- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz
Gaboman #20892 üzenetére
Nekem a legújabb patch van fent a Warhead-hez, és 30 fps-em átlagban simán megvan, nincsenek nagy laggolások.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, a Crysis össze-vissza laggolt akár dx9-ben, akár dx10-ben, a Warhead meg csak dx10-ben laggol (ezt betudom a kevés memóriámnak) dx9-ben kiválóan fut.High/Játékos beállítás, 2x élsimítás, 1280x1024.
Crysis-ban teljesen elakadtam. Egyszerűen nem tudok kijönni abból az űrhajóból vagy barlangból vagy miből
Öt percnél tovább nem is nagyon próbálkozom vele, mert hányingerem lesz az össze-vissza forgástól. -
deadfly
csendes tag
válasz
Gaboman #11093 üzenetére
na az tuti, mivel még az elején járok, és le merném fogadni, hogy lesznek sokkal durvább részek...most volt az pl., hogy az egyik agybeteg katona rám robbantott egy házat, azt 14 fps
core 2-t alapfesszel elvittem 3,4 ghz-ig, de nem futattam le semmilyen tesztet...nem tudom stabil maradna-e, meg mi a fasznak húzzam?
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman #9615 üzenetére
Ennek a játékélménye azért nem rossz, különben nem tolták volna ki ilyen sokan...
a gond azzal van szerintem, hogy nagyon rövid... a játék és a story is...
a végén simán összejöhettél volna a csajjal, a játék miért nem folytatódik, amikor visszamentek Prophet-ért a szigetre és ilyen kis apróságok is vannak még, amik nem tetszenek.
Jó game, csak túlságosan a Next-Gen cuccokra figyeltek és másra már kevésbé... -
Pala
veterán
válasz
Gaboman #9224 üzenetére
hmm....ha megvannak még az eredeti konfigfájljaid (felülírás előttiek), akkor asszem tudok segíteni. Egy próbát minden megér.
Főleg azért mondom, mert az én videokártyámmal (ami fele olyan erős, mint a tied) is komoly fps-eket nyertem, miközben alig-alig romlott a minőség. -
Pala
veterán
válasz
Gaboman #9215 üzenetére
konfigfájl átírogatás....meg ilyenek...
az értelme az, hogy így teljesen testre szabhatod a grafikát.
Én a te helyedben biztosan azt csinálnám, hogy levenném highra az összes opciót, de bekapcsolnám a sunshaftot (ami a fákon átszűrődő napsugarakat vezérli) és egy picit megnövelném az árnyékok részletességét meg a növényzet látótávolságát + bekapcsolnám a parallax occlusion mappingot. Így szinte very high kinézetű grafikát kapsz, de az fps jobb lesz, mintha csak szimplán very highon lenne minden (ahogy gondolom most van) -
Pala
veterán
válasz
Gaboman #9097 üzenetére
Fontos azonban, hogy utána semmit se turkálj a menüben a grafikai beállításokkal kapcsolatban...előzetesen tedd mindet highra, az a legbiztosabb. Ha utána bemásolod a megfelelő helyre az autoexec.cfg-t, akkor a menüben csomó helyen custom lesz írva high helyett, ezzel nem kell törődni.
Ha meg netán valamilyen oknál fogva mégse működne, szólj, van egy másik megoldás is. -
Pala
veterán
válasz
Gaboman #9093 üzenetére
akkor csak csinálj annyit, hogy beilleszted a con_restricted=0 parancsot az autoexec.cfg-be és utána meg azokat a parancsokat, amiket írtam korábban (egy szép hosszú listában legyen az egész). A fájlt meg bemásolod a Crysis főkönyvtárába, ami nem tudom mi a teljes verzió esetében, de valami C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis, ilyesminek kell lennie.
működnie kell. -
Pala
veterán
válasz
Gaboman #9089 üzenetére
Egy link többet ér ezer szónál.
mod: ez ugyan elvileg a demohoz tartozik, de mindennek ugyanígy működnie kell a teljesben is.
Ezt a sort még nemárt beszúrni az elejére: "con_restricted=0"mod2: a játék gyökérkönyvtára. A demo esetében ez asszem "Crysis SP Demo" volt, ha jól emlékszem
-
Thom!
veterán
válasz
Gaboman #9041 üzenetére
sztem tuti reális lesz
hisz nyers shader erőben nincs hiány az ATi-nál
csak az a helyzet a jaték kódja 95% SM 3.0 épül, ezért nem kell olyan nagy dobra verni a DX10-et, erre azt mondom a DX9 (SM 3.0) csúcsa a Crysis
azok a játékok amik alapja SM 4.0 lesz oda a mai hardverek kevesek lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest