Hirdetés
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
David_DD #76221 üzenetére
Hát ha eddig nem okozott gondott akkor én ragasztó pisztollyal leragasztanám az egész portot.
Nyilván több lépcsőben hogy ne olvadjon le a burkolat. Persze szét lehet húzgálni a lábakat vagy a problémás szálat-szálakat kitörni. De ha megy így a gép én nem piszkálnám.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
somasz #76208 üzenetére
Ez egy sima mezei noti. Képet amúgy ad mindig.
Win telepítő rendesen el is indul. Felmásolja a fájlokat (100%-ig) és restart után kiírja hogy eszköz frissités és ott fagy le fekete képernyővel. A vinyó mutat a háttérben aktivitást 2-5 mp-enként és ennyi. Ha megint újraindul akkor meg kiírja hogy hiba van a telepítésben. -
7Heads Drago
veterán
Van egy inspiron m5010 gép. Valamiért folymatosan kifagy, megáll a win 8.1 telepítő vele. Mindegy hogy usb vagy dvd-ről próbálom. Sőt máskor volt már hogy egy másik gépen telepítettem egy wint. És az első indítás után átraktam a meghajtót a rossz gépbe és minden ment rajta csak csökkentett módban indítottam elöszőr. Mindig ugyanott fagy ki win betöltés közben. Sajnos nincs már több ötletem. Előtte win7 volt rajta, sajnos az lassú volt rajta, viszont ment vele a gép. Viszonylag új ssd van benne. Valami ötlet mit próbáljak?
2-300 gépre azért már raktam fel win 8-at, de ez kifog rajtam.
Kaptam egy tippet hogy nézzek egy memtest -et. Más ötlet valakinek? -
7Heads Drago
veterán
+ PrometheusX
Én is anno sok gépet szereltem. Nálam alap volt hasonló hibánál, hogy a gépet csutkára lebontod. Minden felesleges cuccot leszedünk és úgy inditunk. Ha úgy jó a gép, egyesével rakunk vissza alkatrészeket és kiderül ki a ludas. Hdd, Ssd, kártyák de még a memória kiszedhető, a gép nyilván így nem indil el, de úgyis jelzi hogy az kell neki. Viszont legalább ad életjelet a lap ami előtte meg nem volt. -
7Heads Drago
veterán
Üdv
Dell Latitude E6540 max mennyi memóriát kezel? Jelenleg 2x4 gb Samsung van benne, (Samsung M471B5173DB0-YK0) 2x8-ban is megeheti? Vagy mit keresek?
A gép eleje nagyon lekoszolodott. Mivel próbáljam takarítani? -
7Heads Drago
veterán
Szia
Ledobja a notit a wifi. Win 8.1 alatt és most lett újra rakva win10-el és ezzel is. n6235 modul.
A win magától felismerte telepítéskor és nem is volt vele gond egy darabig. Már azt hittem megszűnt a probléma. T-home net és Huawei hg8245h router a másik oldal. Van úgy hogy hetekig jó, aztán mint az este is egyszer csak elmegy.
Probáltam már a wifi ki-be kapcsolást ilyenkor és a gép újra inditást is. Illetve a routert is újra indítottam, de az este nem lett jó akkor se. Teloval simán ment a net wifiről, és ment a tv és a vezetékes telo is, de a noti semmi pénzért se. Viszont ha mobilról osztottam hotspot-ot azzal meg elindult. Nem értem hogy most mi van. -
7Heads Drago
veterán
Üdv
Van egy Dell latitude 6540-em. Sajnos a wifi néha instabillá válik rajta. A wifi modul nem a gyári benne. Mit keresek hozzá? Lehetőleg minél gyorsabb kellene bele. Persze értelmes áron. -
7Heads Drago
veterán
Külső házba kellene egy 3,5 vinyó. Ez a két jelölt:
WESTERN DIGITAL 3TB 64MB SATA3 WD30EZRZ
Toshiba P300 3TB 64MB 7200rpm SATA 3 HDWD130UZSVA
Melyik van rá felkészítve jobban? -
7Heads Drago
veterán
Habár ahogy nézem a barracuda nem javasolt.... msata mellé menne adatra...
Mit keresek? -
7Heads Drago
veterán
Üdv
Dell latitude 6540 kezelheti a 2 tb vinyókat?
Konkrétan ezt néztem ki: Seagate BarraCuda 2TB 128MB SATA3 ST2000LM015
Valakinek tapasztalat? -
7Heads Drago
veterán
Egy Dell Latitude E6540 kellene egy 128-as Mstata ssd. Milyent érdemes bele rakni? Mit keresek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- SSD kibeszélő
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- HP Pavilion
- Lenovo G505s notebook alkatrészek eladók
- Asus Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz / Ryzen 5 7430U / 16Gb DDR4 / 1Tb NVME / 1.39 kg / 75Wh / HUN
- 123 Eladó Új Dell Latitude 15 5550 i5-1345U 16GB/512GB SSD - Win 11 közel 3 év garival
- DELL XPS 9510 i9-11900H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX 3050 TI Laptop GPU
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest