Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
szabonagyur #56952 üzenetére
Köszönöm. Magyar az nem volt benne.
Van egy eSata/USB2 port, abban is hibát írt. A Pendrive USB3, de úgy tudom az kompatibilis lefele... -
zolko74
tag
válasz
szabonagyur #56933 üzenetére
Köszönöm!
-
Krystal_s
addikt
válasz
szabonagyur #56927 üzenetére
és somasz
Ez biztos? Csakis Win Intéző és FAT32-re formázott eszközre másolás esetéről van szó.
Máskor nekem sem kérdez. Tegnap beszéltem valakivel és azt mondta nála is van ez a figyelmeztetés és mindig is volt Prof. rendszeren. -
Klara_
őstag
válasz
szabonagyur #56786 üzenetére
Ertem. 6440-rol tapasztalatod nincs? Utolso szerias E6430-eket (2013 vegi) szeretnenk lassan cserelni a csaladban, mert lejart a garanciajuk, frissebb E6440-ekere, van erteleme?
Volt kis EB-s kitero is, de hat nem tudom.. Orulnek ha nem U-s proci lenne otthon, ezektol az egybe forrasztott dolgoktol kicsit fazom. -
Klara_
őstag
válasz
szabonagyur #56768 üzenetére
E6430-rol miert volt jobb 7-es szeriara valtani a 6440 helyett?
-
adika4444
addikt
válasz
szabonagyur #56775 üzenetére
Szia!
devmgmt.msc-ben (eszközkezelő) a wi-fi kártyán tulajdonságok, speciális lap és ott engedélyezd a 20/40 MHz-t, néha auto a beállítás neve, a csatornaszélesség alatt van Intel kártyánál. Lehet hogy így viszont lesz ahol nem fog működni, más gyártónál láttam már ebből anomáliát.
-
haxxika
senior tag
válasz
szabonagyur #56775 üzenetére
Driver update? Lehet a Win7-en korábbi driver van.
-
adika4444
addikt
válasz
Újraindult NBD vagy van rá véve kiterjesztett? Mert ez a gép már nem mai csirke, elég rég adták ki és régóta nem forgalmazzák...
Egyébként HP-nál milyen típusokkal volt gond? Mert a 6430 HP-s társa a 8470P-vel nincs ilyen probléma, sőt ahogy én tudom a 8x30P óta biztosan nincs kiugró számú hibázás. Előtte mi volt azt mondjuk nem tudom... -
PrometheusX
aktív tag
válasz
Félreértettelek, hirtelen azt hittem hogy 5. bejelentés óta se voltak képesek cselekedni.
Bocsi.
Amúgy ezzel egyetértek, a 7440 / 7450 széria híresen rossz volt ilyen szempontból. Egyik menedzserem 7440-ében 10(!) alaplapcsere volt, és nem kamuzok - majdnem mindegyiknél ott voltam, a szervizes sem hitte el hogy ennyire balszerencsés / elcseszett alaplapokat küld a Dell. Annyit érdemes megjegyeznem, hogy ő a széria megjelenésekor rendelte a gépet, szóval az első generációs gépekből kapott.
Nekem annyi szerencsém van szerintem, hogy majdnem akkor rendeltünk nekem gépet, mikor a 7440-es széria árusítását leállították és bejött a 7450-es sorozat (így már egy stabilabb gépet kaptam, sose volt vele semmi probléma, és a hűtését is sikerült jól megcsinálniuk - legalábbis én így érzem).Amúgy bocsi a dupla hsz-ért, kifutottam a szerkesztési időből.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
szabonagyur #56764 üzenetére
>Btw. a 7440-em december óta 5. alkalommal várja a szerelőt.
Ez NBD garancia mellett? Dell Support tud róla hogy most lesz az 5. alkalom?
Elvileg ilyennek nem szabadna történnie... -
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #56757 üzenetére
3537-el mi lett?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
szabonagyur #56699 üzenetére
1) ez lehet, ennek még sose néztem utána, nem vagyok W10 rajongó, használom, de még nem álltam neki megismerni
2) a Fast Startup az OS feature gondolom, nem BIOS (itt legalábbis nem találtam így - egyébként Legacy boot van), viszont ettől eltekintve is lassú. az 5 éves, rengeteget használt, belakott EVO 830-am az asztaliban, 64GB, gyorsabban tölt be sokkal és azonnal kikapcsol W8.1 alatt, Fast boot itt sincs. ennek mindkét művelet rendre 35 és 20+ sec körül van, amit én nagyon soknak tartok ehhez a hardverhez.
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #56666 üzenetére
Touchpad-et azt DELL-től, abban van hozzájuk külön alkalmazás a mindenféle gesturekhez.
A kiegészítő alkalmazások szerintem semmire sem jó, felesleges foglalják a helyet. De ha megadod a Service Tag-et, akkor nem is ajánlja fel a letöltések között.DELL Quickset persze menjen fel.
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #56664 üzenetére
WiFi a 3537-nél DELL-es, nem? Akkor marad amit a DELL ad ki.
LANAztán kíváncsi leszek, hogyan működik az híres neves AMD kártya.
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #56662 üzenetére
7537 here:
Intel Chipset, MEI, RST inkább station-drivers.com oldaláról szedném, vagy legalábbis mindent, ami nem DELL specifikus driver. Tehát Intel WiFi/Bluetooth is lehet a legújabb Inteles, akkor az Intel oldaláról is. Realtek LAN-ra ugyan ez igaz. HD Graphics közül csak a DELL-eset fogja elfogadni, de AMD-ből próbálkozzunk a legújabbal.
-
anorche1
őstag
válasz
szabonagyur #56073 üzenetére
aida szerint 17% az elhasználódás.
-
anorche1
őstag
válasz
szabonagyur #56066 üzenetére
Igen. A command update -tel szoktam egyben a driver restort megcsinálni, majd a frissítéseket felrakni. Utána a dell support oldaláról lekapom az összes drivert a gépemhez, és mindegyiket felrakom, amelyik nem szól, hogy már fent van ugyan az, vagy frissebb verzió. Kivéve az audio drivernél, ott előtte le kell törölni, különben bugos lesz, nem lehet a max audiot állítgatni, csak törlés és reisntall után.
-
atomchicken
tag
válasz
szabonagyur #56068 üzenetére
Köszi. Van rá mód, hogy ellenőrizzem a driverek helyességét?
-
szőr Artúr
tag
válasz
szabonagyur #54624 üzenetére
Van olyan gépe még a Dellnek, amibe m.2 SSD mellé hdd-t is be lehet rakni?
Vagy ez az idióta tervezés csak a Latitude széria új modelljeit érinti? -
balint355
aktív tag
válasz
szabonagyur #54624 üzenetére
Ezek szerint a leválós gumi is típushiba, azzal is futottam már egy kört gariban
Haswell Refresh miért olyan lényeges? Csak egyszerűen a teljesítménye miatt, vagy az egész gépen újítottak valamit a Refresh procikkal? (nekem i5-4300u van benne, az azt hiszem nem refresh) -
Lacess
tag
válasz
szabonagyur #54622 üzenetére
Köszönöm, ilyen mértékben az elenyésző.
7240/7440 lenne tervben, ugye ilyen korban csak használt. Esetleg van valami amit jó tudni vagy ellenőrizni vásárlás előtt?
7x50/70 nem tetszik annyira de az is szóba jöhet, főleg akkor ha volt valami típushiba vagy "baki" az elődökben amit ezekben már javítottak. Tudsz/ tudok ilyenekről? -
Lacess
tag
válasz
szabonagyur #54618 üzenetére
Ez 7240-nél is típushiba?
Gondolkodom egy olyanon... (vagy Hp 820) -
balint355
aktív tag
válasz
szabonagyur #54618 üzenetére
és HIJ
Köszi a válaszokat, azt hiszem gari lesz -
thotzoltan
tag
válasz
szabonagyur #54608 üzenetére
lehetséges ebben a konfigurációban erősebbre cserélni,vagy minkét kártya integrált?
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/dell/inspiron-5520-core-i7-3612qm-2-1ghz-8gb-1tb-15-6-5520-s61p81-p98175805/#termek-leiras -
szucstom
őstag
válasz
szabonagyur #54548 üzenetére
Hát nekem így magyarázta egy ismerős, de ezek szerint hülyeséget mondott... Még jó hogy rákérdeztem.
-
szucstom
őstag
válasz
szabonagyur #54540 üzenetére
Laptopszalon...
-
szucstom
őstag
válasz
szabonagyur #54535 üzenetére
Tudom, semmi köze, csak már kiírtam magamból, mert egy hete gép nélkül vagyok, a munkámhoz meg kellene... A bolt nem tud vele mit kezdeni, csomagszámot meg egyáltalán nem kaptam. Azt nem tudjátok véletlenül, hogy melyik futárszolgálat szállítja a pick pack pontokra a csomagokat?
-
zsolt1129
addikt
válasz
szabonagyur #54348 üzenetére
-
zsolt1129
addikt
válasz
szabonagyur #54346 üzenetére
Köszi. Esetleg tudod, hogy hol találom?
-
válasz
szabonagyur #54331 üzenetére
Nagy köszönet!
Sikeresen telepítve és minden OK !L
-
válasz
szabonagyur #54329 üzenetére
az mi is pontosan?
Van hozzá gyári driver?L
-
adika4444
addikt
válasz
szabonagyur #54216 üzenetére
Köszi! Azért voltam bizonytalan mert HP 2570P-nél a dokk nem tudja tölteni a gépet. De akkor ezek szerint a Dell-re ez nem jellemző, ez jó hír
-
ROBREGGAE
tag
válasz
szabonagyur #54152 üzenetére
Win10 pro, anniversary updates.
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #54120 üzenetére
Igen, ez volt a gond! Most így utólag már rájöttem én is, persze most már kezdhetem újra a telepítést. Akkor még nem is figyeltem, csak gyanútlanul netre engedtem, és fura volt, hogy a második network driver után már a bluetooth is aktív volt, utána magától felrakta a video drivert... legközelebbi szabadnapon újraprobálom az egészet.
Legyen ez egy jó tanulság mindenkinek. : )
-
válasz
szabonagyur #54027 üzenetére
-
AnTomySm
tag
válasz
szabonagyur #54023 üzenetére
Köszi!
Az azért gáz, mert mi van, ha megveszem hozzá? Ad 2. Dolgozói licencem van.
Jó értem, akkor sem tőlük vettem... -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #53762 üzenetére
Nekem van valahol, vagy csak volt ilyenem es hasznaltam is normal toltovel.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #53760 üzenetére
Nem jol latod. Miben kulonbozne a DC jack csati!? Jo masik toltokhoz is.
-
Tigristank
csendes tag
válasz
szabonagyur #53745 üzenetére
Nincs ismeretlen eszköz szerencsére. A GPU váltást is sikerült megtalálni, annak rendje és módja szerint hangosabb és melegebb is lett a gép a Radeon üzembe helyezése után.
Egyébként egy kicsit erősebbnek tűnik nekem a Radeon. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
JasL
őstag
válasz
szabonagyur #53752 üzenetére
Akkor becslési pontatlanság. Többször mintavételez futás közben az OS. Végig annyit írt ki?
-
JasL
őstag
válasz
szabonagyur #53750 üzenetére
Esetleg háttérben futó Windows Update nem csökkenthette 2 órára?
-
4264adam
veterán
válasz
szabonagyur #53585 üzenetére
Régen használtam, a Dell driver támogatás miatt marad a win7. Nem akarok kísérletezgetni, rajta megfelelően fut minden.
Szerk: Illetve ugye akku alatt a Win7 eredeti licensz kulcs
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #53585 üzenetére
Ez elofordulhat. En sem szerettem sokaig. Veletlen akadt csak a kezeim koze, de mar nem biztos, hogy szivesen valtanek vissza 7-re.
-
JasL
őstag
válasz
szabonagyur #53578 üzenetére
Mondom, én lezártam. Nincs szükségem erre, meg időm sincs rá.
-
myke7
tag
válasz
szabonagyur #53569 üzenetére
Sziasztok,
jogos, elnézést, rosszul tájékoztattak.
Szétnézek az apron.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #53565 üzenetére
Azert ezek mellett meg egy kupac (ipari) szoftver gyarto sem ajanlja a 10-et valamiert...
-
4264adam
veterán
válasz
szabonagyur #53560 üzenetére
és Mindenkinek!
Szeretném megköszönni a segítséget, E6420 újra megfelelő szoftveres állapotba került. Frissítések megfelelően töltődnek most már és telepítődnek, még mindig kell 1-1 keresés neki de szinte azonnal meg is találja őket. Keresést követően pedig azonnal el éri az 50°C-ot és újra le állnak a ventillátorok.
-
JasL
őstag
válasz
szabonagyur #53565 üzenetére
Enem nem érdekel ki mit használ, netezésre elég egy DOS + LYNX is, nem?
-
JasL
őstag
válasz
szabonagyur #53562 üzenetére
Most nem azért, hogy védjem az MS-t, de ingyen egy korszerűbb, modernebb operációs rendszert akar az embereknek adni, ami ráadásul teljesen olyanra alakítható, mint akár a Win7, akár a Win8.1. Nem értem miért probléma ez, hogy több tízezer munkaórányi fejlesztést adnak, megint mondom, ingyen!
Én konkrétan senior szoftverfejlesztő vagyok, és Win10-re fejlesztek UWP appokat, és tényleg sokat segítenek az új API-k meg a fejlesztések. Kiba* sok munka van egy szoftverben, pláne ha rengetegen dolgoznak rajta. És mindig jobb lesz a szoft, nem fordítva.
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #53560 üzenetére
ez amúgy mitől van így? kevesebb szerver van ráálítva már a win7-8 frissítésekre?
-
4264adam
veterán
válasz
szabonagyur #53558 üzenetére
Köszönöm be nézek, szerintem az áprilisig tartalmazó frissítési csomagot említed 430mb x64-re. Azt már telepítettem az éjszaka pedig sikeresen el végezte a frissítések keresését 75db-ot talált, most telepíti őket.
-
yanna
addikt
válasz
szabonagyur #53534 üzenetére
Ja, ok, magamból indultam ki.
-
embe
nagyúr
válasz
szabonagyur #53348 üzenetére
A milyen notit vegyek topicban zat mondták rendben van. De ezt ott is megvitattuk mi ketten anno.
A lényeg, ennek a modellnek szar a supportja. De ez nem méltó a DELL-hez, legalábbis én így gondolom.
De elengedem a témát. -
embe
nagyúr
válasz
szabonagyur #53346 üzenetére
"de nem is nagyon vannak akik 32 bitet raknak ennyi memória mellé." - Mert ez ugye még mindig nem elfogadható magyarázat.
Szerintem ha nem DELL-ről lenne szó, akkor már megkaptam volna a "nem ezt a szart kellett volna venni" megjegyzést.
Csak gondoltam van valami driverpack gyűjtemény, mint a HP-hoz szokták ajánlgatni a topicjában. -
embe
nagyúr
válasz
szabonagyur #53340 üzenetére
Azért ezt, mert a support oldal szerint ez egy "normálisan" támogatott op. rendszer. Nem számolgattam a drivereket, nem szoktam. Való igaz, nem kérdetem meg a DELL-t előtte, hogy komolya amit odaírnak, vagy csak vicc.
De megint megyünk abba az irányba, ami felé pár hónapja mentünk.
Vagyis hogy a DELL-nek ennél a modellnél szar a supportja, azért én vagyok a hibás. Amiatt, hogy miért vettem meg ezt a gépet? Miért feltételeztem, hogy normális a supportja?Nem kell ezt túlbonyolítani, ezt elcseszte a DELL.
És az sem ér, amit akkor megkaptam, hogy miért ilyen olcsó ( ez relatív mert 130eFt. volt ) gépet vettem, vettem volna drágábbat, ott tuti a support. -
embe
nagyúr
válasz
szabonagyur #53337 üzenetére
Ezt már lezongoráztam anno.
Egy kb. 10 éves program kell, hogy fusson rajta + 2-3 másik program és kész. Ezek 32 bites rendszerre készültek. -
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #53275 üzenetére
Reménykedem, hogy Anniversary Update alkalmából a kedves DELL frissít drivereket a mostani támogatott gépekhez... Rájuk férne.
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #53275 üzenetére
Nekem akkor zúgott feleslegesen, amikor letöröltem az AMD drivert (mert valami elrontott az egyik frissítés, állandóan valamilyen üzenettel állt fel a rendszer). Most, hogy a legújabb AMD driver van fent, nincsen bajom (ugyanúgy 3537-es gép).
-
Dhampir
félisten
válasz
szabonagyur #53273 üzenetére
Nálam néma Windows 10 alatt, mint egy T500-as, habár energiagazdálkodás tekintetében a Windowsban Kiegyensúlyozottra állítottam, a VGA-nál meg optimalizáltra (AMD-s masina, és nem Dell).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #53273 üzenetére
miilyen gép?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #53271 üzenetére
köszönöm a választ
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #53269 üzenetére
Dell Insp. 5010
i3-as -
P00By
nagyúr
válasz
szabonagyur #53261 üzenetére
Igaz, my bad
Felraktam, nem változott semmi. Letöröltem az inteles drivert és felraktam a legújabbat az intel oldaláról, de így se lehet bekapcsolni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #53253 üzenetére
én nem értem amúgy, hogy a 6230-at miért hívják ultrabooknak...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #53247 üzenetére
Most 6230van, az egyel ujabb, szoval tultargyalva. Remelem, sokaig jo is lesz.
Solider: jobb a 6330, mint a t410 :-))))
-
válasz
szabonagyur #53237 üzenetére
Vajon milyen lesz a 7470?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #53209 üzenetére
és Mikulás: köszi!
Namármost a reballon kívül van már megoldás? pl VGA csere (nem integrált), vagy a reballnak kb ~mekkora költsége van?
Köszönöm
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #53118 üzenetére
En azert megneznem mit mond a service tag. Esetleg egy telefon a Dellnek, nekik hiszek, a boltnak nem.
-
Darvy008
csendes tag
válasz
szabonagyur #53113 üzenetére
Nagyon megérte..
Már mindegy csak gondoltam hátha hallott már valaki valamit ezekről.
Talán elviszem még 1 szervizbe hátha ott megkapják a konkrét hibaokozót. -
Darvy008
csendes tag
válasz
szabonagyur #53111 üzenetére
Nem a Dellhez küldik. Az emagtól vettem és nekik egy másik céggel van szerződésük. A laptopon nem is volt Delles garancia csak emagos. Előtte direkt rákérdeztem. Mert úgy olvastam a Dellnél, hogy a bővítés nem jár garanciavesztéssel.
-
Darvy008
csendes tag
válasz
szabonagyur #53109 üzenetére
Beszéltem előtte a szervízzel.
Mármint ahonnan vettem a lapotopot. S azt mondták ha csak 1 csavart is kicsavarok garanciavesztéssel jár ez így van a szabályzatukban. -
lacika2009
csendes tag
válasz
szabonagyur #53052 üzenetére
Az mit jelent, hogy WU? Dell oldaláról is szedtem le, de netről is a frissebbeket.
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #53038 üzenetére
Jajj, én lemaradtam az 5440-nél. Inspironhoz nem értek.
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #53035 üzenetére
Csak magyar backlites nincs belőle.
-
Sasos
senior tag
válasz
szabonagyur #53035 üzenetére
Videón már láttam világítóssal... Na majd rákérdezek a szervizre, hogy mit mondanak.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #52997 üzenetére
komolyan? köszi!
-
SybenX
őstag
válasz
szabonagyur #52991 üzenetére
Garis,de erre is kiterjed a garancia?Csak mert önhibából következett be.
-
Dhampir
félisten
válasz
szabonagyur #52988 üzenetére
Ne már, ilyet még konzumerek is tudnak. :-(
-
sonic60
tag
válasz
szabonagyur #52988 üzenetére
De win xp-vel sem működik pedig ahhoz minden driver adott.
-
válasz
szabonagyur #52980 üzenetére
A baloldali a 7450?Még jó hogy nem cseréltem arra a 7440-et,pedig terveztem.
Még a 7470-re leszek kíváncsi,ha az sem hozza az elvárható javulást,marad a régi. -
Dhampir
félisten
válasz
szabonagyur #52980 üzenetére
Jól lespórolták a billentyűzet feletti hasznos gombokat, és mintha a klaviatúra is "Inspironosabb" lenne.
-
sonic60
tag
válasz
szabonagyur #52979 üzenetére
Mivel csak 800mhz-n hajlandó működni ezért csak 35 fok körüli a proci. Azt hogy érted hogy milyen gép?ha a tipusát kérded, Dell Latitude D531
-
Mattb
senior tag
válasz
szabonagyur #52938 üzenetére
Na akkor csinálok egy teljes ujratelepítést, leszedem előbb egyesével a drivereket, és utánna felrakok mindenr pendriverol.
-
AnTomySm
tag
válasz
szabonagyur #52887 üzenetére
Köszi. Nem is az a kérés, csak akkor ezek szerint nem megbízhatóan mér? Min múlhat? Félre ne értsd nem az a mániám, hogy minél magasabb pontot kapjak, csak szeretnék egy összehasonlítási alapot. Valamiért úgy érzem nem kerek a teljesítménye.
-
válasz
szabonagyur #52875 üzenetére
Megint néztem,nálam minden rendben.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #52875 üzenetére
Nalam upc van es bejon
-
albiosz
őstag
válasz
szabonagyur #52660 üzenetére
Nem adom fel ilyen könnyen.
Itt ez a Dell Wireless 1397 WLAN minikártya mit tud? Nem lehet, hogy ez a bt adapter is?
Illetve az adapter bekapcsolásra van valamilyen billenytűkombináció Dell gépeken, mint pl. Lenovon az FN+F5?
-
Dhampir
félisten
válasz
szabonagyur #52596 üzenetére
Dell driver támogatás: többihez képest még így is jó, mivel sok új géphez is van Win7 driver ami máshol nincs.
Bizony, a Skylake alapú Inspironokhoz is elkészítette a Dell a Windows 7 drivereket, ez nagyon dicséretes.
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #52574 üzenetére
Hmm , érdekes :\ - Nah , majd azért a remény hal meg utoljára :3 - De attól még azért megéri ?
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #52572 üzenetére
Az szép
- És erre nem nagyon találtál / tatok megoldást gondolom :\ (Kedden megyek a drágaszágért , remélem nem bánom meg
)
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #52393 üzenetére
az a baj, hogy win7 van ami eredeti és win 10 pro ami eredeti, a win8-az nem tetszett nem vettem meg, amúgy is úgy vagyok vele, hogy win-ból minden 2. -> XP, WIN7-> Win10
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabonagyur #52366 üzenetére
BIOS-ban Battery Health-nél azt írja: Non-Dell battery
Ezt mondjuk nem tudom mire vélni, viszont a wines SupportAssist a telep részleteknél Samsung-ot ír, szóval ez magyarázná a nem Dell akkut a BIOS-ban, viszont Battery Helath-nél mit is kellene jeleznie? Mert, hogy nem ad semmi értelmezhető infót számomra az ziher, így nem vágom minek rakták be BIOS-ba, ha fölösleges
-
adika4444
addikt
válasz
szabonagyur #52310 üzenetére
A töltő dobozán a bejövő három villás csati és a noti felé menő kábel csatija közötti oldalon található egy kis mélyedés a töltődobozon.
Tényleg kicsit félreérthetően írtam... -
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #52252 üzenetére
abban, hogy nem lett megfelelően tesztelve az eladott gép.
örülök a garanciának, de olyan eladó is vállal ugyanilyen garanciát, aki csak 1-3-5db gépet árul egyszerre. Azt gondolom - persze lehet, hogy tévesen, javítsatok pls, ha naív vagyok - hogy kevesebb használt gép esetén esetleg alaposabban, figyelmesebben vannak tesztelve az eladásra szánt használt gépek.enyémre is vállalt az eladó teljes körű garanciát 6 hónapra.
gyárilag nincs leragasztva a csavar (ezeken a gépeken még, újabbaknál nem tudom)
de jó ez, hogy cserélték, csak most még rosszabb a helyzet, mint az előzőnél. gondolom, adyka cseréltetni fogja ezt is, kiváncsi vagyok, hogy a 3. gépple mi lesz a helyzet (én már spec jobban örülnék, ha a pénzemnél lennék és körülnéznék újra)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #52203 üzenetére
de picit igen?
azért most felháborodtam kicsit. még szerencse, hogy régi a DSLR-em és csak kábelen tudom átmásolni a képeket. de a régi fényképezőm SD-s volt, ott azért értékeltem a működő kártyaolvasót.
-
Klara_
őstag
válasz
szabonagyur #51797 üzenetére
Probalok valaszt kapni egy kerdesre. Ha spam akkor torold es kerlek ird le nekem, hogy hol kerdezehetek!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #51701 üzenetére
akkor jó a hűtése.
nekem az 5250 is nagyon tetszik ám, képen. élőben nem láttam még
persze a sajátom imádom, tényleg. -
Avicularia
veterán
válasz
szabonagyur #51642 üzenetére
Svédben élek, szóval hazai marad a gép. ST-t természetesen megnéztem mielőtt licitáltam.
-
Avicularia
veterán
válasz
szabonagyur #51639 üzenetére
Most nyertem svéd ebayen, elég jó minősítésű eladótól. [link]
-
Brandynew
őstag
válasz
szabonagyur #51607 üzenetére
Akkor a Windows 10 lenne a ludas? Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest