Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Bocsi hogy ideírok de itt több ember fordul meg és tanácstalan vagyok teljesen.
Gépem azt csinálta egyik napról a másikra . Nem játsza le a filmeket, bizonyos lejátszókkal amivel meg igen ott is szaggat. APU rendszer. Újra raktam már az egész windowst és ugyan az. Ha megnyitom a feladat kezelőt ott látom hogy a szabad memória lemegy nullára a proci kihasznátság pedig 100%-ra. Mindegy milyen kártya driver milyen lejátszó.
Valakinek valami ötlet?

-
erik365
senior tag
Bekapcsolom a tv-t a Nat Geo Wild HD-n, aztán kiírja, hogy kódolt csatorna.
Az SD Nat Geo Wild megy.Másnak működik?
-
Laraxior
titán
válasz
Sebestyen01
üzenetére

-
Sebestyen01
őstag
válasz
fenergie84
üzenetére
A lyuktavolsag egyezik az 1150 el! Szinte biztos hogy rá lehet faragni valahogy. Garanciaztatasnal szerintem nem kritérium a full csomagos alaplap. Ha ez kell a boldogsághoz jövő hét elején még lehet nézni hogy jó e aztán odaadom csokiert nekem nincs szükségem rá ilyen értelemben.
-
tahepa
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz
fenergie84
üzenetére
Próbát megérne

Ha már egyszer leütöm a kupakot, akkor nem akarom visszatenni, ezért kellene egy ilyen szerkezet
-
Laraxior
titán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Ez sem csúnya lap, kár, hogy 1151-es foglalat

-
Adonimus
senior tag
KERESEK!
KB 60x200 cm-es tükröt. Olyan megoldás is érdekel, hogy 2 darab kisebb tükör.
Kisebb, nagyobb is szóba jöhet de nem sokkal. Képpel, árral kérném az ajánlatokat privátban.

-
Laraxior
titán
válasz
Zola007
üzenetére
Jaja, csak éppen az a gond, hogy csak a 100ezres alaplapokhoz adják, múltkor volt fent egy 10ezerért, de elvitték előlem, most is van fent egy alaplap, de külön nem adják, azért meg nem fizetek rá az alaplapomra még 50ezret, hogy legyen pluszba egy ilyen vasdarab.
Max írok az MSi-nek, hátha lehet külön vásárolni tőlük. Ebayen sem találtam, csak alaplappal.
-
mghltm
addikt
-
Laraxior
titán
Mennyibe kerülhet egy ilyet megcsináltatni? (Die Guard)
Vagy legalábbis hasonlót, gondolom kisebb átalakítások lehetnek lefogatás terén.
-
kolanda
tag
Sziasztok, valaki tudna tippet adni hogy hol tudnék Debrecenben fém szúnyoghálót (vagy bármiféle finomszemű fém hálót) venni? Lehetőleg a belvárosban
-
tahepa
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Kösz.Megpróbálom.
-
rayoliviero
veterán
-
stb123
tag
Sziasztok!
Ha van felesleges mini usb-usb kábele valakinek, átvenném némi pénz, csoki, sör fejében! Mp3 lejátszóhoz kellene, töltés céljából.
-
adorjant
őstag
Van néhány egymagos s775 és am2 procim,érdekel valakit pici pénzért?
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
Megy ma valaki Nyíregyre és vissza?
1 személy oda-vissza.
-
sNORh
addikt
-
mghltm
addikt
-
drater
tag
Keresek logitech driving force pro vagy gt kormányt megvételre. Lehetőleg debreceni átvétellel. Ha esetleg valakinek van a szekrényben és nem használja dobjon egy PÜ-t.

-
Xantor
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy megadta magát a tápegységem.

Tudnátok segíteni, hogy mely üzletekben tudok venni olyan 20-30eFt körül egyet? A lényeg, hogy legyen rajta 2x6+2 PCI-E csati.
Ha valakinek van eladó, szívesen várom üzenetét!

-
Zola007
veterán
keresett valaki ónszívót nemrég, Tescoban van, 1000 ft
-
Zola007
veterán
Decathlonban nem jár valaki a héten az Újkert környékéről?
-
mezis
félisten
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nem szórakoznék ilyennel. Annyi féle processzort, alaplapot lehet kapni újat, használtat.
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
EGYSZERI AJÁNLAT!!!!Ha lenne rá érdeklődés Vasárnap a debreceni zsibogó piacra kivinném az összes tokot és fóliát, mert sajnos vidékiként elég nehéz Debrecenbe szaladgálni egy-egy dologgal.
Minden darab 1000ft!! Még az 5-6 ezres tokok is!!!!
Ha többet viszel még olcsóbb!!
Ha olcsón hozzá akarsz jutni minőségi fóliákhoz és tokokhoz ezt ne hagyd ki!Samsung:
Fólia:
üveg: core prime, grand prime,s6,
sima:s4,note4,s6 edge plus, s6 edge, ace3 ,s4 mini, s advance, core prime, fame, young, note3, express, ace2, s3, s5, s4, xcover2, alpha, s3 mini,
Tok:
-flip: note3, s5, a5, note edge, s5 mini, s5230, a3, ace4, s4 mini, grand prime, s6, s4, note4, s4,
-szilikon: s5,s4 mini,g, express, alpha, s5 mini, s3 mini,Nokia:
Fólia:
-üveg: lumia 630, 635, 730, 735, 830
-sima: lumia 610,625, 520,1020,925,920,930,
Tok:
-flip: 930,730,830,640,630,
-szilikon: 520,1520,525,820,Iphone:
Fólia:
-üveg: 5,5s
-sima: 6, 4s hátlapi, 5
Tok:
-flip:4,6,5c,4,5, 6(4.7)
-Szilikon: 6 plus(5.5), 6 , 5sLG:
Fólia:
-Sima:g2
Tok:
-flip: g3,g2,f6,g2mini,f60,g3 S, g2 mini
-szilikon: f60, g3 S, g2, g2 miniHuawey:
Fólia:
-Sima: y200,y300,p7,g620s
Tok:
-flip: p7HTC:
Fólia:
-üveg: desire5
Tok:
-szilikon: one M 9, desire 510
-flip: one mini 1,2Sony:
Fólia:
-sima: z3 compact,z2,z1 compact, z1,j,sp,mini, z3
-üveg:m2
Tok:
-flip: z3 compact, e, l, z2 ,z3 ,e3 ,e1 ,sp, m, z1 ,z , z1 compact
-szilikon: m2,g,z3,z1mini,z2,z3,sp,z1compact, z1,
-kemény hátlapi:z3 compactAlcatel:
folia:
-sima: 991,995,idol,Tablet:
- Fólia: Apple Ipad 5 Air, Ipad Mini, Note N8000 10.1, Tab2 10.1, Samsung galaxy p7500 tab 10.1,
-Tok: Tab 10.1 szilikon, Apple Ipad Air Flip, 8”-os univerzális,Samsung töltő, adatkábel
Nyakpántok.
-
fenergie84
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
A mozaik csempe miatt ilyen drága, szerintem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ez nem semmi....14m2 ennyi pénzért

-
(Bundás)
addikt
Barnás világos-sötét és árnyalatai szőnyege nincs eladó valakinek? Olyan 2m*2m környéke.

-
elfelejtette
veterán
Valaki használ 775-ös lapban átalakítóval 771-es Xeon procit? Mennyire megbízható hosszútávon ez az átalakítós megoldás?
-
XmoD
senior tag
Eladó az utolsó darab Aquesense vízszűrő. 2 db steril szűrővel bontatlan állapotban. A szűrők átlagos élettartama 30-60 nap között van.
Hétfőig nyíregyi átvétellel 4k -
Zola007
veterán
Ismertek valakit aki tart törpesünt?
-
törölt tag
Sziasztok!
Eladó holmik!
-LG Optimus L7II okostelefon
-Elegáns övre rakható telefon tok
-Pierre Cardin elegáns telefon tok
-Nillkin hátlapvédő tok eladó! (Samsung galaxy A3)
-Devergo férfi kabát eladó! (tavaszi-őszi)
Érdeklődni privátban vagy a hirdetésben megadott telefonszámon! -
Borosz
őstag
Semmi...
@bobace: ez biza pörög. Ha nem telepíti az ember rommá, egész gyors is tud lenni.
Felhúztam rajta kicsit magam, amikor egy jóember azt írta, örüljek, ha 12-ért elmegy. Mondom wtf!?! 
-
atike
nagyúr
Hyunday WS2077 időjárás állomás eladó. 10.000 Ft
-
sirály69
őstag
Most, reggel csinàltatnom kellene névjegykártyát. Hol csinálják azonnal? Sajna mostanában nem intéztem...
-
csizs
aktív tag
-
htc07
addikt
válasz
sirály69
üzenetére
Talán valami papír-írószeresben van ilyen kétoldalú ragasztó.
Én anno ilyesmivel gányoltam rá az új érintőt a régi telómra, egész jól tartotta.
-
sirály69
őstag
Nyakamba szakad a fiam Jiayu F1 telefonjának a javítása...
Érintőt kell cserélni rajta, meg is vettem, de az összeszereléskor kiderült, hogy ragasztót nem kaptam hozzá.
Valakinek nincs véletlenül eladó ilyen feladatra való kétoldalas ragasztó? Holnap esetleg hol tudnék venni? -
schulc99
aktív tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Rendben.
A hétvégén lesz majd csak "árálmodás".
Ha van esetleg ajánlatod akkor privátban jöhet. -
Lajkó
őstag
-
-
schulc99
aktív tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Kár lenne azért a szép autóért.
Bár ha újra szeretnéd fényeztetni, akkor szíves próbálgatom a gépet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Calogero
addikt
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó:
- LG GSA-H20L fehér DVD-újraíró, Dual Layer, Light Scribe, IDE csatlakozós. Ára: 1500 Ft.- Hama univerzális laptop, notebook töltő eladó, újszerű állapotú.

- AMD Phenom 8650 x3 + Asus M3N78SE lap dobozában, hibátlan állapotban.

Eladó egy vadi új SWAT (S2 WRU CK) LEP97 fűzős és cipzáros surranó. 40-es méretű. 15eFt.
Fotók. -
törölt tag
válasz
mghltm
üzenetére
Semmi. Engedem a diagnosztikát, és megy a feedback... Cserébe ingyen van.
W7 Developer Preview óta gyakorlatilag csak ingyenes windowst használok.* Új gépet nem veszek, hogy adjanak vele, magában venni gazdasági totálkár egy normális verzió, warezolni meg nem fogom.*Ingyenes operációs rendszer használó vagyok. Ha van ingyen win akkor felrakom, és azt használom linuxxal dual bootban. Ha nincs akkor csak linux.
-
aldebaran
addikt
Ismertek olcsó és jó - tudom, ez oximoron, de hátha
- csontkovácsot? -
mghltm
addikt
válasz
üzenetére
insider vonal nem tudom mit takar ( foleg nagybetuvel ) - ms-nel vagy tesztelo / fejleszto mernok esetleg win10 ala keszitesz alkalmazasokat?
en vegfelhasznaloi oldalrol tudok nyilatkozni: tobben cserelik vissza a 10-et 7 / 8-ra a tapasztalt problemak miatt, mint amennyien maradnak
-
mghltm
addikt
-
gps76
őstag
20-22"-os új vagy még sok garanciás monitort milyet érdemes venni, ami ár/érték arányban jó és akár ma is megvehetem itt nálunk valahol? Vagy ha valaki tud újat jóárasítva, az se tartsa magában.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
üzenetére
Itt próbáltad? Nem írja, hogy nem lehet változtatni.
-
törölt tag
Sziasztok!
PH-s regisztrálós/belépős e-mail címet meg lehet valahogy változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A biosa az nagyon komoly