- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AndrewBR #84100 üzenetére
Ha 110-230, akkor határeset, mert itt már 240 van. Sok esetben nem lényeg.
Ami viszont nagyon lényeg, hogy ott 60Hz van, itt meg 50Hz. Azaz ha 110-230V 60Hz van a hátuljára írva, akkor bukó. Ha 110-230V 50/60Hz, akkor elvben akár működhet is.
A 230-240V átállásnál tele volt vele a tv, hogy elvben nem lesz semmi baja az eszközöknek, max pár réginek ami kifejezetten 220voltos volt, de a kisördög mindig ott van, ezért írtam, hogy elvben.
Én a sajátom be merném ezek alapján itthon üzemelni, máséra nem vállalnám a felelősséget. -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
AndrewBR #75776 üzenetére
sorra döntögettük egymás rekordját anno nyaralások alkalmával a Columns-ban SEGA-n
ELADÓ:
- Láthatatlan kerítés háziállatoknak (kutya-macska)
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában
- mikro headset
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -
válasz
AndrewBR #70563 üzenetére
Ok-ok.
Kisebb videokártyák nem érdekelnek valakit a közeljövőben?
- Abit X300 128 MB hibás DVI kimenettel, okés D-subbal - 2.000 Ft
- Xpertvision Nv 7600GS 256 MB, aktív hűtős halk fenevad - 4.000 Ft
- MSI HD3650 512 MB, aktív hűtős, hangtalan - 6.000 FtMindegyik tesztelt, hibátlan.
- Ramhibás Leadtek Nv 8800 GT 512 MB kártyám is van
3K az ára, szemetel a képe de lehet már el is vitték.160 GB Samsung IDE notebook vinyót valaki? 100 / 98 1 bad - 6.000 Ft
-
-
Laza...
addikt
válasz
AndrewBR #67599 üzenetére
"Legalább annyit benyögne hogy bocs, de mégsem kell."
Ennyit vártam volna el. Semmi többet.
Nem azt, hogy holnap, a jövő héten, mégse jó, de majd pénteken, estébé. Érzed, ugye?
Aki nem ilyen, az a szememben egy csiga. Ha én így bizniszelnék, nem a pirosaim növekednének.
-
GIJoe
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz
AndrewBR #66583 üzenetére
nekem bejött a robotos OS.
próbáltam az almát, nem jött be... felidegesített, hogy fel kell törjem hogy másolgassak rajta fileokat vagy mappába rendezzem? témacsere... ?! van akinek bejön, van akinek nem. utóbbi vagyok.a legelső "okostelefonom" egy HTC Blue Angel volt, anno win 2003-al
imádtam, aztán volt rajta 5, 6 és 6.5 -ös win.
akkor hagytam abba.
Összehasonlítottam egy akkori, még kezdetleges droiddal, és mégis, sokkal könyebb volt mindenKihagytam pár évet, most kipróbálnám újra milyen. Legalábbis tableten.
-
Shokkolo
addikt
válasz
AndrewBR #66577 üzenetére
Nekem van egy ilyen tabom, 2 hónapos, patika, fóliás és eg gyári bőrtokkal.
Ez így ~60e újonnan, 2/3 áron vihető.
Természetesen garlevelestől, dobozostól, mindenestől... -
HUTCHDB
nagyúr
-
Xantor
tag
válasz
AndrewBR #61851 üzenetére
Azt tudom, hogy a tezsvírek is ezzel a szöveggel kezdik, de én valóban eredetiket keresek.
Egyedül az Orchidea Parfümériát találtam, de ők igen magas haszonkulccsal dolgoznak, hogy finoman fogalmazzak (37k, ami máshol 22k).
Ha találnék a netes és a fentebb említett parfüméria közötti áron Debrecenben, akkor inkább ott venném.
-
Chesterfield
őstag
válasz
AndrewBR #61365 üzenetére
Felmérést tartanak, hogy ki szerint mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul.
Megkérdezik a tanyán élő Józsi bácsit:
- Hát, ha minden időm rá fordítom talán 4-5 év...
Aztán egy egyetemen tanító professzort:
- Véleményem szerint én 1-2 év alatt meg tudnám tanulni!
Majd a főiskolás diákot:
- Szerinted mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul?
- Miért? Holnap ZH-t írunk? -
Laraxior
titán
válasz
AndrewBR #61261 üzenetére
(#61262) Famalac: igen, ugyfest az a megoldas lesz a nyerő, csak az 15ezer. Azert korbejarnam a dolgot. Most nem hianyzik ez a plusz, főleg hogy a motort is most vettem..
Ülésfűtést bele
Nekem is bőr belső van a Lagunaban. Nincs is jobb télen a fűthető üléstől
Nyáron mast se kíván az ember mint a szövetet
-
Laraxior
titán
válasz
AndrewBR #61259 üzenetére
25km-t jövök minden reggel, haza ugyanennyi. Reggel belepakolom a nadragba a thermo bélést, meg a vízzáró réteget, teljesen tuti, kabát megintcsak nem enged át semmit, egyedül az ujjaimon érzem a hideget, meg ugye a sebessegbol vettem visszabb, ha esetleg csúszna valahol. Ma reggel -3 volt.... motoron legalabb mínusz 10-et jelent
Hazafele meg a taskaban vannak a naci belsői, mert addigra viszonylag jó idő van. -
kpal
nagyúr
-
-
ati012
őstag
válasz
AndrewBR #60839 üzenetére
'89-s gyártás, idősebb mint én
Elég pacsuli illata van, nem tudom eldönteni hogy jó-e vagy sem.Mindenesetre az előző gazdájának nem volt innyére, szinte tele van
Chesterfield: igen.
Nagyobb sebességnél nagyobb a légellenállás, nagyobb a fordulat, nagyobb a büntetés.
Minden autonál van egy egészséges fordulatszám tartomány, ahol a legjobb fogyasztás érhető el.Egyik barátom szórakozott vele, hogy 80-90-100-110-120-130al Bp távokat nyomott.
Talán 110nél evett legkevesebbet. Majd megkérdezem tőle. -
törölt tag
válasz
AndrewBR #59715 üzenetére
Egyáltalán nem. Bár amilyen fing teljesítményű gép, az egyik leghangosabb is. Alig halkabb a jóval erősebb Typhoon-nál és Rafale-nál. Amiből igazán érződik, hogy aránylag gyenge az az, hogy nem nagyon rezgeti meg a földet és a levegőt.
dewil666: Az a vicc, hogy a szlovák, cseh, osztrák, és egyéb környékbeli repnapokra sem sokkal többe kerül eljutni. Max annyi, hogy az mindenképpen legalább kétnapos program a hosszabb utazás miatt.
-
Adonimus
senior tag
válasz
AndrewBR #59216 üzenetére
OLX-en is fent van de egyelőre semmi. :/
perge666: Igen, mert délutánra kellene az ára, csak sajnálom, mert ilyen kiadást ennyi tartozékkal mikor én akartam venni nem volt sajnos. De sokszor járok így, hogyha valamit venni szeretnék alig tudok, majd eladni is alig tudom
De most nagyon sürgős úgyhogy lehet rá jelentkezni bátran.
-
lizakattila
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest