- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
muszurkefal #55874 üzenetére
Olvasd el a Precision topicot. Ott leírtam a tapasztalataim a 4k kijelzővel. Vannak problémák de nem olyan gáz és idővel azért javul.
Viszont ha 4K-n akarsz játszani ahhoz bizony kemény vas kell ami nem biztos, hogy egy XPS-ben elfér a hűtés miatt. Nekem még a 2010-es StarCraft 2 is medium megy 4K-n egy Radeon W5170M-el (GTX 960M-nek megfelelő teljesítményben). Talán a mostani NVidia kártyákkal elmegy, mert ott nagyon ráfeküdtek a mobil verziókra. -
haxxika
senior tag
válasz
muszurkefal #55876 üzenetére
Attól függ mekkora a kereted. Mérnök informatika szakra járok, de az E6440-nek eddig nem volt semmi olyan, ami megizzasztotta volna (programozáshoz Visual Studio, Virtuális gépek futtatása VmWare-el (5-6 egyszerre)). Szerintem ne vedd túl komolyra ezt a kérdést. Ha játszani akarsz még mindig meg lehet tenni úgy, hogy asztalon külső videókártyát használsz (én így használom), úton meg elég az Intel HD az akksiidő miatt. Helyedben a Latitude 7000-es szériában néznék körül, illetve a 15-ös gépeknél elég sok van FHD panellal szerelve minimum. A matt kijelző pedig az alapfelszereltség része.
Esetleg még egy XPS 13-at néznék meg (QHD panellel szokták adni), vagy ha tényleg erős gép kell, akkor Precision. Abban megvan minden: minőség, nagy felbontás, erő. -
somasz
Topikgazda
válasz
muszurkefal #55876 üzenetére
Szerintem szarul skálázza a 4K-t a windows. Nem volt a kezemben retinás Macbook, de ha ott problémamenteshez vagy szokva, azt itt, Win alatt nem kapod meg.
-
vis89
csendes tag
válasz
muszurkefal #55874 üzenetére
Szia!
1. egyetemi proghoz nem kell ilyen gép
2. wowhoz se
3. Az ultrasharp tényleg nagyon szép
4. már van 4k (szerint az elöző szériában is volt , de ez nem biztos)
5. 4k skálázhatóságról nem tudok nyilatkozni, de a téma engem is érdekelne.
6. Tudom divatos meg menő az ilyen vékony gép , de gondolj bele milyen teljesitmény van benne amit lekéne hűteni és nem viccből adnak csak 1 év garit rá. Ha már hűtőt akarsz alárakni akkor már nincs értelme.
Szóval a tényt elkell fogadni mikor gépet vesz az ember az már nem őt évre szól, ebben az esetben meg mondjuk max fele annyi időre. Ha ez így nem probléma neked és anyagilag megengedheted magadnak ezt a luxust akkor ne habozz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest