- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
oszi666 #62696 üzenetére
Ez a gép még évekig simán kiszolgál akármilyen usert. SSD kell bele, játszani linuxon körülményes, ha játékra kell, aklor windows, ha nem kell játék, akkor ubuntu, az a legegyszerűbb. Töltőből semmi esetre se vegyél noname vagy utángyártott hulladékot, hardveraprón vannak akik árulnak ehhez a típushoz használt GYÁRI töltőket 5-6ezer forint, de megéri.
-
embe
nagyúr
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
oszi666 #52905 üzenetére
Szia!
1.A hűtő réseit kitisztítottad?A ventillátort leszedted a hűtőről?Mert ott szokott összeállni a por.
2.Paszta, hűtő letisztítva, utána a pasztát a procira kened, egyenletesen elkenve a felületen.Utána jónak kellene lennie, feltéve,ha van gáz a hűtőben.
3. Ugye a gyári hozzávaló hálózati adapterrel használod?Mert ha nem, akkor az pont ugyanilyen hibát tud okozni, jó párszor találkoztam már ezzel.
-
mghltm
addikt
válasz
oszi666 #52902 üzenetére
ehhez hasonloan egy csikot rakj ra, a tobbit elintezi a borda es a fizika
-
válasz
oszi666 #52852 üzenetére
Szintén Latitude E6430-at hajtva, i7-el, már kb. több mint egy éve pasztázva, 80/82C-on megáll mint a szög, még 15 perc után is, sőt 30 perces stress test alatt 79/81C körül állt be.
#52844 suti_88: Akkor ott rosszul van visszatéve, mivel ugyan úgy kell bepattanni mint ahogy gyárilag van.
-
426os
őstag
válasz
oszi666 #50618 üzenetére
Szia,
én is ugyanígy jártam (igaz Win8.1-el)! Tedd újra az Intel Management Engine drivert és jó lesz, ha egyébként a biosban látszik a HDD. Úgy emlékszem ez volt a ludas, de lehet, hogy a Rapid Storage Technology. Próba szerencse.
Szerk: Mondjuk nálam a Windows egyáltalán nem látta a hdd-t, sem eszközkezelőben, sem lemezkezelőben. -
válasz
oszi666 #48256 üzenetére
Én eddig csak egyféle csavarral találkoztam laposban, ez a Philips #000 (pici kereszt). Amúgy a conrad-tól van egy ehhez hasonló készletem, 000-ás kiegészítőhegyekkel (utóbbit nem találom, pedig pont ez kéne a laptopszereléshez).
-
törölt tag
válasz
oszi666 #47369 üzenetére
kellett pár hét az átálláshoz, mások mint a tp-sek. nem jobb/rosszabb, hanem másfajta. nekem ráállt az ujjam, hálistennek.
de egyébként volt 4 féle billem, 3 tökegyforma világítós, egy sima, mindegyiknek kicsit más volt az érzékenysége, a lágysága/keménysége. az egyiken nagyon rossz a pöcökegér, kemény, érzéketlen, fullra felvéve az érzékenységét is alig üti meg a másik alap beállításait.
másrészt itt homorú a gumi (lehet kapni mondjuk tp-ben is homorút, de alapból azokkal a szörnyen dörzsölős piros vackokkal jönnek).
a nyomógombok lent meg nem emelkednek ki eléggé, de legalább nem is törik úgy az ujjaimat, mint a peremes tp-k. mondjuk a legújabb tp-ket már nem használtam, t4xx vonal óta nem nagyon van közöm a tp-khez, és ez már így is marad.
de 3-4 év aktív dell használat után néha nyüstölnöm kell azért még tp-ket, viszont soha nem térnék vissza már rájuk. jobban szeretem a dellét. -
-
somasz
Topikgazda
-
premete
veterán
válasz
oszi666 #46080 üzenetére
Tegnap írta, hogy az i7u mennyivel jobb az i5u-nál, erre vonatkozott a szarkazmus.
Szóval ultrabookban az e-penisen kívül az i7u-nak kb. értelme semmi.@Razermazer: Notebookhűtőnek kb. annyi értelmét látom, mint egy sportkocsinak, amelyik mindig a garázsban áll, és nem viszik ki az utcára.
-
-
Core2duo6600
veterán
válasz
oszi666 #46014 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem szabad rá telepíteni, hanem arról, hogy nem fogja felisermerni, merrt a Blututh és a HSPA modemet lehet oda tenni, hogy a lényeg, hogy ssd ét nem.
Vagy azt váűlasztod, hogy beszerzel egy WD dual Drive ot, vagy optibay be teszed a hdd ét vagy az ssd ét
leginkább ebayról tudsz iptibay t venni ami bele megy a gépbe, a sima olcsókat amiket lehet mindenhol kapni nem lehet ebben a gépben rögzíteni, lévén cserélhető a dvd drive, mehet a multibay be akár aksi, akár optibay, akár usb port bővítő vagy sulycsökkentő modul, tehát elég sok féle -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged