Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nem tudok róla, h lenne ilyen, és ahogy elnézem a te notidat, annál már el is várható, h ne legyen...amúgymeg mit szólna akárki is egy fontos tágyaláson, ha mondjuk a prezentációja bemutatása közben a notija kitalálná, h neki lejárt az az ideje, amennyit 1 bekapcsal megy, és most kapcsolják ki
....
-
tpoor
csendes tag
Hi! Elöször is: gratula az uj Dell-hez. Az erdekelne, hogy ennek milyen a minösege? Mennyire merev, milyen könnyü, milyen a monitor, mennyire halk? Azt mondjak, ezek mar sokkal merevebbek, mint a D610-es szeria. Igaz ez?
Ugyanezt kerdeznem X-COM-tol is. Nagyon tetszik a D420 is.
Elöre is köszi. -
PLacc
senior tag
Szolgálatónál biztos nem veszel ilyen kártyát, mert ez tudtommal egyelőre csak a Dell alkalmazza, ott csak PCMCIA-st kapni, mert az egy elterjedt szabvány. Gondolom, a Dell kötött vmi megállapodást a Vodafone-nal, és olcóbban adták az előfizus kártyákat.
Te csak a 3G kártya slotjának a meghajtóját tetted fel szerintem, nézd meg az Eszközkezelőben. -
_imation_
csendes tag
nekem is p&p-kent latja, de teljesen jol mukodik. neked is hangos kicsit a billentyuzet, vagy ez meg mindig csak nalam ilyen...?
X-COM: d620-ban is benne van alapban az aksi alatt ez a sim-hely, de maga a 3G kartya nincsen beepitve. igy csak atmeneti orom volt szamomra is a felfedezes -
PLacc
senior tag
-
X-COM
nagyúr
noti kijelzőnél soha nem pakoltam fel drivert, nekem egy D420-am van, ugyanúgy WXGA és simán megy is azon a felbontáson varázslat nélkül.
Viszont nekem is van egy kérdésem.
A Dx20 gépekhez ugye lehet belső 3G kártyákat pakolni [link]
Ez idehaza hogy is van? Mert a Dell oldalain mindig megemlítenek egy szolgáltatót, említett linken pölö Vodafone-t, ez most csak reklám, vagy tényleg simlock-os?
Nem kértem bele ilyen kártyát anno, meg nem is jár hozzá alapból tudtommal (a service tag-em alapján sincs benne), de az akku alatt van egy sim slot-os kártyaszerűség, ez mi?
A D420 service manual-ja nem említi a 3G kártya beszerelést, ez esetleg azt jelenti, hogy nem lehet utólag beletenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest