Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
válasz
gyulazsolti #166203 üzenetére
Akkor ezek az agyhalottak miért nem tudják ezt jelezni a web vagy az appban?
-
tahepa
senior tag
Keresek jól működő videó magnót egy-két napra kölcsönbe...sör-csoki stb fizetségért.
Debreceni vagyok és érte mennék és természetesen vissza is szállítom. -
tahepa
senior tag
válasz
Cs1csó #165414 üzenetére
Nálam sajna az időtényező is bezavar. Csütörtök délután jöttem haza és kedd-szerda magasságában utra kelek 2-3 hétre és addig kellene beszereznem a jelzett terméket ( és persze tele is kéne "vágnom" adattal)
Ha más nem lesz akkor beszerzem online és ha hazajöttem akkor nálam lesz -
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
~1 TB méretű SSD-t keresek debreceni személyes átvétellel. Nem számít ha használt de ne legyen leharcolt ne legyen méregdrága....igazából csak videó fájlok alkalmi tárolására kellene... Privát üzenetben kérnék ajánlatokat.
Köszönöm. -
tahepa
senior tag
válasz
John_Deere #164267 üzenetére
[link]
Mikepércsi ut
... megelőztek... 👍 -
tahepa
senior tag
válasz
RandomName #164253 üzenetére
Kanabisszal nem élek 😁
Amúgy szerintem beleférek a megadott méretekbe [link]
Közben megnéztem a Netrisken a lehetőségeket. Ott kiszámoltatva az Allianz biztosítónál [ 16 ezer/év] a biztosítás tartalmazza a külföldi hadználatnál a felelősség biztositâsi fedezetet ha jól értelmezem. Már csak az a kérdés hogy ellenőrzéskor a német policáj ezt el is fogadja...
-
tahepa
senior tag
válasz
RandomName #164250 üzenetére
Mire gondolsz? Milyen biztosítóra gondolsz?
Autó nincs a nevemen, kötelező biztosításom nincs. -
tahepa
senior tag
Hátha tud valaki segíteni...
Vásároltam egy elekromos rollert amit Németországban is szeretnék használni. Ott a használatához rendelkezni kell érvényes felelősség biztosításnak amit a rollerre ragasztott matricával tudok bizonyítani. Ezt magyar állampolgárként hogyan tudnám megoldani ? Nem kinnt lakom hanem csak mint kamionos járok ott. -
tahepa
senior tag
Üdv
Lenne egy furcsa kérésem.
Telefonvásárlás előtt állok és meg szeretném tapicskolni a kiszemelt mobilt de sajna a városban erre úgy tünik hogy nincs lehetőségem ( sem MM sem Euronics stb..)Amiről szó lenne:
Motorola Edge 50 Pro 5G 12/512 (nem a Fusion verzió érdekel)
Ha valaki rendelkezik ezzel a készülékkel és engedné megtekinteni számomra vagy tud olyan helyet a városban ahol meg tudnám ezt ejteni annak megköszönném. -
tahepa
senior tag
válasz
this is life #163171 üzenetére
Maradjunk a parkolásnál.. a többi nem érdekel. 3 hetente amikor hazamegyek nem tudok leparkolni a ház közelében (cipelhetem a cuccaimat száz métereket) mert egyesek bejönnek a városba autóval és spórolni akarnak a parkoláson.
-
tahepa
senior tag
válasz
this is life #163146 üzenetére
Az auto fenntartása a városban jár bizonyos költségekkel....a parkolódíj az egyik....
-
tahepa
senior tag
válasz
this is life #163130 üzenetére
Igen, kérvényeztük. Más lehetőség nem maradt a számunkra.
-
tahepa
senior tag
válasz
Shokkolo #160955 üzenetére
Rock-Ness Hanglemezbolt | Hírek (rockness.eu)
Rock-Ness Hanglemezbolt | CD | GUNS N ROSES - GREATEST HITS (rockness.eu)
Működik a bolt de csak az online térben...egy mail elküldése nem kerül pénzbe... -
tahepa
senior tag
A CATL építkezésre kellene hétfőn árút vinnem ( 24T) . Hol és hogyan kell megközelítenem? Valaki tudna segíteni GPS koordinátával esetleg? A Google térkép sajnos nagyon kevés infót ad. A Kroones mellett kell lefordulnom esetleg?
-
tahepa
senior tag
válasz
Makszimusz #160240 üzenetére
Ez hülyeség. Ha valaki valamihez nem ért azért nem a termék a hibás.
-
tahepa
senior tag
Négy darab Metro gasztro kupon elvihető.
2 darab Rózsás csárda ( Józsa)
1 darab Tar pizza
1 darab Station bisztro ( Petőfi tér)
10 ezer forint kosárértékből 5000 ft kedvezmény.
Fontos ! Mielőtt leadod a rendelést kérdezz rá a helyszinen hogy ismerik -e és elfogadják -e kupont.
Én most használtam fel egyet.
Vasárnap éjfélig lehet őket felhasználni.
Ha kell valamelyik akkor írj és jöhetsz érte a Vénkertbe. -
tahepa
senior tag
válasz
Makszimusz #158095 üzenetére
"Mert kb ennek semmi köze az előző leírtakhoz, bár igaz."
A kérdező FORINT KP-t akart EUR KP-ra váltani ha nem tünt volna fel. Én erre reagáltam amit te nem tudtál értelmezni..és ebben nem én vagyok a hibás.
....Más szemében meglátja a szálkát, magáéban a gerendát sem veszi észre.... ezen el kellene gondolkodnod... -
tahepa
senior tag
válasz
Makszimusz #158095 üzenetére
"Szerintem felesleges váltani"....EUR kp-t...én erre gondoltam...csak nem fogalmaztam jól...és lehet értelmezni sokféle módon a leírtakat.
Mint írtam a kártyákon VOLT előre átváltott EUR ( ugyan miért tároltam volna forintot a nevezett kártyákon ha külföldre indulok)......de inkább hagyjuk.... -
tahepa
senior tag
válasz
Salex1 #158084 üzenetére
Szerintem felesleges váltani. Én vittem 400 Eur-t magammal és 388 EUR-t vissza is hoztam. Egy helyen fagyiért fizettünk kp-val . Volt nálam Revolut , Zen és Wize kártya és kábé mindenhol azokkal fizettem.
A kártyákon természetesen EUR volt ( forintot utaltam rájuk és appon belül váltogattam- az év folyamán havonta )KROK640
Tényleg elgondolkoztam a maradáson- hihetelenül más ( jó értelemben) az a környezet ... -
tahepa
senior tag
válasz
Salex1 #158063 üzenetére
..és készülj fel arra hogy ott nincs az az idegbetegség az utakon mint itt Mo.-on ( Debrecenben).
Mi ma jöttünk haza onnan ( Bad Aussee-Hallstatt-Salzburg-Ellmau- Berchtesgaden-Sasfészek) . Nyugalom , tisztaság , előzékenység,segítőkészség..ezeket tapasztaltuk ott.
Simán fel tudnám cserélni erre országra-megyére-városra.
A tapasztalataink nagyon pozitívak az elmúlt egy hét ottani tartózkodás alatt.
Kamera volt az autóban ,de pont az indulás reggelén adta meg magát.
Rendőrt az egész idő alatt kétszer láttam - a távolban.
-autópálya matricát (10 napos) a Kassai út-Jánosi utca kerszteződésben lévő MOL kut mögötti NISZ irodában vettem forinttért - olcsóbb mint a magyar -
tahepa
senior tag
Lehet hogy már ismert csalási módszer....de ismétlés a tudás anyja....
[kép]
..az utolsó mondatra válasz már nem érkezett...
Jeleztem a jófogás email címén az esetet....lehet feleslegesen... -
tahepa
senior tag
...volt baj...ezért két lakás komplett előfizetését is elvittük tőlük egy másik szolgáltatóhoz...
-
tahepa
senior tag
Vegyetek cipőt
Topiklakóknak kis kedvezmény + Debrecenben házhoz viszem. -
tahepa
senior tag
válasz
grizlisandor #156525 üzenetére
:...álmodj királylány....Mo. második legnagyobb (népesebb) városában ilyet ne keress...
Itt egy xaros Obi , Ikea stb sincs....csak a hatalmas civis mellény.
Rendelj a neten és problem solved. -
tahepa
senior tag
...brutális teherautó forgalom lehet majd a Pécs felé vezető utakon....szombaton...húsvétkor....
-
tahepa
senior tag
válasz
gyulazsolti #156216 üzenetére
Ez Debrecen...ilyen a debreceni mentalitás....szíveslatás-vendéglátás debreceni módra....
-
tahepa
senior tag
válasz
mezis #156135 üzenetére
Audi szalon melletti kútnál prémium dízelt tankoltam és utána másnap autó le akar állni , egyenetlen járás , fordulatot nem veszi stb. Rátankoltam máshol prémium dízelt és autópályás huzatás után híbajelenség megszünt. Visszaemlékezve a Xsara autóm is produkált ilyesmit amikor ott tankoltam..de az benzines volt és prémium benzint tankoltam. Más kuton ami szintén ehez a társasághoz tartozik nem tapasztaltam ilyen problémát. Ezek után elkerülöm azt a töltőállomást.
-
tahepa
senior tag
..ha már DKV....nem tudja véletlenül valaki hogy most mennyi buszvezetői munkabér a cégnél teljes munkaidős ( nem nyugdíjas és nem részmunkaidős) verzióban?
-
tahepa
senior tag
válasz
diablo1984 #155640 üzenetére
Sajnos nincs már meg a készülék. A kölök egy nagy rendrakáskor kihajította. Sajnálom.
-
tahepa
senior tag
válasz
diablo1984 #155638 üzenetére
Lehet hogy van a szekrény tetején egy régi HP szkennerem...délután megnézem ha hazaértem.
-
tahepa
senior tag
Még mindig az akksigyár a téma?
Akinek nem tetszik a dolog az költözzön el.
Szerintem minden a legnagyobb rendben van ( bő 12 éve! ) !
Lapozni kellene már..Ez a topik nem erre van...mint oly sokszor közölték már velem tiltásokkal megspékelve....
Az ég kék , a fú zöld , a madarak csicseregbek és dontvöri-beeheppi -
tahepa
senior tag
Kérdés :
A Kassai úton lévő OMV kút melletti virágosnál elfogadnak már bankkártyát a vásárláskor vagy még mindig KP? -
tahepa
senior tag
válasz
Atomantiii #153732 üzenetére
[link]
Ezt is tudom ajánlani még. Anyám és anyósom volt ott.
Szép környezet , jó elhelyezés , normális ápolók.
Meg kell próbálni. -
tahepa
senior tag
válasz
Atomantiii #153722 üzenetére
6500 ft/nap a térítési díj ami azért nem kevés.
-
tahepa
senior tag
válasz
Atomantiii #153717 üzenetére
Hajdúszoboszló Klára Szíve otthon
Most is van 2 hely. -
tahepa
senior tag
Örömmel olvasom , nekem tetszik...csak így tovább. -
tahepa
senior tag
[kép]
Ahol eddig átvetted a csomagjaidat és leveleidet és most majd hol tudod átvenni... -
tahepa
senior tag
Öröm és bódogság lesz a továbbiakban a postán intézni a dolgokat...mármint a megmaradt postákon...
[link] -
tahepa
senior tag
Ha már retro...a volt Centrum áruházzal szemben a járda mellett volt egy hamburgeres és egy gofris pavilon ( talán gurulós). Ott a hamburger a nagy bucis két húsos volt csalamádéval megpakolva és jól felhigított ketchuppal -mustárral nyakonöntve....a Víg mozi utolsó előadása után az éhes népek megrohamozták a bodegát...
Éhes gyomor mindent bevett...ez a nyolcvanas évek közepén/végén - kilencvenes évek elején történt...
-
tahepa
senior tag
válasz
KROK640 #152818 üzenetére
A sok "potyautas" miatt is volt a vizitdíj kitalálva....abban az időben sokkal több munkanélküli ( nem befizető) volt a rendszerben... a TB fizetők voltak kisebbségben.
Mint írtam abban az időben még nem volt ez a világbajnok ÁFA....akik jöttek azok szüntették meg ( népszavazással) a vizitdíjat és vezették be a b@szott magas állami sarcot ( áldassék a nevük) -
tahepa
senior tag
válasz
KROK640 #152814 üzenetére
Én szivesen fizettem volna a vizitdíjat ( 300ft) mert abból jutott az aszisztensek bérére , rendelő fenntartásra - eszközök beszerzésére és akinek nem volt ott dolga az nem ott múlatta az időt. Most nincs pénz semmire és nincs is megfelelő ellátás akkor amikor kellene. Vizitdíjjat egy évben max 3000 ft-ot kellet volna fizetnem ( max 10 x 300 ft).
A világbajnok ÁFA a vizitdíj kivezetése után lett bevezetve.A gyerkőcök utaztatására lehetne beállítani iskolabuszokat ( mint jobb helyeken) és problem solved.
-
tahepa
senior tag
Nagyméretű zakót temetésre hol lehet vásárolni a városban?
-
tahepa
senior tag
Opel szgk ( benzin/diesel , 10-12 éves autó) javítására kit ajánlotok a városban vagy 30km-es körzetében?
Motorikus problémával kapcsolatban.... -
tahepa
senior tag
válasz
RandomName #152269 üzenetére
'92 -ben is működött még....akkor voltam katona az 1.zászlóaljnál és mint alegységügyeletes reggelente az ablakból néztem ahogy a tiszt urak ( már nem elvtársak ) egymásnak adták a kilincset a műintézmény ajtajában.
-
tahepa
senior tag
Tanácsot szeretnék kérni.
Adva van a Kereskedelmi suli mellett egy kutyafuttató.
Ide hordják a magukat felelős állattartónak nevező az én szememben sima állatkínzó emberek a kutyáikat. Egész nap hajnaltól késő éjszakáig megy az acsarkodás , vonyítás , ugatás , nyúszítés. Nem egy alkalommal egymásnak uszítják a kutyákat és sok esetben a kerítés mellett lévő járdán közlekedőkre uszítják a kutyákat.
Mit és hogyan lehetne ezt az áldatlan állapotokat megszüntetni - orvosolni?
A környéken lakó több száz ember pihenése a tét.
Előre is köszönöm a tanácsokat. -
tahepa
senior tag
Legyen a Csapó utcán ahogy régebben is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest