Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
válasz
Hydra SR #1558 üzenetére
de igen 2 memória hely van benne. eredetileg az volt a célom, hogy az 533-as 512-es memória és a 667-es 1 gigás memória majd együtt fog csücsülni a gépben, de miután beraktam a 667-est, és a gép szárnyakra kelt, úgy döntöttem, hogy nem rakom mellé a lasabb, 533-as fél gigásat. most a fél gigás egy dobozban várja a sorsa alakulását.
-
MekkMaster
tag
válasz
Hydra SR #1530 üzenetére
Ja, annyiert en is vennek ilyet ha lenne ra szuksegem. Vagy ha nekem lenne ilyenem es 160-ert vinnek, inkabb megtartanam. Egyetertek gergo666-tal abban, hogy 200-ert sem erdemes eladni hacsak nem vagy penz szukeben. De 280-ert mar megfontolando.
SzaboZE: A Dell honlapjan meg lehet nezni sorozatszam alapjan, hogy lopott-e egy gep?
[Szerkesztve] -
überfaller
aktív tag
-
S.Feri
őstag
válasz
Hydra SR #1251 üzenetére
A nagy változást én is akkor vettem észre istenigazából, amikor 1gb-ról 2-re váltottam. Nem az számít, hogy egy tesztprogi több pontot ad rá, hanem az, hogy az a tesztprogi valójában mit is mér. Nem igazán olyan írás -olvasás volt a gondolataim középpontjában.
Lényeges gyorsulást természetesen az 533/667 között persze nem veszünk észre. De a semmi kicsit túlzás szerintem. -
-
sooony
csendes tag
válasz
Hydra SR #1285 üzenetére
Jah, megpróbálom belefarigcsálni, majd elválik mi lesz
, mindenesetre egy próbát megér. VEttem volna a DELL től is, de sehol nem találtam dell dvd olvasót, vagy akár dvd írót, pedig jó sokat böngészgettem a netet, de se egy bolt, se bontott, se semmi. Mindenesetre köszi a segítséget.
[Szerkesztve] -
_imation_
csendes tag
válasz
Hydra SR #1201 üzenetére
nekem is koreai akksim van egy d620-ban, amit itthon vettem, sot egy ausztriaban vasarolt szinten d620-ban is koreai akksi van. nem gondolnam, h gyarilag utangyarottat raktak bele
es ''nagyjabol'' mostani tipusrol van szo.
szerintem hirtelen nem tudott milyen keszlethez nyulni a dell, mivel juli18 azert lehet olyan jeles datum, mert akkor rendeltek el, h tobb sony akksi nem kerulhet egy notiba sem, igy gondolom kenytelenek voltak vmi alternativ gyartot keresni. igy kerulhetett korea a kepbe, es szerintem eppen ezert, pont, hogy az uj gepekben vannak ezek az aksik.... -
hothead
csendes tag
válasz
Hydra SR #1201 üzenetére
Dell latitude D820, listában nincs de azért jobb félni. Egyébként eredeti dell az egész, alig 2 hónapos, így a dátumot nézve, 2006 júli 18, épp belefér a hibás szériába, mert gondolom, összerakásnál nem just-in-time módszerrel rakták össze, 0 raktárkészlettel, hanem egy adag akkut levettek a polcról, és a szériában mind ugyanabból a sorból kapott. Azért is kérdeztem, hogy csak a japánban gyártott akkura vonatkozik a visszahívás mert a példa szériaszám cimke, jp-vel kezdődik, az enyém meg kr-rel. És rajta van made in korea.
A para már csak azért is jogos mert a 6400-as inspiron, és az xps széria is kb akkor jelent meg, mint az enyém. Itt pár hete-hónapja, jópáran vettek inspiron 6400-ast, meg latitude 120/130-akat vettek meg latitude 600/610-eseket nálluk vajon volt problem szerepelt az akkujuk a csereakcióban, sn szerint?
[Szerkesztve] -
SzaboZE
addikt
válasz
Hydra SR #1167 üzenetére
A cserét a disztribútoroknál teheted meg itthon. Akkor is cserélik, ha külön vetted az akksit és nem garanciális, mert a Dell az összes ilyen akksit visszahívja.
Ezzel azért ne rohanj így előre. Egyelőre még döntés sincs a dellnél a disztributori cserékről! Jelen esetben úgy működik a dolog, hogy elballagsz a www.dellbatteryprogram.com-ra, ott bepötyögöd az akku széria számát és ha érintett, akkor kitöltesz egy formot. Benne az adataiddal és postán jön az akku. Légyszíves ne terjessz ilyen infókat, amíg nincs semmi alapja!!!
SzaboZE -
Hydra SR
addikt
-
MekkMaster
tag
-
SzaboZE
addikt
válasz
Hydra SR #1053 üzenetére
Ráadásul már rég tisztáztuk azt is, hogy az Inspiron 6400-ban egyáltalán nem lehet külön cserélni a VGA-t, bár te azt írtad először, hogy lehet, csak horror áron.
Hát legyél akkor Te az okosabb, a linken a módszer video kártya cserére Inspiron 6400-ban.... Szerintem ezen gondolkozz el egy picit.
http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins6400/en/sm/video.htm
SzaboZE -
listván
tag
-
SzaboZE
addikt
válasz
Hydra SR #1044 üzenetére
Na szerintem most kéne befejezni az észosztást, mert ezzel tényleg csak károkat okozol! Azért van a videokártya a raktárban, hogy ha bejön egy gép, akkor azt ki lehessen cserélni benne garanciában! Ezeknek a kártyáknak önmagukban horror ára van és a dell sem támogatja az utólag átcserélt alkatrészek garanciáját. Ez nem desktop gép, hogy ha nem tetszik, akkor másik kártyát teszek bele. Ez üzletpolitika, hogy egy lappal töb konfigurációt lehessen eladni. Az utólagos átalakítás semmilyen formában sem kereskedelmi cél. Tehát jelenleg a dell gépek vga kártya cseréje zsákutca, kivitelezhetetlen emberi összeghatáron belül, így ha akarsz egy jó gépet, akkor azt előre gondolkodva jobb kártyával kell megvenned. Ez ugyanolyan, mint ahogy a Golfot gyártják 1.4-es meg 1.6-os motorral is, de ha Te utólag akarsz bele 1.6-os motort, akkor az nem biztos hogy rentábilis, pláne nem garanciális téma...
SzaboZE -
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
-
SzaboZE
addikt
válasz
Hydra SR #1032 üzenetére
''Szerintem játszáshoz nem ártana bele még ram (mondjuk a duplája) meg egy jobb VGA, de azt utólag is belerakhatod''
Te megmondanád, hogy teszel utólag VGA kártyát egy Inspiron 6400-ba normális összegért??? Kezdve onnan, hogy a konfig változása garancia téren is erős problémát vet fel, lévén hogy szét kell bombázni a gépet a cseréhez? A régi kártyát meg a kutya se veszi meg.
almi:
A videokártya gyengécske lesz játékhoz, inkább erősebb videokártyával lenne érdemes megvenni ha fontos a játék (128MB ATI MOBILITY™ RADEON® X1300-zal is árulják).
SzaboZE -
Raymond
titán
válasz
Hydra SR #1029 üzenetére
Amikor a P4 kijott, az Intel a Rambus RDRAM-ot nyomta es mas chipset nem is votl hozza eloszor. A VIA es SiS jottek a DDR chipsettel es amikor az Intel latta hogy nem kenyszeriti ra a piacra az RDRAM-ot, akkor eloszor kinaltak az SDRAM-os chipset-et (81x szeria) utana jott csak joval a DDR-es 845 szeria.
-
gergo666
tag
válasz
Hydra SR #1017 üzenetére
Te mentél bele a szétszedésbe, illetve annak nehézségeibe. Az meg hogy kinek mi nehéz, illetve ki mennyire áll neki notebook-ot szétszedni mindenkek saját döntése, feleősége.
Elég lett volna csak az a válasz a kérdésre, hogy nem speciális a ram. Csak a típus(ddr, ddr2) és a sebesség számít. -
gergo666
tag
válasz
Hydra SR #1005 üzenetére
Ezt már én se bírom szótlanúl. A memória cserére se mondható példáúl, hogy olyan eyszerű móka cserélni minden esetben.
Cserélj példáúl két modúlt egy D610-ben. Meglátod, nem mind a két modúl a kis ajtó alatt rejtőzik.
Nem azt mondom hogy nehéz, meg hogy mindent szét kell kapni hozzá, de kell a cseréhez talán 5 perc is avatatlan kezeknek.
Aki nem érez magában elég műszaki érzéket, az ne vágjon bele, hagyja szakemberre. -
SzaboZE
addikt
válasz
Hydra SR #1005 üzenetére
Ehh, már megint nem pontos, amit mondasz.
Procit, memóriát lehet máshonnan ez igaz. De nem mindegy milyet. D800-ba speciel DDR266 memória passzol és 400-as órajelű proci. És abszolút nem kell szanaszét szedni a gépet a procicseréhez, a billentyűzet alatt van.
[link]
SzaboZE -
Raymond
titán
válasz
Hydra SR #888 üzenetére
Tenyleg? Miert is?
Az Inspiron-ok a Home kategoriaban utaznak es nem most jottek europaba. Az hogy egy disztrinal dolgoztok mindketten es se ennyit tudtok eleg szoromu. Akkor most nezzetek korul az angol, nemet, francia, olasz stb Dell weboldalon hogy mi a helyzet Inspiron ugyben. Aztan folytathatjuk. -
válasz
Hydra SR #772 üzenetére
Ez remekül hangzik, mert a Dell biztosításom beázásra érvényes, míg tűzesetre nem, szóval ha folyadék kerül bele akkor van esélyem hogy még a biztosítást is bukom,
ja egy ötlet kellene, márha van, szóval már túlvagyok az ugráló DVD lejátszón, a nem működő SD kártyaolvasón, és az állandóan kikapcsolódó WiFI lámpán, most sikerült szó szerint bug-ot kapnom, merthogy valahogy bekerült egy kicsi bogárka a TFT mögé, és elmondhatom hogy mozgó pixelhibám van, igaz ma még nem jött elő, ha szerencsém van akkor kinyúlt szegényke, de mégis, milyen összeszerelés ez?????
Arról nem is beszélve hogy a kijelzőm bal alsó sarkán az illesztésnél kilóg egy kis darab papír.
Holnap telefon kedvenc indiai ügyfélszolgálatomnak, küldjék a szerelőt mert ez most már nem vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged