- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
AstraCDX #75894 üzenetére
Én csak az ársáv miatt javasoltam más megoldás(okat), ami ár a fele a HUF-os link-nek.
Az eBay-en te is rá tudsz keresni, bele tudsz olvasni a visszajelzéseikbe.
Általános alap szint itt is, hogy néhány éves (Eu-s)eladót, nagy-kert célszerű választani, aki reálisan alacsony áron kínálja a kütyüt-motyót, és fél-egy év garanciát vállal.
Egy Eu-s visszaküldés ára alig több, mint a kb dupla-áras vételű magyar(szomszéd-ország ? ) eladójának, de vannak az eBay-en ingyenes-visszaküldős cégek is.Ezek már saját felelősségű döntések, amiknek az infóit (és kockázatát) neked kell összeszedni és eldönteni, mint egyébként minden vásárlásnál(ami akkor is így van, ha "nem-monják-el"!
-
válasz
AstraCDX #75884 üzenetére
Ezek az akkuk kisipari módszerekkel szerintem nem bonthatóak megfelelően, plusz hogy oldja meg, hogy utána minden érintésvédelmi és egyéb szabálynak megfeleljen? És nem is érné meg szvsz. Illetve onnantól elveszti eredeti gyári jelzőt is, mert felújított lesz, plusz nem gyári felújított, mert nem a gyártó csinálta.
-
5leteseN
senior tag
válasz
AstraCDX #75884 üzenetére
Az újabb típusoknál(aksi) már ven benne egy "felügyelő" chip, aminek az az egyik feladata, hogy biztosítja a "Tervezett avulás"-t és megakadályozza, hogy cella-cserével javítható legyen. sajnos ez nem túltolt conteo, a Yt-on van sok videó erről, és emiatt a chip-es megoldás miatt kudarcos aksi javításról.
Egy ilyen videót bevallom én is csinálhattam volna(ha van rá plusszban még felesleges időm, a sok -aksijavításra utólag kiderülőten elpazarolt
- időm mellett).
Google-Barátunk szerintem kidob neked egy választ arra, hogy javítható-e a te típusod aksija cella-cserével.
-
pohár
félisten
válasz
AstraCDX #75879 üzenetére
hááááááát, sajnos láttunk már olyan akkut gépben, ami "DELL" volt, de csak egy kínai hamisítvány... mellétettünk egy eredetit, más a szín, más a cikkszám, feliratok helye/minősége
szóval lehet próbálkozni, de a DELL-től már nagyon régóta nem rendelhető ez a típusú akku, ennyit mondhatok
-
5leteseN
senior tag
-
Francia91
veterán
-
törölt tag
válasz
AstraCDX #73051 üzenetére
Este én is kipróbálom az 5811e-t másik driverrel, van a német xps fórumon egy Al Bandy nevű felhasználó, akit szoktam olvasgatni a DW modemekkel kapcsolatban, szóval talált újabb DW5811e drivert, a 7212 rugged oldalán, és szétszedte, abban vannak frissebb cuccok: Dell-Wireless-5811e-and-Qualcomm-Snapdragon-X7-LTE_CV288_WIN_7.75.5043.504_A09_02.EXE
-
Diák66
őstag
válasz
AstraCDX #73049 üzenetére
Ezek a kártyák nem túl népszerűek, nehéz találni megfelelőt. A hazai szolgáltatóknál 4g esetén a Band: 1,3,7,8,20,28 ami szükséges. Latitude 5590-ben (van benne előkészítés, ha jól rémlik a csatlakozó is jó) ki tudom neked próbálni Győrben, ha az segít. Bár ahogy nézem a távolság nem kevés.
-
törölt tag
válasz
AstraCDX #73043 üzenetére
Ez ugyanúgy MC7455, mint a DW5811e, ami 7000-ért van itt az aprón, de a tiédbe MC7355 való, DW5808. A nem az adott modellhez való WWAN kártyák nem nagyon szoktak működni, hiába látszik az eszközkezelőben és engedte feltelepíteni a drivereket. A belevaló eddig minden Latitude-ömben működött az elmúlt 10 évben.
-
-
-
somasz
Topikgazda
válasz
AstraCDX #56602 üzenetére
Command update gyári program, tudja, mit csinál. Az egyszerű hardverű gépeket támogatott oprendszer alatt simán megoldja.
Utólag kellhet mondjuk dvga szoftverpakkot telepíteni, mert ő csak az inf fájlokat tolja föl. Meg belefutottam már olyanba 6230 esetén, hogy az usb3.0 csak külön driver telepítés után tudta a sebességét.
Elcseszett Inspironok (itt amúgy sincs command update), nyűgös Latitude-ök és régebbi Precisionök kombinálva friss/már nem támogatott oprendszerrel igényelhetnek manuál belepiszkát.
-
soldi3r
veterán
válasz
AstraCDX #53758 üzenetére
Passz, regen adtak az autos toltohoz.
(#53757) szabonagyur, Ilyen alapveto hibat nem feltetelezek benne. Inkabb valami telemetriai process fut a hatterben.
-
-
haxxika
senior tag
válasz
AstraCDX #53595 üzenetére
Amerikában tudja a "4G-t" az ottani sávokon. Mondjuk ott a 3,5G-t kezdték 4G-ként hirdetni sok szolgáltatónál (pl. T-Mobile, AT&T), tehát igazából ez csak HSDPA sebességre képes (max 42Mbps).
Ami nekünk jó itthon vagy az EU-ban, annál mindenképp az FDD-LTE hálózatnak kell lennie 3,7,20 hálózati sávokkal (B3, B7, B20). Itt a névleges sebesség is felmegy 150Mbps-re.
Én is vadászok ugyanúgy erre a kártyára de még nem igazán jártam sikerrel. A kérdés az, ha más gyártó kártyáját berakom, de van hozzá támogatás az oprendszerhez, akkor valószínűséggel működni is fog igaz?
-
AstraCDX
senior tag
válasz
AstraCDX #51389 üzenetére
Tudja valaki mennyi a garancia honosítási művelet normális átfutási ideje ?
Lehet a folyamat állásáról telefonon érdeklődni valami DELL ügyfélszolgálaton ?
Üdv.
Astra
-
somasz
Topikgazda
válasz
AstraCDX #51135 üzenetére
Honosítható, de kell hozzá a jelenleg bejegyzett tulaj neve és irányítószáma.
Ezekre kérdezz rá vásárlás előtt!
Amerikában képesek 1 vagy 2 évvel is adni a gépeiket, így simán lehet, hogy már nincs rájuk gari, kérdezz rá!Továbbá számold rá az áfát a gép árára és a szállításra, utána mérlegelj, megéri-e.
-
somasz
Topikgazda
-
somasz
Topikgazda
válasz
AstraCDX #49914 üzenetére
Távolíts el minden sierra wirelesshez köthető programot, utána távolítsd el az eszközt az eszközkezelőből, majd telepítsd a linkelt A08-as drivert. Jobb ötletem nincs. Lehet véletlen egybeeséssel hardverhiba is.
Linux Mint usb-ről bootolva kizárhatná a hardverhibát, ha nem akarsz másik oprendszert telepíteni.
-
-
somasz
Topikgazda
válasz
AstraCDX #49875 üzenetére
Pontosabban ezeket raknám újra:
Intel 8 Series Chipset Device Software Driver
Intel(R) Management Engine Components Installer DriverEgyébként pedig a dell command update leszed mindent, ha a driver könyvtár letöltés és telepítésre mész benne. Utána csak egy kör frissítést kell vele nyomni, meg valrakni külön a dGPU szoftverét.
-
somasz
Topikgazda
válasz
AstraCDX #49686 üzenetére
Egyforma a töltő generációk óta, egyforma a töltője az összes méretnek.
Ebből következik, hogy bármelyik generáció autós töltője jó, amelyik 90W teljesítményt le tud adni. (lehet, hogy elég a 65W is)további lehetőségek:
Dell Auto Air DC Adapter 90W
Dell D09RM, 28F6C, H536T ezekre a cikkszámokra keress rá. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged