- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
válasz
CptAdamica #6241 üzenetére
Lendületből toltam volna le a tulaj torkán a pénzt egy seggberugással kísérve.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #6058 üzenetére
+1 a Jumurdzsákra.
Régebben isteni volt a Bakony is, de mióta nem annyira szószos nekem már nem tetszik annyira. -
Peti78
őstag
válasz
CptAdamica #6056 üzenetére
Wááá bolognai ragu, nekem nem need a pizzán. Kóstoltál mást is?
-
Peti78
őstag
válasz
CptAdamica #6054 üzenetére
A Kory pizzát melyik alpizza menüben érdemes keresni?
-
devil-k
nagyúr
válasz
CptAdamica #4966 üzenetére
Sosem értettem, hogy az erős nyitás után minek egy méylrepülés? Akkor inkább tartsanak egy közepes színvonalat és akkor nem lesz senki sem csalódott túlságosan.
(#4967) daa-raa
Fél év max. -
devil-k
nagyúr
válasz
CptAdamica #4964 üzenetére
Valahol várható volt a dolog!
-
rayoliviero
veterán
válasz
CptAdamica #4040 üzenetére
Igen, az előfordul. Nem tudom, hogy ilyenekre miért nem figyelnek. Plusz arra, hogy nem kellene megégetni a pizzát.
Ezeket a kis dolgokat elnézem, mert amúgy finom, bőséges és árban is jó.
-
devil-k
nagyúr
válasz
CptAdamica #2711 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen Debrecenben... Már a neve is gáz... ZSERBÓ! Cukrászdánál oké, de pizzériánál?!? Honlapjuk nincs is, csak FB oldaluk... Ott kicsit szétnéztem... Nem jött meg az étvágyam, hogy valaha is innen rendeljek. Ez a pizza, pedig egyszerűen gusztustalan. [link]
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #2124 üzenetére
Évekkel ezelőtt volt (lehet most is megvan még) egy pici kis hamburgeres a Bajcsy-n. Valamit ügyintéztünk az asszonnyal. Jó meleg nyári délután volt, megéhezünk és gondoltuk együnk egy hambit ott gyorsan, mert az autó nem messze állt, más kajáldát meg meg nem igazán volt kedvünk keresgélni.
Beléptünk és nekem már akkor feltűnt a sok légy. Mondom, hogy mi kellene. Sparhelt beüzemel, elkezdi pirítani a zsemlét a csávó, hozza a hűtőböl a húst stb. Ekkor megbök az asszony és mutatja a pult mögötti friss zöldségeket. Volt amelyik le volt takarva folpackal volt amelyik nem, csak úgy rá volt lökve a látszat kedvéért. Mondanom sem kell hemzsegtek rajtuk a legyek. Mondom a csávónak, hogy bocs, de nem kéne letakarni a zöldségeket. Elhesegette, majd rálökte újra a fóliát szájhúzogatva, de úgy hogy azért egy-két szemfülesebb légy alatta maradt. Mondom, hogy akkor köszi a kedves kiszolgálást, megehetik a két hamburgert, nekünk nem kell és kijöttünk. -
devil-k
nagyúr
válasz
CptAdamica #2124 üzenetére
Az milyen kiábrándító, hogyha a plafonról lógna le az a hosszú, ragadós légycsapda.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #2037 üzenetére
Az mondjuk érdekes, hogy a happy-ről kevés jót hallottam.
Annyira, hogy nem érzem érdemesnek arra sem, hogy kipróbáljam.
Pedig olyan egy cigarettányi járóföld távolságra vannak tőlem, és hetente párszor elkerekezem előttük....
Ezt most így nem tudom, hogy megbízok a mások tapaszalatában érzés, vagy az egyetlen sikertelen rendelési próbálkozásom miatt, de nálam nincs ugyanabban a halmazban a pizza és a Happy Hot... -
törölt tag
válasz
CptAdamica #2018 üzenetére
Emiatt a poszt miatt adtam nekik még egy esélyt. Hátha fejlődtek.
Akciós 2pizza 1590-ért volt az áldozat. Egy Songoku, meg kollégának egy baconos-babos.
Az egyik pizza tűzforró volt, a másik majdnem hideg.
Ez nálam alapból válóok szokott lenni, de aki akciós pizzát rendel az gyakorlatilag a purgatórium felé indul és erről ennyit.
Piskótás tészta, extra low budget feltét, viszont az összhatás majdnem jó volt. A songoku olyan rohadt száraz volt, hogy az hihetetlen. Amellett, hogy meleg sem volt.
Ha esetleg nem nyerek tőlük pizzát, akkor legközelebb egy év múlva próbálok rá. -
qfm
őstag
válasz
CptAdamica #1941 üzenetére
Nem kellett volna lemondani, legutóbbi ilyennél nekünk ingyen adták végül. Annyit csak megért volna.
-
ildi_
tag
válasz
CptAdamica #1910 üzenetére
En a Bonita bisztrot probalnam ki.
-
tahepa
senior tag
válasz
CptAdamica #1910 üzenetére
-
devil-k
nagyúr
válasz
CptAdamica #1908 üzenetére
A belvárosban elég nehéz. Sőt, én most nem tudnék olyan helyet mondani, ami kifejezetten olcsó lenne.
Étteremre gondolsz?
-
Peti78
őstag
válasz
CptAdamica #1331 üzenetére
nem tartom magam cicalánynak, de letoltam egy dupla mekrojalt közepes krumplival, és baszki nem voltam utána éhes.
Csodálkoztam, hogy ez mi?
Persze egy pizza után telítettebbnek érzem magam, de így legalább tudtam levegőt venni.
-
Peti78
őstag
válasz
CptAdamica #1321 üzenetére
Ezzel az "ennyi pénzért" kezdetű gondolattal nem értek egyet. Az adag, az adag. Ha odaírják, hogy görög fűszeres csirke kevés hússal, akkor eldöntöm, hogy kell-e nekem ez, vagy sem. Egyébként a rendeléses étkezéssel (legyen az pizza, gyros, bármi) az a bajom, hogy valahogy mindig gyérebbet, kevesebbet kapok mint amikor helyben fogyasztom. Mire ránézek, a futár sehol nincs, így visszaadni sem tudom.
-
Peti78
őstag
válasz
CptAdamica #1255 üzenetére
Na a gödörről annyit, hogy a brassói aprópecsenye náluk borsóstokányként jelenik meg a tányéron. A Streetburger pedig olyanynira leadta, hogy a porcogót húsként akarják értékesíteni, és még meg is magyarázzák. Elég trágya hely lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest