- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
válasz
zetzza #37779 üzenetére
Köszi, de egyenlőre feladtam a küzdelmet ... lehet már annyira össze van kutyulva szerencsétlen windows hogy már az a baja.
Most nincs kedvem újratelepíteni, hogy aztán az általad linkelt megoldásokkal se menjen
Elraktam könyvjelzőnek aztán majd egyszer ha lesz kedvem megnézem , köszi mindenesetre -
zetzza
csendes tag
válasz
zetzza #37764 üzenetére
közben egy fórumos update (szerintem Google fordítóval írhatta a kollega, beszúrtam egy megjegyzést, a többi érintetlen
):
"RE: Radeon 8870m
Reply by Kavbyz
I seem to have written that Catalyst 14.2 driver and Intel 3308 (=Dell Win8.1 A01). Working fine. Sleep and Hibernate work." -
enzahobi
aktív tag
válasz
zetzza #37764 üzenetére
Nekem win7tel (3537 es gép 8850nel) teljesen jól működik a whql sg fixes driver, nincs fagyás, se fekete képernyő problémám, viszont nem tudtam róla a legujabb betára frissíteni, -vagyis hát tudtam- csak a Catalyst megnyitásakor kék halál fogadott. Ez nem biztos hogy a moddolt driver hibája, elvileg rendesen leszedtem előtte.
-
zetzza
csendes tag
válasz
zetzza #37020 üzenetére
fontos, hogy ezt a megoldást én csak Win 8.1 Pro-n próbáltam, meg a többi ember is, akinek a Dell-es fórumok alapján működött a dolog, mivel Win 7 és 8-hoz eltérő verziószáma van az Intel A00 drivereknek, nem tudom, hogy ez a megoldás azoknál is működik-e
továbbá van valaki, akinek elvileg a következő párosítás is működik, vállalkozó szelleműek kipróbálhatják, nekem még nem volt rá időm (szintén Windows 8.1-et használó emberke tanácsa):
1. mindkét VGA driver-t leszedni blabla
2. Dell-től felrakni az A01-es Intel driver-t
3. Guru3D-ről felrakni a 13.12-es Mobility Intel SG Fix-es moddolt drivert (MEGA letöltés, ezt a linket adta meg hozzá)a tömörített állomány jelszava: www.notebookreview.co.kr
fontos, hogy mivel ez moddolt driver, ezért ki kell kapcsolni a Driver Signature Enforcement-et (tehát telepítés csak saját felelősségre!)
Dell-es fórum poszt, ahol írja az emberke, hogy neki ezekkel is működik: katt - fentről a harmadik, Roman-BV kommentje
itt van a Guru3D-s fórum topik is a moddolt driverükről, ha valaki mégjobban szét akar nézni: yay
-
Diniboy
aktív tag
válasz
zetzza #37020 üzenetére
hi. nekem azt írja ki a DDU hogy nem kompatibilis az enduro-val még , te hogy szedted le vele a drivereket ? 3537em van, és nekem sem ébred fel , de legalább a a játékok faszán mennek
jelenleg intelböl A01 van fent, amdböl meg minden mindegy alapon felraktam a beta drivert, most már "eszközillesztő nem válaszolt majd sikeresen helyreállt" hibaüziket is dobál a gép
szerk: ez az enduro egy akkora sz@r hogy hihetetlen , legalábbis ebben a dell féle tálalásban -
OverKiller
tag
válasz
zetzza #37020 üzenetére
Köszönöm válaszod, megpróbálkozok akkor ezzel.
Amúgy amikor feltettem a rendszert, első indításnál egy pár percig akadt elég magas szinten (meg is ijjedtem), de aztán villogtatott mindent és jó lett, aztán láttam, hogy minden magától feltett az audio driveren kívül, szóval esélyem nem volt arra, hogy megtiltsak neki bármit is. (Telepítésnél kikapcsoltam az automatikus frissítést)
Aztán a Catalyst-ba 3 menüpont volt, kerestem, hogy hol lehet átkapcsolni AMD kártyára, de sehol.. Aztán újraindítottam, kiírta hogy kell még egy újraindítás, és utána már ottvolt az összes menüpont ami kellett, játékoknál átvált, ezzel nincsen baj, csak ugye mint amit írtál is, a kijelző lekapcsolásakor vége mindennek. Illetve volt nemrég egy olyan effekt, hogy Tomb Raider-t letettem tálcára (Alt + TAB), majd visszahoztam, és fekete képen az egér megfagyott és semmire se reagált (monitor aktív volt, láttam az egeret is, de semmit nem csinált)
Amint megkeresgéltem ezeket az illesztőprogramokat, jelzek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged