Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
Amíg a környéken laktam, ebből a boltból én is vettem párszor, szerettem. Kb 1 éve vettem utoljára, nem tudom megmondani, van-e még náluk.
-
HUTCHDB
nagyúr
A gond az, hogy maga a készülék is kínai, pontosabban Kínában készül.
Ott pedig nehéz megőrizni a technológia titkokat...
Korábban i6-ra lehetett eredeti almás tokot kapni az ebay-en, mint mielőtt bejelentették volna magát a készüléket...Ettől függetlenül van természetesen gagyi utángyártott termék, ez nem vitás, de ez nyilván függ attól, hogy miről van szó.
Egy ilyen egyszerű mechanikai dolognál (ellentétben pl. az iphone töltőkábellel) nincs nagy rizikó.
De még akkor is megéri mondjuk 2 pakkot (4 darabot) rendelni mondjuk 550,- forintért, aztán abból biztos jó lesz 2-3 darab, mint befáradni az iStyle-ba, és megvásárolni 7.000 forintért darabját...[link] -
rayoliviero
veterán
-
törölt tag
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
Én a derecskei almalatevet ajánlom. Kb. 1.400 Ft, szerintem nagyon jó.
-
pohár
félisten
ezt sose értettem, hogy lehet bezárni a kulcsot?
mert ugye nem olyan, mint a hátsó ajtók, hogy lezárod a kis biszbasszal, aztán becsukod és zárva is van, első ajtó kulcsos, annál ezt nem tudod megcsinálniha meg bezártad az első ajtót, akkor azt valószínűleg kulccsal tetted
Akt@... ahhoz is kulcs kellene szerintem (vagy nem?
)
-
Zola007
veterán
adatat is hirdet ha megnézed
OFF: egy 40 körüli gyökér ma reggel nekiállt szőnyeget porolni a 16 tömbházzal körülvett Görgey utcai parkban
Mi a f@sz leli az embereket mikor megszületik az agyukban a rendkívüli ötlet, hogy "csak most pont csak szombat reggel mehetek ki szőnyeget verni" -
z0d1AK
nagyúr
Nem a késéssel van a gond, hanem azzal, hogy a legtöbb adapter használhatatlan. Szinte az összes megoldás amivel eddig találkoztam nem volt jó, mert a kép szétesik, már kisebb felbontás mellett is. A kínai cuccok mindegyike ilyen volt. Találkoztam olyannal, ami hibátlan volt, de az nem is olcsó kütyü volt.
-
SOAD19
addikt
Vagy lehet az aktuális slágertémáról ( egyes honfitársaink amcsis kiutasítása) szeretnék a figyelmet kicsit elterelni.
Ha már ennyire off-oba mentem át... Muterom közalkalmazott dolgozó egy bölcsődében, már vagy 4-5 éve nem volt fizetésemelés náluk, idén sikerült a szakszervezetüknek kiharcolni egy kis fizuemelést, csak kár hogy csak pár hónapra szól, aztán újra kapják a régi fizujukat.Mindegy, legalább egy pár évig megint mondhatják, hogy nem rég kaptatok egy kis pénzt, úgyhogy csitt legyen.
Befejeztem!
-
XmoD
senior tag
Elite 8000 SFF van nekem Velociraptorral, GT630-al, Q9650-el es 8GB rammal. Es boven teszi a dolgat.
-
mghltm
addikt
van - Hardware MPEG2
-
törölt tag
Tegnapelőtt vettem a Gara Cukrászdában Nosztalgia krémest, és valamelyik évi ország tortát, a a Milotai mézes diósat...
Hát, nekem nagyon bejött. A krémes nem az a pudingos szemét volt amit mindenfelé lehet venni, hanem olyan krém volt amilyet a '80-as évek közepe óta nem ettem...
Az ország tortája megint nagyon jó volt, de mondjuk azt mindenütt jól kell megcsinálni... -
werszomjas
addikt
Kismandula, a Liszt ferenc utcán.
-
keccsa
aktív tag
"Tudtok ajánlani vmi jó ár-érték arányú android mini pc-t?"
Hali!
Itt nézz szét: [link]
Jók az áraik, és korrekt társaság.
Ha a büdzsé megengedi, a négymagosak közül válassz, de az RK3066-os, négymagos MALI400-assal felszereltek (mint pölö ez: [link]) is simán viszi a fullHD filmek zömét (csak a nagyon vad bitrátájúakkal/kódolásuakkal lehet gondja), illetve a böngészés is abszolúte problémamentes!
Ha combos vasat igénylő játékokat is akarsz futtatni, akkor viszont inkább a négymagosok közül válassz, de a Bluetooth-t ki ne hagyd akkor sem!
Ha rendelsz hozzá egy "JEDI-billentyűzetet" (giroszenzoros, pölö ezt: [link]), akkor teljes értékű gépet kapsz 65-70 dolcsiból.
-
z0d1AK
nagyúr
Volt kollégám a dohánygyárból hajtott ki vagy két éve. A hajtott nem is teljesen jó szó, mert állt, várt a forgalomra. Mikor szabad volt, elkezdett kigurulni, de nem nézett oldalra, neki gurult oldalról egy biciklis nő. Azon kívül, hogy a kis lendületével leszállt a bicikliről, semmi baja nem lett. Mindenki megnyugodott, mentek tovább. Aztán délután már a rendőrök jöttek a srácért, mint cserbenhagyó biciklis gázolóért. A nő hazament, majd a fia rábeszélte arra, hogy de, az ilyet fel kell jelenteni, stb. Nem történt senkinek semmi baja, éppen csak ő volt figyelmetlen, majd hülye, hogy nem hívott rendőrt/mentőt csak azért is. Később természetesen mindenben ő volt a hibás és 80K büntetést fizethetett.
-
arpeen2
senior tag
Ezzel két baj volt, az egyik, hogy a kassai-homokon nincs bicikliút felfestve, tehát OTT a maminak csak TOLNI szabad lett volna a BMX-et (mármint a zebrán). A másik gond, ha nem hívtál mentőt, ami kötelező személyi sérülésnél, akkor ha utólag a szomszéd Jolán rábeszéli Manci nénit, hogy mégiscsak jelentse a rendőrségen, akkor Te leszel a hibás, téged vesznek elő.
-
Zola007
veterán
-
pohár
félisten
hús-hús
valaki kóstolta már a Möet & Chandon Brut Impérial pezsgőt? ez milyen típusú? édes, száraz?
-
mezis
félisten
Aligha. Nincs akkora szórt mágneses tere a hangszórónak és a PC háza is védhet (vas vagy plexi ?) meg a HDD burkolata is. (A HDD-n belül a fej mozgatását végző tekercset is igen erős mágnespár veszi közre.)
Viszont a csomagtartóban kaphat erős rúgásokat. Vezess úgy, mintha tojásokat szállítanál. (A sajátjaidon kívül.
)
-
lipike008
csendes tag
Onnan még nem rendeltem, de a normálisabb boltok között tartják számon. Itt érdeklődjetek, ha van kérdés
-
stranger28
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest