- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
somasz
Topikgazda
válasz
David3 #54113 üzenetére
Az intel, amd és chipset driverek körül kell lennie a problémának. Azt DDU-val távolítsd el a vga drivereket, és kapcsold ki a windowsos driverfrissítést (ddu eddig ezt megoldotta, most enm tudom, mi a helyzet). Tedd fel azokat a drivereket, amiket ajánlanak hozzá a fórumok W10 alá!
-
-
Pandimakaay
aktív tag
válasz
David3 #51593 üzenetére
szia, mindenféle tesztet csináltam már előtte, még a kékhalálozós időben is. Arra nem találtam megoldási lehetőséget. Most ami a dell oldalán fenn van az. De felraktam egyik nap a legfrissebbet, de azzal is tolta. Azért mondom nem veszem észre énse és nem is törődtem vele, de most hogy két napja nyomott egy restartot csak úgy, nagyon felbaszott megint. Még mindig messze van a napi 4-5 től, mikor a kékhalált tolta, de akkor is utálom, ha ilyen van amit nem értek... és azon vagyok teljesen ki, hogy senki nem tudja mit kéne csinálni... pedig látványosan ez egy vmi driveres szarság, meg utána olvasva, de valaki megoldotta a dolgot visualc++ telepítéssel, vki ,vmi biztonsági ellenőrzés kikapcsolással, már mindnent megpróbáltam de ugyanaz napont, az időt meg nem úgy írja ahogy egy normális ember megérti, hanem kriksz krakszokkal Ű
dd
-
Roxkex
senior tag
válasz
David3 #51417 üzenetére
Úgy csináltam most ,hogy DDUval csökkentetből leszedtem az intelt , majd az amd-t reboot vissza felraktam az intelt , majd az amd-t (de továbbra is az install managger fent volt de a illesztő nem csak maga a szoftver) de most nem volt bug , hogy nem lehet megnyitni és most is 100% gpu .. De ha ugyan ezzel a metódussal rakom fel a 15.12-es amdt akkor jó és nincs 100% gpu :\
-
Roxkex
senior tag
válasz
David3 #50388 üzenetére
Szia!
Ezt nekem W7 alatt csinálta de a napokban felraktam a Windows 10-et(UEFI-ben) és ott már nem csinálja.
Pontosabb ha azt mondom ,hogy eleinte csinálta , 1x 2x feldobta de szerencsére már nem dobálja
Bár nekem az a "tippem" volt ,hogy azért rinyált , mert ki volt kötve a monitorra.. De nem :\Kérdés mindenkihez :
Nekem viszont a W10 olyat csinál ,hogy ha a "Start menü" -> "Főkapcsoló" -> "Alvó" módot választanom , akkor nem biztos , hogy elalszik. Vagyis azt csinálja , hogy a kép elsötétül és a ledeknél a "Bekapcsolási állapotot jelző" led világít erőteljesen. És a gép csak megy megy megy és megy .. :\ - De ezt kikapcsolásnál is csinálta már ma este - beállítottam a gépet , hogy 2,5 óra mulva kapcsoljon ki és reggel ugyan erre ébredtem :\ (W7 alatt nem volt!) - Neked ilyen nincs ?Vagy valaki erre nem tud megoldást ?
Szerk.: Masina : Dell Inspiron 3537 I7 4500u , radeon hd 8850m
-
Integrale
veterán
-
-
szabonagyur
félisten
-
válasz
David3 #45653 üzenetére
X, kérdezz rá az AMD driveres topicban. Hogy jön ide az Nvidia
Az, hogy a zöldek javítanak valamit, egyáltalán nem garancia arra, hogy az AMD bármit is javít az adott játékkal kapcsolatban.
-
Shady313
aktív tag
válasz
David3 #44458 üzenetére
Nyugodtan próbáld meg, ha valami nem megy írj nyugodtan. Gedemmm-nek írtam még azóta, csak arra nem reagált, ott voltaképpen az egyéb drivereket taglaltam, melynek a lényege megtalálható itt a topicban, pár hozzászólással előbb.
WhiteKiss-nek ugyebár más szériából való gépe van, így rajta nem tudott úgy segíteni ahogy rajtunk. De neki sem adtam fel, folyamatosan bombázom a privátokkal. Legutóbb moddoltam egy AMD driver-t az OEM telepítőcsomag alapján, meglátjuk, hogy jól megy-e a gépén, ha igen akkor kiposztolom ide is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
David3 #36098 üzenetére
Hello
Ahogy nézem te is csak AMD drivert raktál fel.
Szóval DELL oldaláról Intel HD driver, majd utána ha fent van fel kell rakni a .Net 4.5-öt, aztán az AMD HD8850 drivert szintén a DELL oldaláról. .Net azért kell mert a Win7ben ez nincs benne alapból és a Catalysthoz szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest