- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
oszi666 #62696 üzenetére
Ez a gép még évekig simán kiszolgál akármilyen usert. SSD kell bele, játszani linuxon körülményes, ha játékra kell, aklor windows, ha nem kell játék, akkor ubuntu, az a legegyszerűbb. Töltőből semmi esetre se vegyél noname vagy utángyártott hulladékot, hardveraprón vannak akik árulnak ehhez a típushoz használt GYÁRI töltőket 5-6ezer forint, de megéri.
-
embe
nagyúr
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
oszi666 #52905 üzenetére
Szia!
1.A hűtő réseit kitisztítottad?A ventillátort leszedted a hűtőről?Mert ott szokott összeállni a por.
2.Paszta, hűtő letisztítva, utána a pasztát a procira kened, egyenletesen elkenve a felületen.Utána jónak kellene lennie, feltéve,ha van gáz a hűtőben.
3. Ugye a gyári hozzávaló hálózati adapterrel használod?Mert ha nem, akkor az pont ugyanilyen hibát tud okozni, jó párszor találkoztam már ezzel.
-
mghltm
addikt
válasz
oszi666 #52902 üzenetére
ehhez hasonloan egy csikot rakj ra, a tobbit elintezi a borda es a fizika
-
válasz
oszi666 #52852 üzenetére
Szintén Latitude E6430-at hajtva, i7-el, már kb. több mint egy éve pasztázva, 80/82C-on megáll mint a szög, még 15 perc után is, sőt 30 perces stress test alatt 79/81C körül állt be.
#52844 suti_88: Akkor ott rosszul van visszatéve, mivel ugyan úgy kell bepattanni mint ahogy gyárilag van.
-
426os
őstag
válasz
oszi666 #50618 üzenetére
Szia,
én is ugyanígy jártam (igaz Win8.1-el)! Tedd újra az Intel Management Engine drivert és jó lesz, ha egyébként a biosban látszik a HDD. Úgy emlékszem ez volt a ludas, de lehet, hogy a Rapid Storage Technology. Próba szerencse.
Szerk: Mondjuk nálam a Windows egyáltalán nem látta a hdd-t, sem eszközkezelőben, sem lemezkezelőben. -
t72killer
titán
válasz
oszi666 #48256 üzenetére
Én eddig csak egyféle csavarral találkoztam laposban, ez a Philips #000 (pici kereszt). Amúgy a conrad-tól van egy ehhez hasonló készletem, 000-ás kiegészítőhegyekkel (utóbbit nem találom, pedig pont ez kéne a laptopszereléshez).
-
törölt tag
válasz
oszi666 #47369 üzenetére
kellett pár hét az átálláshoz, mások mint a tp-sek. nem jobb/rosszabb, hanem másfajta. nekem ráállt az ujjam, hálistennek.
de egyébként volt 4 féle billem, 3 tökegyforma világítós, egy sima, mindegyiknek kicsit más volt az érzékenysége, a lágysága/keménysége. az egyiken nagyon rossz a pöcökegér, kemény, érzéketlen, fullra felvéve az érzékenységét is alig üti meg a másik alap beállításait.
másrészt itt homorú a gumi (lehet kapni mondjuk tp-ben is homorút, de alapból azokkal a szörnyen dörzsölős piros vackokkal jönnek).
a nyomógombok lent meg nem emelkednek ki eléggé, de legalább nem is törik úgy az ujjaimat, mint a peremes tp-k. mondjuk a legújabb tp-ket már nem használtam, t4xx vonal óta nem nagyon van közöm a tp-khez, és ez már így is marad.
de 3-4 év aktív dell használat után néha nyüstölnöm kell azért még tp-ket, viszont soha nem térnék vissza már rájuk. jobban szeretem a dellét. -
-
somasz
addikt
-
premete
veterán
válasz
oszi666 #46080 üzenetére
Tegnap írta, hogy az i7u mennyivel jobb az i5u-nál, erre vonatkozott a szarkazmus.
Szóval ultrabookban az e-penisen kívül az i7u-nak kb. értelme semmi.@Razermazer: Notebookhűtőnek kb. annyi értelmét látom, mint egy sportkocsinak, amelyik mindig a garázsban áll, és nem viszik ki az utcára.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
oszi666 #46014 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem szabad rá telepíteni, hanem arról, hogy nem fogja felisermerni, merrt a Blututh és a HSPA modemet lehet oda tenni, hogy a lényeg, hogy ssd ét nem.
Vagy azt váűlasztod, hogy beszerzel egy WD dual Drive ot, vagy optibay be teszed a hdd ét vagy az ssd ét
leginkább ebayról tudsz iptibay t venni ami bele megy a gépbe, a sima olcsókat amiket lehet mindenhol kapni nem lehet ebben a gépben rögzíteni, lévén cserélhető a dvd drive, mehet a multibay be akár aksi, akár optibay, akár usb port bővítő vagy sulycsökkentő modul, tehát elég sok féle -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest