- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
perge666
veterán
-
mghltm
addikt
-
Lall
veterán
válasz
func93 #91810 üzenetére
+1 a Correct Change-nek. Jó árakkal dolgoznak és a Vétel-Eladás között is minimális 2-3 Ft a különbség. Így mikor nyaralásból hazatérsz és maradt pénzed amit visszaváltanál, alig buksz rajta. Pl. 100.000Ft-nyi eurónál, kb. 1000 Ft-ot. Nyilván ez akkor érvényes, ha nem mozog nagyon az árfolyam.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
func93 #91810 üzenetére
Correct Change, itt váltanak legjobban Debrecenbe.
-
GIJoe
addikt
válasz
func93 #91772 üzenetére
Egy Apollo Lite? A Szenzor ugyanaz, ócsó dejó
-
atike
nagyúr
válasz
func93 #84881 üzenetére
Csak beírtam itt a keresőbe, hogy "reball"...
De lehet van több találat is ami hasznos...
-
keccsa
aktív tag
válasz
func93 #78988 üzenetére
Ha olcsót akarsz, akkor vegyél bármilyet, ami egy évnél nem régebbi csomagolású (így nem lesz annyira ihatatlan, csak maximum élvezhetetlen), ha pedig jó kávét innál, akkor meg ezt próbáld ki!
Ez egy közepes árfekvésű kávé, de egy jó kávéfőzőből nagyon finom "fekete leves" van belőle. -
GIJoe
addikt
válasz
func93 #78988 üzenetére
A zsibin van egy pasas árul kávékat, ha az ár számít.
Ha a minőség, érdemes mintaboltból üzemből venni,
nekem mázlim volt kollégám épp Esztergomnál járt
és hozott friss pörkölésű rome expressot, eléggé lehet
érezni hogy nem állt éveket, valami raktárban... -
tahepa
senior tag
-
törölt tag
válasz
func93 #66054 üzenetére
2-3 évente járok oda spica akkut venni...
Meg néha bt headsetet nézni. (Sehol nincs normális a városban)Hát...
Jimmy 2 a hatvan utcán érdekes. A kedves hölgyike aki tavaly bent volt nem értette mi az A2DP, és mindenáron beszédre való fülest akart rámdumálni.
A buszvégnél a másik boltban vettem a régebben spica akkut, az meg inkább bizományinak tűnt a számomra... -
zolikaDB
veterán
válasz
func93 #65183 üzenetére
Bugatti, Tom Tailor tokok a Mediaban, vagy onnan kinezve, netrol rendelve. Neoprem tokom hamarabb veszett el, mintsem tonkremenjen, a TT-bol meg eladtam a mobilt (ez bőr), es meg mindig mint az uj.
Velemenyem szerintem ar/ertek aranyban nagyon magasra teszik a lécet.
Tinglitangli balfek gumi, nyulful, bambusz, lómicsoda stb tokokkal nem foglalkozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest