- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZP67
tag
válasz
haxxika #56422 üzenetére
Persze, az én fejemben megfordult, de még nem próbáltam eladni az ötletet egy 18 éves lánynak meg a családjának... Nem nagyon lennének rá vevők, attól félek.
Egyébként egy Latitude 3540 mennyire Latitude? Erről írok, imádom, de van egy érzésem, hogy ez csak egy jólfésült Vostro... Épp ezért, a következő egy használt Latitude lesz, komolyabb speckóval.
-
anorche1
őstag
válasz
haxxika #56231 üzenetére
Jövő februárban jár le a gari, majd előtte megpróbálok kicseréltetni, a fedlappal együtt (ha kijelzőt cseréltetek, akkor cserélik a fedlapot is, vagy külön kell kérni?). A probléma, hogy nem sikerült honosítani a garit. De ez a jövő gondja.
A jelen gondom az, hogy ezek a festékleverődések csak a bal oldalon vannak, pont ott, ahol csuklómat tartom, pont, ahol az órám csatja van
Az órával rendelkezők ezt hogy oldják meg? Nem csak ennél a típusnál, hanem az összes notebooknál.
Megpróbálom lazábbra venni, és feljebb húzni ilyenkor, hogy ne érjen hozzá. -
-
-
-
-
-
Francia91
veterán
válasz
haxxika #55705 üzenetére
& Máté94: nem tudok angolul, német és francia társalgás szintjén megy, az angol kimaradt...
Akkor a driver áll a háttérben... Akkor nézek másik programot, ennyivel régebbi drivert nem tennék vissza csak ezért. Nem mintha a 4 mag nem dolgozna elég gyorsan
Ha megtaláltad a meghajtót, és DVD-t is tud írni, akkor folytassuk privátban -
Krystal_s
addikt
válasz
haxxika #55549 üzenetére
Kijelző csatlakozó okozhat ilyet? Viszont akkor hálózatra kötve is gond lenne, nem?
A zsanér tűnik túl szorosnak, de az alapból is az volt. Arra gondoltam a kijelző mozgatása közben mivel az szoros kicsit, ezért mozgatja a hátoldalt is és olyankor az akku érintkező elmozdul.. -
Vasy09
őstag
válasz
haxxika #55500 üzenetére
Köszi, utána csináltam egy bios resetet, majd próbálkoztam, de ismét nem ment, majd átállítottam a sata vezérlőt ata opcióra, és úgy már felment az op! De nem értem, hogy mit szarakodott vele ennyit!
Viszont nem tudom, hogy így meg menni fog-e ha a külső bay-be rakom a sima vinyóját, látni fogje-e?
Amúgy köszi a tippet!
-
Shade45
senior tag
válasz
haxxika #55340 üzenetére
Sajnos egyik sem segít...
A felbontást levettem pedig 1336*768-ra.
Most telepítek egy win 7-et, kíváncsi vagyok javul-e valamit a helyzet. Amióta megvettem mindig win 10-el használtam, többször telepítettem már újra, de folyamatosan ilyen gyér grafikus teljesítményt kaptam.
Kicsit bosszantó, hogy tesóm i3 4005u-s procija egy gt920m-el jobb teljesítményre képes mindenben...
Ha a win7 sem jön össze és felbosszant, jelzem a külföldi supportnak aztán kérek egy új alaplapot bele, hátha javul valamit a helyzet, mert ez így siralmas egy ilyen géptől.
-
hito
nagyúr
válasz
haxxika #55332 üzenetére
Köszi!
Hasznos infók!
Egyébként elég régóta fórumozok, hogy ezt el tudjam fogadni
Itt most konkrétan komolyan megfordult a fejemben, hogy valami gebasz van a profilommal a fórumon, mert a múltkorira se jött egy a betű sem, illetve a mostanira sem.
somasz: ez Latitude 11 5175
Bár attól még lehet, hogy ugyanaz, megnézem ha hazaértem. Illetve bios-ban az enyém is írja jobb oldalon, hogy mi mit jelent, angolul. Leginkább arra kérdeztem rá, ahol már kevés az angolom.
#55093-nál volt a váltás. A legutóbbinál hsz-nél valóban nem írtam a típust
-
-
kellcucc
aktív tag
válasz
haxxika #54820 üzenetére
Ha az beállítások elvégzése után le kéne lassulnia, akkor ez sem segített
De még ebben a spec. beállításokban nem is voltam soha, hehe. Újraindítottam a gépet, elmentem 5 percre és hallom hogy megint felpörgette magát. Cpu kihasználtság 10-15% amikor a hibabejelentő nem pörgeti. Miután felraktam az USB 3.0 drivert a hibabejelentő már nem zabálta a cput (3 héttel ezelőtt), most megint előjött, de a venti problémával együtt. Eszközkezelőben minden drivert jónak titulál.
-
dorika87
őstag
válasz
haxxika #54447 üzenetére
Belement megoldottuk. Igaz az SSD 7mm-es és a keret a gépben gyárilag 9-es de bele tudta párom úgy csavarozni, hogy ne mozogjon. A gép szétszedése nem volt nagy ördöngösség, youtube videó segítségével elég egyszerűen sikerült hozzáférni a winchesterhez, kicsavarozás után le kellett pattintani a billentyűzetet és ott volt a HDD helye. Ha RAM-ot is kellett volna benne cseréni, az már nehezebb dió lett volna, de mivel 2GB van benne és többet nem kezel a gép így azzal nem volt gond.
-
Dhampir
félisten
válasz
haxxika #54403 üzenetére
E6540-et hol láttál? Mert én sehol.
Az E5540 anyaghasználata nem valami jó.
(#54405) haxxika
NBD garival használtan ritka, mint a fehér holló. Én már hónapok óta keresgéltem ilyeneket, de esélytelen. Korábban tömegével voltak, mára kifogytak. Persze keresgélni kell, egyszer csak lesz megint, de ahogy távolodunk az időben, nagyobb számban már az újabb generációk lesznek kihullajtva... talán.
-
-
yanna
addikt
-
13128814
tag
válasz
haxxika #54201 üzenetére
Már csak egy utolsó kérdésem van.
Az alábbi két SSD megfelelő lehet? Mert akkor már ma rohannék megvenni az egyiket. Ilyenek használunk a cégnél.
https://www.aqua.hu/250gb-samsung-750-evo-ssd-meghajto-mz-750250bw-414942.html
http://www.220volt.hu/Samsung+850+EVO+2.5+250GB+MZ-75E250B+EU
-
13128814
tag
válasz
haxxika #54199 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm a gyors válaszokat.
@haxxika,
Gondoltam az SSD-re én is. Az milyen plusz költséggel járna, ha a CD/DVD író helyére később menne egy HDD? (A HDD árán felül persze.) Feltételezem kell valami átalakító szerű valami.
@David3,
Neked is köszönöm! Lehet, hogy akkor szerzek egy ilyet egy SSD után. Egyébként mire kell figyelni a vinyóknál? Azon kívül, hogy 2,5"-es legyen? Vannak olyan paraméterek amikre nagyon kell figyelni?
Bocsánat, hogy nem én nézek utána, de telefonról halál, a munkahelyemről meg nem tudok, mert szinte minden tiltva van.
Mégegyszer ezer köszönet uraim!
-
mate1396
tag
válasz
haxxika #54191 üzenetére
Köszi, az újratelepítés megoldotta a problémát
A fene se tudja mitől csinálta ez a gép
Egyébként nincs arra lehetőség, hogy távolból hozzáadjam a wifi hálózatot a windows-nak (router név és jelszó ismeretében persze). Idős emberek használják a gépet és mire elmagyarázza nekik az ember mit kell keresni -
-
soldi3r
veterán
-
Dhampir
félisten
válasz
haxxika #53882 üzenetére
Nem az ár elírására céloztam, hanem az érintőkijelzőre. Másutt ugyanennek a legolcsóbban kínált típusnak az adatlapja nem tartalmazta az érintőkijelző tulajdonságot.
(#53884) daninet
Feltételezem, hogy Windows alatt ilyen. Például Linuxon sok esetben a döcögős touchpadek sokkal jobban működnek, mint Windows futtatásakor, habár eme tapasztalat megosztásával nem segítek a problémádon.
-
hito
nagyúr
válasz
haxxika #53720 üzenetére
Persze, szívesen. Biztos nem egy Wacom feeling lesz, de azért remélem megüti a szintet. Tegnap volt szerencsém egy Sony active stylus-hoz (VGP-STD2), hát az nem valami acélos. Attól vagyok rosszul, ha a rámutatást lassan követi. Wacom ebből a szempontból nagyon jó, élmény használni. Egyébként pont ma tűnt fel egy egész jó gép hardveraprón, amit bátran ajánlok. Elég erős Atom van benne, 4GB DDR3, LTE modem, full-HD IPS, nagyon hosszú üzemidő jellemzi és Wacom tollas! Ennyi pénzért szerintem nagyon korrekt darab. Ha nem vág videót vele, akkor nem kell megijedni az Atomtól. Ezekben azért van már nafta.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
haxxika #53599 üzenetére
Nem jutott hirtelen eszembe, hogy európában, és azon belül magyarországon mely LTE frekvenciák vannak használatban .
Köszi a segítséget !
Igen ezek a B3, B7, B20 LTE frekvenciák .
Egyébként itt vannak az európai LTE/4G frekveciák .
Tehát mPCIe WWAN kártyát keresek, ami tudja az LTE/4G B3, B7, B20 frekvenciákat .
Üdv.
Astra
-
Gesta28
tag
válasz
haxxika #53501 üzenetére
Én mindenképp Intel-es VGA-ban gondolkozok, fel sem merült az ötlet, hogy AMD-s legyek
Voltak rossz tapasztalataim, így pontosan tudom, hogy csak Intel, vagy Nvidia, esetleg mindkettő jöhet szóba.
a kérdésem csupán annyi lenne esetleg, hogy az E6520-asba tehető-e az i5-ös proci helyére egy i7-es?
-
Avicularia
veterán
válasz
haxxika #53224 üzenetére
Nekem az volt az első Dell notim, mégsem riasztott el a márkától. Utána volt egy Inspiron 7720-as, aztán egy Lati 6230-as amit nemrég adtam el és most egy lati 7250-es, ami rosszabb mint a 6230 volt, ellenben jobban néz ki
Illetve az asszonynak van egy lati 6320-as, szóval elég dell pártiak vagyunk
-
AnTomySm
tag
válasz
haxxika #53215 üzenetére
Ráadásul legtöbbre megadta az NBD garit, úgyhogy...
Csak pár típus hiba amiről én tudok..: zsanérok törtek a bottom baseből. 7-et sípolós alaplaphibák. vga,bga hibák nagy mennyiségben(szintén alaplap csere), a palmrestnél ahol az ember csuklója támaszkodott totál lepattogott a lakkréteg, memóriahibák és gyakori hdd meghibásodások. Nem az évszázad üzlete lehetett a dellnek. Alaplapra ugyan folyton refurbishedeket adott, de a széria garancia végefelé már gyakran cserélte a gépet, mert annyira kifogyott a ref. alaplapokból is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged