Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
gergom91 #88359 üzenetére
Ezt nézegettem itthol,de 30K körül árulják.
Amit linkeltél nagyon jó áron van,csak ezekhez a külföldi oldalakhoz sík hülye vagyok,félek hogy valamit elszúrok,mert ugye nyelvtudás nuku............Simán megérné ezt megvárni,lehet este otthol gépen jobban nekifekszek,esetleg szólok egyik cimbinek aki érti is amit írnak és megrendelem.
Köszi a tippet.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
gergom91 #83823 üzenetére
Ha megvetted a kijelzőt akkor senki nem fogja bevállalni, ha meg a szervízben veszed meg és cserélteted akkor bizony a zsebedbe kell nyúlni rendesen. Jobban kijössz, ha eladod a töröttet és veszel egy másikat, 40 környékén már van itt a hardveraprón megbízható eladóktól is.
-
gergom91
tag
válasz
gergom91 #71765 üzenetére
Na pénteken mennem kell Pestre, szóval nagyon jól jönne még egy kis költőpénz, így csak mai átvétellel 15-be viheti valaki a PS-t kompletten a játékokkal. Egyetlen dolgot változtatnék rajta, nem 160, hanem csak 40GB-os a gép, elnézést kérek a félrevezetésért mindenkitől, én végig úgy voltam vele hogy annyi.
(Az első vevő ezért hozta vissza, és nem is hibáztatom érte, én tévedtem, mondjuk szerintem még így is jó vétel)
-
gergom91
tag
válasz
gergom91 #70404 üzenetére
A 2 tok még mindig eladó, illetve csere, sör-bor-csoki-kávé-bármi szóba jöhet.
Más: December elején vásárolt Op3n Dott telefon törött kijelzővel kinek mennyit ér? Szilveszter környékén lett elejtve
, a szervizesek azt mondták hogy 37-ért tudnak új kijelzőt belerakni a 30ezres telefonba... így próbáltam várni, hátha találok valahol kijelzőt. Talán aliexpresst emlegették, hogy a szervizesek is onnan rendelik hozzá, de nem találtam meg, lehet csak én vagyok szerencsétlen.
Garanciapapír, töltő minden megvan, ha másnak nem, akkor alkatrésznek biztos jó lehet a telefon.
Ajánlatokat priviben várom. -
Atomantiii
addikt
válasz
gergom91 #70177 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ez a DKV-ra is vonatkozik-e, de a távolsági buszoknál ez van kiírva:
Tájékoztatjuk továbbá tisztelt Utasainkat, hogy a húsvéti ünnepre tekintettel a március havi és második félhavi (tanuló, dolgozó) bérletek érvényességi idejét meghosszabbítjuk. A bérletek érvényessége: 2015. április 7. 24.00 óra.
-
Calogero
addikt
válasz
gergom91 #70177 üzenetére
Szerintem nézzél szét a DKV honlapján (már ha működne)
Én egy régi üzletszabályzatot ezt találtam:
9.6.A bérletjegyek érvényessége
Az arcképes, illetőleg az arckép nélküli kombinált bérletszelvény–a félhavi és a heti bérletszelvények kivételével
– a tárgyhónapban a bérletszelvény érvényesítésének napjától a tárgyhónapot követő hónap ugyanazon naptári napjának,annak hiányában az azt követő hónap első napjának 24:00 órájáig érvényes.
Az érvényesség kezdete a váltás napja, vagy az a nap, amit a bérlet kibocsátója tüntet fel
a bérletszelvényen. Ha a bérletszelvény érvényességének utolsó napja munkaszüneti
nap, vagy ünnepnap, a bérletszelvény az azt követő munkanap 24:00 órájáig érvényes.” -
pockhome
senior tag
válasz
gergom91 #68439 üzenetére
A következő az lesz, hogy belök hogy majd ő megnézi...
Hétvégén vagyok otthon Debrecenben, most is mentem haza szokás szerint. Elmentünk a csajommal a Tommy's hill-be, én előbb értem oda keróval mint Ő, erre hallom hogy egy idős néni kiabálja ezeket a szavakat: állítsák, meg, tolvaj majd ezeket különböző variációkban egymás után.
Sietnék odafele (közbe tolom a keróm magam mellett), mire látom hogy egy kapucnis, fekete(kabátos) egyén sétál, közbe jobbra-balra forog a feje. Elindulok felé, addigra odafutott 2 srác, ők is a segélykiáltásra riadtak. Elkapták a csajt, 17 éves erősen pigmentált.De nem, Magyarországon nincsen cigánybűnözés! F@szomat, azt...
Ott állt kb 20 ember, mindenki nézett jobbra-balra, gratulálok az attitűdhöz az ottaniaknak.A történet ott kapcsolódik a tiédhez, hogy a mamitól az ajtóján belépve -vásárlásból hazaérve a
"hölgy" belépett utána, és kikapta a kezéből az épp vásárolt csomagját. Szóval vigyázni ezekkel, ha nem akartok így/ hasonló képpen járniretek -
gergom91
tag
válasz
gergom91 #67404 üzenetére
Még mindig megvan a tok, úgy néz ki senkinek sem kell :/
Bármilyen ajánlatot meghallgatok, de azért az ésszerűség határain belül.Más: 2 db vas rózsa ismét eladó, Valentin napra nem készültek el időben, de csak be lettek fejezve.
Még mindig tökéletes ajándék születésnapra, névnapra, évfordulóra, nők napjára, anyák napjára, vagy csak úgy.
Mindenkinek 5-ért adtam aki vett, így az ára darabjának szintén ennyi lenne fixen, ez alá nem megyek. -
laccczka
tag
válasz
gergom91 #65962 üzenetére
Esetleg Debrecen Cafe Frei.
Többféle ízű, erősségű, árú helyben őrölt kávéi vannak. Ha valamelyik megtetszik csomagoltatsz.
-
Shokkolo
addikt
válasz
gergom91 #65962 üzenetére
Én Tchibo family -t veszegetek szintén a zsibin, egész jó.
330 / 250g kb az ára.De ami a legjobban bejött, a Davidoff "Rich Aroma". AZ a favorit, de az ~1500Ft / 250g
Első ízlelés fűszeres, majd erőteljes aromás kávé ízre vált, lenyelés után pedig édeskés gyümölcs íz marad.
Isteni finom.
Ha kifogy az otthoni készlet lehet teljesen átállok rá. Igaz drága, de mivel egyedül KVzom otthon, (napi 1-2 caffe') így akár 1-2 hónapra is elég. Úgy meg kibírható, és az élmény megéri. Hihetetlen finom -
-
dudikpal
senior tag
-
mexicanraven
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest