úgy indult a gép, hogy alapból nem látja a vinyót... megnézem legacy-ban
-
formula01
senior tag
válasz
szabonagyur #39762 üzenetére
Akkor örülj neki.
De a probléma ott van, hogy 70°C felett leszabályoznak, nem pedig alatta. Különben 18 fokos szoba is erősen közre játszik szerintem, hogy nem éred el..
Meg ha mellette a VGA is termeli a hőt, márpedig 8850/70M azért termeli, mindjárt más a helyzet.
-
formula01
senior tag
válasz
szabonagyur #39751 üzenetére
64 fokon am se szabályoz le, csak 70 felett.
-
Leleményes
tag
válasz
szabonagyur #39720 üzenetére
Szerintem nem egyről beszélünk.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Már több mint fél éves a gép, akkor nem igen olvasgattam ilyenekről. Mellesleg nem zavaró annyira, csak kíváncsi volnék mit mondanak erre.
-
Leleményes
tag
válasz
Nope.
-
KisBundi
őstag
válasz
szabonagyur #39667 üzenetére
Nekem 6770m van! Alapjáraton is szépen fut, de OC-vel még jobb!
-
csuszi
aktív tag
válasz
szabonagyur #39601 üzenetére
hat tenyleg nem ertem, miert kell idekeverni mas eseteket mas felhasznaloi hozzaallast. ebben az esetben, itt ebben az esetben
tehat itt, errol van szo, nem masrol, nem masik topikrol. errol beszeljunk, ne masrol.
a dell szervizebol irtak ide hogy tudnak a problemarol. nehez ezt beismerni, ha mar beismeresnel tartunk?
kello ismeretnel elegendonek kell lennie, hogy felmegy a dell honlapjara leszedi a drivereket es felrakja. ha sorrend szamit, akkor legyen leirva ott. ha nem jo a driver, ne legyen fenn. es ne egy fixalt drivert szedjen le, amit NEM IS AZ AMD es NEM IS A DELL csinalt, hanem a gurus sracok."hogy bárkinek fel kellene tudnia telepítenie egy gépet hiba nélkül, ez a normális"
jol latod, az a normalis. erdekes az x220asomnal nincs ilyen hiba, es a topik sincs tele. ha nem ez lenne a normalis, akkor tele lenne a topic masik 100 tipussal is nem?
ez egy tipushiba. ha ezt nem ismered be, akkor komoly gondok vannak. bar akkor te vagy a marka (nem dell, barmelyik) alomusere. - szervizes hsz., illetve csak keress ra a topikban a 3537es szocskara. kiboki a szemed.nem akarok exkluziv flemet kirobbantani, de van egy olyan termek, egy olyan marka, ami nem kulonosebben jo, nem kulonosebben innovativ, megis a piac jelentos szazalekat birtokolja azzal az egyszeru tulajdonsaggal, hogy a usernek nincsenek ilyen szopasai a vasarlas utan. mondom ezt ugy, hogy kifejezetten unszimpatizalok a markaval. de ezzel hasit eleg rendesen mobil es pc piacon is. ennyit tud, nem tobbet. ja meg jol nez ki
tenyleg csak ismetlem magam. bar irhatnek masrol is, hogy miert van ilyen oszton egyes userekben forumokon, es nem tamadolag irom, csak pszichologiai elemzes celjabol. nem veletlen, hogy a markak szeretik emberkent beallitani magukat. van gonosz, jo, humoros, kedves, jo fej rossz fej stb. mert a teljesitnmeny hibajat egy dologgal lehet elfedni, erzelmekkel. ezert alakul ki egyes userekben hogy a dellt, vagy a toshibat vagy a rolls roycet ugy kezelik mint egy real madridot. vagy egy szineszt. vagy mint egy sportolot. pedig nem kene...
-
csuszi
aktív tag
válasz
szabonagyur #39599 üzenetére
"Az a baj te is kisarkítod az egészet..."
szerintem meg altalam nem ertett oknal fogva te kisebbited a hibat."Aki már gépet telepít nem átlag user mivel érdekli mi van a dolgok mögött, szereti maga csinálni."
empatia, gondolkozz masok fejevel, ne magadbol indulj ki. nekem nincs bajom ezzel. de a tobbseg nem azert vesz rendszernelkuli gepet, mert szereti maga csinalni konyorgom, hanem mert sporol x ezer forintot. a 90%nal ez van az indok mogott."De ha menet közben kiderül, hogy mégsem olyan szakértő"
a hibas driver, a hibas sleep uzemmod, es az energiabellaitas nem megfelelo mukodese nem a felhasznalo szakertosegen mukodik, HIBAS MUKODES.egyikotok azzal vedi a dellt es ervel, hogy vannak hulye felhasznalok, es vannak olyan hibak amelyekre az ervelesem nem huzhato ra. hogy jon ez ide?
van ilyen igen. ez nem az, lasd hozzaszolasok mennyisege es a szervizes link.
te pedig azzal ervelsz, hogy a hiba orvosolhato, csak gondolkozni kell, es keresgelni. csak 4 indokot irtam le, hogy ez miert nem relevans. egyikre se reagaltal, kotod tovabb az ebet a karohoz, hogy igen orvosolhato. ki mondta hogy nem?
nem tartozik hozza a rendszernelkuli laptophoz, hogy az ember felmegy a dell honlapjara es nem sikerul a telepites, vagy hogy xy driverrel nem jo a sleep, vagy hogy a szervizes ir a forumba. ha ezt nem latod, nem latod, innentol csak ismetelnem magam, irtam eleg ervelest, ha nem eleg, nem eleg.
tovabbi szep napot.
-
csuszi
aktív tag
válasz
szabonagyur #39596 üzenetére
ha visszaolvasnal, latnad hogy tisztaban vagyok a hiba megoldasanak metodusaval. alkalmazom is, meglatjuk muxik-e.
de ettol teljesen fuggetlen, amit leirtam. ugyanis hibanak fel sem szabad jonnie, akar meg tudja oldani a felhasznalo, akar nem. errol szolt, csak egy 50 soros hozzaszolasom, es hogy miert van igy. nem ismetlem magam.
"egyike vagyok a legkorábbi tulajoknak akik ide írnak és semmi baja nincs gyári driverekkel! "
ez meg totalisan fals logika. ahogy az is az lenne, ha csak nalam lenne hiba, es kiakadnek a TIPUSRA (ez Kalinak szol - le is irtam, hogy nincs meritesem a gyartotol, ha 3-4 tipusnal jonne elo, akkor valszeg lemondanek rola, de 1 tipusproblema is erodalja a felhasznalo bizalmat, ez egy epitkezes, egy rossz tegla sem hianyzik nekik
)
tehat folytatva, ha neked jo, az orvendetes, de itt most statisztikailag kell nezni, hany hiba, hany embernel, nem 1 ember szamit, en sem, te sem. ha van 100 beiras a problemarol, az szamit, nem az, hogy neked a kezdetektol jo. ha forditva lenne, akkor az szamitana hogy 100 embernek jo, 1nek nem, kutyat nem erdekli a kisebbseg, a tomeg a mervado. ahogy a szervizes link is mutatja."100-szor el lett mondva neki, hogy telepítse de ő még sem úgy csinálta, mert azt hitte ő az okosabb?"
a felhasznalot meg nem kell hulyenek nezni. felmegy a honlapra, nincs leirva a sorrend. nincs leirva, hogy fixes drivert hasznaljse hogy ezt meg azt csinald. de meg ha le is lenne, az se meritene ki a felhasznalobarat fogalmat. ez nem igy mukodik. ahogy az sem, hogy veszek egy autot es elvarjak tolem hogy a motort ki tudjam cserelni. alap szintu felhasznaloi ismeretek elvarhatoak. az nem, hogy forumot bongesszen az ember, meg gurura jarkaljon fixert.
nem ertem minek mosdatni a tipust/markat. van egy hiba, ez teny. minden mas mellebeszeles.
-
Diniboy
aktív tag
válasz
szabonagyur #39386 üzenetére
Ez igaz de az AMD oldalán az van hogy a DELLnél a DELL gondoskodik a terméktámogatásról
szerk: ezért kell mókolgatnunk
az hogy az enduro így sikerült, ez meg "így jártál" kártyát ér csak
Ha jobban belegondolok, az meg hogy nem lehet telepíteni a gyári drivereket, az meg a microsoft hibája
teljesen igazad van a Dell semmiért nem hibáztatható -
Diniboy
aktív tag
válasz
szabonagyur #39383 üzenetére
Így igaz, tökéletesen működött a Dell oldaláról letöltött driverekkel nálam is. Csak Diabló 3 alatt 1 fps volt pl úgy hogy átkapcsolt dVGAra. A procin futtatva volt 30 is az igaz
Mást utána már meg se néztem...
Ettől függetlenül biztos hogy nagyon sok embernek megfelel az a Dell kombó és amíg élnek nem lesz vele problémájuk (amennyiben jól telepítik őket). -
Leleményes
tag
válasz
szabonagyur #39381 üzenetére
Tényleg nincs, csak mókolni kell modolt driverekkel.
Na mindegy. Ha töltőn használom egy fura zúgó hangot hallani a gép közepéből. Ez miért van?
-
Leleményes
tag
válasz
szabonagyur #39376 üzenetére
Nem értem akkor miért kér service tagot... Hogy deríthetem ki?
-
Leleményes
tag
válasz
szabonagyur #39368 üzenetére
Igen, de ahhoz hogy ne a DVD-t tépd, muszáj.
-
Zoli G
tag
válasz
szabonagyur #39319 üzenetére
Esetemben ez úgy volt, hogy megjött Ubuntuval, aztán ment rá a 8.1. Jött egyből a kijelző fel nem éledős, nemalvós nyavaja. Rakosgattam utána a mindenféle drivereket, mindenféle sorrendben, de nem oldódott meg. Feltettem az SG fixes okosított drivert, de csak azt eredményezte, hogy leállításnál nem állt le többé. (igaz, a driver aláírást kihagytam) Újraraktam a 8.1-et, de megmaradt a "nem állok le" probléma. Igaz, újrarakáskor nem formáztam a meghajtót, csak rátettem. Aztán úgy döntöttem, üsse kavics, cimborám ugyanilyen gépe hibátlan Win8-cal, hát felteszem én is. Így is lett, aztán most jó, és ez a lényeg.
-
Zoli G
tag
válasz
szabonagyur #39317 üzenetére
Ez igaz, sőt! Ez nem is megoldás, csak a probléma elodázása. Csak nekem anno jó sok macera volt vele, aztán nem is sikerült megoldani 8.1 alatt. Ez persze azzal van összefüggésben, hogy balfék voltam. Na mindegy. Viszont most 8-cal jó a sima Dell-es driverekkel.
-
Leleményes
tag
válasz
szabonagyur #39314 üzenetére
szóri!
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #39295 üzenetére
Jól tudod, a töltőre ugyanannyi a garancia, mint a gépre, csak az akkura 1 év (ha nincs rá extended, mert akkor arra is lehet 3, vagy 4 év is).
-
bajaki
őstag
válasz
szabonagyur #39301 üzenetére
Szerintem valami driver gond volt, mert a múltkor babráltam az egészet az AMD driver miatt. Mindegy, én akkor is win7 párti vagyok.
Szerintem is baromi lassú a winyó egyébként. Jó lenne egy SSD.
-
bajaki
őstag
válasz
szabonagyur #39299 üzenetére
Valahogy a kiadása óra unszimpatikus volt. Még régen asztalin is használtam, de valahányszor felraktam mindig visszatértem a 7-re.
Az utóbbi időben meg elkezdtek furcsa dolgok történni a géppel. Volt hogy nem bootolt be...csak nagy feketeség.
Ma olyat csinált, hogy teljesen szétfagyott. Bekapcsolás után egyből használhatatlan volt. Bármire kattintottam annak a működése leállt, és szinte semmit sem nyitott meg, vagy ha igen akkor csak percek alatt. -
bajaki
őstag
válasz
szabonagyur #39289 üzenetére
A te gépedben melyik wifi van? 1705 vagy 1704? Tudsz linkelni egy drivert ami neked működik?
-
kromatika
veterán
válasz
szabonagyur #39278 üzenetére
igen néha játék,és asztali mként használom.
-
kromatika
veterán
válasz
szabonagyur #39276 üzenetére
hálás köszönet akkor ennyiért ugye vétel lenne kihagyni?[link]
-
kromatika
veterán
válasz
szabonagyur #39274 üzenetére
köszönöm.
-
Diniboy
aktív tag
válasz
szabonagyur #39257 üzenetére
Épp tegnap töltöttem le őket hogy megnézem, csak nem volt rá időm, köszi
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #39208 üzenetére
Nekem speciel jobban tetszik a 5537(kinézetben IS) meg a 7537 (kinézetben) , csak a 7537 esetében az eléggé zavaró (számomra) hogy nincs ODD , csak 500gb a HDD , és hát a kicsit roszabb proci kevesebb ram ( nem sokkal ! - ami annyira nem vészes ) .. De hát a 7537 esetleges wifi bugja nem túl biztató ! :\
Amúgy , 5537nél ha a Vidi kari driver problémát megoldjuk , akkor hozza azt a szintet amit neki kell ? (Jobb még így is mitn a 7537 ? - grafikus 3D-s játékok esetében értem persze) -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #39206 üzenetére
Köszi mindent !
Szerintem akkor az 5537 lesz , ott legalább meg lehet oldani a problémát és még jobb is a teljesítmény ! (Vagy nem ? :$) És legalább ott a lelki nyugvásomnak az optikai meghajtó , 1TB ... I7 -> jobb teljesítmény)
-
Fujis2950
tag
válasz
szabonagyur #39200 üzenetére
köszönöm szépen..egyébként van valami tipikus Dell nyavaja?
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #39194 üzenetére
hát a 5537ről olvastam érdekességeket ! :\ A hét 7537ről is (wifi-t csak inkáb) ...
Lenovo y510p amivel nagyon szemezgettem! Csak , hát a lenovo szervizeltetése nem tűnik a legjobbnak az olvasottjaim alapján! Pláne ,hogy olvastam egy két dolgot azokról is , hogy a hangszóró így nem jó , meg úgy nem jó .... stb problémák.
Így egyenlőre a dell 7537 tetszik a legjobban , mert "kevés" rosszat olvastam róla , szép is , jó is a teljesítménye , akksi idő is szép darab ....
Szerinted melyik lenne jobb ? (avagy , melyik a megbízhatóbb ? - ez számomra a legfontosabb , hogy ne kelljen hetente vinni szervízbe és még ott is hónapokat töltsön egy KIS[pl hdd csere , mert olyat is olvastam már lenovonál!] problémával!) -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #39185 üzenetére
SSD nélkül túl élem
De a WIFI probléma mondjuk kicsit zavaró azért ...
És az AMDra a megoldások hozzák a magas szintet ? ( magasabb mint a gt750m szint?)
Szerk.: Továbbá , fontos számomra , hogy ne egy konzumert vegyek készhez ! (amúgy ,esetleg más esélyes laptop ötleted van ? hasonló ár szegmens és tudásban.) -
premete
veterán
válasz
szabonagyur #39191 üzenetére
Az bizony, olyant még nem láttam, hogy 1 év NBD, majd RTD.
-
drmazsi
aktív tag
válasz
szabonagyur #39189 üzenetére
Nekem 2016.12-ig garancia és 1 év NBD. Nem vettem rá külön, service tag alapján ezt hozta elő nekem Dell bácsi.
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #39185 üzenetére
7-es szériára nincs NBD?
7-es széria nem kezel msata ssd-t?(Kérdezem, hátha. Nálam még nem volt, de most nem érek rá utána nézni.)
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #39182 üzenetére
Szia ,
Hát elsősorban egyetemi (programozói szak) felhasználásra kell a gépezet.(tehát azért lenne hordozva , de elbírom a nehezebbet is , legalább edződök xd) De azért amikor időm engedi szeretnék játszani majd a barátokkal mind neten mind offline. Továbbá , aztán lesznek kisebb nagyobb photoshopok , meg néha néha videószerkeztések is.
De akármelyik gép lesz a legfontosabb , hogy rendesen müködésre lehessen bírni ! Ne kelljen hetente szervízbe vinni mert ilyen olyan hibája van ... (kontakt stb..) természetesen NORMÁL , vigyázós felhasználás mellett!!Szerk.: Játékoknál komolyabbak IS! szóba jönnek ! (pl a crysis 3.. stb)
-
Wyll
őstag
válasz
szabonagyur #39163 üzenetére
Kérdés: az amd-ből is jöhet a dell-féle? Nincs már para a dell-féle amd vga driverrel?
Csakmert látom, hogy három hsz-szal ezelőtt Enzo_86-nak is gondja volt vele, és eddig az volt, hogy inkább a 13.25-ös catalyst-ot erőltessük..
-
Wyll
őstag
válasz
szabonagyur #39163 üzenetére
Ok, és az, hogy legelőször az Intel driver kell?pont te mondtad...
ok, most látom.
köszi!
-
drmazsi
aktív tag
válasz
szabonagyur #39117 üzenetére
Nemtudok, már probáltam neki, de ahogy jobbklikk, csak a sugot engedi...
windows lemezkezelővel
Meg! Ha ssd-t rak bele, akkor azon is h tudná megcsinálni ezt a particiot?
-
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #39062 üzenetére
Ebben sajnos nem vagyok otthon. De olvasgatva a fórumot, mostanában az ssd-ről ment a téma. De akkor ezek szerint segítség nem érkezett.
Szerintem meg valóban nem sok köze lehet az ssd-nek a driverekhez. Ha összeomlik az nem az ssd cseréd miatt van. Szerintem... de passzolom. -
trassher
addikt
válasz
szabonagyur #39044 üzenetére
Ez:
13-12_Mobility_Win7_Win8_64_DD_CCC_WHQL_intel_SG_Fixeastsider: 1 darab dell-es driver van a oldalon és nem épp teljesítménybajnok.
-
trassher
addikt
válasz
szabonagyur #39040 üzenetére
Igen ki.
Végül megoldódott. Letúrtam az összes drivert majd ccleaner tisztítás + másik 00-s driver és megy.Szerk.: Mégsem jó.
Ha meg akarom nyitni a catalyst control center-t egyből leáll.
-
bajaki
őstag
válasz
szabonagyur #38882 üzenetére
Aida64 szerint: TOSHIBA MQ01ABD100
-
bajaki
őstag
válasz
szabonagyur #38880 üzenetére
Értem. Te a Chaser-féle caddy-t használod?
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #38871 üzenetére
Ilyen parancs nincs.
-
redwhite78
aktív tag
válasz
szabonagyur #38868 üzenetére
Igen, ott néztem már és alvó állapot van beállítva, nem hibernálás. Pont ezért kérdeztem, mert így már nem értem. Majd próbálom állítgatni, vagy az energiagazdálkodásnak utánaolvasni.
"ha sokáig volt alvóban 1 óra felett talán akkor lehibernálta magát."
Nekem is valami ilyen lehet, de ezt ki akarom lőni. Esetleg a registy-ben fullra tiltható hibernálás?@eastsider: nem írtam igaz, de SSd-m van.
-
Immy
őstag
válasz
szabonagyur #38827 üzenetére
Igen próbáltam, és kompatibilitási módban is próbáltam
-
kistewe
tag
válasz
szabonagyur #38830 üzenetére
Ez igaz, ott a pont.
-
kistewe
tag
válasz
szabonagyur #38828 üzenetére
Hát nem....előző céges gép Inspiron akármi volt ( meg sem kérdeztek), pislogtam s gondoltam ha kibír fél évet akkor pezsgőt bontunk, 1 hónap múlva kiderült, hogy köszönőviszonyba sincs a szofftal aminek futni kéne ( kevés volt hardverileg) , először is kértem legyen XP32 bit azt mondták nem .. erre lett új gép hadrver=ok de arra sem engedtek 32-es XP-t , igy nekem kellett megoldani a win7 64 bit alá a 32 bites futást ( és itt felejtsük el a telepítőfájl 32 bites környezetben való futtatását mert nem müxik...), másodszor már választhattam gépet de csak mert az előtte kiszórtunk 150 rongyot az ablakon , viszont az XP-t akkor sem engedték....sajna nem mindig szempont hogy a usernek jó legyen...vagy csak ha kiderül hogy elöször is igaza volt..
-
kistewe
tag
válasz
szabonagyur #38823 üzenetére
Sokszor nincs választási lehetőség és abból kell élni ami van , de természetesen azt elvárják , hogy a munkádat végezd el , az inkompatibilitásokat meg oldd meg ahogy tudod...
-
Immy
őstag
válasz
szabonagyur #38820 üzenetére
Néhány program csak 32bites környezetben indul el, ezért a 64bite operációs rendszer teljesen kilőve, nem hasraütésszerűen választottam meg az oprendszer fajtáját....
-
Immy
őstag
válasz
szabonagyur #38817 üzenetére
Mutasd meg hol lehet itt kiválasztani 32bites oprendszert
[link] -
Diniboy
aktív tag
válasz
szabonagyur #38622 üzenetére
bezony, meg nekem is a 3537
M-tech 3.0 usb case +WD 1TB HDD
Nálam nem is ment a Chaser féle caddy-val , 1szer sikerült a caddy-t dvd/cd meghajtóként elkapni a biosban mikor a gép indulása UTÁN toltam be a caddy-t a helyére , érthető okokból ezzel nem próbálkoztam többször. De nem a HDD lehet a ludas, mert az SSD-t is belepróbáltam és azt sem ismerte fel. Az usbbe nem néztem azt is ledobálja e, nem is fogom. Főleg ha végre lesz caddy-m , elég bosszantó hogy külön kell a HDD-t kezelnem.
Megrendeltem egy másféle caddy-t ebayröl, kíváncsi leszek azzal megy e.. -
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #38630 üzenetére
megvan, köszi.
-
Toxy
aktív tag
válasz
szabonagyur #38620 üzenetére
Igen megy,
-
Toxy
aktív tag
válasz
szabonagyur #38618 üzenetére
2,5-ös házban a noti gyári 1TB HDD-je. (WD Blue)
a ház usb3-as. tipusa fejből nem megy.
-
zetzza
csendes tag
válasz
szabonagyur #38542 üzenetére
ha nem lennének moddolt driverek, már rég falhoz vágtam volna az 5537-em...
-
Toxy
aktív tag
válasz
szabonagyur #38544 üzenetére
Nekem dell-ről feltéve nem minden oké. (a készenléti és az újraindítás sem működik)
A moddolt driverrel viszont igen. (inspiron 5737)
-
foxxmulder
csendes tag
válasz
szabonagyur #38544 üzenetére
rendben,köszönöm
-
foxxmulder
csendes tag
válasz
szabonagyur #38542 üzenetére
semmi modd nincs rajta,csak a dell honlapjáról és az intel honlapjáról szedtem a drivereket
-
Pocok256
veterán
válasz
szabonagyur #38425 üzenetére
Azért nem kell beleélni ennyire magát az embernek ez egy fórum ahol érveket ütköztetünk. Teljesen természetes, hogy vita keletkezik amit kulturáltan körül lehet járni. Senki sem rosszabb ember azért mert valamiről mást gondol. Szíve és joga, hogy mást higgyen. Aki majd betér ide eldönti és mérlegeli, hogy kinek ad igazat. Ettől függetlenül, hogy valamiben nem értek egyet egy kollegával késő este ha összetalálkoznék vele egy sörözőben ugyanúgy legurítanék vele egy mézsört mint azzal akivel teljes egyetértésben vagyok minden téren. Ne tereld a dolgokat személyes jellegűekké mert abból csak sértődés lesz.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #38422 üzenetére
Az ilyen kommentek titeket minősítenek, igaz a közmondás, hogy "megtalálja zsák a foltját", ebben egyetértünk. :
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #38417 üzenetére
Halkan megjegyzem, hogy privatban probaljuk megoldani a dolgot
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #38411 üzenetére
Nem kellene, de kell, ez van. Es igen, egy A2-ben nem olyan a legkondi, mint az A8-ban, ez teny.
(#38413) szabonagyur , Azert nincs, mert teljesen kihalt lenne, mint ez Elitebook topik
Egyebkent meg igen, aki dolgozni akar a gepen, annak arra alkalmas eszkozt kell venni es az Inspiron tovabbra sem erre valo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest