- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Csak a különbségeket írom le:
Pentium M 725 1,6GHz
1X512 MB Infineon Ram
nem tudom milyen vinyó 80 GB (ST9808211A)
Philips DVD-RW író
Az akksi az alap 4 cellás (2200 mAh)
Magyar XP Home, amit nem lehet visszaállítani, tehát adtak is op. rendszert, meg nem is. ;) Azt hiszem gyalulás lesz a vége.
Egyébként nekem is 915 GM-et ír, de a hivatalos specifikációk szerint 910 GM, de ez tök mindegy, mert a proci úgyis 400 MHz-es, a video meg mindkettőben ua.
A hőmérsékletek is kb. ugyanazok. -
Hello!
Meddig leszel Angliában, mert ha hazaviszed a gépet akkor otthon munkadíjat kell rá fizetned, és az itt vásárolt kiegészítő ( leejtés stb. elleni biztosítás is csak Ausztiában lesz legközelebb érvényes ), ez nem a magyarok hibája, hanem a Dell sz.... üzletpolitikája,
ha valami elmegy, keszülj fel arra hogy az itteni ügyfélszolgálat botrányosan szar, én itt vettem és már nagyon bánom, nem hajlandóak az emailekre válaszolni, és a hibás kártyaolvasót nem cserélik ki, szervíz nincsen, ahová küldheted, hanem egy angolul alig beszélő indiai mókuska fogja neked elintézni a dolgot a vonal másik felén, itt rengeteg Dell gépet adnak el de akinek gondja van vele, az nagyon panaszkodik az ügyfélszolgra, erre készülj fel. -
Hydra SR
addikt
Erre a sorra gondoltál?:
1-Year Basic: At Home On-site service PLUS online Multimedia training [Included in Price]
Mert ez ránézésre nem a garancia. Valami ''support package'', magyarul támogatottsági csomag vagy hogy a lótúróba fordítsam. Igazából én sem értem egészen, hogy ez mi, de szinte biztos, hogy nem a garancia, hanem valami azon felüli cucc. Talán 1 évig megküldik neked automatikusan a driver és bios frissítéseket? Bár valami alkatrészeket ír. Hangsúlyoznám, hogy a ''service'' szó angolul nem szervízt jelent, hanem szolgáltatást. A garancia pedig warranty, és ezt a szót nem is látom ezen az oldalon. Ha jól látom, ez a rész arra vonatkozik, hogy egyéb kényelmi szolgáltatásokat is vásárolhatsz magadnak, amiket később is igénybe vehetsz, csak akkor fizetős. Így átalánydíjat fizetsz érte, akár kihasználod,akár nem. Számítástechnikai analfabétáknak és kétbalkezeseknek viszont ez a gazdaságosabb. Kivéve, ha nem abban az országban laksz, ahol megrendeled, mert akkor aligha érvényesDe ismétlem, nem vagyok egészen biztos ennek a jelentésében.
-
Raymond
titán
Igen az 1 ev gari megfizettetese elegge pofatlan. Amugy az on-site pontosan azt jelenti ami oda van irva: kijon egy technikus es megcsinalja. Ha rakattintasz a ''Lear more''-ra ott a garancia valasztasnal akkor kiirja mi mit csinal. Hogy nemzetkozi e a garancia azt meg kell kerdezned mert nincs odairva. Nekem 3 Year International Next Businees Day van ami azt jelenti kijon a Dell technikus masnap es nemzetkozileg is ervenyes. Masfel ev alatt most hivtam oket eloszor - hetfon volt a mokus kicserelni a display-t (egy fuggoleges kek csik lett rajta).
-
Hydra SR
addikt
Bár átlagban havonta 4-szer tárgyaljuk ki a Dell garanciafeltételeit, a kedvedért újra elmondom: minden Dell gépre minimum 1+2 év gar van, vagyis 1 év teljeskörű + 2 év alkatrészgarancia, amikor munkadíjat kell fizetned. Sosem hallottam még collect-return és on-site garanciáról, bár szerintem a helyszíni és a telephelyi garancia kell legyen, és azért nem hallottam még róluk, mert Magyarországon élek ahol magyarul beszélnek. 90 napról sem hallottam még a garanciafeltételekkel kapcsolatban. És igen, a Dellnél Worldwide Warranty, magyarul világgarancia van, de csak az alkatrészre, nem a munkadíjra. Teljeskörű garancia általában 1 évig tart és csak annál a disztribútornál érvényes, ahol vetted a gépet. Persze adhat rá többet is, de 1 év kötelező. Ha máshol akarod javíttatni, munkadíj van.
''...tehat az 1 ev garanciat is(!)meg kell vasarolni, amit en verlazito pofatlansagnak tartok.''
-> szerintem a világon mindenhol, minden műszaki cikkre adnak min. 1 év garit, és természetesen a vásárlókkal fizettetik meg a költségeit, mert kereskedőkről van szó, nem szeretetszolgálatról. A Dellnél ugye a fent említett 1+2 év van, amit plusz pénzért még +2 évvel meg lehet hosszabbítani maximum egyszer.
Lenovo és Acer: a Dell mindegyiknél lényegesen jobb és megbízhatóbb. És általában drágább is. Ha azonos kategóriában kifogsz többfélét azonos áron, a Dellt vedd meg
u.i: kicsit hazabeszélek mert Dell disztribútor cégnél dolgozom, de legalább hiteles infokat tudok adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest