- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eron009
tag
Köszi
Igazából amiatt aggódom, hogy frissítés közben nem-e próbál meg kifejezetten aksiról működni, amitől meghal a gép. Annyit nem ér, inkább maradjon egyenlőre a 2014-es BIOS
. Azt se tudom még, hogy engedi-e a frissítést aksi nélkül.
Lehet rendelek bele aksit, bár kifejezetten asztali gépként használom.
Ezeket néztem most (Dell Inspiron 15R SE 7520-ba kellene aksi tipusa 8858x, 11.1V, 48Wh )
Jók lehetnek a gépbe? Illetve megbízhatóak ezek a kínai/utángyártott akkumulátorok? Nem szeretném ha kigyulladnának/nem működne róla stabilan a gép -
Köenig
újonc
értem, köszi nektek!
egyébként kicsit meglepődtem, azt hittem, hogy a jelenlegi (Haswell) generációs proci nem csak jobb fogyasztású, hanem erősebb is, mint az előző (3. gen, asszem ivy bridge?!) processzorok, de akkor ezekszerint tévedtem, és a 3. generáció erősebb mint a 4., cserébe többet kajál..meglepő
-
SzaboZE
addikt
"De ha jól emlékszem -bár nem biztos-, hogy csak a HD panelek az AUO-k, a HD+ meg a Full HD a Samsung és az LG."
Ami éppen van a raktáron azt teszi be a dell, ami a fenti három márkán kívüli is lehet (chimei, stb). Ha samsung van, akkor azt. Két egymás mellett lévő gépben is lehetnek eltérő gyártmányú panelek. Nincs arra biztos módszer, hogy megmondd, mely felbontás vagy gép milyen kijelző gyártmányt takar.
-
SzaboZE
addikt
"Minden dell-re 3 év garancia van."
Ez nem igaz. Annyi garancia van rá, amennyit veszel 30 naptól 5 évig bármi.
"A második sor az a kiegészítőkre vonatkozik, úgy mint hálózati töltő, akku. Ezekre csak 1 év garancia van, mint minden más gyártónál."
Az akku kivételével mindenre a gép garanciája érvényes, így a töltőre is.
A sorok jelentése a szinteket jelenti. 1 év alkatrész garancia, erre jön a 3 év NBD. Ezen kívül lehetnek még pl ilyen sorok mint KYHD, IT prosupport stb. A "legerősebb" az érdekes.
Érdekelne, hogy az értesüléseid honnan vannak, mert akkor valószinüleg rossz forrásból.
-
Feenyx
aktív tag
Én úgy tudom, 3 gyártó szállítja a Dellnek a képernyőt, Samsung, LG és AUO.
nis.: Ezt már csak akkor tudod meg, ha megvetted és elindítasz rajta AIDA-t, vagy Inspironoknál nem tudom mennyire lehet lekérdezni az alkatrészeit service tag alapján (ha van nekik is), a Dell honlapján.
-
SzaboZE
addikt
-
Chaser
legenda
Nem igazán fog menni, nincs mit rajta kalibrálni.
gegszee: Írj nekik.
Jazz: Ez az RGB még nekem is homályos. Egyesek szerint valóban így van, mások szerint parasztvakítás. Aki látta nem panaszkodott, én még nem láttam ilyet. Ugyanakkor van olyan TN panel, ami erősen közelíti az sRGB színteret, tehát ha az RGB led világítás nem fake akkor esélyes a 16M szín. Hogy hány biten arról fogalmam nincs, meg kell tudni a panel típust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest