- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
htc07 #131755 üzenetére
Ez-ez, csak gondoltam hátha lenne helyben SOS
A gyors történet:
Baránőm kap egy notit karácsonyra, céges gép volt, de konkrétan 0 perces
Tartalék noti volt bezárva egy szekrénybe, és sosem kellett.
Sikerült elhozni, öröm boldogság...
Csak ez a kis pöcök gyanúsan lepattant rólaAzért is érdeklődtem itt, hogy hátha lenne helyben valakinek,
de ha nem akkor ebayy / ali... tudom h. filléres -
ViragL
tag
válasz
htc07 #131519 üzenetére
A fémgolyó régen volt, fejlődött ez is, a világháborúk nagy fejlődést hoznak a fegyveriparban. [Gondolom lövedék, nem golyó]
#131522) T_chris: Haon kivűl esik az érdeklődésemen, de azt dobta fel először google. Gondoltam az arrafelé közlekedni szándékozóknak hasznos infó.
-
bul07
nagyúr
válasz
htc07 #131245 üzenetére
Akkor te piszkos gazdag lehetsz ha egy 15 milliós merci tulaja neked nem gazdag
(#131249) csapee
A Fórum parkolójába vezető útnál volt, itt a csíkos részen sétált kezébe a pohárral, álltunk pirosnál és ott elég hosszú
(#131247) HUTCHDB
Hát azért ritka az a magyar munkahely ahol tudással lehet annyit keresni hogy 15 milliós mercit lehessen venni fizetésből(vagy én születtem rossz családba
)
Mert ha kocsiból 15millió akkor házból 100millió, és így tovább
Persze 100Ft lehet elitta nem is ez itt a kérdés, hanem hogy a mercisnek a 100Ft semmibe se fájt volna, észre se vette volna, sőt ha naponta 10csövinek ad 100Ft egy pohár borra azt se venné észre, de nem azért se mintha észre se vennéAhogy írtam is már én csak azt látom hogy aki gazdag az, főnök az tojik a szegényebbekre meg az alatta dolgozókra
-
bul07
nagyúr
válasz
htc07 #131220 üzenetére
Hát igen városiak így gondolkodnak, de én mint falusi akinek egy nagyobb üzlet 25Km, és a munkába is kell járni buszjárat nélkül
Persze meg lehet oldani biciklivel is csak azért télen 10centis hóba 5Km biciklizni munkába
Nem erről van szó
Aki ki tud fizetni egy 15milliós kocsit és meg is veszi az már gazdag
Nem azt írtam hogy egy alsó vagy középkategóriás kocsival volt , hanem egy nagy mercivel
Mint aki vesz több milliós eljegyzési gyűrűt, azt is vesznek szegények is csak nem milliókértÉs igen is vannak dolgozó szegények is
Van egy nem drága kocsijuk mert kell, megvan a napi betevő, de nyaralni sose mennek, étterembe nem járnak, állatkertbe nem viszik a gyereket, mert arra már nem futja -
SOAD19
addikt
válasz
htc07 #130386 üzenetére
Csak elolvastam a cikket, és rákerestem google mapsen. Továbbra is azt mondom, hogy pénzkidobás volt a dolog. Itt van egy kép, hogy mi volt a tervezők szándéka, hogy milyen útvonalon haladjanak a bicajosok. De, ha már átkel az úttesten, akkor mi értelme van, hogy kitérjen, abba a kis öbölbe, ahelyett, hogy az útest szélén folytatná az útját?
-
SOAD19
addikt
válasz
htc07 #126899 üzenetére
"Lehet csak belemarkol a postás a táskájába aztán bedobálja, mint a kupokonat?
"
Vagy ha rossz napja van, akkor megküldi a násasba
: [link]
És ha már abszurditás. Nem rég volt a híradóban, ez a riport: [link]
Nem tudom felfogni, hogy hogy nem jelezte senki se a rendőrségnek, hogy egy ilyen állapotban lévő gépjármű közlekedik az utakon. Pedig tankolt is, de főleg azt nem értem, hogy a határon, hogy a francba engedték át?! -
törölt tag
-
erik365
senior tag
Szia!
Igen "okos" tv ezért is nem szeretnék másik okos eszközt. A routeren már korábban is gondolkodtam, de olvastam hideget meleget ezért néztem még a Zyxel 310est. De akkor ezek szerint megoldható a routeren is az a 2 dolog amit szeretnék.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
XtremLor
őstag
-
lorcsi
veterán
-
XtremLor
őstag
7Sony7 dobok egy privatot!
-
werszomjas
addikt
-
aldebaran
addikt
Köszi!
Sajna az ebay-es nem szállít, csak Németországon belül, illetve bid-es, azt meg nem szeretem.
szerk: a másik is bid-es és az meg UK-n belül szállít és már 32e az ára... hmmm azt hittem, olcsóbb.
De most rákerestem... Aztaaa! Még 100e körül van az ára... hát ez őrületBár igazad van, lehet, le lehetne levelezni... hmmm remélem, hátha itthon is van valahol valakinek elfekvőben.
-
BoSSanCS
aktív tag
Én havi 30-40 ezret tudok szintén hiteles forrásból, szóval aki 100+ ezrekről beszél, az biztosan téved. De pont elég baj az a 30 is az ingyen szállással és ellátással, amit a mi pénzünkből szednek össze.
@zerge861: szerintem max 1500 Ft-ból megvan a taxi, az a legegyszerűbb, nem tudok külön reptéri transzfert, csak amit mackosajt írt.
-
MY2K
aktív tag
Nézz be Salánki Úr-hoz hátha tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest