- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakrisz
tag
válasz
ngabor2 #109832 üzenetére
Nyíl utca, Centrál üzletház. Ma is nyitva van.
Telefonon megkérdezed mennyi, ha jó, már mehetsz is érte. -
mezis
félisten
válasz
ngabor2 #97788 üzenetére
Ha hagyományos, trafós (50Hz, van súlya rendesen), akkor sok esetben a trafóba csomagolt hőbiztosíték szűnt meg vetetni.
Ha kapcsoló üzemű (70 - 100kHz), PWM, akkor sok esetben a 230V utáni dióda hídra kapcsolódó, 5 - 10mikroF/400 - 450V elkó a hibás.
Ha korom, égésnyom van, akkor meg mindenképp csak donorként jöhet számításba.
(Nem veszélyes, elektronikai hulladékként kezelhető.) -
mghltm
addikt
válasz
ngabor2 #84898 üzenetére
pinduri venti van benne, ami allandoan megy es zavaro a hangja
allitolag a cherry trail mar minden szempontbol jobbnak igerkezik, de majd idovel kiderul
-
törölt tag
válasz
ngabor2 #83924 üzenetére
A fázistényező miatti veszteség nem is nálad fog jelentkezni, hanem a hálózaton, amíg eljut hozzád az elektromos energia. Tehát ezt nem méri neked a fogyasztásmérő. De ez is bele van építve a villanyszámlába, már meg nem mondom melyik tétel az. (Megnézve egy számlát, az Elosztói veszteségdíj az.)
Nagyfogyasztóknál ez durvábban megy, ott kb kötelező minden elektromos elosztószekrény végén egy fázisjavító berendezés, feltéve ha nem akar a cég többet fizetni, mint a névleges tarifa.
-
törölt tag
válasz
ngabor2 #83680 üzenetére
copass , hcs57 kollégának,és minden fórumtársnak aki segített köszönöm a választ!
Net Digi 100-as,ettől nem lesz nagyobb,csak ha a szolgáltató megint nem emeli magától
Árat nem tudom mit írjak,mert átlag felhasználás lesz,ahogy írtam korábban egy tv, egy számítógép,2-3 teló,és egy nyomtatónak kellene megosztani a netet. max rá szánt összeg 8-10 eft.
Cipőben megint nem vagyok otthon,mert rég vásároltam. Utoljára 18-20k-s cipőket vettem,ami igazán minőségi volt,de azóta lett családom (vagyis nem mostanában volt) és nem szeretnék,nem is engedhetem meg magamnak hogy 20eft-os cipőt vegyek.
Télies időjáráshoz és sok vezetéshez kellene választanom,ami jó lenne ha nem kínai műanyag belsővel rendelkezne a lábgomba elkerülése érdekében.
-
ildi_
tag
válasz
ngabor2 #82457 üzenetére
Régen volt olyan, hogy hétfő délelőtt fogadtak olyanokat, akiknek nincs időpontjuk, ez már nem él?
Én voltam jópár magánnál, Dr. Berényit a Szent Annán kifejezetten nem ajánlanám, (sem én, sem több ismerősöm nem úszta meg nála 25 alatt gyógyszerrel...) Dr. Dobránszky Irént viszont igen a városin és éppen ő fogadott időpont nélkül. Illetve itt a karácsonyi időszak, egy csomóan megkérik az időpontot hónapokkal ezelőtt és nem mennek el, mert elmúlik a bajuk addigra, szóval a helyedben, ha van pár szabad órád, rápróbálnék, hogy kivárok a rendelésen egy lyukas időpontot, szerintem az asszisztensek is partnerek ebben, legalábbis így tapasztaltam.(#82496) Zola007 Mi tavaly a Faraktár utcai Lidliben vettünk egy kis formásat, most is onnan tervezzük. Az Eonnal szembeni mellett jöttem el, de nem igazán láttam olyat, ami nekem tetszett.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
ngabor2 #81226 üzenetére
Én nem akarok senkinek a zsebében turkálni, de a más sportokban nagy eredményeket elérők (úszók, vízilabdázók, kézisek stb) na ők sem 50nm-es panelekben nyomoroknak és nem 15 éves Suzukikkal járnak.
Az UEFA bevételei szerintem elsősorban a TV-s közvetítések jogdíjaiból vannak, meg valószínű a jegybevétel sem mellékes (elég durva árak lesznek az EB meccsekre, valahol már olvastam talán az NSO-n kint vannak, kategóriák szerint) Hányan néznek egy labdarúgó EB döntőt, és hányan a kézilabdát úszást stb? A futball a legnépszerűbb, legnézettebb sport, mivel mindenki ebből tud a legtöbbet kivenni, szerintem ezért is teszik ebbe a legtöbbet.
Az megint más kérdés, hogy itthon a TAO rendszer miatt mekkora pénzek ömlenek a látvány csapat sport támogatásba, amik kerülhetnének sokkal jobb helyre is, ez valóban szomorú.Félreértés ne essék, nem azt állítom, hogy alanyi jogon ár az A8as Audi meg a többi luxus az összes focistának, csak azért mert kétszer egyeneset tudtak rúgni a labdába , sőt, indokolatlanul sokat keresnek, azokhoz képest akik IGAZI munkát végeznek (mentősök, tűzoltók stb sokáig lehetne sorolni) de most az egyszer ne bántsuk őket.
-
Zola007
veterán
válasz
ngabor2 #74203 üzenetére
Természetesen elkérném az előző 2 évi gázszámlákat, abból már a fogyasztást kb be lehet lőni.
Bár a panelprogramos ismerősöktől eltekintve elég sokan panaszkodnak rá, hogy drága.
itt is előjön minden fűtési szezon elején, hogy ilyen olyan probléma miatt nem lehet begyújtani, nem fűt rendesen, stb.
Távhő nekünk elég olcsón kijött eddig.
Havi 3,5 ezer a készenléti, októbertől márciusig pedig 12 ezer 52 m2-re, így 115 ezerből le tudtam egy évre a fűtést és volt 25 fok a lakásban (nem szabályozható) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest