- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
-
synar
őstag
válasz
Pocok256 #55444 üzenetére
Igen tudom, a cégnél olyanok vannak de az enyém nem ATI-val szerelt. Nem találok a specifikációk közt max felbontásra utalást.
-
Mattb
senior tag
válasz
Pocok256 #46110 üzenetére
En teljesen egyet ertek veled, le is akarom cserelni a hdd-t, de az nem fer a fejembe, hogy a regi 3-4 evvel idosebb asztali gepemnek nincs ilyen problemaja... es abban is hdd van..kevesebb ram, proci.. win 7 ultimate 64bit. Meg sem fordult a fejembe, hogyha az ember kiad 200-220 ezret, ilyen problema utkozhet. Tudom nem csucskezuleket vettem.. de akkoris bosszanto.
-
válasz
Pocok256 #46099 üzenetére
Szervizben tuti megcsinálják, csak kérdés, mennyit kérnek a hivatalos forrásból származó kijelzőért. Itt több szervizcég is van, akiktől ajánlatot kérhetsz, nem tudom, melyik lenne a legmegbízhatóbb.
-
alador
csendes tag
válasz
Pocok256 #38439 üzenetére
Nézegettem azt a laptopot is meg az acer aspire v3-772g laptopot, de a lenovoról teljesen lemondtam, miután olvastam, hogyan működik itthon a garancia inkább köszönöm, de nem. Az acer-ról, meg azért mondtam le, mert apám egy acert kapott a cégtől munkárra de fél év allatt kétszer volt szervizbe, aztán kapott egy thinkpadot azótta semmi problémája.
Nagyon szívesen meghallgatok laptop ajánlatokat, de tényleg max 300-310K.
A 7737-el kapcsolatos kérdéseimre azért kaphatnék választ, mert nagyon érdekelne.
Üdv, Tamás -
kiskaktusz
addikt
válasz
Pocok256 #38423 üzenetére
Mond neked az a szó valamit, hogy széria? Jelen esetben ugyebár az inspiron, mint széria. Lehet benne celeron proci saját IGP-vel 90 ezerért és lehet benne i7 nvidia kártyával 300 ezerért, de attól még széria marad, méghozzá inspiron. És ha az inspiron szar, akkor a legolcsóbbtól a legdrágábbig az marad. A tényen nem változtat.
Ezen meg meglehet ám sértődni, nem voltoztat a dolgon túl sokat.
"Mindezek mellé a DEll által írt "Fejlett laptoptechnológia" is a termékpaletta legalját jelenti értem."
Marketingről hallottál már? Mindent elhiszel az ágazat profijainak?
"Ahhoz hogy jó wifit kapjunk menynünk egy szinttel fentebb és vegyünk egy munka eszközt latitude ot 180k ért mert a 300k s dell termék sajnos nem tudja azt nyújtani ami kéne. Értem bocsi"
Lehet ám venni használtan is latitude-öt, én is így tettem, csak sajnos az nem csilli-villi zongoralakkos teszkós-műanyagos hígszéklet. Csakhogy a sok vérpistinek zsír új laptop kell, bika dedikált kártyával, mert a latikban nem sűrűn tatlálsz ilyet, nekik meg ugyebár kell a sok fps a krájzisz 80-hoz 4K-n, akármennyire is fog fűteni a cucc
Olcsó húsnak híg a leve, lehet hallották már a szopóágon kapálózók is. Lehet használni kábelt, vagy külső wifi usb stick-et. de még akár ki is cserélhetik egy jó wifi kártyára.
Én is egyike vagyok azoknak, akik először új konzumer gépet vettek, hát többet kösz nem. Pedig azon még wifi problémák sem léptek fel, csak a hűtéssel volt probléma.
-
premete
veterán
válasz
Pocok256 #38415 üzenetére
Van még mit tanulnod, itt egy játékra való, nem teszkógazdaságos cucc.
A tények makacs dolgok, akárhogy ragozzátok, az Inspiron a Dell termékpaletta legalja, nem munkára, nem cipelésre és nem is hosszú távra van pozicionálva. -
kecz
aktív tag
válasz
Pocok256 #37180 üzenetére
Namármost jó lenne tudni, hogy ez most driver baj, vagy hardveres. Windows 7-el működött vajon az embereknek a wifi rendesen? Csak mert ha driver baj, akkor !teszem fel! lesz megoldása az intelnek/dellnek rá.
Legalábbis nagyon merem remélni, hogy dolgoznak a problémán, érünk még annyit a cégeknek, hogy adnak a vevői visszajelzésekre.
Mert ha csak valamilyen driveres sz@rakodás, akkor lehet megelőlegezném az intelnek és addig egy 2300 forintos usb-s wifi vevővel használnám a gépet. Ideiglenesen. -
rizso
addikt
válasz
Pocok256 #34445 üzenetére
Köszi!
És hogyan tudom letölteni magát a programot? Amúgy elvileg van a Dell fiókomban "My Dell Downloads" opció, ahonnan le tudnám tölteni a gyárilag telepített szoftvereket, csak hiába megyek rá, mindig kéri, hogy fogadjam el a feltételeket, regisztráljam a rendszert, majd felugrik a "SysPro" engedélyezése is, de nem történik utána semmi...
#34446: kösz, így mindjárt jobb
-
Pocok256
veterán
válasz
Pocok256 #34445 üzenetére
Betömörítettem és feltettem így gyorsabb lesz leszedni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest