- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naigen
aktív tag
válasz
erdoke #22342 üzenetére
Más a típus, de Dell
Hátha nálad is segít az F2 óra reset
-
SzaboZE
addikt
válasz
erdoke #22347 üzenetére
Látomközben utánanéztél. Az a furi, hogy ha a bios elem lemerült, attól még a normál akkunak el kellene látnia árammal az óraic-t. Azért tedd meg amit javasoltam, volt már olyan, hogy szoftveresen megállt az óraic valamitől. se az akku se a bios elem, se a táp ne legyen csatlakoztatva percig.
-
erdoke
titán
válasz
erdoke #22345 üzenetére
Ezt találtam egy gyors kereséssel:
"Time-of-day clock lost power (Az időpontot jelző óra nem kap áramot) — A Rendszer konfigurációs beállításai sérültek. Csatlakoztassa a számítógépet egy elektromos aljzathoz az akkumulátor feltöltéséhez. Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, próbálja visszaállítani az adatokat a rendszertelepítő programba történő belépéssel, majd azonnali kilépéssel (lásd: A Rendszerbeállítás program használata). Amennyiben az üzenet ismét megjelenik, lépjen kapcsolatba a Dell-lel (lásd: A Dell elérhetőségei).
Time-of-day clock stopped (Megállt az időpontot jelző óra) — Lehetséges, hogy a rendszer konfigurációs beállításokat ellátó tartalék akkumulátort fel kell tölteni. Csatlakoztassa a számítógépet egy elektromos aljzathoz az akkumulátor feltöltéséhez. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a Dell-lel (lásd: A Dell elérhetőségei)."
-
mghltm
addikt
válasz
erdoke #22342 üzenetére
ugy tunik cserelni kell az elemet a gepben, itt van rola leiras
-
McLaca
őstag
Szerintem a CPU-Z is az XP-től kapja a frekvenciát. Nézd meg ezzel a kis progival, a CPU freki beállításnál a "from driver (WinXP) pontot jelölve. Ha ez is masszívan maximumot mutat, akkor ott tényleg van valami gond.
Üdv!
-
kekegsm
őstag
a www.dell.ie oldalon ossze tudod valogatni, milyet is szeretnel. Vista csak Business es ultimate van ra, leven uzleti geprol van szo.
Most igy hirtelen nem tudok arat mondani, de a Vostrok 400€ korul kezdodnek es tartanak vegtelenig. +21% VAT.
Az enyem VAT-al egyutt volt 1124.
* VAT: olyan mint az AFA, csak az ellenorok guinesst isznak.
-
törölt tag
az a széles lapos nyílás egy smartcard slot, lehet, hogy ezt látja a géped kártyaolvasóként, mert amúgy nincs benne ilyesmi. illetve a Dell BC gépekben úgy van általában megoldva, hogy eggyel több USB kimenet van rajta, cserébe se kártyaolvasó, se webcam, és hasonlók.
amúgy a PC-card (ami pcmcia amúgy) védőlemeze elvileg úgy jön ki, hogy van mellette jobbra (a laptop eleje felé) egy gomb, amit be kell nyomni, ekkor kiugrik egy kicsit jobban, majd határozottan újra benyomva kidobja a védőlemezt. visszatenni meg úgy tudod, hogy először a gombot benyomod úgy, hogy bent akadjon, majd a kártyát/védőlemezt is benyomod a helyére. -
amol
addikt
Tudom, de nekem van olyan hdd-m amit beletennék, így csak az üres tok érdekel (majd). Apropó, milyen opciós listán tudom megnézni?
atosz: én mindenképpen újat veszek, már csak azért is, mert hosszú időre tervezek. Használtan valóban kevés olyan van amit meg mernék venni.
Nem is igazán ismerem ki magam a modellpalettán, olyan sokféle kivitelben kaphatók a Thinkpadek. Még a portok is mások, nehezen követhető. Dellnél legalább ezek fixek.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Jól mondod:
WUXGA 1920x1200 - UXGA 1600*1200
WSXGA+ 1680x1040 - SXGA+ 1400x1050
WXGA+ 1440x900 -
WXGA 1280x800 - XGA 1024x768
Ezek nem szentírások, csak ezek a leggyakoribb felbontások. Némely gyártó más arányokat használ kicsit, pl a Sony, náluk ált más egy WXGA felbontás.
amol: A Vista egyelőre nem izgat, így nincs tapasztalatom sem vele, csak még egy éve annyira mondták, hogy tudni fogja rendesen kezelni, de akkor szomorúan hallom, hogy nem így van...
[Szerkesztve] -
polip
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest