- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
válasz
foxxmulder #38543 üzenetére
Hát nem igazán ajánlom a Dell -es AMD Drivert! Iszonyat régi sajnos.
Én ezt a 13.12-őt ajánlom neked, nagyon rendben van én is ezt használom! Alszik, eszik, játszik, süt , főz , mos rendesen. Semmi gond vele.
FONTOS! Telepítés előtt kapcsold ki a driver aláírást.
-
szabonagyur
félisten
válasz
foxxmulder #38543 üzenetére
Itt a probléma, hogy intel honlapról... Rakd fel a DELL-ről MINDET és menni fog az alvás, újraindítás minden.
-
szabonagyur
félisten
válasz
foxxmulder #38540 üzenetére
A Dell gyári drivereket kéne felrakni és normálisan menne a gép, nem sz@rakodni a moddolt cuccokal.
Azért lát annyi mivel van Intel HD kártya ami alapból lefoglal magának memóriát.
-
TheProb
veterán
válasz
foxxmulder #38514 üzenetére
Az op rendszeres témára.
Nekem október óta van meg kb a gép azóta 8.1-et használtam rajta és folyamatosan gondjaim voltak a vga driverekkel, rosszul mondtam, használhatatlanok! Próbáltam én már 56 féle verziót (dell,stock,3dguru féle) de egyikkel se jött össze normális fps, egyedül a stock intel/ati13.9 kombó volt működőképes, de még így se produkálta azokat az fps-eket amiket elvártam volna... A végére már játék indítás után 3 perccel kivágott, hogy nincs elég memória, majd csak restart javította a dolgot, ekkora annyira berágtam, hogy azt hittem szétb@szom a gépet és felraktam a win7-et, ez lassan 1 hete lesz. Azóta nincsen semmi gondom, kb +10fps van átlagban (ami még így se a várható) és ezek mind dell driverekkel.Szóval nekem eddig bejött a win7 szerencsére, remélem így is marad...
-
enzahobi
aktív tag
válasz
foxxmulder #38512 üzenetére
Ha nagyon hangos a zaj, mindenképpen vidd szervizbe! Nekem 3537 em van 8850m es karival, ez a második ilyen gépem, és ez is zúg de nem annyira mint az első, ami játék közben annyira hangos lett hogy lenyomta a 100százalékon pörgő venti hangját, be is kellett vinnem szervizbe, végül pénzvisszafizetés lett belőle. A lényeg az hogy téged mennyire zavar, elvileg baj nem lehet belőle, de nekem annál a szervizes azt tapasztalta, hogy olyan helyen is melegedett ahol nem kéne. A mostani gépem 6 hónapja van meg, 76fok fölé még nem melegedett, a zúgást is elnyomja a venti hangja játék közben, de ez széria hiba (avagy "jelenség") ilyenek az alaplapok, anno több mint 3 hét szrvizelés után nehezen kinyögték, hogy nem lesz hozzá alkatrész, cseregépet akartak adni, meghallgattunk 8at, mind zúgott.
-
SzaboZE
addikt
válasz
foxxmulder #38524 üzenetére
Nem okoz hibát. Van aki észre se veszi ezt a "zajt".
-
SzaboZE
addikt
válasz
foxxmulder #38519 üzenetére
Gyanítom a töltőáramkör lesz az, más gépeknél is tapasztalható ez a zaj.
-
somasz
addikt
válasz
Mindkét oprendszerrel működik. Driverezés megoldható 7 alatt is, de a 8-8.1-hez találták ki.
Egyelőre a zajjal ne foglalkozzunk, nézzük a kékhalált. Remélhetőleg csak driver bajod van, mint az idetévedő, hasonszőrű géppel rendelkezők nagy részének.Helyes driver sorrend: chipset->intel vga->amd vga
Display Driver Uninstallerrel töröld le safe mode-ban mindkét vga drivert.
Chipset driver után a dell oldaláról az intel vga drivert rakd fel, majd a 3d guru-tól beszerezhető 13.12-es amd drivert. Minden le lett írva többször, ha nem világos keress rá. Ha így sem megy, akkor kérdezz. -
SzaboZE
addikt
válasz
Pont ezért lehet kapni a gépet előtelepített oprendszerrel, sok munkától megkímélted volna magad. A zaj jellegét azért jó lenne tisztázni, mert pl az hogy elindul a ventilátor nem szokatlan dolog. Azt is tudomásul kell venni, hogy minden gépnek van alapzaja, főleg az alsó kategóriában, tehát amit hallasz még normális is lehet. Én márkaszervizesként nem javaslom a 7-et, mivel nem arra optimalizálták a gépet, de mindegy.
-
winhate
őstag
válasz
Nagyon durva hogy zsir uj geppel mar ilyen problemak vannak!
Ha meg nem jart le a 3 nap vidd vissza es vegyel egy masik gepet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest