Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
A Lidl-ben láttam, egészen kicsit, kettő volt egy csomagban.
-
Atomantiii
addikt
Honnan lehetne venni kis vékony kivetelű lézerlámpát? Bele kellene férnie egy 23 mm-es csőbe.
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
A hölgyeknek sok locsolót!
Az uraknak sok locsolni valót!
-
dFactor
tag
Eladó a képen látható textilbőr forgószék hibátlan állapotban. Masszív kivitel, tartós darab.

Irányár: 16.000 Ft
Eladó továbbá a szék alatt látható 100 cm-es kör alakú, szegett szélű szőnyeg, gurulós szék alá ideális. Irányár: 4.000 Ft /db Ebből 2 db van.
Érdeklődni privátban.
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok! Remington Hc5030 hajvágó kiegészítőkkel ingyen elvihető. Működik,csak kissé életlen. Ma és kedden bármikor elvihető.
-
Zsoleszhun
addikt
Vennék 1Tb-os vagy esetleg 750Gb-os 2,5" winchestert max 10EFt-om van rá, állapottól függően. Az ajánlatokkal privátban bombázzatok!
-
laszlo168
senior tag
Vincseszter garanciáztatásában nem tud valaki segiteni. Seagate 3,5"-os 2 TB, pőrőg de a gép nem látja.
-
stb123
tag
Eladó háttértárak:
16 GB-os sandisk ultra class 10-es micro sd kártya 1,5 k.
16 GB-os kingston data traveller G4 usb 3.0 pendrive 2,5 k.
Seagate momentus 250 GB-os 100/74-es kondíciójú 2,5"-os merevlemez 3k. -
Blabcsi
őstag
Üdv.
Eladó holmik! Ha valamelyik érdekel írj privátot!
( Zenit-E, varrógép, NoFear gördeszka, íróasztal, takarítógép, 20'-os gyerek bicaj, 24'-os agyváltós női bringa 3seb., 26-os MTB 21 seb. Mind új gumikkal! )
Képekért katt a linkre! 

-
Zola007
veterán
válasz
Real Ghoost
üzenetére
hanza munkaruha hatvan utca
Ha nincs is készleten tudnak hozni -
Real Ghoost
aktív tag
Télikabátot lehet még valahol leakciózva találni a városban, vagy már mindenhonnan eltűntek? Persze, hogy most szakadt szét amit eddig hordtam, pedig azt hittem jó lesz még jövőre is...
-
tahepa
senior tag
Szolgálati közlemény !

-
mghltm
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
kolcsonbe 1g-s asztali ddr3-asom tuti van, talan meg 2x2g is
-
gergom91
tag
Logitech K400 billentyűzet touchpaddal eladó.

-
Zola007
veterán
Újabb szekrénysöprés
Árak, képek priviben
-
Zola007
veterán
kábelek, csatlakozók, adapterek vegyesen. Ha érdekel valami, fotóért, árért privi
Ha egyben viszed kitalálunk valami jó árat
-
elfelejtette
veterán
1-2GB bármilyen DDR3-as ramot kölcsön tudna adni valaki 1-2 hétre? Vagy esetleg megvételre is érdekelne.
Üdv. -
Zola007
veterán
Ilyesmi asztali rendezőt nem tudjátok hol lehet venni emberi áron?
a 45.000 Ft-ot finoman szólva nem tartom érte reálisnak

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Elnéztem... Beltér... Ott is van létjogosultsága a felmosás, vagy az esetlegesen ráömlő folyadékok miatt. Ha a homokkő beissza, akkor amíg világ a világ olyan színű marad.
Szerk.: azzal viszont számolni kell, hogy az impregnálószer sok esetben elviszi a színeket egy kicsit. -
7Sony7
addikt
Srácok, a beltéri díszkövekre (homokkő lap) van állítólag valami impregnáló szer. Mi ez? Ismeri calaki? Van értelme?
-
schulc99
aktív tag
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok,
Számos érdekes cuccot tettem fel, amelyeket eladásra kínálok. Alku elképzelhető, leginkább akkor, ha nem csak egyvalamit vinnél. Ajánlatokat privátban várom!Roccat RYOS MK FX mechanikus, RGB megvilágításos gamer billentyűzet
Microsoft Lumia 535 új okostelefon
Proda 30 000 mAh külső akkumulátor 4 USB-vel
Xiaomi Hybrid Dual Drivers eredeti új headset
Sandisk 4000 mAh külső akkumulátor tokkal
Lenovo Mini HDMI - VGA átalakító adapter
MicroUSB 3.0 adatkábel okostelefonhoz, külső HDD-hez
MHL HDMI adapter okostelefonhoz, tablethez
Gatekeeper Bluetooth 4.0 számítógép zár
-
birq
tag
Sziasztok!
Volna egy Thermaltake Core V1-es házam eladó, az ára 10k.
-
csizs
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
-
stb123
tag
Újabb eladó cucc, ezúttal mobiltelefon.
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
Linux mint 17.2 Firefox kombóhoz ajánlanátok nekem gmail figyelőt? ( több account )
-
stb123
tag
Halló!
Eladó sandisk class 10-es 16GB-os micro sd kártya: 2k,
kingston data traveller G4 16 GB-os usb 3.0-ás pendrive: 3k. -
pohár
félisten
volt valaki a héten a notebook.hu üzletében, a Bethlenen? ha igen, dobjon már egy privit

-
Zola007
veterán
város nyugati felében tudtok bútorlapszabászatot az Ando és a Regispamon kívül? Nincs nekik olyan szín amilyen a szekrény, de még hasonló sem

-
atike
nagyúr
Van arról infója valakinek, hogy ha egy Windows 7-es gépen van egy pár user account és persze adminisztrátor is, akkor a user (csak user jogkörrel persze) fel tudja frissíteni a gépet Windows 10-re vagy nem? Ha igen, az elég gáz...

-
stb123
tag
Aki ezen a hosszú hétvégén megveszi, ajándékba kap egy usb 2.0-ás külső házat is! xtreamer hálózati médialejátszó
-
iscsu
tag
Még mindig a dobozában pihen a Pebble Steel; valaki csuklóján biztosan jobban mutatna...

Topiklakóknak olcsóbb! -
Atomantiii
addikt
Közben aludtam egyet az ötletemre, szóval keresek 80 - 85 mm átmérőjű aluminium körcikkeket 10-15 mm szélességben vagy 5 db-ot (persze lehet egyben is), de ha van köztetek esztergályos és van neki ilyesmi anyaga (esetleg meg is tudná munkálni - de ha nem nem probléma mert megoldom), természetesen nem ingyen akkor írjon rám.
De ha csak anyagot tud valaki biztosítani az is jó lenne, mert megmunkálni én is megtudom.
Köszi előre is
-
gps76
őstag
Eladó:.
- Huawei G620s(Qualcomm 410, 5" HD), kártyafüggetlen eladó. - 21 k
[link]
- Alcatel Idol 2 Mini(Qualcomm 200,4.5" IPS), gyári kártyafüggetlen eladó. - 16 k
[link]
- Samsung Galaxy S4, gyári kártyafüggetlen eladó. - 26 k
[link]
- Toshiba Satellite C50 notebook SSD-vel(Intel N2820, 4 GB, 120 GB SSD) eladó. - 55 k (nincs eladva, csak aktívvá nem tudom tenni!)
[link] -
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Hol tudnék Debrecenben venni autós pohártartót? Olyan kellene amit rá tudok tenni a szellőzőrácsra. Köszönöm! -
Morgal
aktív tag
Eladó:
Újszerű 38-as női Puma cipő - 8k
Focusrite Saffire DSP Firewire külső hangkártya - 30k

- 24-bit, 192KHz (integrált A-D/D-A konverter)
- 4 bemenet (2 vonal, 2 XLR Preamp)
- 8 független kimenet (7.1 Sorround)
- 2 fülhallgató/monitor kimenet
- SPDIF I/O
- MIDI I/O
- Dual Firewire 400 portÉrdeklődni privátban!
-
bob011
aktív tag
Iphone 5s kf., szürke, makulátlan még több mint fél év garanciával. Az első értelmes ajánlatot tevő viheti!
-
kolanda
tag
ATX táp javításra tudtok ajánlani valakit?
-
Bjørgersson
félisten
Holnap délelőtt nem megy valaki véletlenül Mátészalkára?
-
Zola007
veterán
Eladó / elvihető bluetooth mono headset töltőjével.
Közepes akkuval mondjuk egy Mátyás
Gyenge/halott akkuval sör/csoki/ingyen
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Android játékok topicja
Szerintem itt tudnak neked valót ajánlani. -
espada99
csendes tag
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
Eladó holmik! Ha valamelyik érdekel írj privátot!
( Zenit-E, varrógép, NoFear gördeszka, íróasztal, takarítógép, 20'-os gyerek bicaj, 24'-os agyváltós női bringa 3seb., 26-os MTB 21 seb. Mind új gumikkal! )
Képekért katt a linkre! -
HUTCHDB
nagyúr
-
mrbig25
őstag
válasz
mrbig25
üzenetére
Eladó:
■ Phanteks Enthoo Evolv ITX ház. Ár: 12000Ft
/Fekete külső, fehér belső, plexis oldallap, szép állapot, doboz és tartozékok/ -
csapee
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Balmazujvaros Szendi Vasudvar? Ott azt hiszem darabolnak is, egy telefont meger.
-
Atomantiii
addikt
Kicsit utánanézve a danamid áraknak valószínűleg nem ér annyit a dolog, mivel csak méterre lehet kapni és nem valami olcsó anyag.
Szóval akár alumínium is megfelelne a célra amire kellene. Ha valakinek lenne elfekvőben egy kb 8-10 cm átmérőjű és kb 2-3 cm széles kör alakú alumínium rúdja az írjon rám.
-
Mika1227
őstag
Eladó iPhone-t keresek! Várom a pü-t!
-
törölt tag
Sziasztok!
Játszik valaki telón?Valami értelmes játékot tudna valaki ajánlani? Korábban asztali pc-n szerettem elütni a felesleges időmet,sajna el kellett adnom a rendszert. Tervezek megint asztalit,gondoltam megnézem a mobil játékokat addig. A lényeg hogy telefonhoz képest értelmes grafika legyen,méret nem lényeg,inkább fps műfajt szeretem,ha van szép autós azt is megnézném,de elsősorban lövölde
Egyébként egy Samu A3 telóra köll 
-
bagyulajuve
addikt
vízszerelőt valaki tud ajánlani?
-
Zola007
veterán
KERESEK
tavaszi/nyár eleji költözéssel kiadó csendes lakást kettőnk részére az alábbi szempontok alapján:55 - 65 m2
nyugodt, csendes környezet/szomszédok
min. 2 egész (>12 m2), különálló szoba
felújított (vagy ha nem is volt mostanság felújítva, de rendesen karbantartott közműhálózat)
lehet részben bútorozott vagy bútorozatlan is
távhő vagy gázcirko/központi
szerződéssel
magyar fizetésekhez mérhető árkategóriában ≤ 80e + rezsiHa valakinek szabadul fel vagy láttok esetleg ilyen hirdetést, kérlek jelezzétek priviben.
Köszönöm!
-
Zola007
veterán
Legalább megérte jó felvert árakon kiadni külföldinek:

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)