- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
default. #5798 üzenetére
"egyáltalán nem is ajánljátok a daytrade-et, vagy ha igen, milyen kondíciókkal?"
Én csak nagyon ritkán vágok bele tradekbe, tényleg akkor, ha valami "tutit" látok. Lehet ez chart pattern, W1 candlestick pattern, hír ami egybevág a fundamentális alapvetésekkel (mint pl. a macaffe féle jóslat), vagy saját bevált stratégiáimmal. pl. ha az ETH megindult, de az ETC még nem, akkor azonnal váltani az ETH-et ETC-re, hogy duplán kaszáljak. Persze ilyenkor, ha 20%-ból 7-et le tudok kereskedni sikeresen, akkor már full boldog vagyok.Ezekkel a technikákkal már kerestem. Viszont a hodlinggal jelentősen többet kerestem, könnyebben. Nekem ez a személyes tapasztalatom.
"De ezen kívül, hogyan lehet mégis heti $10-20-t keresni, ha van 1 ETH-m?"
Ha most 500$ 1 ETH, amiből neked 1 van, és ha jövőre ilyenkorra 1500$ lesz és csak HODL, akkor 19$-t kerestél hetente. Persze ehhez az ETH árának megfelelő alakulásán felül igazi HODLER kell, komoly önfegyelemmel, hogy ne adj el semmit, viszont a kitűzött céláron meg adj el érzelmetlenül!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest