Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
Egyrészt nem delles P/N-je és a delltől se tudsz ilyet rendelni, mert egyszerűen nincs a rendelhető cuccok közt. Ezért ha bedöglik, akkor a dellnél hiába is sír a tulajdonos
Ez ugyanolyan mint ahogy autóba is rakhatsz sachs teleszkópot meg gyárit is. Az utángyártott még akár jobb is lehet, mint a gyári.
SzaboZE -
Hydra SR
addikt
Magyarországi Dell disztribútorok: Humansoft, Duna Elektronika, HRP, Getronics
Tőlük érdemes érdeklődni Dell ügyben. Én a HRP-vel kezdeném, tudtommal a magánszemélyek kiszolgálásában ők a legjobbak. Hozzáteszem, én még nem vettem tőlük semmit.
Szerk: nem biztos, hogy a felsorolt cégek weboldalain találsz így külön DVD írót, de árajánlatot lehet kérni mailben. Viszont sajna nem lesz olcsó úgy sem. Simán lehet, hogy drágább lesz mint amit ebay-en néztél ki.
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
''nem tudom miért kell ezeket enyire elbonyolítani!''
Egyrészt nyilvánvalóan a Dell azt szeretné, hogy tőle vedd meg a fejlesztéseket is, másrészt egy valamire való kapacitású (3600-4460 mAh-s) akksit nem lehetne olyan kis méretben elérhető áron megcsinálni, amekkora a slim optika. Márpedig az optikai meghajtó helyére akksit is lehet tenni, így akár egyszerre kettő is lehet a gépben. Szerintem ez praktikus, az meg nem volt szempont a Dellnél, hogy mástól is meg tudd venni a DVD írót. Neki az a jó, ha tőle veszed azt is.
Ahogy SzaboZE említette, ha van egy CD olvasód, akkor abból ha ki tudod bányászni a belsejét és belefaragni a DVD írót, akkor megoldható a dolog, maximum csúnya lesz. SzaboZEnek sikerült, tehát meg lehet csinálni. Nyilván nem olyan egyszerű, mint kihúzni a CD ROMot és becsúsztatni a Delles DVD írót.
Ha nem lenne most optikai meghajtód a gépben, akkor mindenképp azt javasolnám, hogy Delles írót vegyél. Így meg döntsd el, hogy akarsz-e farigcsálni és értesz-e eléggé hozzá. -
SzaboZE
addikt
Annyira egyszerűen nem, mint a gyárit. Ha van most is CD-d, akkor annak a keretét le kell szedned és abba be tudod tenni. Elképzelhető, hogy az előlapon is kell faragnod egy kicsit. Ha most nincs optikai meghajtód, akkor viszont keretet nehéz lesz beszerezni. Én is a C640-be dvd írót használok, csak így csúnya az előlapja (annyira nem érdekel).
SzaboZE -
Hydra SR
addikt
Nem fog belemenni, a C610 csak Dell Latitude C szériás optikát fogad, egész más a kialakítása. Az általad kinézett meghajtó ilyen:
A C szériás Dell optika meg ilyen:
Van olyan Dell gép amibe a fönti meghajóhoz hasonló megy (főleg Inspironok és mini desktop gépek), de épp tegnap derítettük ki, hogy bár elvileg kompatibilis, gyakorlatilag a HP optikája mégsem ment bele egy Dell gépbe.
Szerk: nem tudom mennyire látszik a képen, de a C610 optikának lekerekített az előlapja és jóval vastagabb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest