Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
válasz
Adonimus #146878 üzenetére
Egy ugyanilyen kommentet nyomtam be ide kb 1 éve.
Az enyém is egy drágább Logitech egér. Egyszerű mikrokapcsoló csere. Egy srác segített benne itt a fórumon, mert egyedül én se akartam nekiesni.
Annyi, hogy venned kell mikrokapcsolót, de árulnak azt is itt, nem egy drága tétel. -
Cs1csó
titán
válasz
Adonimus #127825 üzenetére
Üdv, lehet szerencséd van két az árukereső átnyálazása után is ajánlott terméket árulnak Debrecenben ugyanaz az eladója lehet bizniszel velük nem tudom:
- Genius 2.1 SW-G2.1 1250Nekem pont a Genius SW G2 1250-em van - már más használja a családban - és komoly hangerőt tud elsősorban amiatt vettem anno 7 éve, mert külön kezelőszerven lehet a hangerőt, és a basszust állítani és nem kell emiatt lehajolni a mélynyomóig ami jellemzően a lábamnál hátulra betolva helyezkedett el tehát macerás lett volna érte lehajolni.
A Genius hátránya, hogy sérülékenyek a szatellit sugárzók, és rövidek a kábelek,
A Logitech-nél a basszus szabályozása a mélynyomón helyezkedik el és ahogy nézem kevésbé sérülékenyek a szatellit sugárzók, és a megjelenése is konzervatívabb ellentétben a Genius-szal.
A Logitech-et venném a helyedben de ha van lehetőség kipróbálni, elég ha áram van vigyél egy mp3 lejátszót és teszteld mindkettőt.
aryes
Ha odaadja 16k-ért akkor jó biznisz, annyiért még engem is érdekel.
-
Papaj x
senior tag
válasz
Adonimus #125743 üzenetére
Az eddigi tapasztalatok alapján, a wifis kamerák nem túl megbízhatóak, mármint ezen kategóriában. Gyakran elfelejtenek menteni, legalábbis amikkel én találkoztam..
Remélem ezt valaki megcáfolja.Én opcionálisnak egy fisotech rendszert ajánlanék ezen árban, bár igen, kell tömör UTP hozzá. Ezen árban ha jól hazudok jópár napra rögzít (miénk 1tb, 4 kamera, pár éve volt 40), s 2 kamerával is elérhető. (a múltkori akcióban legalábbis 25 volt)
De megnéztem, most nincs akcióban..
-
dobolan
senior tag
válasz
Adonimus #112032 üzenetére
A vályogból építés egy régi technológia. Meg van általában mindennek a miértje. A hangyáknak valóban nem akadály a hajópadló, viszont a beton hőszigetelése rosszabb, mint a fa hőszigetelése. Két betonréteg közé lehet tenni epst, akkor lesz szigetelve a padlód, nem a beton szigetel. Hajópadlónál ez nem járható út, de nem is mai építési technológia.
Szétrohadni nem fog. Pont a szellőzés a lényege. A vályogból építkezés egyik alappillére a kiszellőzés biztosítása. -
dobolan
senior tag
válasz
Adonimus #112018 üzenetére
Ha vizesednek jelenleg is a falak, akkor a betonnal rontani fogsz a helyzeten, mert a talajpárát is a falak felé fogja szorítani. A beton az jó párazáró, a homokból viszont ki tud szellőzni.
Ha van a vályogfal alatt normális vízszigetelő réteg, akkor nem lesz gond a betonozás után sem, persze alá kell vízzárás ugyanúgy. -
Atomantiii
addikt
válasz
Adonimus #112022 üzenetére
Nem, jó alapja van.
Nagyszüleim háza is vályogból épült anno, ugye akkor nem sok pénz volt építkezésre, alapnak van vagy 4-5 sor tégla + kátránypapír, teljesen szárazok a falak, pedig a téglák is sárral vannak összefogatva mert nem volt keret cementre.
Persze a vakolat az már rendes habarcs + kőpor kívülről, teljesen hibátlan azonkívül, hogy az idő vasfoga itt-ott meggyengítette és ki kellett javítani pár helyen de amúgy hibátlan.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Adonimus #112018 üzenetére
Semmi baj a vályog házzal, ha nem vizesedik, nyáron jó hűvös télen meg meleg. Simán le lehet glettelni a falat, sőt le is lehet hálózni alatta, hogy utána ne repedezzen csak előtte ha nem valami egyenes a fal nem árt valamennyire kiegyenlíteni, falgyaluval átmenni rajta.
Mi is most akarunk majd valami hasonló dolgot végrehajtani, mert ugye régen az volt a szemlélet, hogy jól van az úgy...
Jó hát végül is nem megy kiállításra, meg eddig is éltek benne valahogy, de azért igyekszik az ember rendbe rakni amennyire lehetősége van rá.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Adonimus #112014 üzenetére
Attól függ milyen szigetelés van alul a vályogsor alatt, de ha az rendben van akkor ki fog száradni. Régen ugye általában kátránypapír féle cuccot használtak ilyesmire.
Meg attól is függ mennyire szívja fel a nedvességet, hogy milyen talajra épült a ház, hogy mennyire van esetleg vizes környezetben, mert akkor mindig fel fogja szívni valamennyire a vizet ha nincs szigetelés.
-
bul07
nagyúr
válasz
Adonimus #100148 üzenetére
Pár éve öcsém ugyan így volt
Először csak egy olyat akart berakatni amivel távirányítóval tudta volna nyitni zárniDe mondtam neki kérdezzen rá hogy mennyi riasztóval, és 5e Ft-al lett volna több így azt rakatott bele
Szerintem keres egy olyan riasztókat áruló üzletet ahol be is szerelik és ajtó nyitó mellé még lesz egy riasztód is majdnem ugyan annyiért
-
Zola007
veterán
válasz
Adonimus #100145 üzenetére
Ha arra kell, hogy az ajtót tartsa, ki ne nyíljon magától, akkor jó lesz bele az 5-6 ezres
ha jól emlékszem a Lanosba 4-5e körül volt 1 db gyári
Itt meg adnak 5-6e Ft-ért
4db motoros központi zárat
kábeleket
2 távirányítót
központi vezérlőtHogy kicsit megvilágítsam a "mit adhatnak ennyiért" oldalról ► egy gyros 900 Ft
-
mghltm
addikt
-
-
atike
nagyúr
válasz
Adonimus #89540 üzenetére
Az elvileg orvosolható...
-
Adonimus
senior tag
válasz
Adonimus #89484 üzenetére
Az előző X-box 360 és PS3 hirdetést kiegészíteném: X-boxoknál 3 led villog és eladó még egy X-box 360-hoz való Audi-Video kábel is.
-
törölt tag
válasz
Adonimus #88980 üzenetére
Ahogy mondtam az elején pár havonta hozta az index, a 444 az ilyen témájú cikkeket.
Szerintem ez főpróba a BKK buktatáshoz mert ott is tilos...
Miért nem érzem véletlennek hogy a sokhavi áldozatos cikkezés után pont egy újságíró kerül a körbe?Tulajdonképpen ez baromira nem a szomjazó újságírásról szól, és nem is a nyugdíjas terhes 2-3 éves gyerekekről.... De ha nem látjátok át, hogy hangulatfokozás az egész akkor bizony gondoljatok bele akkor amikor ezen felbuzdulva a pestieket piszkálják nemsokára.
A libák hangosan tudnak gágogni, és sok lúd disznót győz... De akkor is libák maradnak.... -
ooooobi
senior tag
válasz
Adonimus #88980 üzenetére
Én csak most olvastam az indexen, hogy 3000-re megbüntettek valakit egy flakonos ásványvízért. Tuti nem fizettem volna ki, bizonyitsa be hogy beleittam, meg eleve csak az alkoholos tiltott nem? Anno emlékszem estefele a fiatalokat max lezavarta a kaller ha piával voltak fenn. Ha meg nagyobb buli volt a Nagyerdön vagy környékén, akkor mindenki ivott a vilin
-
dewil666
őstag
válasz
Adonimus #88660 üzenetére
Így már világos.
Kicsit drágább de van rá garancia.
Esetleg az i3 is jó lehet csak az még drágább. -
Irmscher 353
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest