- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Frozen
addikt
Lehet megélt már egy pár medvét és ebből jól látszodik az is hiába volt többszörös áron és hiába jöttek a vevők egy alacsonyabb áron ,magán az árfolyamon nem látszodott meg ugyan ugy pangott a következő felezésig és ekkor is eltelt még kb fél év mire az árfolyam úgymond megmozdult felfele.Ez már eddig 2x így volt.
A btc van előnye ,de egyre jobban arra halad a világ,hogy minden zöld legyen föleg europában ezért ezen a téren nem fog túl nagy teret nyerni. Lásd Kína is elég nagy ország és gyorsan tettek ellene , elég még egy amerika mehet a luna után a süllyesztőbe ,mert ha leállítják a gépeket nem lesz ami elvégzi majd a szükséges számítást.(europába drága az áram ide nem fogják hozzni máshova nem tudom talán afrika ,de ennyi költözést stb nem biztos ,hogy a szerverparkok tulaja már vacakolna vele ennyit)simán ki lehet nyírni az egészet az áramlobby kapcsán. Eth pont ha lesz merge nagy esély van rá pont ezért fogja beelőzni csak ennek kell még vagy egy 5-10 év. -
-
South Velen
addikt
Jó, de az én szarom különösen büdös
A btc mellett is van 20000 másféle kriptó, ebből vagy sacc/kb 15000-nek véges az értéke.
Ráadásul a nagyja jobban alkalmas tranzaktálásra a btc-nél.Tudom, a btc volt az első ilyen, de ez is csak egy pszichológiai érték, mint minden a kriptó esetén.
A POW meg egyre inkább hátrány, főleg amilyen energiaválság felé tartunk.
-
-
Jó, de a btc mellett van millió+1 egyéb coin. Miért vegyen az ember pont BTC-t?
Nem a CEO befolyásolha, csak Musk beböffent egy tweet-et és a tegnap egymást széttépő vevők pánikolva menekülnek.
A bazinagy infrastruktúra miért érték mögötte? Ha eladnak egy bányát, abból részesül a BTC tulaj, mint pl egy céges felvásárlás esetén? Sokkalinkább rizikó a bányarendszer: függ az áramellátástól (jó soktól...) és a bányáknak otthont adó pl kínai államtól.
Ebben a macipiacban sztem a félbites agyú júzerben is realizálódni fog, hogy a kriptó sokminden, de az tuti nem, ahogy rózsaszín szemüvegeseknek reklámozzák. -
Frozen
addikt
Akkor elárulom neked ,hogy a stepen még mindig egy jó buli és simán a cipő vétel eladással is sok sol-t lehet keresni.
A másik a matchx is jó fix napi 10 euro körüli összeg függetlenül hol van az árfolyam mivel ha lent akkor többet kapsz mennyiségben ,ha meg lenet akkor meg kevesebbet..
Az ilyen áramzabálos dolgoknak már régen kakuk van csak azok erőltetik még akik.
Szóval van akinek minden szar és a gpu bányászatban hisz aminek azt is mondom egy ideje hogy vége van és bagót fognak érni a kártyák csak még sokaknak nem eset le, de majd fog. -
Frozen
addikt
Mint irtam gorges tovabb ha nem hiszel benne. A bálna az azért bálna mert van penze a masik pedig hogy ha lat a projektben fantaziat akkor siman lehet neki belole nagy haszna. Meg kell nezni mennyi volt az arfolyam a lunanak meg kell nezni mennyire volt ertelmes projekt es a tobbi.
Dobolan nem a sajatjat egeti el hanem arat pumpal es sokan eladnak es a tranzakciok utan lehet egetni... ( Ez hasznos lehet a balnaknak is hiszen aki az elejen belebesz azoknak sokszoros profit lesz mikor ujra erore kap a luna) nyilvan senki nem tudja mi lesz ez egy lotto kb mint a tobbi kripto
-
Frozen
addikt
az a baj,hogy megint olyanba kapaszkodsz aminek semmi értelme , több helyen olvastam ,hogy 300 bálna fog össze a luna segítésére bálnákról beszélünk a top 300 ról ezek nem 100 és pár ezer euroval gurigáznak....
Amint lesz megoldás talpra fog állni szerintem, és minél jobban befog szakadni az árfolyam annál kevesebb pénz kell bele.(simán elég egy update ,hogy tranzakcionként elég x mennyiség... elég ha kicsit megpumpálják apránként az árat sokan ugy fognak neki örülni és több millio tokeneket eladni mint a húzat) Most nézed a marketcapot amikor minden be van szakadva csak elfelejted azt,hogy a következő bika piacnál minden ki fog tolodni.
Sokan azt hiszik ezt lehet tanulni meg ez a mutató így meg úgy pedig hányszor volt már rá ellenpélda ezekre a piacon minden érménél de hányszor. Szóval a könyvek és a számok nem érnek semmit ez egy lottó valamennyire lehet sejteni sok esetben ,de nincs rá 100% garancia ! -
-
Frozen
addikt
Senki nem kárörvendezik valamit félre értesz azért ,mert azt mondom h sztem fog még esni egy dolog az elmúlt években mindig volt kripto tél amikor kiestek az altok nagy %ban és tényleg a nagyok maradtak ,de ezek is tört áron. Hogy mikor jön ez el nem tudom találgatni sem akarok ,de egyszer el kell jönnie ahogy eddig mindig is volt. Lásd a btc hiaba van annyi befektető stb a csúcs árának közel 60% már elvesztette. És akár hoszed akár nem sokaknak a régi hardwer walletbe élg sok coin van amiről megfeledkezet ,vagy csak nem is érdekelte ezek tények és nem csak egy egy emberrel fordult már elő hanem elég sokkal.... Volt aki még a szemétdombot is feltúrta.....
-
Frozen
addikt
Mindenki ugy forgatja a sajat portfoliojat ahogy szeretne ,es annyi penzt tarol benne amennyit nem fel elbukni. Szoval h miert van le stakelve az az en dolgom es mint irtam azt sem tudod hogy mióta van meg vagy hogy mennyi van még ezen kivül. Szóval egy aláírás elkezdte piszkálni a csőrőd ,de senki portfolioja nem publikus szóval további jó görcsölést rajta hogy mennyi lehet,meg miért lett lekötve stb.
-
zerodot
aktív tag
Köszi, de ha jól értem ez csak mobil böngészőből működik?
#8201 butch3r
#8202 CoF
Konkrétan úgy fogalmaznak, hogy nem támogatott, és a helpben részletezik, hogyan tudod kikapcsolni(!) ha mégis ezt használod épp, és aztán átállni GAuthra vagy Duo-ra [link]
"Authy is no longer supported on Coinbase, but these steps will help you disable Authy and add a new authenticator."Lehet, hogy tényleg a felhőben tárolás miatt nem akarják ajánlani/támogatni, de ahogy megfogalmazták, hát az legalábbis félrevezető vagy csak simán baromság. Úgy látszik, nem ok nélkül voltak nekem mindig is ellenszenvesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest