- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
albiosz #65031 üzenetére
Itt leírják hogyan készítheted el, hogy pendrive-ról bootoljon.
Kicsit jobban utánanézve, és még mielőtt memtest-et végeznél. Indítsd el újra a gépet, megjelenik ez az üzenet és várj, amíg nem ad lehetőséget a BIOS-ba való belépésre vagy tovább a Windows töltőképernyő. Az egyik, hogy F1-el továbbmész, betölt a Windows és utána amint lehet újraindítod. A másik, hogy ugyanennél a képernyőnél F2-vel belész a BIOS-ba, és elmented a mostani beállításaidat. Valahol kell lennie egy ilyen lehetőségnek " Save Current Settings" vagy valami ilyesmi. Ezután "Exit"-et választani, és elvileg nem kellene, hogy újra eljöjjön ez az üzenet.
A harmadik, amit olvastam, ha a fentebbiek nem működnének, hogy kiveszed a DVD lejátszót a gépből, ha van. Vagy legalábbis kikötöd.
-
Buszos
aktív tag
válasz
albiosz #52725 üzenetére
Nem nagy munka. Én simán csak áttörlöm a felületeket valami szöszmentes anyaggal, amit kissé benyirkosítok alkohollal. Aztán szilikon paszta a magokra illetve a hűtéssel érintkező felületekre. Természetesen a ventit is ki kell fújni, lehetőleg lebontva a radiátorról, mert láttam már olyat, hogy a befelé fújt levegő a radiátor belső feléről a lapátok közé fújt egy egérnyi szürke retket, aztán nem forgott a venti. Csavarok, ventit visszakötni (!) ez is gyakori hiba, elfelejtik visszadugni...
-
premete
veterán
válasz
albiosz #14688 üzenetére
Lehet, hogy kihagyták belőle a bluetooth kártyát; az enyémben még a kártya tartója sincs benne, rendeltem egy hónapja a Delltől, de eddig nem küldtek.
Persze, a január 21.-én rendelt magyar billentyűzetem sem ért még ide, most már nem is fog, asszem.
El is fogom adni mindhárom dell laptopomat, mert ilyen szemét céggel még nem találkoztam 20 év laptop használat alatt: nem elég, hogy ott spórolnak, ahol tudnak, a minőség rovására, ráadásul lesz**nak nagy ívben, ha rendelsz tőlük valamit, vagy megjön 3 hónap múlva, vagy nem.
Azt sejtem, hogy az USA-ban nem így működnek, mert akkor lehúzhatnák a rolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest