- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
válasz
sNORh #128050 üzenetére
ezt hasznalom m.2 ssd-vel egy hasonlo kialakitasu notiban, hibatlan
-
Cs1csó
titán
válasz
sNORh #128061 üzenetére
Szerintem ez rossz irány, ősrégi drága és kicsi háttértárat ne rakj bele. Inkább kukázd az ODD-t és a helyére tegyél be egy 240GB-os (9k) vagy nagyobb SSD-t. Ha kell az optika akkor pedig:külső USB-s DVD író 7k
local1
Passz, de akkor:
- válassz másik márkát
- mindenképpen gyorsat vegyél -
lappy
őstag
-
Laraxior
titán
válasz
sNORh #100413 üzenetére
Ó, hát időt lehet szakítani, van annyi deutschkurs mint a rosseb. Gyakorlatilag minden utcában találsz 1-2 lernstudiot
Az én időbeosztásom sem a legfényesebb, általában reggel 5 és fél 7 között szoktam végezni, hazajövök 2 óra alvás, aztán húzok a nyelviskolába hétfőtől péntekig 9-12-ig. Havi 200EUR-ért oktatnak 100 órát. Fél éven keresztül.
Sikeres A1 vizsga után mondjuk a felét visszaigényelheted. (600 EUR)Frankfurt am Main-ban lakom, azonbelül Dornbusch.
Egy Start! könyvem van, ha gondolod. Kéred? Nem volt olyan drága, még otthon vettem mielőtt kijöttem. 3000HUF volt asszem. -
Laraxior
titán
-
Zsoleszhun
addikt
Én is valamilyen dvb-t boxot ajánlok, ilyen Alcor HD-500 -at már többet is telepítettem, van av kimenete, kicsi és pendrive-ról lehet filmeket is nézni, használtan pedig olcsó is (3-4k).
-
Laraxior
titán
Jamm, megneztem... Privatot nem szerkesztek, majd irok újat, reklám nem zavar, tobbi is elhanyagolhato. Ncore-on kifizetodobb volt a premium, arra nem is sajnaltam
Mondjuk szerintem itt is jelkepes a dolog a lenyeg a penzgyujtes. Ami szép dolog, főleg igy hogy onkentesen megy, nem kötelező jelleggel.
Sok időt töltök itt, eppenseggel utalok én nekik nem varok en cserebe ilyen bohockodast -
Zola007
veterán
Ne vedd át, akkor visszaküldik nekik.
rendeld meg máshonnan, 40 nap után pedig nyújts be egy paypal claimet
Ha problémáznak, írd meg,hogy adminisztrációs hiba történhetett, mert te EU-n belül rendeltél és már rég meg kellett volna jönnie, stb
Az a baj, hogy nagyon felkapott lett az ebay és a nagy kínai webshopok, ezért már nagyon vastag a bőr a képükön és megy az átverés orrba-szájba.
Én is azért rendeltem egy másik oldalról nemrég, mert azt írták az EU raktárból jön, de mégis 4 hétbe telt és kínai pecsét vigyorgott a bélyegen. Addigra megvettem máshonnan -
7Sony7
addikt
Előre szólok, nem ismerem egyiket sem, de én sztem ezek közül válogatnék, ha nem kapsz jobb ajánlatot.:
-
andras888
aktív tag
-
krisi047
senior tag
Meg tudom erősíteni a többieket. Játszani azért nem ezzel kell, max. nagyon kis erőforrás és helyigényű játékokkal. Viszont netezni, Facebookozni, olvasni, filmet nézni, Youtube-ozni (akár HD-ban is) megfelelő. A rendszernek egész jól használható sebessége van, az alkalmazásváltogatás meg a nagyon sok oldalas dokumentumok azért megdöccentik, olykor nem is kicsit. A fém ház pedig nagyon megdobja a minőségérzetet. Hátrány valóban, hogy a 2GB nagyon hamar betelik appokkal és a szemetükkel, mókolással lehet segíteni rajta, hogy az SD-re is mentsen. Ha ilyen felhasználásra keresel tabletet, akkor itthon hasonlót gyors körbenézés után szerintem minimum 30, de inkább 40-hez közelebb tudsz beszerezni. (Persze ha ragaszkodunk a hasonló teljesítményhez és a 4:3-as kijelzőhöz, mint az egyetlen értelmes tablet képarányhoz.) Következésképpen nem szabad gondolkodni a vételén. Csak érdemes helyben tesztelni és az első frissítést felrakni, és akkor nem lesz baj.
-
diablo1984
veterán
én vettem egyet, a 2. már jó volt, gyors, face, chrome, játékok is mennek, csak a belső memóból kb 1,8gb a használható, sd-re nem tud telepíteni, de amúgy teljesen jó 15ezerért!
HBöszörményi tescoba még nem hoztak vissza hibásat.
dehogynem, kezdetnek én is, míg én vártam egy fagyogató példány is visszaért, tehát fél óra alatt 2db is 27-én reggel, mi lehetett még később???? -
kisspall
aktív tag
Ilyenről írok, jól működik, netezni teljesen megfelelő. Facabook nincs nekem feltéve. A belső tárhelyből 2 GB használható, azt hiszem ezért lett hirtelen 15e. Emiatt nagy tárigényű játékok nem nagyon tehetők rá. Mivel nem játszok rajta, engem nem zavar. Érdemes benézni a fórumára.
-
Tűzfal esetleg? Vírusírtó van a gépre telepítve? Tiltás le ideiglenesen ha van.
Másik:
Tervben van egy konfig építés a közeljövőben:AMD Athlon 5000+
Asus M2N MOBO
2 GB DDR2
X1650 512 MB
250 GB HDD
DVD-RW
fekete ház + 300W FSP vagy Delta, amelyik táp tetszik.irányár: 32 - 35 ezer forint
Szerintetek lenne rá kereslet? Vagy érdemesebb eladni a meglévő alkatrészeket külön? -
sNORh
addikt
Segate 7200 SATA 160Gb 100/100 3k
Keresek: 25k-ig laptopot!
Eladó:
-E2160 2k hűtővel
-Codegen 350w 2k
-478-as félkonfigok(lap, proc, 512 RAM ) 2,5k
-Direkt Sportlégszűrő Univerzális 3,5k
-2x512Mb DDR2 Noti RAM 2k/db
-14.1" LCD 1024*768 HP 7k
- HP NC6220 minden egyes alkatrésze
Navon M400 okosteló, garanciás, szép állapotban 16k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest