Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
válasz
Shade45
üzenetére
Jelentem sikerült megoldani a problémát:
WIN 8.1
Somasz által javasolt telepítési sorrend, viszont a DELL-es Radeon driver nem tetszett neki (valami miatt nem kezdte el telepíteni), így a legfrissebbet kapta meg. Most belépve a játékba, natív felbontáson (1600x900) medium-high beállításokkal 75-80 FPS.
Illetve a hangja is megindult a hűtésnek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom, hogy a WIN 8.1 oldotta meg a problémát, vagy a javasolt telepítési sorrend, esetleg a kettő együttesen, de most úgy tűnik, hogy működik!
Kíváncsiságból átraktam "Energiatakarékosra" a profilját a játéknak, és ekkor tapasztaltam hasonlókat, mint Win10-en. Azt tudom még elképzelni, hogy ott lehetett esetleg valami bug, ami kényszerítette az energiatakarékos módra a gépet... Passz.
Köszönöm a tippeket!

-
-
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Shade45
üzenetére
Köszi a választ!
Automatikus frissítések kikapcsolva.
USB vezérlőnélvan jelzés hogy nincs telepítve illesztőprogram. Automata keresésen nem talál semmit, de nem csodálom, én se látom melyiket kéne felrakni a dell honlapról. Valakinek van ötlete ?
-
-
Tothgera30
veterán
válasz
Shade45
üzenetére
"Tisztított hűtés, bár újrapasztázva szerintem nem volt."
Ezzel szerintem megingott a hozzászólás létjogosultsága. Eleve egy száradt pasztás gép fűteni fog, bármennyire is takarítod ki a hűtőt, nem olyan mértékű a hőátadása. Továbbá dGPU-s gépek jobban főnek, a másik hogy régóta laptop fronton ténykedő userek nem is fogják ajánlani, és az IGP-s verziót részesítik előnyben (illetve ők is azt használják). Nekem i7 van, IGP-s, Win7-el, frissen pasztázva Noctua NT-H1-el ehhez mértem a tapasztalataimat.
#53915 Atos23: Az enyémben is a WD Black Scorpio a leghangosabb hardver.
-
nyogo83
senior tag
válasz
Shade45
üzenetére
Koszonom!
En is epp ezen filoztam, hogy egy olcsobb Kingston UV400-ast beledobok, mert kb majdnem egy arban lenne a 8Gb RAM-al.
Csak kicsit megakadtam rajta, hogy max 4Gb memoria tamogatott hivatalosan.
@haxxika: Az a baj, hogy bongeszesre nem sokat hasznaljak, inkabb a rendszer altalanos sebessegevel van gond, meg a boot idovel. Ezen meg tenyleg csak SSD segit, vagy RAM ha keves lenne neki.
Az idealis mindketto lenne, de elso korben kap egy SSD-t. -
haxxika
senior tag
válasz
Shade45
üzenetére
Én délután elindítottam a frissítést a 6440-en.. Gépházban letöltött, telepítgette, újraindult kb 3x és bejött a frissített rendszer, csont nélkül.
Spanom leszedte (neki is 6440 van), próbálta ráerőszakolni microsoft oldaláról, először nem ment. Aztán megint, és úgy neki is hasonlóan felment. Esetleg próbáld innen leszedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)