- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mufi
senior tag
válasz
arpeen2 #150473 üzenetére
Nem, azt mondja a kolléga, hogy az úton parkolt, szembe a szállodának (már kértem képet az illetékesektől), mivel a szálló előtt nem volt hely és ott azt mondták neki, hogy ott tudja hagyni a kocsit. Na most, még ha tényleg be is állt mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyre, akkor is erősnek tartom az 50 ezres bírságot....
Azért eléggé rá kell lépni a gázra, hogy ilyen csekket küldjenek ki....ez meg csak egy rossz parkolás volt... -
bobace
addikt
válasz
arpeen2 #131066 üzenetére
Most nem pont a BF jutott eszembe, de lásd Tesco, bevonzanak az olcsó cukorral, de már ha ott vagy úgyis veszel mást. Ez online kevésbé működik, de volt már, hogy én is vettem második terméket, mert csak kicsit volt több, mint máshol de nem akartam két szállítást fizetni - oké ez lehet nem zsíros haszon, de kap vissza, illetve sokan megrendelnek olyat is, amire nincs szükségük, az azon nyert 10Ft is több, mint a nulla lenne a nem megvalósult vételen.
De akkor meg ne nevezzük az év akcióinak, ha ugyanannyiért adom, mint másik akciós héten. De persze ez is magyarosan van csinálva. Vagy akkor ne akarjunk mindenre BF ár plecsnit rakni, ha csak 50 fajta beragadt termékünk van, amitől amúgy szabadulnánk már olcsón is. Na mindegy, ez a rendszer sem úgy működik, mint kellene. De jó is a cikk amit atike linkelt.
ha már személyeskedés.. nem tudom ki hülyézte le burkoltan a másikat.. -
bobace
addikt
válasz
arpeen2 #131060 üzenetére
Nyilván te is tudod, miről szól az akciózás, és pl mit jelent kis haszonnal nagy tételben vagy y ne adj isten besz ár alatt adni valamit (ez amúgy törvénytelen lenne, nem?), hogy más terméket is vegyenek a boltodból, amin már zsírosan van haszon. Azt meg, ahogy osztod az észt.. sajnálom, hogy ennyire futotta.
-
bobace
addikt
válasz
arpeen2 #131056 üzenetére
Senki nem is várt ilyet, nem tudom, hol olvastad, sőt ez egy jó akció volt alapjában, csak mire én elkezdtem nézegetni, már elfogyott/nem is volt.
Én úgy gondolom nem a listaártól függően lesz valami black friday szinten akciós. Mert listaárnak azt írok, amit akarok. Az igenis nevetséges, amikor pl a Samsung A70 ki van rakva az ED oldalán 105 ezerre nagy akcióval 140-es listaárral, mikor minden héten van olyan bolt, ahol adják 100-ért. Ha valaki black friday akciót akar, akkor ne a szokásos hóközi akciós áron tegye azt, hanem igenis nyújtson annál többet. Pl MM-on is reggel ez a teló 90 (közben elfogyott), múlt hétig 100-ért adták akcióban több helyen, de a listaár meg 140.. Hát szerintem senkit nem érdekel a listaár, amikor hetekig 100-ért látom, akkor nekem az a rendes ára, amit persze akciósnak titulálnak az üzletek, és valóban az is persze, de soha nem kellett érte senkinek 140-et fizetni, mert mindig akciós valahol. És a 90 mondható volt egy BF árnak, el is kapkodták, mert soha nem volt még sehol annyi.
Nyilván ez a kávéfőző sem volt még soha ennyi, jó deal is volt, de persze sokkal nehezebb az összehasonlítás is, mert nem sok bolt árulja, mint a telót, így nincs egy jó alap a valódi értékének a meghatározásához. Az nem valódi érték, hogy pár héttel a BF előtt felnyomom az árát, nevezzük listaárra, hogy utána jóval nagyobb %-ot írhassak rá mint kedvezmény...
Azt meg nevezhetjük az én hibámnak, ha én nem azt várom a BF-től, mint a csütörtöki akciós újságoktól. -
bobace
addikt
válasz
arpeen2 #131048 üzenetére
Néztem, de már a világban sincs belőle. Ráadásul az árukereső link is árulkodik kicsit, hogy volt az 90 is egy pár hete. De hát bele kell amúgy törődni, ha valami akciós, akkor az egy 10-est jelent általában..
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
arpeen2 #129301 üzenetére
És hogyan tudod értékelni a tartalmat? Mert a felhasználói értékelések csak visszaélésre adnak lehetőséget. Automatikusan nem megoldható. AI-t ne emlegessük inkább, mert amit annak neveznek a gyártók, az maximum karikatúra.
Egyébként az idők kitolása szerintem indokolt volt. A korábbi idők egy induló fórumnál még okésak is voltak, de jelenleg már húsz éves a PH. A legtöbb rang eléréséhez meg egyetlen év sem kellett.
A mostani változtatás a hangsúlyt áthelyezi a mennyiségről az időtartamra.
-
válasz
arpeen2 #128876 üzenetére
Az enyém is beesett két éve, azt hittem az enyém is tönkrement. Akkor olvastam, hogy a mittoménmilyen évek közti évjáratú Swift II és SX4 ABS kockája nagyon nagy százalékban elromlik. Akkor asszem egy fékolajcsere periódus valóban kimaradt nekem is, természetesen nem nemtörődömségből, hanem mert nem tudtam róla, szerviz nem szólt (korábban volt már fékolajcserém, és azt hittem azzal évekre letudtam). Akkor nagyon megijedtem, de fékolajcsere után magától rendbejött és azóta is jó. Hálából következő évben is cseréltettem, hogy kitisztuljon a rendszer (én úgy olvastam, hogy nem víz meg rohadás az oka, hanem a lebegő szennyeződések eltömik a szelepeket) és most már kétévente vinni is fogom (fogalmam sincs amúgy hány évente kellene).
-
-
tahepa
senior tag
-
-
SOAD19
addikt
válasz
arpeen2 #126906 üzenetére
Ez mind benne volt a riportban. A baleset után a rendőrség trailerrel akarta elszállítani a végcélig, de a tulaj nem akarta ezt kifizetni, így, csak az első pihenőig vitték el. A rendőrök tudatták vele, hogy így nem mehet tovább, ennek ellenére mégis megtette. Most elolvastam más portálok cikkeit is ezzel kapcsolatban, de egyiknél se írták, hogy trailerre felpakolva lépett volna át a határon.
(#126907) John_Deere
Év elején kellett jogsit hosszabbíttatnom. A Kálvin téren nekem is elég hamar ment a dolog, össz-vissz 20-30 perc lehetett az ügyintézés.
-
mezis
félisten
-
Cs1csó
titán
válasz
arpeen2 #125769 üzenetére
Akkor SORRY!
A Windows 10 fórumban nagy vita van arról, hogy ezeket el kell felejteni, de van amikor szükséges lehet, az alap tézis hogy amit a Windows feltesz azok jó driverek:
- ha valamit nem talál a Windows
- ha a driver hivatalos oldalán sem található
- ha a Windows által telepített driver hibás, vagy régi és emiatt hiányzik valami fontos funkció - csak azért mert nem friss nem kell lecserélniAkkor jól jön egy ilyen program. A Driver Easy Free-t kedveltem de a Driver BOoster Free ugyanazt tudja csak gyorsabban az automatikus telepítésnek hála.
-
Cs1csó
titán
-
mezis
félisten
válasz
arpeen2 #125217 üzenetére
Nekem a prohardver.hu egyáltalán nem töltődik be a Firefox-al csak a Chrome-val.
Az FF-en reklám blokkoló működik, elég hatásosan. Nincs reklám nincs honlap ?A reklám már lassan kriptopíz lesz ? Ha tudnák megrendelők azt, hogy mennyire hatástalanok ezek a reklámok, egy fillért nem költenének reklámra. Vagy lassan oda jutunk, hogy addig nincs WEB lap, amíg végig nem görgetek egy halom reklámot és legalább 80%-ban nem adok helyes választ a látottakkal (hallottakkal) kapcsolatos keresztkérdésekre ?
-
Papaj x
senior tag
válasz
arpeen2 #123904 üzenetére
De 4 óra üzemidő után?
Bár lekértem a pcx garit, de most úgy vagyok vele megy ameddig megy. Mind1 melyik program mit ír, de lassúnak érzem.. Majd veszek másikat, s akkor gariztatom, remélem addig megy még..T_chris: Tiszta sor. Jelenleg nem küldöm mégsem vissza, megy ameddig megy, rendelek egy másikat, de biztos nem az olcsóakból fogok választani, mert úgy jár mint az alaplapom. Jelenleg lassan nem lesz szükség az ssd-re sem, mert nem lesz mibe rakni, ha így haladnak a napok..
Jelenleg lassúnak érzem (ezért is kapott sentinelt), de lehet a plattformváltás miatt. Napokban/hetekben kiderül, bár nem értem h miért kell fizetnem a postát, h visszaküldjek egy garanciás terméket.. -
Papaj x
senior tag
válasz
arpeen2 #123677 üzenetére
Segafredo, piros. Number one. Zsibin 1800 ft körül van (1Kg), s nem csak víz lesz belőle, hanem "hab" is a tetején.
Mondjuk prima donnával rendelkezünk, de az olcsóbb gépekbe is ezt raktuk mindig, márha számít a kv minősége is.Sanki: Ezért is jó az automata kv főző, mert bolodbiztos. X kv után automatik írja. S egy idő után zavarni fog, hogy plussz infó van a kijelzőn, vagy plusz led világít.
csicso82: Mennyiségre van, ami 500-1000 kv-t jelent, s igen, illik havonta, de nekem 1 hóban az 1000 lejön.
-
Shokkolo
addikt
válasz
arpeen2 #123550 üzenetére
Akkor nekem szerencsém van, az előző autómban is nightbreaker volt, 3 évig használtam, azzal adtam el.
Ismerem a tulajd, másfél évig használta ő is és úgy adta elA mostani is bírja szerencsére (maradjon is így).
@adi mester
Ezt mondtam én is, hogy sajnos az emberi "lesz*rom" hozzáállás az egyik fő gond
Külön öröm amikor a vizes úton a sötétben szembe jön egy ilyen agyhalott valami szép nagy xenonos döggel,
ami alapból szemmagasságban van. Kiég a retinám.
Az utólagos kókány xenon hasonló kondíciókkal pedig a best. -
bul07
nagyúr
válasz
arpeen2 #121159 üzenetére
Hát igen persze, fene se gondolta hogy egy ilyen alap dolog nincs náluk
De a trehány munkát ez se igazolja
Samsung a legutolsó húzásával sz@rta le a nem nagyvárosban élőket, konkrétan mindenkit aki nem olyan városban lakik ahol nincs hivatalos Samsung szerviz
Ugye megszüntette a garanciafutárt
Vidd postáraA nagy megbízható postára ahol néha egy sima levél kézbesítése is gondokba ütközik, és akkor az ember biza rá a sokszor 100e Ft feletti telefont
És természetesen az országba nem minden postára lehet vinni, 112db postára lehet vinni, nekem 30Km a legközelebbi, aha akkor már mindegy ha beviszem 65Km-re DebrecenbeNa meg ugye ha a posta összetöri a kijelzőt mondjuk akkor a szerviz elutasítja a javítás és bukta telefon, mert sehogy se lehet bizonyítani hogy nem eleve törötten került a dobozba
Lehet már írtam itt is hogy hogy járt egy ismerősöm, Telekom partner üzletébe leadta a telefont szervizelni és mire Telemaxhoz került összetört a kijelzője.
Elutasítás mellet visszaküldték. Bement az volt a szerencse hogy a biztonsági kamera felvételén látszott az ép kijelző, csatoltak képet újra elküldték, megjavították, és a Bolt meg a Telemax lefocizta egymás között a kárt.
És ez bolt Telemax között volt futáros szállítás, akkor a posta bármit művelhet a nála lévő csomaggalNa ezek miatt nem hiszem hogy én többet Samsung telefont veszek
Egy olyan dolog van amiből nem engednék Oled kijelző, sajna Huawei telefonoknál még ritka -
törölt tag
válasz
arpeen2 #120752 üzenetére
Ez ok, de pl pont ledes fényforrással kapcsolatban van olyan gyártó, hogy a minőségteszten kiválóan átment (tehát kiemelkedően jó minőségű) terméket belerakja a (példánál maradva mondjuk) 3 év garanciát adó dobozba, és adja xFt áron. Míg a minőségteszten megfelelő (tehát jó minőségű) terméket rakja sima dobozba, és adja xFt-y% áron, de erre már csak a helyi szabályozás szerinti garancia van.
-
Laza...
addikt
válasz
arpeen2 #120398 üzenetére
Geekbuying pl.: olasz raktárból 2-4 nap alatt itt van
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
arpeen2 #119978 üzenetére
aldi van hozzam kozel, holnap be is jarulok es ezt megkeresem. bar most epp terveztem menni a kika-jysk iranyba, arra meg tan pont van egy lidl is, ha aldiban nem talalom, akkor lidlben keresek tovabb koszi!
mar csak a vezetekeket kene beloni. villany meg sacc/kb kabeldobozok/villanykapcsolok/konnektorok alapjan sejtheto, a viz mar mas ugy. bar talan az nem is megy sehol falban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest