- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
drivereasy.com - ingyenes verzió elég. Szokott találni ezt-azt, amit a win nem.
-
haxxika
senior tag
Emlékeztem rá, hogy váltottál, azért is reménykedtem így, hogy thunderbolt van végre latikon, de sajnos még nem..
Távoli jövőben mindenképpen cserélni akarom az E6440-t egy Thunderbolt 3-as gépre az external GPU miatt, és nézelődök azért az utód iránt, de sajnos még nincs meg. -
somasz
addikt
Dell Venue 11 Pro-7140 User’s Guide Bal oldalt a System Setup menüpontban rejlenek remélhetőleg a válaszok.
-
haxxika
senior tag
Igen látszódnak, csak mindenki belemélyült más témában. Gondolom azért nem válaszolnak egyből, mivel te rendelkezel valószínüleg egyedül ilyen eszközzel a fórum tagjai között.
USB Thunderbolt config: Enable External USB - valószínüleg a dokkolón lévő USB csatikat lehet engedélyezni/tiltani.
Wake-on Dell USB-C docks: az új gépekhez már nem a PR03X-es dokkolók vannak, hanem thunderbolton keresztüli kis dokkoló dobozka, és ennek a bekapcs gombját lehet szabályozni.
Fastbootnál állíthatod minimalra, de akkor belépni Biosba lesz nehezebb, mert gyorsabban ugorja át.
Sign of life indication - életjel... valószínüleg led visszajelzés a gépről megy/nem megy. Sose láttam, de valüszínűsítem.Ezeket kútfőből próbáltam, nem biztos hogy jók. Kérlek fogadd el, hogy nem mindig kapsz egyből választ a kérdésedre, velem is megesett már többször, hogy figyelmen kívül lettem hagyva.
-
haxxika
senior tag
Nekem asztaliban van egy X-Fi Elite Pro hangkártya, amihez úgy kell drivert vadászni, hogy minden flottul működjön. Néha megzavarodik, de szerencsére 1 perc alatt újraindul a gép, emiatt sok időm nem megy el miatta, csak zavar
Benne voltam az insider frissítésekben, és minden héten jött az új update, ilyenkor minden alkalommal le kellett törölnöm a hang drivert és felrakni újra, mert elcseszte az egész frissítés a hangot. Szóval nem vagy egyedül ezekkel
-
haxxika
senior tag
Jelenleg egy Toshiba Encore 8-at szokott nyomkodni, nem ismeretlen neki az Atom, de azért érezni a sebességbeli különséget. Nem hobbira kéne, hanem üzleti szinten, azért kellene inkább egy Core M vagy i3/i5.
Én is használtam fél évig hasonló Atomos gépet (Acer Switch 10), de kellett a sebesség, mert igencsak megéreztem, mire betöltött minden.
Ja és még a lényeg: Mindenféleképpen kell hozzá billentyűzet, vagy rácsatlakoztatva, vagy átfordítva.kövi posztodra: Próbálta már kikapcsolni bekapcsolni?
Egyébként talán hang driver töröl majd újra fel. Nekem asztali gépen szokott szórakozni, hogy a hangkártyán keresztül a hang megadja magát (X-Fi). Kap egy újraindítást és van újra minden.
-
hito
nagyúr
Na, minek után szétdicsértem az új gépemet, rögtön be is dobta a törülközőt, mintha csak meghallotta volna
Egyik pillanatról a másikra nincs hang. Se hangszórón, se fülhallgatón. Amikor teszthangot próbálok belőle kicsikarni, azt írja, hogy a teszthangot nem sikerült lejátszani.
Lehet ez hardveres (alaplapon hangchip elszállt, vagy mit tudom én), vagy inkább szoftveres lesz a gond?
-
-
Nem volt fárasztó részemről,de szerintem nem lehet ezen segíteni.Gondolom az energiagazdálkodásban is állítgattál,és egyebet is kipróbáltál.Ha nem segített semmi,akkor gép tervezési hiba.Vagy nem erre való elsősorban.
E7440-em van csak mostanában vagyok elégedett vele,amióta egy friss BIOS rendezte a-többek között-SD kártya hibát. -
somasz
addikt
Recommended updates for optimal performance of your Venue 11 Pro 7130/7139 Tablet - Dell Command Update-tel lenyomtad a driverfrissítéseket? Biost frissítettél?
Dell Clarifies Venue 11 Pro Recall - ezt olvastad? -
Máté94
addikt
A Q702-re.
MPC-HC-ben pedig állítsd be a Belső szűrőknél a Videó dekódert DXVA2 Native-ra.Esetleg madVR is mehet rá. -
hito
nagyúr
Nem, egyszerűen ez a fos egy 4k videót nem tud lejátszani, de még a fHD is akad. Valaki értejön, mert esküszöm porrá zúzom!!!! Soha többé Dell. Hetek óta ezzel szenvedek. Nekem ilyen még egy gépemmel nem volt. Már a nightly MPCHC-t is telepítettem, ami a szaros Z3740-es CPU-s gépemmel akadás nélkül vitte a 4k-t.
Még egy dolog, ami fontos lehet: alul a MPCHC-ba nem írja ki, hogy hardveres gyorsítás, pedig eddig mindig kiírta a többi gépemnél. Ez esetleg lehet probléma?
-
nekem is i9505 volt anno (telekomos), a témájában meg pont voltam kint személyesen régebben egy tagnál és megoldottuk a problémát, bár neki nem csak a telefonon, hanem úgy általában volt probléma a wifi hálózattal, de először ő is csak a mobilon tapasztalta.
témába; nézegetem lassan a jelenlegi latitude utódját, de nem nagyon találok megfelelőt a gyártón belül, ha semmiben sem akarnék a jelenlegi alá menni.
tud mondani valaki olyan típust, ami az alábbiaknak megfelel?
maximum 14" kijelző, minimum 1600 * 900 felbontás, beépített optikai meghajtó, hosszú akkumulátoros üzemidő - a jelenlegiben 9 cellás 97 WHr akkumulátor van, amivel 10 óra wifi net megy, jó lenne ilyesmit tudó -, világítós magyar billentyűzet.
a hardvert nem annyira részletezem, mert manapság már adott a jó i5/i7 proci, minimum 8 GB ram, ac wifi, minimum 128 GB ssd, vga elég az integrált intel is, a lan gigabit képes.
az nem nagy gond, ha hdd van benne, cserélem ssd-re, ahogy a mostaniban is, illetve igaz ez a wifi modulra is, ha netán csak n szabványos dual band lenne.
nézegettem üzletekben és az aprón is, de valami mindig hibádzott a feltételek teljesülésénél.
köszi, ha tud valaki segíteni!
azért nem a milyen notis témába írtam, mert maradnék ezen gyártónál, ha lehet. -
azzal (is) jártam egy ideig wifi hálózatokat beállítani, megannyi típusú router/ap/hgw esetén sem volt vele gond, de itthon is hamar kibukott volna a probléma.
a tele van a net problémával, az nem egy darab xda panaszt jelent, de még ha több is van, akkor is inkább felhasználói hiba lehet, sok beállítási hibalehetőség van, amire a mobiltelefonok érzékenyebbek, mint más eszközök. (ékezetes betűt, vagy nagyon speciális karaktert tartalmazó ssid és/vagy jelszó, nem megfelelő, szélsőséges csatorna - 5 GHz esetén például dfs, 36 - 48 között érdemes maradni mindegyikkel -, nem megfelelő titkosítás...stb.
jelzem; nem kötekedni akarok, hanem segíteni próbálok. -
mghltm
addikt
csinalt a win a frissitesek telepitese elott visszaallitasi pontot? ha igen, keress egy olyat, ahol meg jol mukodott a geped, utana kapcsold ki a frissitesek automatikus letolteset es telepiteset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest