- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
válasz
zetzza #37779 üzenetére
Köszi, de egyenlőre feladtam a küzdelmet ... lehet már annyira össze van kutyulva szerencsétlen windows hogy már az a baja.
Most nincs kedvem újratelepíteni, hogy aztán az általad linkelt megoldásokkal se menjen
Elraktam könyvjelzőnek aztán majd egyszer ha lesz kedvem megnézem , köszi mindenesetre -
zetzza
csendes tag
válasz
zetzza #37764 üzenetére
közben egy fórumos update (szerintem Google fordítóval írhatta a kollega, beszúrtam egy megjegyzést, a többi érintetlen
):
"RE: Radeon 8870m
Reply by Kavbyz
I seem to have written that Catalyst 14.2 driver and Intel 3308 (=Dell Win8.1 A01). Working fine. Sleep and Hibernate work." -
enzahobi
aktív tag
válasz
zetzza #37764 üzenetére
Nekem win7tel (3537 es gép 8850nel) teljesen jól működik a whql sg fixes driver, nincs fagyás, se fekete képernyő problémám, viszont nem tudtam róla a legujabb betára frissíteni, -vagyis hát tudtam- csak a Catalyst megnyitásakor kék halál fogadott. Ez nem biztos hogy a moddolt driver hibája, elvileg rendesen leszedtem előtte.
-
zetzza
csendes tag
válasz
zetzza #37020 üzenetére
fontos, hogy ezt a megoldást én csak Win 8.1 Pro-n próbáltam, meg a többi ember is, akinek a Dell-es fórumok alapján működött a dolog, mivel Win 7 és 8-hoz eltérő verziószáma van az Intel A00 drivereknek, nem tudom, hogy ez a megoldás azoknál is működik-e
továbbá van valaki, akinek elvileg a következő párosítás is működik, vállalkozó szelleműek kipróbálhatják, nekem még nem volt rá időm (szintén Windows 8.1-et használó emberke tanácsa):
1. mindkét VGA driver-t leszedni blabla
2. Dell-től felrakni az A01-es Intel driver-t
3. Guru3D-ről felrakni a 13.12-es Mobility Intel SG Fix-es moddolt drivert (MEGA letöltés, ezt a linket adta meg hozzá)a tömörített állomány jelszava: www.notebookreview.co.kr
fontos, hogy mivel ez moddolt driver, ezért ki kell kapcsolni a Driver Signature Enforcement-et (tehát telepítés csak saját felelősségre!)
Dell-es fórum poszt, ahol írja az emberke, hogy neki ezekkel is működik: katt - fentről a harmadik, Roman-BV kommentje
itt van a Guru3D-s fórum topik is a moddolt driverükről, ha valaki mégjobban szét akar nézni: yay
-
Diniboy
aktív tag
válasz
zetzza #37020 üzenetére
hi. nekem azt írja ki a DDU hogy nem kompatibilis az enduro-val még , te hogy szedted le vele a drivereket ? 3537em van, és nekem sem ébred fel , de legalább a a játékok faszán mennek
jelenleg intelböl A01 van fent, amdböl meg minden mindegy alapon felraktam a beta drivert, most már "eszközillesztő nem válaszolt majd sikeresen helyreállt" hibaüziket is dobál a gép
szerk: ez az enduro egy akkora sz@r hogy hihetetlen , legalábbis ebben a dell féle tálalásban -
OverKiller
tag
válasz
zetzza #37020 üzenetére
Köszönöm válaszod, megpróbálkozok akkor ezzel.
Amúgy amikor feltettem a rendszert, első indításnál egy pár percig akadt elég magas szinten (meg is ijjedtem), de aztán villogtatott mindent és jó lett, aztán láttam, hogy minden magától feltett az audio driveren kívül, szóval esélyem nem volt arra, hogy megtiltsak neki bármit is. (Telepítésnél kikapcsoltam az automatikus frissítést)
Aztán a Catalyst-ba 3 menüpont volt, kerestem, hogy hol lehet átkapcsolni AMD kártyára, de sehol.. Aztán újraindítottam, kiírta hogy kell még egy újraindítás, és utána már ottvolt az összes menüpont ami kellett, játékoknál átvált, ezzel nincsen baj, csak ugye mint amit írtál is, a kijelző lekapcsolásakor vége mindennek. Illetve volt nemrég egy olyan effekt, hogy Tomb Raider-t letettem tálcára (Alt + TAB), majd visszahoztam, és fekete képen az egér megfagyott és semmire se reagált (monitor aktív volt, láttam az egeret is, de semmit nem csinált)
Amint megkeresgéltem ezeket az illesztőprogramokat, jelzek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest