- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
nem kell cipelned, az mpl automatas bejaratnal van lift, posta az elson lesz
-
mghltm
addikt
-
embe
nagyúr
Igen ki lehetett kerülni így Debrecent, a Nyíregyről a Hortobágy felé. Ki is van táblázva, de 1-2 helyen ezer infó egy tábla csoporton....csak győzd felfogni.
De így nem kellett a virágkarnevál miatt esetleg kialakult forgalmi káoszban autózni. Meg haladósabb is volt.
Köszi az infókat! -
vlevi
nagyúr
Ahogy a többiek is írtak, azon a részen nem fizetős. De mégsem lehet teljesen kikerülni debrecent, ha pl nyiregyrol szoboszlora mész, mert van egy rövid szakasz, ahol a pálya melletti nem fizetős sáv becsatlakozik a fizetős autó pálya szakaszba. Telóról most nem tudom megnézni, de asszem a kishegyesi úttól délre lévő rész.
-
bul07
nagyúr
Nem azon a részen van a autópálya mellet még sáv?
[link]Szerintem ha nem mész fel a pályára csak azon a sávon végigmész és le, akkor nem kell érte fizetni
De én tutira mennék keresnék valami infó vonalatNemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. debreceni ügyfélszolgálat
Debrecen, Kassai út 27,
Központi telefon (36) 587 500Ahogy nézem közvetlenül a felhajtónál van a fizetős tábla kirakva, nem előtte [link], és [link]
-
Borosz
őstag
Ja, még valami. Nem tudom, hogy ilyen tapasztalatod mennyi van, de a külföldi autók esetében, kereskedésben vásárolt autót úgy szokták eladni némely helyeken, mintha te hoztad volna be a járgányt. Meghatalmazással intéznek mindent és gyak. nincs adás-vételi. A regadót is te fizeted be kb. vagy legalábbis a te nevedben intézi a kereskedő. Mivel ő még arra sem költ, hogy a nevére írja. Elmondása szerint "felesleges pénzkidobás" lenne - term. az ő részéről az. Én így tudom.
-
Borosz
őstag
Én úgy tapasztaltam, hogy hiába, ha egy kereskedés koros és jóhírű akkor, ha amikor veszed az autót nem tapasztalsz vele semmi gyanúsat, de a hidegben előjönnek a bajok. És még ekkor is azt lehet mondani, hogy a kereskedés nem hibás.
VW Touran 1.6 FSI 146K km. Német származás. Gyönyörű kocsi, szinte új belsővel, szinte hibátlan külsővel. Motor jár mint az óra, semmi füst, 0 hibajelzés a műszerfalon. Aztán bejön a hideg... a váltó elkezd néha berezonálni alapjáraton, kuplung benyom - csend. 1000km után az egyik szondáról kiderül, hogy nem ad jelet (NOx szonda - 160K egy ilyen sz@r) - hibakód. A legjobb, ha minden eshetőségre felkészülsz:
- szakemberrel mész autót nézni, ha nem értesz hozzá
- utánaolvasol a tipushibáknak (kvázi felkészülsz a típusból amennyire lehet)
- megnézel vagy 5 ugyanolyat
És még ekkor sem garantált, hogy nem költesz rá még vagy 300K pluszt. -
Peti78
őstag
Az mghltm fórumtárs által megfogalmazottakkal egyetértve, és azt kiegészítve azt mondom, vigyél magaddal szakembert. Mondjuk egy, a márkához értő szerelőt, aki ráereszt egy gyors diagot. De a legjobb, ha elviszitek egy állapotfelmérésre. Ha rendben találják, az jó, de ha feltárnak egy-két súlyosabb hibát, akkor vagy alkudsz ennek megfelelően az árból, vagy otthagyod.
Nem mellékesen a legjobb hírű kereskedésbe is bekerülhet egy-két kedvezőtlenebb vétel. Ja, alkudni amúgy kötelező. -
mghltm
addikt
tapasztalat nincs, de majd 16 eve mukodo kereskedes, manapsag ez jo jelnek szamit!
Általános adatok
Cégjegyzékszám: 09-09-008538
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság
Bejegyezve: 2002/01/31A cég elnevezése
CÍVIS-CAR 2002. Autókereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Hatályos: 2002/01/31 -
mghltm
addikt
-
Gercsa
senior tag
Nekem csak az volt furcsa, hogy ennyi pénzért tényleg lehet venni borzasztóan profi fejhallgatókat, és fogalmam sincs, hogy ebben milyen technika van, de nem értem miért kell egy "gamer" cuccnak olyan stúdiótechnikai tudás mikor maga a forrás (a játékok hangja) már jó eséllyel egy veszteséges tömörítésen átesett. És akkor még mindig ott a hangkártya meg a szoftverkörnyezet, ami szintén limitálhat.
-
copass
veterán
+1 deichmann-osok korrektek. lányomnak tavaly vettünk hótaposót, nem próbáltuk fel, csak méretpálca után ugye. aztán amikor adom rá, nézem hogy vmi nem kerek. a jobbos elvolt deformálódva,ha alulról nézted balos volt,ha felülről akkor meg jobbos!
visszavittem, mondom van egy kis gond vele. nézi, hű ő még ilyet nem látott, hát mondom én se. szó nélkül cserélték, szerencsére volt másik pár rózsaszín.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Remélem nem...
Inkább a beteg gyerekekre fordítanának ennyi energiát
(#42834) werszomjas Én most vettem ott alaplapot és azt mondták, hogy be kell vinni oda, ha valami gond van a számla másolattal. Mellesleg csak úgy egy észrevétel..irtó büdös penész szag van abban az üzletben
-
embe
nagyúr
Hali!
Proci eladva.Viszont a legendás Alpenfoehn Brocken hűtő továbbra is eladó. 8eFt.
2013 márciustól 24 hó garis. -
embe
nagyúr
Hali!
Eladó cuccok. Érdeklődni privátba.1 db.Assassin's Creed III kupon 2eFt.
Olcsó "alamónium" felni nem kell valakinek?
Eladó 4 db. O.Z. alufelni. Régen nem használom, csak pihen.
14"-os.
4x108 luk osztású.
Régebbi Ford, Peugeot-ra stb.-re jó. Szép állapotban vannak, bár illett volna lemosni fotózás előtt.
Nagy felbontású képek itt.
Ára: 16eFt./4 db. -
embe
nagyúr
Panaszkodtak, hogy nem lehet a képeket megnézni a Google+ fiókban.
Így feltettem az alu felni képeit máshová.
Tehát: nagy felbontású képek itt -
PindurAnna
Közösségépítő
Állok elébe..de akkor is így van sajnos
(#21238) Laraxior Mindenre ami az alap életfeltételre vonatkozik. Még vita is volt belőle, hogy a közös költség ide sorolható vagy sem..
(#21244) laszlo168 Maga a víz..de ahhoz hozzájön a csatornadíj, na meg amit nem is írtam áthárított vízterhelési díj, meg az alapdíj vízre, meg alapdíj csatornára akkor már 244,9+194,7+6,5+=446,1 Ft+27+ÁFA az ára az 1 m3-nek..+205,2 víz alapdíj+205,2 csatorna alapdíj/2hónap+ÁFA
De ha a számla végösszegét elosztom az elhasznált m3-bel akkor 835 Ft/m3 jön ki...
Jöhet a szlogen: Ne fürggyé le[ Módosította: ngabor2 ]
-
embe
nagyúr
Telefon, és router eladva.
Aktuális:
- Thermalright True Spirit 120 univerzális CPU hűtő majd 3 év garanciával. - 7eFt.
KERESEK
HD7770-et csak OC-s v. GHz Edition-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest