- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
szőr Artúr #54764 üzenetére
Na igen. "merhülyeazérnemvagyok" helyen ezért nem veszek csak kisebb dolgokat.
-
szucstom
őstag
válasz
szőr Artúr #54759 üzenetére
Akkor lenne igaz a visszavétel, ha 3 napon belül viszed vissza. Ezt a bolt ÁSZF -ben elvileg bővíthetik, de 99% nem teszi.
Szerk.: személyes vásárlás esetében természetesen. -
haxxika
senior tag
válasz
szőr Artúr #54754 üzenetére
8 napon belül helyi vásárlásnál nem az a törvény tudtommal, hogy vissza KELL venniük?
-
válasz
szőr Artúr #54738 üzenetére
"...pcland, E5570, már SSD-s. Kattogó zaj a hangszóróból. Csak onnan. Fülest bedugva a fülhallgatóban csend van, a hangszóró tovább kattog. Mindezt BIOS Setupban és Diag menüben, de még a grub menüben is.
Elindul a linux, elhallgat, de amint flash playert indítva játszok valamit pl indavideo.hu-ról, újra kattogni kezd. Fülesből normálisan szól, hangszóró meg kattog..."Ezt el kellett volna hozni, utána mehet vissza NBD garanciába, és a dolog rövidre van zárva. Vagy somasz elvtársat megkeresni, és venni tőle egy személyre szabott gépet.
-
Dhampir
félisten
válasz
szőr Artúr #54748 üzenetére
Sokszor ezért jár jobban az ember egy olyan használt üzletivel, amely minőségi anyagokból építkezik.
-
Dhampir
félisten
válasz
Ne töröld, végre valaki leírja azokat a tapasztalatait, amiket szintén sok magyar vásárló megélt már. Pont hasonlók miatt nem merek már én sem rendelni semmit. A használt gépek régiek és a jobbak aranyárban mennek. USA-ból lehet klassz dolgokat is szerezni, de amikor ideér, agyonadóztatják.
-
adika4444
addikt
válasz
szőr Artúr #54742 üzenetére
HP Probook 430, 440, 450, 640, 650 darabokat nézted? Dell az nálam se tűnik mostanság a legjobbnak, viszont a HP-nak mostanság van néhány - szerintem - igen jó gépe. Fuji is ok, csak hát abból az itt említett csúnyán szaladva fut kifelé...
-
válasz
szőr Artúr #54742 üzenetére
Usanotebook-nál van.Hátha nem egy visszavitt gépet fognak adni.
-
válasz
Vegyél Dell Precisiont, és azzal nem lesz gond. Legjobb garancia másnap helyben nálad. Én is Precisiont használok.
-
válasz
Ezt a fiók törlést gondold át,nem kér enni,ha egy félévig nem lépsz be,akkor sem lesz semmi.
Ez egy szakmai topik,szerintem itt bármikor kapsz majd segítséget,ha szükség lesz rá.(még nincs géped,de lesz valami!)Új gép-na itt a bukta,ezek az új gépek már tényleg nem olyanok,mint az akár 2 évesek.Megváltozott a világ,fogyasztók vagyunk már csak.
Ezért ajánljuk még mindig az alig használt üzleti gépeket,még van rá NBD gari.
Fejlesztési munka?Precisionokat néztél már?Ami még ajánlott üzleti és minőségi gép gyártó a Fujitsu.Nézz egy Fujitsu Lifebook E746-ot.
-
válasz
Sajnálom, amit tapasztaltál (igen, mai gépek többsége darabra és nem minőségre készül...)
Igen tudod magad törölni, ha akarod a következőképp: opciók/adataim és ott a legalsó (középső) sávban találod a következőt:(erre katt és letudva)
L
-
Dhampir
félisten
válasz
szőr Artúr #54715 üzenetére
Melyik bolt volt ez?
-
törölt tag
válasz
szőr Artúr #54702 üzenetére
Szia,azért nem kellett volna a kukába dobni a gépet.
Küldted volna vissza. -
Dhampir
félisten
válasz
szőr Artúr #54642 üzenetére
Mire váltasz?
-
balint355
aktív tag
válasz
szőr Artúr #54637 üzenetére
E7440-en nem megy az ujjlenyomatolvasó Linux alatt, próbáltam rá megoldást keresni de nem találtam. Smart card-ot és BSD-t nem próbáltam.
-
szőr Artúr
tag
válasz
szőr Artúr #54606 üzenetére
Probléma megoldva, illetve megkerülve.
BIOS setup-ban a BIOS default beállítása után elhallgatott. A Factory default után újra pattognak a hangszórók, ráadásul sztereóban. Hol a jobb, hol a bal hangszóróból jön a recsegés.
Érthetetlen, de így már nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged