Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Akárhogy keresem biosban semmit nem találtam...
Más: észrevettem hogy a laptop kijelzője kicsit sötét(főleg játékok alatt,ha pedig magában a játékban növelem a fényerőt akkor zavaróan világos lesz),és talán mintha sárgás lenne.Manuálisan hiába állítgatom,nem jobb. Van valami program ami egyszerűen és gyorsan bekalibrálja a kijelzőt? kicsit fura ez egy ilyen értékű laptopnál -
szabonagyur
félisten
Nem fut rajta WU, mivel céges gép és csak amikor belső hálón vagyok, meghatározott időben települ rá a frissítés és az sem WU keresztül.
Meg ha Win8.1 meg Win7 alatt normálisan ki tudta jelezni akkor itt is. Lehet félreérthető volt, de itt sem 2 órát ment a gép, csak annyit írt ki.
-
szabonagyur
félisten
Neked most komolyan mi bajod? Jöttél trollkodni? Minek kéne rá linux? A gép egy tökéletes hardverrel van ellátva, mely mai napig elég mindenre és kész. Win10-hez nincs támogatás és kit érdekel?
De komolyan írd már le, hogy mégis mi van a Win10-ben amire annyira szüksége van mindenkinek azon kívül, hogy te erre fejlesztesz, ez adja a munkádat? Annyira el vagy tévedve, hogy hihetetlen, ahhoz képest, hogy nem őket véded csak nem tudsz elmenni amellett, hogy másnak igen is jó a Win7 vagy Win8.1
Támogatva van mindegyik, frissítik őket, amire kell jó. Ha majd tele lesz a piac olyan szoftverrel ami igényli a csoda API-t meg univerzális környezetet akkor majd vált arra akinek kell.
Szeretjük nagyon a "tipikus magyar mentalistással" dobálózó embereket, csak indokot nem látni, hogy miért is a Win10 kell nekem.
(#53579) 4264adam: hagyd rá, próbálja megmagyarázni amit nem tud.
-
szabonagyur
félisten
Mert ez egy laptop, nem mai darab, konkrétan 5 éves, már a 8.1-hez sincs driverek csak Win8-ra. És bármennyire is meglepő számodra rengeteg Win8.1 driver sem megy Win10 alatt, a notebookok meg külön állatfaj driver szempontból.
(#53575) soldi3r : az már más kérdés, nem akartam direkt vállalati szintre menni mert akkor jönnének azzal, hogy az más, ott mindig lesz valami amire nem fejlesztenek stb. Nálunk is hamarább lesz Win8.1 a 7 helyett szerintem, mint a 10 megjelenjen.
-
szabonagyur
félisten
Köszönjük a kioktatást, de hadd döntsük már el nekünk mi a jobb. Sok embernek nem hiányzik a magától frissítgetés, és ha tetszik ha nem még vannak stabilitási gondok a Win10-el sok gépen. Aki netezik Win7-el is meg tudja tenni, nincs szüksége a csoda API-re, stb.
UWP app sem érdekli az emberek nagyon nagy részét, rakat felesleges dolog ami nem vonzza az embereket főleg akkor ha az alap dolgok amik kellenek nekik nem megy rajta.Másrészt van egy rakat gép amihez nincs Win10 támogatás vagy ami van használhatatlan, ezeket a gépeket nem fogják cserélni csak a Win10 kedvéért.
Amúgy meg mi lenne ingyen? Megvettél anno egy OS-t amit felfrissíthetsz rá, így van csak ingyen, ez nekik lett érdek, hogy ne legyen széthúzás OS terén.
BTW: mit zavar téged, hogy ki mit használ? Mégis védeni akarod őket.
-
-
-
kano
nagyúr
Köszi!
Az a baj, hogy nem tudom a "szakértő" milyen munkát végez.
Vettem fóliát, vettem hőlégfúvót de még a DELL feliratot ki kellene valahogy szépen vágnom a közepéről.
Egyébként nem lesz tartós 50-70 fok, hanem csak a felragasztott fólián ajánlják, hogy egyszer menjen át az ember egy hőlégfúvóval (esetleg hajszárítóval). Lehet, hogy nem is kellett volna vennem hőlégfúvót.
Viszont most a DELL körrel van a legnagyobb gondom, mivel vágjam ki?
Ilyennel lehet vajon a fóliába szép kört vágni? Lehet, hogy el kellene valahová vinni és kivágatni, olcsóbb lenne mint ez a körvágó. -
soldi3r
veterán
Sebessegben es akkuidoben nem lehet ra panasz, ez teny. A Win7 drivereivel szivok csak rajtuk, a SATA-bol mar nem jo a W7 SP1 beepitettje.
Szoval akkor regebbi Latit nem tapogattal. Minosegben egy E6440 nagy ugras elorefele a 70-es szeriahoz kepest. Jah, a Trackpoint a Thinkpadban az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest